- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #31.301
Canım bebek aşağıdaysa ondan olabilir hatırlıyorsan benimde vardı o tarz dönünce geçti bol bol calsiyum al.İşimiz zor gerçekten .. Birde bu ağrılar bizim için çok erken diye düşünüyorum ben .
Azalmasına bağlı mı çıktı gelişim geriliği.Pazar gününden beri kızımın hareketleri belirgin azaldı içim rahat etmiyor aklım hep onda. Bugün görünücem doktora.. inş iyidir bebişim bu arada bugün doğum öncesi iznim başladı.. hayırlısı bakalım
İkisi birbiriyle alakalı değil sanırım. 7-10 güne kadar geride olabilir önemli olan takipler dedi o nedenle 1 hafta sonrasına çağırıyorum gidişata bakıcam önemli olan o dediAzalmasına bağlı mı çıktı gelişim geriliği.
Amladım canım geçmiş olsun önemli olan hala sağlıklı olması geriliği kapatır bir şekildeİkisi birbiriyle alakalı değil sanırım. 7-10 gün kadara kadar geride olabilir önemli olan takipler dedi o nedenle 1 hafta sonrasına çağırıyorum gidişata bakıcam önemli olan o dedi
Boğulma önleyici yastığı kizim 15 günlükken kullanmaya baslamistimrica ederim cnm. ben de yan yatış yastıklarından aldım. reflü almadım. Bir çok arkadaşım yan yatış kullanıyor. Reflü alan olmadı. Reflü kullanan ile yan yatış kullanan arkadaşlarım çok fazla birşey fark etmiyo dediler. Para tuzağı reflü yastıkları dedi alan arkadaşım. Ne biliyim çevremden böyle yorum gelince reflü yastığına o kdr para verceğime yan yatış alıyım dedim ben de. Kullana kullana çözeceğiz. Şimdi onu aldım bunu aldım demek kolay da bakalım bebek kabul edecek mi. 3 ay dolana kadar her gün kullanacağım cnm. 3 ay sonunda çocuk doktoru yastık kullanabilirsin derse boğulmayı önleyen yastıklardan alacağım. Şimdiden alma yani.
Ya anlamıyorum ki dr aşağıda değil diyo ama ben ayağa kalkınca baskım çok oluyor .. Bolca süt içiyorum zaten allahtan seviyorum sütüCanım bebek aşağıdaysa ondan olabilir hatırlıyorsan benimde vardı o tarz dönünce geçti bol bol calsiyum al.
Celeston verdi canım , tamam canım Sağol bi hareket takibi yapayım 2 gün :) evde vuracağız canım...doktorların haberleri var.Celestone vermedi mi belki farkli durum vardir. Bebegn hareket takibi icin onerim yapmaya yakin gun icinde ne zaman yogun bak igneyi yapincada o saatlere bak.
Birde igneyi klinik ve hastanede vs yptrmak icin recete istiyilar var dimi receten
Ben sana binaen söylemedim canım, üniversite hastanesinden çok çektiğim için doluyum bu konuda... Miyomlarım olmasa Doğumu özel hastanede yapardım ama sezeryanla bebek alındıktan sonra miyom ameliyat-ı Olacağım mecburen Üniversite'de Olacağım , miyomumun birisi riskli bölgede, özel hastanede çalışan doktorum onu almayabilirim dedi... Allah hepimizin evlâtlarını miadında sağlıklı sıhhatli nasip etsin ...vicdani ve insani duygularım var bu davranış biçimi seçmeme yeter kimseden öğrenmeme gerek yok Ben bile devlet hastanesine gitmek istemiyorum mevzu bu değil bu kadar uzun yazmanıza gerek yoktu ben sizi suçlamadım ki . her şey tecrübe ile sabit değil bu hayatta.öyle olsa siz o tavırlardan şikayetçi olmazsınız insanın davranışlarıyla yaptığı iğnenin ne alakası var o insanın içinde olan bi şey. Zor bir süreç Bir daha karşılaşmazsın umarım sağlıkla bu bebeğini kucağına al yaşadığın kötü günleri unutacak güzel mutlu günler geçir. :)
Canım bende doğuştan gelen 5 mm'lik açılma var ayrıca rahim ağzı yetmezliğide mevcut, ilk gebeliğim 6. Ayda sonlanmıştı herşey Güllük gülistanlıkken , şimdiki gebeliğimde 14. Haftada Dikiş atıldı , hamile olduğumu öğrendiğim günden beri 3 haftalıkken yatıyorum zaten, birde 3 tane miyomum vardı bir önceki gebeliğimde 3-3.5 cm civarında toplamda 10 cm yer kaplıyordu , aldırmak istedim düşükten sonra almadı hiçbir doktor birisi riskli bölgede ve küçük dediler , şimdi o miyomlar toplamda 19 cm yer kaplıyor maalesef , o da erken doğum sebebi , inşaallah 36-37. Haftaları görürüz ...Canım sana neden ciğer geliştirici vurulmasını gerekli gördü doktorun?
