2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bu hamile yastığında bel desteği var mı canım c şeklinde olanlardan mi aldın bel ağrısı beni mahvetti de

C şekli bir halta yaramıyor emzirme yastıkları gibi olanları diyorsun değil mi.
Benimki gebe de satılıyor 95-100 tl divarıydı..
Eğimli çubuk gibi wrkasında bir yastık daha var bel boşluğuna sıkıştırılıyor o biraz iyi geliyor
Ya da sırtımı yatak başına verip desktekliyorum ben de mahvoldum..

Ay teşekkür edrim çok sağol ben de bakayım onlara kafamdaki sorular dağıldı biraz artık öyle tecrübelilerden öğrencez bizde o yastığın ismi ne olarak geçiyor acaba sen onu her zaman kullanacaksın dimi canım ben bu yan yatış yastıklarından aldım reflü yastığı diye geçmiyor onlar ayrı galiba

Son düzenleme:
Tamam cnm geçmiş olsun tşk ederm merak etme annesi onlar artık çok büyüdü içini ferah tut zamanında gelecek inşallah.
sağol Can'ım rica ederim.Evet miniğim haftasına göre önden gidiyor çok şükür.Doktor bi ay daha sabretse küvöze gerek kalmaz dedi.Bakalım artık işimiz Rabbime geldi o elbet bizim için en hayırlısını verir

İlk kızın kaç yaşında canım? Benim ilk kızım 6.5 yaşında şimdi de 2. Kızım geliyor. Ablası şimdilik çok seviyor onu, birçok şeyini o yapmayı düşünüyor. İnş iyi geçinir kardeşler

Kızlar karnımda mide bozulunca bağırsaklarda filan ağrı olur ya onun gibi ağrı var. Belime sırtıma da vuruyor. Bir arkadaşım aman sancı olabilir dikkat et öyle oluyor dedi. Açılman olabilir dedi. Böyle mi oluyor da :/ tedirgin oldum.

Gaz sancısı olabilir Can'ım.Benimde kasıklarımdan belime ağrı vuruyordu doktor bel Ağrısı idrar yolu enfeksiyonundan olur dedi.

Hersey allhtan ins sag salim gelirler. Sen cijtinmi hstneden

Tedirgin olma canım korkutmuş seni aklına kötü bişey getirme

Allah razi olsun canim. Hepimizin duasi ayni sag salim vakti saati gelince alalim bebisleri kucagimiZa. Suan hastanedeym sancim surdu kanamamda cok aukur ins tekrarlamaz ama bu kanama dogum belirtisiymis. Suan adalata basladik o 1 ay kadar durdurmaya yetermis tabi allah bilir bilir

İlk kızım 5 yaş 1 aylık cnm.aynen çok hevesli,inş güzel şeyler yaşarız.
Kardeşi olacağını öğrenince kız olsun diye çok dua etti,kabul oldu

Benim bildiğim doktorun onayıyla 32+0 olmadan da birkaç gün öncesinde izne ayrılabiliyoruz. Benim haftaya salı 32+0 olacak ama raporumu pazartesi başlatacak doktor. Yani öyle konuştuk bir yanlış anlaşılma olduysa aramızda onu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…