2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar bir şey soracağım artik endişelenmeye başladım. Benim 30+0 im kuzum bir yere toplanıyor sertleşiyor ağrım yok sadece gun içinde daha fazla yapmaya başladı bu hareketini. Kasılma mi bu endiselenmeli miyim. 2 hafta sonra randevum erken mi gitsem ? kasılmalar nasıl oluyor ?

Canım kasılma oluyor , günde 5 ten fazla olursa magnezyum veriyor doktorlar , 10 dan fazla olursa doktorum hemen hastaneye gel Demişti , benim 18. Haftalarca başladı , magnezyum başlamıştım ben , halada kullanıyorum ...

Doktor 1-2 hafta yada birkaç gün kala da 32 haftalık yazıp rapor yazabiliyor canım

ayni durumu ilk gebeligimde yasadm enfeksiyonla birlikte bibrek sancisi antibiyotikler bilmm neler geciodu tekrarliodu..suan ikinci gebeligm yne yasadm.dr urologa gorunmem gerektigini bibreklerde genisleme olabilecegini soyledi aynende oleymis agrinin sebebi oyms..sadece antibiyotikle olmuo agri kesoci kullanmanda gerekio.cokk gecmis olsun

Sağol bilgilendirdiğin için. Sanırım genişlemenin çaresi de yok dığum sonrası toparlanıyormuş valla o kdar su tüketiyorum bu enfeksiyon neden oldu demiştim bende

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Günaydın. :)

Senin de mi böbreğin genişlemiş canım? Geçmiş olsun. Benim böbreğimde şiş 2 aydır. 20 günde bir ultrason ve idrar tahlili yapılıyor üroloji görüyor daha da şişerse böbreğime tel takılacak inş gerek kalmaz. Bende şükür ki hiçbir şikayet yok sadece 2 ay önce tahlilde enfeksiyon çıktı şikayetim yoktu o zamanda, antibiyotik içtim geçti tekrarlamadı şükür. Benim sağ böbreğim şiş o nedenle çoğunlukla sol yan yatıyorum sağ böbreğime baskıyı azaltmak için üroloji doktorum öyle dedi. Bi de idrarını tutma canım gelince hemen yap bol su iç bunlar da önemli

Benim 32+0 23 nisan cumartesi ama 22 nisan cumadan rapor alacağım. Bir kaç gün esneklik yapılıyor sanırım.

tplama ben de de oluyor canım normal sanırım bana bir şey demedi kontrolde

Günaydın kızlar
Dünden rahatsizlandim eve gelmiştim bugün daha da kötüyüm sağ omurgamda şiddetli bi ağrı oluyor batma gibi resmen oturamiyorum batıyor sürekli . Halsizlik yorgunluk baş ağrısı. Ne oluyor bana anlamadım

rica ederim cnm. ben de yan yatış yastıklarından aldım. reflü almadım. Bir çok arkadaşım yan yatış kullanıyor. Reflü alan olmadı. Reflü kullanan ile yan yatış kullanan arkadaşlarım çok fazla birşey fark etmiyo dediler. Para tuzağı reflü yastıkları dedi alan arkadaşım. Ne biliyim çevremden böyle yorum gelince reflü yastığına o kdr para verceğime yan yatış alıyım dedim ben de. Kullana kullana çözeceğiz. Şimdi onu aldım bunu aldım demek kolay da bakalım bebek kabul edecek mi. 3 ay dolana kadar her gün kullanacağım cnm. 3 ay sonunda çocuk doktoru yastık kullanabilirsin derse boğulmayı önleyen yastıklardan alacağım. Şimdiden alma yani.

Merhaba tekrardan herkes iyidir umarım hamilelik yüzünden çekilen sıkıntılar bebeklerini dogunca bitecek inşallah. Benim size bir sorum olacak.geçen yıl Kasım ayında 22 haftalik gebeligim sonlandırılması. Trizomi 13 nedeni ile sürüm geldi ilaç kullandım 10 gün sonra çekildi. Ardından memede agrilar başladı özellikle sağ gogsumde doktira gittim 4 ay sonra doktor her iki memede de fibrokistler var dedi.yapılacak birsey yok birçok kadında var ama haberleri yok çünkü ağrıları olmuyor dedi.ama kimisi çok agri yapar dedi.hamilelikte eve emzirme de problem yaşaması hatta geçti sanırsın sonra yine başlar dedi.sağ gogus ucum cok yakin bir yana var o yüzden o gogsumun ucu çok Hassas ve agriyor yani birilerine sarilirken bile geriden sarılıyorum bazen kolum vuruyor agrisi koltuk altıma yakın kolunun iç kısmında da agri oluyor.mesela teyzeme de nodul var ama benim kadar rahatsız değil çok yorulur agri oluyormuş. Sizde veya yakın Çevrenizde bunu yaşayan var mı hamile kalana kadar 6 ayda bir iki kez doktora gittim aynı şeyler söylendi. Ağrı olmadığı zaman kafamdan siliyorum. Ama agri olunca moralim çok bozuluyor zaten sağ gogus ucuna hassasiyet yüzünden dokunanıyorum bile.yokmu bunun kökten bir cozumu bir sürü şey yaptım bitkisel ama geçmedi. Acaba diyorum doktorların aksine bebegimi emzirdigimde geçer mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…