2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Sağol Can'ım hastaneye geldim zaten yatıyorum şu an serum verdiler bugün biraz ayakta kaldım biraz daha geldi suyum.Bu gece burda kalıcam sanırım sancım da var biraz
Adet sancisina benzer ben de arada yaşıyorum kısa süreli pek ciddiye almadım doktorlar herseye normal diyip geçiyo ben de sorayım o zaman.çok geçmiş olsun canım bebisin de beklesin inşallah güzel güzel.zamanında gelsin miniklerimiz sağlık sıhhatle.

Geçmiş olsun canım evde misin hastaneye mi yatırdı? İnş sağlıkla ilerler gebeliğin

Boğulma önleyici yastık alınmalı mı markası ne olmalı han yatış yastığı aldım ama kullanılmalı mı bi öyle diyen var bi böyle bu ikisisi kaç saate bir pozisyon değiltirilmelidir kafası doğru şekli alsın diye kafamda deli sorular bu saatte yatayım en iyisi

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftalar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir hafta ve gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Geçmiş olsun allah şifa versin erken farkedilmiş canm dualar seninle kafana takma iyi şeyler düşün
Sağol Can'ım evet ben biraz pimpirikliyim doktorumda aynı şekilde erken önlem aldık şu an sınırda suyum ama serum veriyorlar sürekli.idrar yolu enfeksiyonundan delinmiş kese.Siz de sakın ihmal etmeyin farklı herhangi bir durumu.

Can'ım ben boğulmayı önleyici yastık aldım E Bebek'ten hoşuma gitti sen de bak istersen

Arkadaşım. Reflü yastigi kullanıyor. Çok memnun. Bende kullanacağım. İnsanı biraz dahi olsa rahatlatıyor.

Günaydın kızlar
Sabaha kadar yok besikti yok bebek arabasi idi resmen kabuslar gördüm. Her tarafım da ağrıyor dayak yemisin gibi. Ay ne zormuş bebek sahibi olmak valla.
aynı durum bende de var ya kalçalarım belim her yerim anlamsız şekilde ağrıyor neden böyle olduk biz yürürken yavaş yavaş yürüyorum artık yaşlılar gibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…