2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
zeyzey3428 canim hic sıkıntı yapma kendine Allah herseyin en iyisini bilir. Hastanede olman bencede daha iyi gözlem altindasin en azindan. Allahim yardimcin olsun

Cnm gecmis olsun allah sifa versin

Suavinex in emzikelri biberonlari cok tutuluyo cnm aklnda olsn. Bde bn tarak firca almadm :) sacsz bsy olur cnku snrasnda chicconun alicam
Tarak saç taraması için değil aslında.konak olmasın diye,bi nevi bebeğe masaj gibi.kısmetse benim kızım üstlenecek bu görevi

Sağol Can'ım inşallah biraz daha bekler bebeğim

Kizlar sbh kanamam oldu jstanye gldm sancim cikti. Yatis verdiler bu gce brdsym dua edin bna
İkinize de çok geçmiş olsun.sağlıkla zamanında kucaklayin inş bebeklerinizi

Bnm doktorum kendini yormadan 20 dakikalık düz yolda yürüyüşler yapabilirsin dedi. Bayır yukarı yürüme dedi. Sağlık için de yürüyüşler şart. İllaki şu haftada yürüyüş yap veya yapma demedi. kontrollerde bir problem vs. yoksa doktorum hep yürüyüş verdi bana. Bebeğim ilk 4 aya kadr hep aşağıdaydı progestan kullandım. O zamanlarda yürüyüşler yapma demişti. Servis durağına kdr 10 dakikalık mesafem var dediğimde o kdr yürüyebilirsin demişti. Ama heledi 30. haftadan sonra yürüyüşler şart galiba kızlar. İnternette çok araştırdım. 32. hafta itibari ile korkmadan rahatlıkla yürüyüşler yapılmalıymış.

cnm ben hamileliğimi öğrendiğim zamandan beri hergün akıntım var. Bahsettiğin şekilde de oluyo, krem gibi de oluyo. ama bunların kokusuz olması gerekiyor çok önemli ve su gibi olmaması gerekiyormuş. Doktorum dedi. Hamilelikte akıntı daha çok olur zaten bunu doktorunla görüş ama. şimdi bende var diye herkeste normal olacak değil. muhakkak söyle bi tahlil yapar sana cnm. çok endişe etme bence normaldir.

cnm ilk 3 ay bebekler yastıkta yatırılmamalı. çocuk doktorundan öğrendim. sert yatakta yüz bir zeminde yatmalılar. Reflü yastıkları var. Sağ sol destekli kafasının altında yastık yok. Yada kafa şeklini destekleyici reflü yastığının daha küçük olanı var sağ sol destekli. Ben ondan aldım. Reflü almadım. Ama kafasının altına kendimizde olduğu gibi yastık koyma cnm boşa yatmalılar. Boğulmayı önleyici yastıklar 3 aydan sonra. annenlere sor onlar en doğrusunu söyler sana cnm direkt yastığa yatırmamamız gerekiyormuş. Çocuk doktoru söyledi.
Kafasının şekil alması için de benm annem 1 saat sola yattıysa 1 saat te sağa yatırılmalı. Yani sürekli saat tutacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…