- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #31.261
ohh maşallahh ne güzel :) bende alcam da hazirlicam da dada dadadadaddaaSüslü Lohusa pijamaları gecelikleri terlikleri iki kızımla takım bantları:)
Çikolatalarımız süslerimiz şerbet takımımız bir de hediyelik mini kadife kaplı kuranlarımız tamam...
Lohusa nevresim pike takımım tamam:))
Bebeğim hastane çıkışı kundakları battaniyeler süslü şapkaları da tamam:)
Geriye hastane çantası yapmak ve çantaya okunmuş zemzem hurma koymak kaldı..
Rabbim hepimizde vaktinde sağlıkla kolaylıkla huzurla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip rtsin inşş :)) aminn..
Canim senin de solda bir kemik yani tek nokta mo ağrıyor ? Benim solumda kemigim dışarı fırlamis gibi ağrıyor gece uyudugumda ağlayarak uyaniyorum resmenKızlar benim kalça kemiğim çok ağrıyor sol tarafım .. Topallıyorum resmen uzanmak istemiyorum ağrıyor diye bu seferde şişiyorum
Pazar gününden beri kızımın hareketleri belirgin azaldı içim rahat etmiyor aklım hep onda. Bugün görünücem doktora.. inş iyidir bebişim bu arada bugün doğum öncesi iznim başladı.. hayırlısı bakalım
ohh maşallahh ne güzel :) bende alcam da hazirlicam da dada dadadadaddaa
Amin Can'ımSüslü Lohusa pijamaları gecelikleri terlikleri iki kızımla takım bantları:)
Çikolatalarımız süslerimiz şerbet takımımız bir de hediyelik mini kadife kaplı kuranlarımız tamam...
Rabbim hepimizde vaktinde sağlıkla kolaylıkla huzurla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip rtsin inşş :)) aminn..
Merak etme iyidir o arada durgunlaşıyorlarPazar gününden beri kızımın hareketleri belirgin azaldı içim rahat etmiyor aklım hep onda. Bugün görünücem doktora.. inş iyidir bebişim bu arada bugün doğum öncesi iznim başladı.. hayırlısı bakalım
Dilediğin gibi gönlünce olsun her şey inşallah canımKızlar meraba nasılsınız. Biz 31 hafta olduk artık evdeyim.. senelik iznimden de 1 hafta kullanarak erken ayrıldım izne. Dün doktor kontrolümüz vardı. Herşey normalmiş çok şükür bebeğim 42 cm 1.650 kilo olmuş. Ve doğum pozisyonunda duruyor kafası aşşadaymış ayakları midemin orda zsten hep midemi tekmeliyor bir sonraki randevumuz 34. Haftada nst ye giriceksin ebelerimizle tanışıcaksın doğum haneyi görüceksin odaları geziceksin dedi. Sonra 37 de geliceksin çatı muaynesi yapılacak dedi. 38den sonrada artık her an bekliycez dedi. Normal doğum çok istiyorum şan herşey normal inşallah son andada öyle olur.. doktorumu çok seviyorum ona çok güveniyorum. Ki o da bana hiç sezeryan gözüyle bakmadığını inşallah normal doğum yaptıracağını söylüyor. Herşey normal giderse sancım gelmezse hemen sezeryana alırmısınız yada suni sancı verirmisiniz beklemeden diye sordum. 42. Haftana kadar bekliycem seni dedi. Bakalım bebişim ne zaman gelicek :) içimden bi ses erken gelicek diyor yani 40lara kalmadan 38 39 da gelicekmiş gibi hissediyorum. Odası hazır herşeyi hazır birtek eşyaları yıkanmadı onlarıda artık yavaş yavaş halledicem. Nasıl olsa evdeyim artık :) doğum çantamıda hazır ettik mi tamamdır.
Canım , Ciğer geliştiriciyi kaç doz vurundun , normalde benim doktorum 28₺0 da vurun dedi ama , sıkıntı olmayınca erteledim , dün doktorum mesaj atmış Ciğer grliştiriyi büründüğüm günden itibaren 10 gün sonra kontrole gel diye , bende artık daha fazla ertelemeyeyim diyorum 30₺0 da 24 saat arayla 2 şer dozdan 4 doz vurunacağım , bebekte hareketlerinde azalma oldu mu ? Hareket takibini nasıl yapıyorsun , hastanede mi vurmuşlardı sana , benim 2 haftadır buzdolabında bekliyor ...Cger gelistiroci insani rahatlatiyo canim ya. Bnde bu sabah ciktm sancilarm duzeldi kanamam yok diye ama eve geldm dus aldm yemek yedim herseyi otrrak yaptm ama smdi gene kan geldi. Doktor uzun surerse gel dedi.
