2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canim benim doktorum yuruyuslere coktan baslatti. Hergun 20 dk yeterli dedi. Pilates yoga vs suan yapmiyoruz dedi. Sadece cisini yaparken kesik kesik yapip tuttup birakmaya basla ordaki kaslarinida guclendirelim dedi. Yuruyusten baska biseye gerek yok dedi.

Bu sikilma meselesi de normal sanırsam. .Ben de hemen 2. Dusunuyordum vazgeçtim. .. Sıkıldım galiba 2 ay geçmez allam gibi gelio
Ben ilkini 1.5 yıla yakın bekledim.tüp bebek yaptiracaktık neredeyse.ve kendimi çok yiprattim olmuyor diye.olsun hele bi,hiç korunmayacagim diyordum.o hamileligim (dusuk tehlikem hariç) çok rahatmis.
Kızım doğdu ve uykusuz geceler, aglamalar....vazgectik tabii.doktorum bile,sen korunma zor oluyor senin bebek dedi.ikinci de Allah ne derse o olur dedim ve 1.5 sene sonra kendiliğinden oldu şükür.

Bilmiyorum ki canım sanırım doktor o konuda bisi demedi. Benimde kafası sağ da yürüdüğüm zaman sağ tarafim aciyor. Daha çok döner bebekler merak etme canım benimkide dun çok hareket etti dondu sanırım. İnşallah normal doğum olur allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

Bende tam tersi sezeryandan korkuyorum ama alttan da kesiyorlarsa bilemedim şimdi açılmaya bağlı her halde eltim 4 tane doğurdu normal ilkinde kesmişler bidaha kesmemişler
%90 kesiyolarmış canım düzensiz yırtılmaları önlemek içinmiş ama düşünsene düzgün dikmeseler

%90 kesiyolarmış canım düzensiz yırtılmaları önlemek içinmiş ama düşünsene düzgün dikmeseler
Benim arkadaşım o kesmeyi hiç hissetmediğini söylüyor hiç anlamıyorsun bile dedi. Ve kessinler daha iyi bir de doktorunla konuş estetik dikiş yapsın iyi olur dedi. Bazı doktorlar açılma durumunu da çok beklememek için kesiyorlarmış.

Cok gecmis olsun. Kendini dinleyip sorunlarini doktorla paylasmak gerek kesinlikle. Benim yaramazimda kordonunu boynuna dolamis iki kez doktor endiselencek bisey yok dedi kendi boynuna nasil kolye taktiginda rahatsiz etmezse onada bi zarari yok kan akisi hersey normal dedi. Insan yinede endise ediyo tabi
Insallah cozer.

Sağol Can'ım Allah razı olsun.Evet ben zaten pimpirikli biriyim bazen işe yarıyor bu.Merak etme kordon çok esnek çözer onu minik yaramaz.

Doktorumla doğum şeklini konuşurken vajinada ki yüzeysel kesik ve iyileşmesi çok kısa sürer hemen de ayaga kalkarsin dedi.fakat sezeryanda 7 kat kesiyor. Bildiğin ameliyat ve cok daha geç iyileşir dedi.

Bende tam 10 kilo almisim 30+3teki kilom. Doktor normal dedi 15 kiloyla tamamlariz en fazla bu da normal zaten oncesinde cok kilolu olmadigindan dolayi sknti yapmaz sana dedi.
Bizim sat larimiz aynı bende 10 almıştım ama çok korkuyorum bu gidişle 20 olacak diye durmuyor kilo almam çünkü

Bizim sat larimiz aynı bende 10 almıştım ama çok korkuyorum bu gidişle 20 olacak diye durmuyor kilo almam çünkü
Canim doktor bana 15 kiloyla tamamlarsin dedi iste seninde ayni olur muhtemelen. Artik bebisler kilo aliyo birazda. 600 gr bebek almis toplam 1700 gr almisim iste. O kdr olcak suyu bebegin esi vs cok normal artik. Onemli olan baslarda cok almamakti. Sende muhtemelen almamissin baslarda. Benim kilo artisi 5.aydan Sonra oldu

Sadece idrar tahlili istedi.. elevit verdi vitamin olarak.. magnezyum da suda eriyen olarak verdi.. bir de b12 vitamini eksikligi de olabilir baktir dedi ama baktirmadim

F fundmr cnm gecmis olsun ayni sebeple kontrol oldum ve ayni sonuc cikti. Bebek onde ama rahim agzim hftama gore kisa. Bn ciger gelistirici oldum. Suandada gnde 3 kere progestan kullaniyorum. Ve tabi kalkmadan yatis.

Sağol canım .. Evet duruyor tabiki zekiler market :)) şimdi sen öyle deyince millet çok büyük biryer sanacak :)) böyle süt ürünlerinin satıldığı market aslında :)) peynirleri Güzeldir ama :)))

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım , turnusol kağıdıda bazen doğru sonuç vermeyebilir, sık sık doktor kontrolünde Bebeğin suyunu kontrol ettir canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…