- 5 Mart 2015
- 80
- 50
- 18
- 41
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #31.241
cnm bnm oğlum da hep sağ tarafımda toplanıyo yumruk gibi oluyo. karnım yuvarlaklıktan çıkıp kare şeklini bile alıyo gibi geliyo şekilden şekle giriyo yani. :) kasılma değil bunlar cnm. bebek hareket ediyo. Artık tekmeler yumruklar atmıyolarlar. Yer daraldığı için kıpırdıyo, bir yerden bir yere kayıyorlar. Geceleri soluma yatıyorum, resmen belimin orada ayaklarını ittirip çektiğini hissediyorum. Bazen enine uzanıyo karnımda, aynı anda bi sağda bi solda yuvarlak şişlikler çıkıveriyor. Dokunduğumda hemen yumuşuyo kaçıyo içeri doğru :) bnm kontrolümde 2 hafta sonra.Kızlar bir şey soracağım artik endişelenmeye başladım. Benim 30+0 im kuzum bir yere toplanıyor sertleşiyor ağrım yok sadece gun içinde daha fazla yapmaya başladı bu hareketini. Kasılma mi bu endiselenmeli miyim. 2 hafta sonra randevum erken mi gitsem ? kasılmalar nasıl oluyor ?
Teşekkür ederim canım rapor işini bir an önce halletsem ferahlayacağımBenim 32+0 23 nisan cumartesi ama 22 nisan cumadan rapor alacağım. Bir kaç gün esneklik yapılıyor sanırım.
Ben gebeliğin başından beri imom omega kullanıyorum bebeğin almasına çok faydası varmış. Haftasıyla uyumlu benim bebekkızlar günaydın, aranızda dışarıdan omega takviyesi alanlar varsa hangisini kullanıyor söyleyebilir mi, bu aralar balığı düzenli tüketemiyorum dışarıdan alıcam
Günaydın canım, ben imom kullanıyorum 14. Haftadan beri. Çok memnunum gerçekten. Bu sene İstanbul da balık çok kötüydü, hem az hem lezzetsiz bu nedenle erkenden başlamıştım.kızlar günaydın, aranızda dışarıdan omega takviyesi alanlar varsa hangisini kullanıyor söyleyebilir mi, bu aralar balığı düzenli tüketemiyorum dışarıdan alıcam
Tamamen bizi tarif etmissin aynilarini yasiyorum bende sagda kafasini bi uzatiyo cikivercek sanki. Soldada ayaklar belime kadar geliyo uzaninca :))cnm bnm oğlum da hep sağ tarafımda toplanıyo yumruk gibi oluyo. karnım yuvarlaklıktan çıkıp kare şeklini bile alıyo gibi geliyo şekilden şekle giriyo yani. :) kasılma değil bunlar cnm. bebek hareket ediyo. Artık tekmeler yumruklar atmıyolarlar. Yer daraldığı için kıpırdıyo, bir yerden bir yere kayıyorlar. Geceleri soluma yatıyorum, resmen belimin orada ayaklarını ittirip çektiğini hissediyorum. Bazen enine uzanıyo karnımda, aynı anda bi sağda bi solda yuvarlak şişlikler çıkıveriyor. Dokunduğumda hemen yumuşuyo kaçıyo içeri doğru :) bnm kontrolümde 2 hafta sonra.
Ay bende saģima yatıyorum resmen altimda kipirdiyo yan yatmama rağmen soluma dönüyorum orda da altta kalıyo kipirdiyo sırt üstü de iyi değil diyolar. Yan yatınca ta kenarda nasıl kalıyo anlamıyorum ben de :)cnm bnm oğlum da hep sağ tarafımda toplanıyo yumruk gibi oluyo. karnım yuvarlaklıktan çıkıp kare şeklini bile alıyo gibi geliyo şekilden şekle giriyo yani. :) kasılma değil bunlar cnm. bebek hareket ediyo. Artık tekmeler yumruklar atmıyolarlar. Yer daraldığı için kıpırdıyo, bir yerden bir yere kayıyorlar. Geceleri soluma yatıyorum, resmen belimin orada ayaklarını ittirip çektiğini hissediyorum. Bazen enine uzanıyo karnımda, aynı anda bi sağda bi solda yuvarlak şişlikler çıkıveriyor. Dokunduğumda hemen yumuşuyo kaçıyo içeri doğru :) bnm kontrolümde 2 hafta sonra.
