2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kurdeşen tam geçmeden ağda yaptırmayın mahvolursunuz, ben hastanelik olmuştum

Dzgun hmile haberi alamz oldk rabbm hpinizi korusun

Kraftın modeli çok iyi kuzenim kullandı kaç yıl sapasağlam duruyormuş

mrb arkadaşlar concord neo travel sistem bebek arabası alan var mı? ben evde yattığımdan dün eşim gitmiş bakmış bi onu beğendim dedi, hafif ve pratikmiş kullanımı nasıldır? internette araştırdım ama pek bulamadım ....

Kraftın modeli çok iyi kuzenim kullandı kaç yıl sapasağlam duruyormuş
bende tam bu konuyla alakalı yorum yazıyordum :)) internette hem fiyat olarak hemde kullanış olarak kraftı çok metetmişlerdi gidip görmedim bakmadım ama dün eşimde tek başına gezdi avmleri bi concord neo dikkatini çekmiş ...

Erken doğum korkusu beni de sardı evet. Rüyalarımda doğuruyorum artık. Önceden hamile kalmanın kalınca geçen zamanın ve doğurmanın çok kolay olduğunu sanırdım :) insanlar hamile kalıyor karnı büyüyor ve doğuruyor bu kadar yani :) ama öyle değilmiş. Hamilelik dediğin öyle 5 dkda olurlarla olmuyormuş. Olunca da bazen sonu gelemiyormuş. Bu süreç içinde birçok aşaması zorluğu problemler oluyormuş. Anne olmak gerçekten zormuş :) Peygamber efendimiz Cennet anaların ayakları altındadır diye boşuna söylememiş elbette. Her anımız bir imtihan. Bize düşen sabırla beklemek. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Evlatlarımıza sağlıklı bir şekilde zamanında kavuştursun inşallah.

zeyzey3428 canım geçmiş olsun. Bebişin gelmeyi kafaya koyduysa durduramayız sanırım :) inşallah sağlıkla gelsin minik kuzu.

Aa iyi bari işine yaradı ise sevindim. Biz de epey faydalandık çünkü babymall kampanyasından 1225 liraya travel sistem bebek arabası aldık. 500 lira kupon verdiler. 525 lık da uyku setli cibinlikli beşik aldık. Sadece 25 lirasını ödedik.
Yani beşik ve araba seti 1250 liraya geldi

Serumverdiler cnm sanci cikinca adalata bsladilr sen nasilzn
Benim de sancı çıktı gece hatta 80 leri gördük adalat ve antibiyotikli serum verdiler sabah azalmıştı Allahtan.Bir de suyum geliyor azar azar ama azalma yok şimdilik 8 cm ölçtü doktor iyi dedi .Allah herkesin içlerinde de bizim yardımcımız olsun ben fazla kafaya takmıyorum sen de sıkma Canını rabbim herşeyin en iyisini bilir

Güle güle kullansın sağlıkla inşallah

allah yardımcınız olsun ..aynen takmayın kafanıza kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…