2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
ohh maşallahh ne güzel :) bende alcam da hazirlicam da dada dadadadaddaa

Kızlar benim kalça kemiğim çok ağrıyor sol tarafım .. Topallıyorum resmen uzanmak istemiyorum ağrıyor diye bu seferde şişiyorum
Canim senin de solda bir kemik yani tek nokta mo ağrıyor ? Benim solumda kemigim dışarı fırlamis gibi ağrıyor gece uyudugumda ağlayarak uyaniyorum resmen

Benim de öyle y bebişe yer kalmadı diyorum ya plesantam öne geldi de hissetmiyorum eskisi hibi..

ohh maşallahh ne güzel :) bende alcam da hazirlicam da dada dadadadaddaa

Hepsini alır yaparsın canım ben çoğunu netten geçen hafta sipariş verdim bugün kaegolar gelmeye başladı işte:) çıkıp gezip alamadım:)
Nevresim takımım vardı kullanılmamış annem de pike takımı alınca tam oldu:)

benimki de dönüyor ya da dönmeye çalışıyor bazen göbeğimin simetrisi değişiyor görüyorum ...sl taraf daha yukarda sağ taraf aşağıda....
canı sağolsun

Amin Can'ım

Dilediğin gibi gönlünce olsun her şey inşallah canım

Cger gelistiroci insani rahatlatiyo canim ya. Bnde bu sabah ciktm sancilarm duzeldi kanamam yok diye ama eve geldm dus aldm yemek yedim herseyi otrrak yaptm ama smdi gene kan geldi. Doktor uzun surerse gel dedi.
Canım , Ciğer geliştiriciyi kaç doz vurundun , normalde benim doktorum 28₺0 da vurun dedi ama , sıkıntı olmayınca erteledim , dün doktorum mesaj atmış Ciğer grliştiriyi büründüğüm günden itibaren 10 gün sonra kontrole gel diye , bende artık daha fazla ertelemeyeyim diyorum 30₺0 da 24 saat arayla 2 şer dozdan 4 doz vurunacağım , bebekte hareketlerinde azalma oldu mu ? Hareket takibini nasıl yapıyorsun , hastanede mi vurmuşlardı sana , benim 2 haftadır buzdolabında bekliyor ...

Daha çok eksiğimiz var evden de çıkamıyorum annem ne alırsa kabul artık

Kanaman devam ediyorsa riske atma hastanede yatmak hiç keyifli bir şey değil ama daha güvende olacaksın orda
Hastanede 5 gece 6 gündüz yatmış bir insan olarak şunu söyleyebilirim , evde yatmak psikolojik Açıdan daha iyi , verdikleri serum genelde şekerli su oluyor , hastane yemekleri berbat olduğu için , verdikleri ilaçları iğneleri kendinde kullanabilirsin , banada sürekli doktorumda dahil 5 ay hastanede yatıralım dedi ama 3. Gün iflas bayrağını çektim ... Ağlama krizine giriyorsun... zeyzey3428 yaşafığı durumu 14. Haftadan beri yaşıyorum , özellikle 18-24. Haftalarda her an geldi gelecek psikolojisinde olmak çok kötü , psikoloji bu kadar kötüyken bi yerden sonra hastane personelinin 'hemşire ve stajyerlerin ' artist tavırlarını da çekmek zorunda kalıyorsun , pröfesörden daha artistler, hatta şunu söyleyebilirim ki son 2 gün eşim olmadığı zamanlar iğnemi doktorum yaptı , akşam eşim geldiğinde o yaptı , damar yolu açmaktan aciz ÇOĞU maalesef , tecrübeli Hemşireleri ayrı tutuyorum ... 15-20 yılını devirmiş Olanları