Daha çok eksiğimiz var evden de çıkamıyorum annem ne alırsa kabul artıkSüslü Lohusa pijamaları gecelikleri terlikleri iki kızımla takım bantları:)
Hastanede 5 gece 6 gündüz yatmış bir insan olarak şunu söyleyebilirim , evde yatmak psikolojik Açıdan daha iyi , verdikleri serum genelde şekerli su oluyor , hastane yemekleri berbat olduğu için , verdikleri ilaçları iğneleri kendinde kullanabilirsin , banada sürekli doktorumda dahil 5 ay hastanede yatıralım dedi ama 3. Gün iflas bayrağını çektim ... Ağlama krizine giriyorsun...Kanaman devam ediyorsa riske atma hastanede yatmak hiç keyifli bir şey değil ama daha güvende olacaksın orda
Lanet bişi valla.. Tam kalça kemiği varya canım orası ağrıyor .. Ağrısı ayağıma vuruyor topallıyorum . Dr umu aradım 1 saat önce endol diye fitil al dedi aldım ama prospektüsünde hamileler kullanamaz yazıypr eczacıda dr unu bir kere daha ara dedi .. Arada kaldım .. Uyku seti bakacaktım annem ile bakamadım evde bile yürümekte zorlanıyorum. Bende gece ağrıyla yaşıyorum canım ya bu gece varya hiç uyuyamadım nerdeyse gözlerim mosmor . Sağa yatsam bebiş sağ tarafta dönmedi zaten , sola yatsam kemiğim ağrıyor yüzüstü ağırlık basıyor döndüm durdumCanim senin de solda bir kemik yani tek nokta mo ağrıyor ? Benim solumda kemigim dışarı fırlamis gibi ağrıyor gece uyudugumda ağlayarak uyaniyorum resmen
Canım , Ciğer geliştiriciyi kaç doz vurundun , normalde benim doktorum 28₺0 da vurun dedi ama , sıkıntı olmayınca erteledim , dün doktorum mesaj atmış Ciğer grliştiriyi büründüğüm günden itibaren 10 gün sonra kontrole gel diye , bende artık daha fazla ertelemeyeyim diyorum 30₺0 da 24 saat arayla 2 şer dozdan 4 doz vurunacağım , bebekte hareketlerinde azalma oldu mu ? Hareket takibini nasıl yapıyorsun , hastanede mi vurmuşlardı sana , benim 2 haftadır buzdolabında bekliyor ...
Aynen valla yeni sağlık personelleri çok artist daha geriliyor insan ..Hastanede 5 gece 6 gündüz yatmış bir insan olarak şunu söyleyebilirim , evde yatmak psikolojik Açıdan daha iyi , verdikleri serum genelde şekerli su oluyor , hastane yemekleri berbat olduğu için , verdikleri ilaçları iğneleri kendinde kullanabilirsin , banada sürekli doktorumda dahil 5 ay hastanede yatıralım dedi ama 3. Gün iflas bayrağını çektim ... Ağlama krizine giriyorsun...zeyzey3428 yaşafığı durumu 14. Haftadan beri yaşıyorum , özellikle 18-24. Haftalarda her an geldi gelecek psikolojisinde olmak çok kötü , psikoloji bu kadar kötüyken bi yerden sonra hastane personelinin 'hemşire ve stajyerlerin ' artist tavırlarını da çekmek zorunda kalıyorsun , pröfesörden daha artistler, hatta şunu söyleyebilirim ki son 2 gün eşim olmadığı zamanlar iğnemi doktorum yaptı , akşam eşim geldiğinde o yaptı , damar yolu açmaktan aciz ÇOĞU maalesef , tecrübeli Hemşireleri ayrı tutuyorum ... 15-20 yılını devirmiş Olanları
Bizde devirmedik ama devirmeyenlerde iyi olanlar vardır eminim stajyer dediklerin öğrenci zaten :) Onlarla meslek kıyaslanmaz. İnsan çok hassas olduğu için daha ayrı muamele bekleyebiliyor. .Hastanede 5 gece 6 gündüz yatmış bir insan olarak şunu söyleyebilirim , evde yatmak psikolojik Açıdan daha iyi , verdikleri serum genelde şekerli su oluyor , hastane yemekleri berbat olduğu için , verdikleri ilaçları iğneleri kendinde kullanabilirsin , banada sürekli doktorumda dahil 5 ay hastanede yatıralım dedi ama 3. Gün iflas bayrağını çektim ... Ağlama krizine giriyorsun...zeyzey3428 yaşafığı durumu 14. Haftadan beri yaşıyorum , özellikle 18-24. Haftalarda her an geldi gelecek psikolojisinde olmak çok kötü , psikoloji bu kadar kötüyken bi yerden sonra hastane personelinin 'hemşire ve stajyerlerin ' artist tavırlarını da çekmek zorunda kalıyorsun , pröfesörden daha artistler, hatta şunu söyleyebilirim ki son 2 gün eşim olmadığı zamanlar iğnemi doktorum yaptı , akşam eşim geldiğinde o yaptı , damar yolu açmaktan aciz ÇOĞU maalesef , tecrübeli Hemşireleri ayrı tutuyorum ... 15-20 yılını devirmiş Olanları
Oturma zeyzey adını da bilmiyorum hitap edemiyorumCger gelistiroci insani rahatlatiyo canim ya. Bnde bu sabah ciktm sancilarm duzeldi kanamam yok diye ama eve geldm dus aldm yemek yedim herseyi otrrak yaptm ama smdi gene kan geldi. Doktor uzun surerse gel dedi.