Inşallah hersey yolunda gider sağlıkla alırsın miniğini kucağınaCeleston verdi canım , tamam canım Sağol bi hareket takibi yapayım 2 gün :) evde vuracağız canım...doktorların haberleri var.
Ben sana binaen söylemedim canım, üniversite hastanesinden çok çektiğim için doluyum bu konuda... Miyomlarım olmasa Doğumu özel hastanede yapardım ama sezeryanla bebek alındıktan sonra miyom ameliyat-ı Olacağım mecburen Üniversite'de Olacağım , miyomumun birisi riskli bölgede, özel hastanede çalışan doktorum onu almayabilirim dedi... Allah hepimizin evlâtlarını miadında sağlıklı sıhhatli nasip etsin ...
Canım bende doğuştan gelen 5 mm'lik açılma var ayrıca rahim ağzı yetmezliğide mevcut, ilk gebeliğim 6. Ayda sonlanmıştı herşey Güllük gülistanlıkken , şimdiki gebeliğimde 14. Haftada Dikiş atıldı , hamile olduğumu öğrendiğim günden beri 3 haftalıkken yatıyorum zaten, birde 3 tane miyomum vardı bir önceki gebeliğimde 3-3.5 cm civarında toplamda 10 cm yer kaplıyordu , aldırmak istedim düşükten sonra almadı hiçbir doktor birisi riskli bölgede ve küçük dediler , şimdi o miyomlar toplamda 19 cm yer kaplıyor maalesef , o da erken doğum sebebi , inşaallah 36-37. Haftaları görürüz ...
Aynisini bana da soyledi doktor tek kullanimlik ilactan verdi bide baska verdi doguma kadar haftada iki kere kullanican dedi ve bende sag tarafimda cok kotu bobrek sancisi varHergün artan bi BÖBREK SANCIm var kızlar idrar yolları enfeksiyonu olmuşum tek kullanımlık ilaç verdi doktor ama acayip böbreğim ağrıyor günlerdir Bu durumu yaşayan var mı
Canım ben bugaboo bee aldım. Bir bak istersen. Çok kullanışlı.bebek arabasına karar veremedim kafayı yicem yaa
Kilosu çok az değil canım ama boyunun 10 cm kısa olduğunu zannetmiyorum. Ölçülerin varsa yazar mısın?Merhaba kızlar 30 haftalık hamileyim 29 haftada kontrolde bebeğimin kilosu 1 kilo 30 gr az değilmi kızlar dok. İyi dedi boyu da 10 cm kisaydi olması gereken degerden bana hiç normal gelmedi çok küçük değilmi ben 14 kilo aldım ama bebek 1 kilo
Bebek arabası bugaboo beeDoktoru dinleyip son aya alisverise kaldim nerdeyse doğuracaktim bugün oldum yorgunluktan . Keske alsaydim onceden. Hala bi suru eksigimiz var besik basta olmak uzere. Kızlar siz bebek arabasi ne marka neler almistin iz. Bide beşik IKEA dakiler çok iyi ama sallanmiyor. Akıl verin bana ya ne alsam nerden alsam napsam
Canım benim bi arkadaşımın son saate kadar dönmemişti ama normal doğum yaptı yani kendisi evde çekmiş sancıyı sonra gitmiş cesaretli olmamız lazım ama nasıl ben de şehir dışına gitmeyi düşünüyorum doğum için bir bir buçuk saatlik yola :sSKızlar 32+0 olduk ve bugün çalışabilir raporu aldım. 2 hafta daha çalışacağım.
Bebek 1.9 kg, boyu 43-44 cm.
Yalnız malesef ters dönmüş. 20. haftaların başından beri baş aşağı duruyordu. Şimdi başı yukarıda. Hala geri dönme şanıs var. Sizlerinki ne durumda? Normal doğum yapamayacağım diye moralim bozulmaya başladı(
Canım ben bugaboo bee aldım. Bir bak istersen. Çok kullanışlı.
Kilosu çok az değil canım ama boyunun 10 cm kısa olduğunu zannetmiyorum. Ölçülerin varsa yazar mısın?
Bebek arabası bugaboo bee
Beşik de mother care
Karyola İKEA
Yalnız haklısın geç kaldık. Biz de geçen hafta mobilyaları aldık. Çok yorucu oluyor
Valla parama kiysamm ergobabby alırım. Ama ben momfortbaby alicam yenidoğan aparatliKanguru baktım ergonomik olması lazımmış mutlaka momfortbaby mi ergobaby mi acaba 200 tl gibi bir fark var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?