2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Franjitten ölüyorum kizlaarr bir haftadır gece uykusu haram adaçayıyla Tuzla falan gargara yapıyorum ama işe yaramıyor bi de üstüne burun tıkanıklığı yaşıyorum yaşayan var mı aranızda burnumu sildiğimde de kan geliyo

Sagolasin canim

Hadi hayirli olsun 119 tl iyiymis fiyati ben de hastaneye valiz goturecegim ama oyle kocaman degil de orta boy bisey
Ne ameliyati?
Aynen canım , ben daha kendi hazırlıklarımı yapmadım lohusa pijaması falanda almam Lazım , yavaş yavaş onlarıda sipariş vereceğim , şu ana kadar sadece bi 10 lu takım birde 5 li takım aldım, birde dün Çanta aldım :))) miyom ameliyat-ı Olacağım canım rahimde Bebeğin yanında , Bebeğin Yarısı kadar yer kaplayan bi Oluşum var , inşaallah hepsini alabilirler ...

Günaydın canım , bende o Ağrı yok ama çevremde yaşayan arkadaşlar vardı , gebeliğin ilerleyen safhalarında rahim büyüdüğü için o bölgede genişliyormuş, normal birşey yani , önemli olan vajinanın içinde batma hissedip hissetmediğin ..

Vajinanın içinde batma olunca ne oluyor? Bende var normaldir dedim hiç kimseye söyleme ihtiyacı hissetmedim

Gunaydin kizlar doktora gittim dun boynundaki kordonun tekini cozmus yaramaz cok sukur. Bi kat kalmis o da boynundan cok bol bi sekilde dolanmis hic bisey olmaz dedi doktor. Boymuzda 42.5 cm kilo 1707 gr olmus ne ileri ne geri tam uyumlu cikiyo dedi olcumleri. Bu arada karnim su internetteki videolar gibi sisip iniyo korkuyom eli kolu cikcak karnimdannn. Bide bi dk durmadigindan kafasi yine yukari cikmis. Insallah tekrsr doner

Vajinanın içinde batma olunca ne oluyor? Bende var normaldir dedim hiç kimseye söyleme ihtiyacı hissetmedim
Canım normal gebelik geçirenlerde ayakta duranlarda iş yapanlarda bebek bası yapıyor , rahim ağzı uzunluğuna baktırmak gerekiyor , benim daha dün çok yakın bi arkadaşım 35. Haftasında 1 hafta önce batma oluyor diye aramıştı , doktora gitmesini söylemiştim cuma günü gitmiş 2 cm Açıklık varmış , şimdi yatıyor evde , 1-2 hafta tutmaya çalışacaklar ...

Hadi hayırlı olsun canım , benimki de 2 gün önce yine Kafayı yukarıya çıkardı , Ayakları altta , bazen dikişlerimi çok acıtıyor , şöyle dışarıdan döndüriversem diyorum , inadına inadına dikişlere vuruyor ... Ayaklar aşağıda oldu mu çok kötü oluyormus , belimin altına da yastık koymaya başladım , artık en iyi Dostlarım yastıklar oldu :)))

Biz de dün doktora gittik oğlumuzu görmeye biraz iri uzun bir şey olacakmış sanırım. Bütün ölçümleri önde gözüküyor ☺ boyu 42,5 olmuş kilosu 1805 şişko bir şey olcak sanırım. 4 kiloyu geçerse normal doğum sıkıntıya girebilir dedi doktorum inşallah geçmez Sağ göğüs altımda kaburgamda şiddetli ağrı oluyor onu da sordum normal dedi poposu ordaymış ittiriyormuş zaten duruşu da bir acayipti. Bir türlü yüzünü göstermedi doktor ne kadar dürttüyse de elini çekmedi göremedik yüzünü. Ne zaman gitsek saklıyor kendini yürürken ağrılar oluyor karnımda, kasıklarımda dediğimde doktor zorlama kendini zaten bu aylarda yürürken zorlamayı tavsiye etmiyoruz 34 ten sonra serbest bırakıyoruz o zaman dilediğin kadar yürürsün dedi. Aynı şekilde yatarken kalça ağrısı oluyor dedim o da normalmiş sinirler ordan geçiyor baskı oluyor dedi normal dedi. Çocuk büyüdükçe ağrılar fazlalaşıyormuş. Bu ay test vermedi iğneler yok kalsiyum tablet verdi aslında ben her gun 2 kase yoğurt 3 bardak sut içiyorum peynir yiyorum dedim ama bunlarla alakası yok dedi ilacı verdi içcez artık. Daha neler sordum hatırlayamıyorum ama aynı sorunları olanların belki içi rahatlar.

Yarın kontrolüm var söyleyeceğim bunu. Ben bebek baskı yapıyordur, pelvik kaslar esniyordur, normaldir diye düşünmüştüm

Kizlar instagramda yesilanne diye bi yer kesfettim arkadasim onermisti daha dogrusu dogal deterjan sampuan vs satiyor bi bakin sizde. Ben ordan alicam sanirim bazi seylerini.

Bn 26 da faranjitten 39 dereceyle gitmistim hasteneye antibiyotikten baska cozumum yoktu ama ilk gunden beri kanamali burun tikanmasi yasiyorum tek cozumum burnuma su cekmek oluyo baska tedavi bulamadim oda gecici zaten ama faranjit icin limon skip ic bogaza birazda olsa faydasi var bide tavuk suyu corbasi limonlu

ya maşallah bebişe. bizim tarihler aynı ya benimkide bu kadar olmuştur inş. ben cuma kontrole gideceğim işe devam raporu da alacağım o zaman. kordonuna çok sevindim ya insan kafayı takıyor doktor ne derse.

Off bugün hep sıkıntıyla doldu. Sabah kalktım bebek 1 saat hiç hareket etmedi yedim içtim gene hareketsizdi ona korktum. Sonra uyuyormuş herhalde neyse o uyandı hareket etmeye başladı şimdi bu batmanın sıkıntı olabileceğini öğrendim. Korkulu bir gün oluyor hep

canım sıkıntı yapma sen zaten 34. haftana gelmişsin, doktor sana haftaya yürüyüş bile verebilir ... sadece kendini yorma hamileliğin tadını çıkar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…