2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
O seninki çok iyiymiş valla keşke haberin olsaydı. Bizde her 100 tl ye 23 tl indirim kampanyasından yararlandık.

bu babymall mağazası neredeymiş ya :)) 1000 liralık araba alıyosun 500 liralık hediye çeki veriyor, internettede var mı bu indirim , ben şimdi üye oldum , bu kampanya neye göre ?

Selamlar seker yuklemesi gene olmadı benim sekeri suyu icince malesef istifra ediyorum dayanamiyorum artik yaptirmaktan vazgectik doktorla konustum

Sadece aclik tokluk yapacagiz bir kac gun sonra

Bi yastık nuhabbeti olmus ben bebegime şöyle bir şey aldım uyuma pozisyonu olarak bebekler hafif yan yatirilmali diye tavsiye ettikleri icin markasi babyjem

Bu arada kendime de hamile yastigi almistim bana cok faydasi oldu tavsiye ederim o da babyjem

zeyzey3428 ve diğer arkadaşı etiketleyemedim bir türlü. Allah yardımcınız olsun kızlar, bebişlerinizle konuşun, karnınızda huzurla sağlıkla büyümelerinin daha iyi olacağını söyleyin. Biz burdan dua ediyoruz, hakkınızda hayırlısını versin Allah'ım. Ara ara bilgi verin ki takip edelim durumları

Hergün artan bi BÖBREK SANCIm var kızlar idrar yolları enfeksiyonu olmuşum tek kullanımlık ilaç verdi doktor ama acayip böbreğim ağrıyor günlerdir Bu durumu yaşayan var mı

bu babymall mağazası neredeymiş ya :)) 1000 liralık araba alıyosun 500 liralık hediye çeki veriyor, internettede var mı bu indirim , ben şimdi üye oldum , bu kampanya neye göre ?
Mağazada heralde indirim bende kaçırmışim o kampanyayı çok hesapliymis gerçekten. Ankarada bi mağazası var bundan sonra takip edeyim

Mağazada heralde indirim bende kaçırmışim o kampanyayı çok hesapliymis gerçekten. Ankarada bi mağazası var bundan sonra takip edeyim
şimdi 100 liraya 23 lira indiirm kampanyası var, şu an çanta bakınıyordum, Pierre cardin çanta babymall da 169 tl, trendyolda 2 gün önce aynı model çanta 109.00 tl ydi , bence birazda fiyatları şişirmişler :)) yinede 1000 liraya 500 lira kampanyası süpermiş :)) hergün girip bakarım artık :)

Babymall benim bildiğim 2 tane. Birisi istanbul yolunda acity avm nin yanında, diğeri next levelin arkasında.

Bu kampanyalar dönem dönem oluyor bize de denk geldi, bilmeden gittik

Ben de gebeden hamile yastığı aldım oh mis elh:)))
Bir de bebeğime babyhem reflü yastığı aldım bun gibi ama iki kenarından destrkli ve daha büyükçe bir şey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…