2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Yerleri azaldığı için daha az hareket ediyorlar heralde hareketleri nasıl saymak lazım acaba . Gününü beklemeden mutlaka gel dedi ama iki saat arka arkaya hareket etmemesi normal mi .

Azalmasına bağlı mı çıktı gelişim geriliği.

İkisi birbiriyle alakalı değil sanırım. 7-10 gün kadara kadar geride olabilir önemli olan takipler dedi o nedenle 1 hafta sonrasına çağırıyorum gidişata bakıcam önemli olan o dedi
Amladım canım geçmiş olsun önemli olan hala sağlıklı olması geriliği kapatır bir şekilde

Boğulma önleyici yastığı kizim 15 günlükken kullanmaya baslamistim

Benimde cuma kontrol var ama bu ara beslenmem çok kötü gerçekten bide üstüne bole rahatsizlandim oğlumun hareketleri de azaldı iyice. Hiç halim yok hersey gözümde büyüyor

Canım bebek aşağıdaysa ondan olabilir hatırlıyorsan benimde vardı o tarz dönünce geçti bol bol calsiyum al.
Ya anlamıyorum ki dr aşağıda değil diyo ama ben ayağa kalkınca baskım çok oluyor .. Bolca süt içiyorum zaten allahtan seviyorum sütü

Celestone vermedi mi belki farkli durum vardir. Bebegn hareket takibi icin onerim yapmaya yakin gun icinde ne zaman yogun bak igneyi yapincada o saatlere bak.
Birde igneyi klinik ve hastanede vs yptrmak icin recete istiyilar var dimi receten
Celeston verdi canım , tamam canım Sağol bi hareket takibi yapayım 2 gün :) evde vuracağız canım...doktorların haberleri var.
Ben sana binaen söylemedim canım, üniversite hastanesinden çok çektiğim için doluyum bu konuda... Miyomlarım olmasa Doğumu özel hastanede yapardım ama sezeryanla bebek alındıktan sonra miyom ameliyat-ı Olacağım mecburen Üniversite'de Olacağım , miyomumun birisi riskli bölgede, özel hastanede çalışan doktorum onu almayabilirim dedi... Allah hepimizin evlâtlarını miadında sağlıklı sıhhatli nasip etsin ...
Canım sana neden ciğer geliştirici vurulmasını gerekli gördü doktorun?
Canım bende doğuştan gelen 5 mm'lik açılma var ayrıca rahim ağzı yetmezliğide mevcut, ilk gebeliğim 6. Ayda sonlanmıştı herşey Güllük gülistanlıkken , şimdiki gebeliğimde 14. Haftada Dikiş atıldı , hamile olduğumu öğrendiğim günden beri 3 haftalıkken yatıyorum zaten, birde 3 tane miyomum vardı bir önceki gebeliğimde 3-3.5 cm civarında toplamda 10 cm yer kaplıyordu , aldırmak istedim düşükten sonra almadı hiçbir doktor birisi riskli bölgede ve küçük dediler , şimdi o miyomlar toplamda 19 cm yer kaplıyor maalesef , o da erken doğum sebebi , inşaallah 36-37. Haftaları görürüz ...

Inşallah hersey yolunda gider sağlıkla alırsın miniğini kucağına

Hergün artan bi BÖBREK SANCIm var kızlar idrar yolları enfeksiyonu olmuşum tek kullanımlık ilaç verdi doktor ama acayip böbreğim ağrıyor günlerdir Bu durumu yaşayan var mı
Aynisini bana da soyledi doktor tek kullanimlik ilactan verdi bide baska verdi doguma kadar haftada iki kere kullanican dedi ve bende sag tarafimda cok kotu bobrek sancisi var

Kızlar 32+0 olduk ve bugün çalışabilir raporu aldım. 2 hafta daha çalışacağım.
Bebek 1.9 kg, boyu 43-44 cm.
Yalnız malesef ters dönmüş. 20. haftaların başından beri baş aşağı duruyordu. Şimdi başı yukarıda. Hala geri dönme şanıs var. Sizlerinki ne durumda? Normal doğum yapamayacağım diye moralim bozulmaya başladı (

bebek arabasına karar veremedim kafayı yicem yaa
Canım ben bugaboo bee aldım. Bir bak istersen. Çok kullanışlı.

Kilosu çok az değil canım ama boyunun 10 cm kısa olduğunu zannetmiyorum. Ölçülerin varsa yazar mısın?

Bebek arabası bugaboo bee
Beşik de mother care
Karyola İKEA
Yalnız haklısın geç kaldık. Biz de geçen hafta mobilyaları aldık. Çok yorucu oluyor

Canım benim bi arkadaşımın son saate kadar dönmemişti ama normal doğum yaptı yani kendisi evde çekmiş sancıyı sonra gitmiş cesaretli olmamız lazım ama nasıl ben de şehir dışına gitmeyi düşünüyorum doğum için bir bir buçuk saatlik yola :sS

aaaa doğum tahminlerimiz aynı normal doğum mu sezeryan mı olcak belli mi ? doktor da bana 5 haziran dedi ama burda 6 haziran çıkıyor :)[/QUOTE]
Normal istiyorum en başından beri canım inşallah ta ole olur cuma doktor ne dicek bakalım sen ne istiosun

Kanguru baktım ergonomik olması lazımmış mutlaka momfortbaby mi ergobaby mi acaba 200 tl gibi bir fark var.

Kızlar cevap verirseniz sevinirim bugün ayaktayken vajina içine bıçak saplanmasi gibi bişey oldu ve bel ağrım var hamileliğin başlarında rahim büyürken oluyordu böyle yine rahim büyümesi yapar mı acaba böyle bi durum yaşayan var mı ya da ciddiye mi almalıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…