Canim senin de solda bir kemik yani tek nokta mo ağrıyor ? Benim solumda kemigim dışarı fırlamis gibi ağrıyor gece uyudugumda ağlayarak uyaniyorum resmen
Lanet bişi valla.. Tam kalça kemiği varya canım orası ağrıyor .. Ağrısı ayağıma vuruyor topallıyorum . Dr umu aradım 1 saat önce endol diye fitil al dedi aldım ama prospektüsünde hamileler kullanamaz yazıypr eczacıda dr unu bir kere daha ara dedi .. Arada kaldım .. Uyku seti bakacaktım annem ile bakamadım evde bile yürümekte zorlanıyorum. Bende gece ağrıyla yaşıyorum canım ya bu gece varya hiç uyuyamadım nerdeyse gözlerim mosmor . Sağa yatsam bebiş sağ tarafta dönmedi zaten , sola yatsam kemiğim ağrıyor yüzüstü ağırlık basıyor döndüm durdum

Ben hastanede vuruldum 12 saat arayla ikişer dozdan 4 doz. Çok çok yakıyor sinirlerim bozuldu... Kendine nasıl vuracaksın ki? Ya sinire vs gelirse? Kan iğnesi gibi değil ki bu..
Hareketlerinde azalma olmamışyı o zamanlar ben 28 haftamda olmuştumzz

Aynen valla yeni sağlık personelleri çok artist daha geriliyor insan ..

Bizde devirmedik ama devirmeyenlerde iyi olanlar vardır eminim stajyer dediklerin öğrenci zaten :) Onlarla meslek kıyaslanmaz. İnsan çok hassas olduğu için daha ayrı muamele bekleyebiliyor. .

Cger gelistiroci insani rahatlatiyo canim ya. Bnde bu sabah ciktm sancilarm duzeldi kanamam yok diye ama eve geldm dus aldm yemek yedim herseyi otrrak yaptm ama smdi gene kan geldi. Doktor uzun surerse gel dedi.
Oturma zeyzey adını da bilmiyorum hitap edemiyorum
Yat , uzan çiş dışında ayağa kalkma biraz daha sık dişini annesi gün içinde aklıma geliyosunuz dikkat et azcık kaldı allah yardımcınız olsun sevgiler ..

Daha çok eksiğimiz var evden de çıkamıyorum annem ne alırsa kabul artık
sağlıklı soğsunlar da heps boş canım ama insan yine de heves ediyor.. Ben de evdeb çıkmadan netten sipariş veretek bititdim her şeyimi. Bir yaşında da kozım var onda da hep ablam almıştı ama en güzellerini almıştı sağolsun:))

Herkes bir değil ama malesef bana da hep senin analttığın laubali asık suratlı sorulara cvp cermeyen tipler denk gleiyor ve kolumu morartan(

Çok geçmiş olsun dikkat et ortalıkta salgın var yine böyle halsizlikle falan başlıyor bende de gece boyunca bi üşüme titreme bi terleme falan dedimm eyvahh [/QUOTE]
Sağol canım sanırım bende kaptim sıfayı. Biraz uzanayim dedim 3 4 saat uyumuşum ter içinde kaldım. Insallah terleyerek atmışım dir dedim ama her tarafım agrio hala halsizlik de devam. Sanada çok geçmiş olsun

Aynen benim de öyle ya hayattan sogudum geceleri ağlayarak uyaniyorum sonra siziyorum doktor da normal normal deyip sinir bozuyor. Napicaz hiç bilmiyorum eşim ovuyo arada ama o da anlık fayda ediyor

2 gun once ben de ayni sekilde hissediyordum, hatta kortizon ve antihistaminik vuruldugum icin daha da tedirgin olmustum. Dun oglumu ultrasonla tehdit ettim resmen, eger kimildamayip beni huzursuz edersen randevuyu erkene ceker ultrasona sokarim seni dedim :) ultrasondan nefret eden oglum dunden beri yerinde durmuyor simdi. Ama farkettim ki hareketlerinin niteligi cok bariz degisiyor artik, toplanma donme ve uzama hareketleri tekmelerden daha fazla artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…