2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar, yikanabilir bebek bezi almayı düşünen, bunu araştıran var mi aranızda?

Ben aldım canım.. Hem bebeğim çok alerjikti hem de israil malı vs kullanmak istemedim aldım ilk altı ay kolaylıkla kullandım. Kakası su gibiydi ama sonra rk gıdayla bitlikte ben de diğer bezlere geçtim kızım 14 aylık..
Şimdi allah izin verirse ikinci ebbişimde de öyle yapıcam zaten yaz bebekleri açması yıkamaıs daha kolay. Rvdeyken balkonda oturursak hava sıcaksa oenye külot giydirixdm hatta yaparsa obu yıkarım çocuk da ferahlasın totosu rahat etsin:)

Bende de çok ağrı oluyor.kalca içimde batma ve bacak ağrıları. Hangi vitamini verdi doktor? Ve bu vitamin eksikliğini kan tahliliyle mi anladı.?ben de magnezyum kullanıyorum bide demir ilacı. Başka hiç birşey kullanmıyorum.

Kizlar ne kadar kilo aldiniz simdiye kadar? Merak ettim dogrusu. Ben tam 11kilo aldim simdiden. Hedefim 12kiloyla doguma gitmekti tabiki hayal oldu
Ben de 11 kilo aldım.doktor 12 13 kilo ile hamilelik kapanmasını tavsiye ediyoruz dedi.bende dikkat etmeye başladım. Son hafta çok almayadabiliriz ama 2.tremisr de çok alınır diyorlar.artık bebek büyüsün yeter.

Aynen bende 2.trimestr cok kilo almistim birden bakalim kac kiloyla kapanisi yapicaz

A bilmiyordum nurten hanim gibi iyi bir doktorsa gidilir ismi ne

Ben bebek arabası ve beşiği istanbul yolundaki babymall den aldım. Güzel kampanyalar yapıyorlar ve büyük bir mağaza. Bence bir bak.
Doktor da laf arasında dedi eşinin çocuk doktoru olduğunu. Sormadık biz de detayını. Kadın tatlı, kendini sevdirdiği için eşi de iyi olur herhalde diye düşünmeden edemedik biz de

Markaları neydi canimcim bide resim paylassan tekrar olur mu. Resmen kabus gördüm sabaha kadar ya. Bu hafta gidicem dr a bi soralım bakalım nerde calisiom us eşi kimmiş. Iyi bir çocuk doktoru da şart tabi

Orası öyle tabii. . ama hertürlü dikiş olcaksa sezeryan daha mı iyi diye düşünmeye başladımo bölgede olcaksa karında olsun
Bende tam tersi sezeryandan korkuyorum ama alttan da kesiyorlarsa bilemedim şimdi açılmaya bağlı her halde eltim 4 tane doğurdu normal ilkinde kesmişler bidaha kesmemişler

Markaları neydi canimcim bide resim paylassan tekrar olur mu. Resmen kabus gördüm sabaha kadar ya. Bu hafta gidicem dr a bi soralım bakalım nerde calisiom us eşi kimmiş. Iyi bir çocuk doktoru da şart tabi
Canım bizimkiler bunlar .besik çok kaliteli düzgün bisi. Arabanın da tüm tekerlerin in tak çıkarli kolay olması avantaj. É bebekten ınternet ten aldım. Çok düşünme ya.bi tıkla kapıda yani..başka şeylere yagunlasmalisin

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-07-18-00-00.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 102
  • Screenshot_2016-02-07-17-59-43.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 100
Kızlar en son kontrolde nst deneyimi yaşayınca iyice sona yaklaştığımi hissediyorum. Yürüyüşleré ne zaman başlamalı. Plates topu almak istiyorum ne zaman nasıl yapmalı fikri olan var mı. 36 dan sonra hurma yemeye başlasam mi

Ay canım geçmiş olsun. . Ben ankaraliyim da 5 senem geçti Afyon'da. Ordu bulvarinda da oturduk stad in karşısında ay o zekiler market duruyor mu. Hey gidi günler zekiler de incekkk var ben de ilkten zekiler bi semt adı sanmıştım. Ne gülerdik,

Günaydın kızlar bende dün doktora gittim.begeğimim kilosu 1716kg boyu 40cm olmuş maşallah.yalnız Regl Ağrı'm olduğunu söyledim o da nst ye soktu biraz sancı çıktı.su gibi akıntımda vardı onu da söyledim bi ped verdi yarım saat bekledim baktı rengi maviye dönmüştü bu amniyon sıvısı dedi idrar yolu enfeksiyonundan delinmiş olabilir dedi antibiyotik ve progestana başladım tekrar ve yatıyorum sürekli ve bol su içiyorum.sizler de hiçbir sorunu ihmal etmeyin.sağlıklı hamilelikler diliyorum.

Geçmiş olsun canım. Bol dinlen. Ben de nstye girdim normal dedi. Bişi çıksa söylerdi sanırım. Allahım şifa versin

Kızlar normal doğum her zaman kesi ile olacak diye birşey yok ki. Doktorunuza perine kesiği istemiyorum derseniz ve talimatlarına tam uyarsanız kesi yapmazlar. Anne yüzünden kesiyorlar, gereksiz anlarda ıkındığı için perine yırtığı oluşmaması için düzgün ufak bir kesi atıyorlar. Sakin ve doktor talimatlarıyla hareket ederseniz kesiye gerek kalmaz. Sezeryanla kıyaslanamaz tabii ki, o bir ameliyat ve 5 katı dikiş oluyor.

Benim boy 163cm. Banada bebek aldi kiloyu diyolar bakalim almak sorun degilde dogumdan sonra vermesi var :) nasil yapcam bilmiyorum. Senin boy kac?
Benim de 164 165 . Sonrasi spor diyet valla.severim ben o süreci. Kk ye takılır veririz hep beraber. Sağlıkla bundan sonrasi çok kilo almadan gelsin bebisler de.. sonrasi irade ve düzen işi . Süt yapsın die hamur yemesek hareketsiz.kalmasak gerisi kolay

Bebek arabası baby2go power delux modeli. Beşik de tahterevalli otto. Beşiğin kilitlenebilir tekerleri de var. Sallanıyor da. Cibinlikli falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…