2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
kızlar günaydın, aranızda dışarıdan omega takviyesi alanlar varsa hangisini kullanıyor söyleyebilir mi, bu aralar balığı düzenli tüketemiyorum dışarıdan alıcam

cnm bnm oğlum da hep sağ tarafımda toplanıyo yumruk gibi oluyo. karnım yuvarlaklıktan çıkıp kare şeklini bile alıyo gibi geliyo şekilden şekle giriyo yani. :) kasılma değil bunlar cnm. bebek hareket ediyo. Artık tekmeler yumruklar atmıyolarlar. Yer daraldığı için kıpırdıyo, bir yerden bir yere kayıyorlar. Geceleri soluma yatıyorum, resmen belimin orada ayaklarını ittirip çektiğini hissediyorum. Bazen enine uzanıyo karnımda, aynı anda bi sağda bi solda yuvarlak şişlikler çıkıveriyor. Dokunduğumda hemen yumuşuyo kaçıyo içeri doğru :) bnm kontrolümde 2 hafta sonra.

Gün
kızlar günaydın, aranızda dışarıdan omega takviyesi alanlar varsa hangisini kullanıyor söyleyebilir mi, bu aralar balığı düzenli tüketemiyorum dışarıdan alıcam
Günaydın canım, ben imom kullanıyorum 14. Haftadan beri. Çok memnunum gerçekten. Bu sene İstanbul da balık çok kötüydü, hem az hem lezzetsiz bu nedenle erkenden başlamıştım.

Tamamen bizi tarif etmissin aynilarini yasiyorum bende sagda kafasini bi uzatiyo cikivercek sanki. Soldada ayaklar belime kadar geliyo uzaninca :))

Ay bende saģima yatıyorum resmen altimda kipirdiyo yan yatmama rağmen soluma dönüyorum orda da altta kalıyo kipirdiyo sırt üstü de iyi değil diyolar. Yan yatınca ta kenarda nasıl kalıyo anlamıyorum ben de :)

Evet Can'ım zorla da olsa doktoru ikna edip çıktım ama bir sürü ilaç verdi.Evde yatıcam artık kalkmadan.ciğer geliştirici vurdu ne olur ne olmaz diye.sen nasılsın ?
Cger gelistiroci insani rahatlatiyo canim ya. Bnde bu sabah ciktm sancilarm duzeldi kanamam yok diye ama eve geldm dus aldm yemek yedim herseyi otrrak yaptm ama smdi gene kan geldi. Doktor uzun surerse gel dedi.

geçmiş olsun dikkat et canım ortalıkta salgın var halsizlikle başlıyo

Çok geçmiş olsun dikkat et ortalıkta salgın var yine böyle halsizlikle falan başlıyor bende de gece boyunca bi üşüme titreme bi terleme falan dedimm eyvahh

Kızlar benim kalça kemiğim çok ağrıyor sol tarafım .. Topallıyorum resmen uzanmak istemiyorum ağrıyor diye bu seferde şişiyorum

Cger gelistiroci insani rahatlatiyo canim ya. Bnde bu sabah ciktm sancilarm duzeldi kanamam yok diye ama eve geldm dus aldm yemek yedim herseyi otrrak yaptm ama smdi gene kan geldi. Doktor uzun surerse gel dedi.
Evet Can'ım biraz daha rahatım şimdi ama ağrılarım var hala.Dikkat et kalkma hiç yerinden ve moralini yüksek tut Can'ım az kaldı Allah'ın izniyle gecicek.

Kanaman devam ediyorsa riske atma hastanede yatmak hiç keyifli bir şey değil ama daha güvende olacaksın orda

Aa Tamam çok teşekkür ederim ben de almayım onzaman evet baktım pek bi değişen bir şey yok reflü yastıklarında öyle bir ciddi problemi olurda dr tavsiyesi ile karar veririz beslenme sonrası yan yatarken çok işimize yarar diye düşünüyorum aldıklarımız

Geçmiş olsun canım doktora gittin mi?

Süslü Lohusa pijamaları gecelikleri terlikleri iki kızımla takım bantları:)
Çikolatalarımız süslerimiz şerbet takımımız bir de hediyelik mini kadife kaplı kuranlarımız tamam...
Lohusa nevresim pike takımım tamam:))
Bebeğim hastane çıkışı kundakları battaniyeler süslü şapkaları da tamam:)

Geriye hastane çantası yapmak ve çantaya okunmuş zemzem hurma koymak kaldı..

Rabbim hepimizde vaktinde sağlıkla kolaylıkla huzurla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip rtsin inşş :)) aminn..

Kızlar meraba nasılsınız. Biz 31 hafta olduk artık evdeyim.. senelik iznimden de 1 hafta kullanarak erken ayrıldım izne. Dün doktor kontrolümüz vardı. Herşey normalmiş çok şükür bebeğim 42 cm 1.650 kilo olmuş. Ve doğum pozisyonunda duruyor kafası aşşadaymış ayakları midemin orda zsten hep midemi tekmeliyor bir sonraki randevumuz 34. Haftada nst ye giriceksin ebelerimizle tanışıcaksın doğum haneyi görüceksin odaları geziceksin dedi. Sonra 37 de geliceksin çatı muaynesi yapılacak dedi. 38den sonrada artık her an bekliycez dedi. Normal doğum çok istiyorum şan herşey normal inşallah son andada öyle olur.. doktorumu çok seviyorum ona çok güveniyorum. Ki o da bana hiç sezeryan gözüyle bakmadığını inşallah normal doğum yaptıracağını söylüyor. Herşey normal giderse sancım gelmezse hemen sezeryana alırmısınız yada suni sancı verirmisiniz beklemeden diye sordum. 42. Haftana kadar bekliycem seni dedi. Bakalım bebişim ne zaman gelicek :) içimden bi ses erken gelicek diyor yani 40lara kalmadan 38 39 da gelicekmiş gibi hissediyorum. Odası hazır herşeyi hazır birtek eşyaları yıkanmadı onlarıda artık yavaş yavaş halledicem. Nasıl olsa evdeyim artık :) doğum çantamıda hazır ettik mi tamamdır.

Kızlar inş sağlıkla hayırla zamanında kucağımıza alırız bebeklerimizi

Pazar gününden beri kızımın hareketleri belirgin azaldı içim rahat etmiyor aklım hep onda. Bugün görünücem doktora.. inş iyidir bebişim bu arada bugün doğum öncesi iznim başladı.. hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…