- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #31.061
Orası öyle tabii. . ama hertürlü dikiş olcaksa sezeryan daha mı iyi diye düşünmeye başladımEvet cnm bilemezsin ama basa gelen cekiliyo ve her sey unutuluyo sonucta boyle dusun olup bitecek yani elbet bi sekilde olup bitecek
Kızlar, yikanabilir bebek bezi almayı düşünen, bunu araştıran var mi aranızda?
Bol yastıkla yat,odayı havalandırmaya çalış. Ben normalde de yaşardim şimdi arttı. Birde benim kiz daha dönmedi, dönünce daha çok baskı yapacak.kesin bogulurum ben2 ayımiz var daha napicaz bilmem
Son aylar daha da artacakmis. Bazen içe uykum gelmedeni yatmiyorum. Hemen uyuyorum ozaman.ama gece tuvalete kalkinca gene aynı sey oluyorBen de aynı durumdayım. Öyle bi sıkıntı geliyor ki bi an önce hayirlisiyla çıksın istiyorum
Bende de çok ağrı oluyor.kalca içimde batma ve bacak ağrıları. Hangi vitamini verdi doktor? Ve bu vitamin eksikliğini kan tahliliyle mi anladı.?ben de magnezyum kullanıyorum bide demir ilacı. Başka hiç birşey kullanmıyorum.Kizlar acidan yuruyemedigimi yazmistim.. doktora gittim.. nst de minik bir sanci cikti ve serum verdiler.. benkabizlik sebebiyle vitamin icemiyordum sadece kan ilaci iciyordum. Meger bu aci vitam8n ve magnezyum eksikligindenmis.. baska bir vitamin verdi doktor bu sefer kabizlik olmadi ve ayrica magnezyum iciyorum. Yatarkenki kalca acilarim da daha azaldi.. 48 gun kaldi doguma.. zaman gecmiyor sanki
Ben de 11 kilo aldım.doktor 12 13 kilo ile hamilelik kapanmasını tavsiye ediyoruz dedi.bende dikkat etmeye başladım. Son hafta çok almayadabiliriz ama 2.tremisr de çok alınır diyorlar.artık bebek büyüsün yeter.Kizlar ne kadar kilo aldiniz simdiye kadar? Merak ettim dogrusu. Ben tam 11kilo aldim simdiden. Hedefim 12kiloyla doguma gitmekti tabiki hayal oldu
Aynen bende 2.trimestr cok kilo almistim birden bakalim kac kiloyla kapanisi yapicazBen de 11 kilo aldım.doktor 12 13 kilo ile hamilelik kapanmasını tavsiye ediyoruz dedi.bende dikkat etmeye başladım. Son hafta çok almayadabiliriz ama 2.tremisr de çok alınır diyorlar.artık bebek büyüsün yeter.
Doktoru dinleyip son aya alisverise kaldim nerdeyse doğuracaktim bugün oldum yorgunluktan . Keske alsaydim onceden. Hala bi suru eksigimiz var besik basta olmak uzere. Kızlar siz bebek arabasi ne marka neler almistin iz. Bide beşik IKEA dakiler çok iyi ama sallanmiyor. Akıl verin bana ya ne alsam nerden alsam napsam
A bilmiyordum nurten hanim gibi iyi bir doktorsa gidilir ismi ne
Markaları neydi canimcim bide resim paylassan tekrar olur mu. Resmen kabus gördüm sabaha kadar ya. Bu hafta gidicem dr a bi soralım bakalım nerde calisiom us eşi kimmiş. Iyi bir çocuk doktoru da şart tabiBen bebek arabası ve beşiği istanbul yolundaki babymall den aldım. Güzel kampanyalar yapıyorlar ve büyük bir mağaza. Bence bir bak.
Doktor da laf arasında dedi eşinin çocuk doktoru olduğunu. Sormadık biz de detayını. Kadın tatlı, kendini sevdirdiği için eşi de iyi olur herhalde diye düşünmeden edemedik biz de
Bende tam tersi sezeryandan korkuyorum ama alttan da kesiyorlarsa bilemedim şimdi açılmaya bağlı her halde eltim 4 tane doğurdu normal ilkinde kesmişler bidaha kesmemişlerOrası öyle tabii. . ama hertürlü dikiş olcaksa sezeryan daha mı iyi diye düşünmeye başladımo bölgede olcaksa karında olsun
Canım bizimkiler bunlar .besik çok kaliteli düzgün bisi. Arabanın da tüm tekerlerin in tak çıkarli kolay olması avantaj. É bebekten ınternet ten aldım. Çok düşünme ya.bi tıkla kapıda yani..başka şeylere yagunlasmalisinMarkaları neydi canimcim bide resim paylassan tekrar olur mu. Resmen kabus gördüm sabaha kadar ya. Bu hafta gidicem dr a bi soralım bakalım nerde calisiom us eşi kimmiş. Iyi bir çocuk doktoru da şart tabi
Ay canım geçmiş olsun. . Ben ankaraliyim da 5 senem geçti Afyon'da. Ordu bulvarinda da oturduk stad in karşısındaAy canım , bir Afyonlu olarak Afyon da öğrenci olmak baya zordur gerçi son 2-3 senedir gelişme var ama Agyon yine Afyon :)) kafalar aynı :)) benim evimde işyerimde teleğin arka tarafındaki ordu Bulvarında evime işime yakın diye ilk gebeliğimde oraya gittim Şevki Bostancı'ya maalesef 20. Haftada sözde Ayrıntılı usg Yaptılar , 1.5 hafta sonra sümüğümsü bir akıntı geldi , sorumluluk almadı paldır küldür kendi imkanlarınla üniversiteye gittim ama 22. Haftada kaybettik maalesefo yüZdrn telek doğum evinin önünden dahi geçmiyorum (
Bu sikilma meselesi de normal sanırsam. .Ben de hemen 2. Dusunuyordum vazgeçtim. .. Sıkıldım galiba 2 ay geçmez allam gibi gelioAllah (CC) affetsin.ben de öyle dusunuyorum
Geçmiş olsun canım. Bol dinlen. Ben de nstye girdim normal dedi. Bişi çıksa söylerdi sanırım. Allahım şifa versinGünaydın kızlar bende dün doktora gittim.begeğimim kilosu 1716kg boyu 40cm olmuş maşallah.yalnız Regl Ağrı'm olduğunu söyledim o da nst ye soktu biraz sancı çıktı.su gibi akıntımda vardı onu da söyledim bi ped verdi yarım saat bekledim baktı rengi maviye dönmüştü bu amniyon sıvısı dedi idrar yolu enfeksiyonundan delinmiş olabilir dedi antibiyotik ve progestana başladım tekrar ve yatıyorum sürekli ve bol su içiyorum.sizler de hiçbir sorunu ihmal etmeyin.sağlıklı hamilelikler diliyorum.
Benim de 164 165 . Sonrasi spor diyet valla.severim ben o süreci. Kk ye takılır veririz hep beraber. Sağlıkla bundan sonrasi çok kilo almadan gelsin bebisler de.. sonrasi irade ve düzen işi . Süt yapsın die hamur yemesek hareketsiz.kalmasak gerisi kolayBenim boy 163cm. Banada bebek aldi kiloyu diyolar bakalim almak sorun degilde dogumdan sonra vermesi var :) nasil yapcam bilmiyorum. Senin boy kac?
Markaları neydi canimcim bide resim paylassan tekrar olur mu. Resmen kabus gördüm sabaha kadar ya. Bu hafta gidicem dr a bi soralım bakalım nerde calisiom us eşi kimmiş. Iyi bir çocuk doktoru da şart tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?