sağlıklı soğsunlar da heps boş canım ama insan yine de heves ediyor.. Ben de evdeb çıkmadan netten sipariş veretek bititdim her şeyimi. Bir yaşında da kozım var onda da hep ablam almıştı ama en güzellerini almıştı sağolsun:))Daha çok eksiğimiz var evden de çıkamıyorum annem ne alırsa kabul artık
Hastanede 5 gece 6 gündüz yatmış bir insan olarak şunu söyleyebilirim , evde yatmak psikolojik Açıdan daha iyi , verdikleri serum genelde şekerli su oluyor , hastane yemekleri berbat olduğu için , verdikleri ilaçları iğneleri kendinde kullanabilirsin , banada sürekli doktorumda dahil 5 ay hastanede yatıralım dedi ama 3. Gün iflas bayrağını çektim ... Ağlama krizine giriyorsun...zeyzey3428 yaşafığı durumu 14. Haftadan beri yaşıyorum , özellikle 18-24. Haftalarda her an geldi gelecek psikolojisinde olmak çok kötü , psikoloji bu kadar kötüyken bi yerden sonra hastane personelinin 'hemşire ve stajyerlerin ' artist tavırlarını da çekmek zorunda kalıyorsun , pröfesörden daha artistler, hatta şunu söyleyebilirim ki son 2 gün eşim olmadığı zamanlar iğnemi doktorum yaptı , akşam eşim geldiğinde o yaptı , damar yolu açmaktan aciz ÇOĞU maalesef , tecrübeli Hemşireleri ayrı tutuyorum ... 15-20 yılını devirmiş Olanları
Aynen benim de öyle ya hayattan sogudum geceleri ağlayarak uyaniyorum sonra siziyorum doktor da normal normal deyip sinir bozuyor. Napicaz hiç bilmiyorum eşim ovuyo arada ama o da anlık fayda ediyorLanet bişi valla.. Tam kalça kemiği varya canım orası ağrıyor .. Ağrısı ayağıma vuruyor topallıyorum . Dr umu aradım 1 saat önce endol diye fitil al dedi aldım ama prospektüsünde hamileler kullanamaz yazıypr eczacıda dr unu bir kere daha ara dedi .. Arada kaldım .. Uyku seti bakacaktım annem ile bakamadım evde bile yürümekte zorlanıyorum. Bende gece ağrıyla yaşıyorum canım ya bu gece varya hiç uyuyamadım nerdeyse gözlerim mosmor . Sağa yatsam bebiş sağ tarafta dönmedi zaten , sola yatsam kemiğim ağrıyor yüzüstü ağırlık basıyor döndüm durdum
2 gun once ben de ayni sekilde hissediyordum, hatta kortizon ve antihistaminik vuruldugum icin daha da tedirgin olmustum. Dun oglumu ultrasonla tehdit ettim resmen, eger kimildamayip beni huzursuz edersen randevuyu erkene ceker ultrasona sokarim seni dedim :) ultrasondan nefret eden oglum dunden beri yerinde durmuyor simdi. Ama farkettim ki hareketlerinin niteligi cok bariz degisiyor artik, toplanma donme ve uzama hareketleri tekmelerden daha fazla artik.Pazar gününden beri kızımın hareketleri belirgin azaldı içim rahat etmiyor aklım hep onda. Bugün görünücem doktora.. inş iyidir bebişim bu arada bugün doğum öncesi iznim başladı.. hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?