Cnm banada 31+0 da 32 yazick cnku bska rapor hakkm klmadiÇok sağol canım pazartesi alacağım inşallah rapor düşünmek istemiyorum artık kökten çözmek istiyorum
Cger gelistiroci insani rahatlatiyo canim ya. Bnde bu sabah ciktm sancilarm duzeldi kanamam yok diye ama eve geldm dus aldm yemek yedim herseyi otrrak yaptm ama smdi gene kan geldi. Doktor uzun surerse gel dedi.Evet Can'ım zorla da olsa doktoru ikna edip çıktım ama bir sürü ilaç verdi.Evde yatıcam artık kalkmadan.ciğer geliştirici vurdu ne olur ne olmaz diye.sen nasılsın ?
Günaydın kızlar
Dünden rahatsizlandim eve gelmiştim bugün daha da kötüyüm sağ omurgamda şiddetli bi ağrı oluyor batma gibi resmen oturamiyorum batıyor sürekli . Halsizlik yorgunluk baş ağrısı. Ne oluyor bana anlamadım
Günaydın kızlar
Dünden rahatsizlandim eve gelmiştim bugün daha da kötüyüm sağ omurgamda şiddetli bi ağrı oluyor batma gibi resmen oturamiyorum batıyor sürekli . Halsizlik yorgunluk baş ağrısı. Ne oluyor bana anlamadım
Evet Can'ım biraz daha rahatım şimdi ama ağrılarım var hala.Dikkat et kalkma hiç yerinden ve moralini yüksek tut Can'ım az kaldı Allah'ın izniyle gecicek.Cger gelistiroci insani rahatlatiyo canim ya. Bnde bu sabah ciktm sancilarm duzeldi kanamam yok diye ama eve geldm dus aldm yemek yedim herseyi otrrak yaptm ama smdi gene kan geldi. Doktor uzun surerse gel dedi.
Biraz daha sabır bakalımCnm banada 31+0 da 32 yazick cnku bska rapor hakkm klmadi
Kanaman devam ediyorsa riske atma hastanede yatmak hiç keyifli bir şey değil ama daha güvende olacaksın ordaCger gelistiroci insani rahatlatiyo canim ya. Bnde bu sabah ciktm sancilarm duzeldi kanamam yok diye ama eve geldm dus aldm yemek yedim herseyi otrrak yaptm ama smdi gene kan geldi. Doktor uzun surerse gel dedi.
Aa Tamam çok teşekkür ederim ben de almayım onzaman evet baktım pek bi değişen bir şey yok reflü yastıklarında öyle bir ciddi problemi olurda dr tavsiyesi ile karar veririz beslenme sonrası yan yatarken çok işimize yarar diye düşünüyorum aldıklarımızrica ederim cnm. ben de yan yatış yastıklarından aldım. reflü almadım. Bir çok arkadaşım yan yatış kullanıyor. Reflü alan olmadı. Reflü kullanan ile yan yatış kullanan arkadaşlarım çok fazla birşey fark etmiyo dediler. Para tuzağı reflü yastıkları dedi alan arkadaşım. Ne biliyim çevremden böyle yorum gelince reflü yastığına o kdr para verceğime yan yatış alıyım dedim ben de. Kullana kullana çözeceğiz. Şimdi onu aldım bunu aldım demek kolay da bakalım bebek kabul edecek mi. 3 ay dolana kadar her gün kullanacağım cnm. 3 ay sonunda çocuk doktoru yastık kullanabilirsin derse boğulmayı önleyen yastıklardan alacağım. Şimdiden alma yani.
Geçmiş olsun canım doktora gittin mi?Günaydın kızlar
Kızlar inş sağlıkla hayırla zamanında kucağımıza alırız bebeklerimiziCger gelistiroci insani rahatlatiyo canim ya. Bnde bu sabah ciktm sancilarm duzeldi kanamam yok diye ama eve geldm dus aldm yemek yedim herseyi otrrak yaptm ama smdi gene kan geldi. Doktor uzun surerse gel dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?