2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben uzun zamandır çıkmıyorum çıktığım zamanda hamile tişörtleri falan .. Aldıklarımın hiç biri hamile reyonu değildi bi baktım ben bunu doğurana kadar giyerim dediğim şey olmuyor bi yere gidicez mecbur baktım ama en iyisini yapmışın nettede bulamadım ama gerçekten daha iyi o reyonlar çok üstüne çıkan insanlar sinir bozucu çok absürdler ya kumaşları çok sert dar paça istiyosun bulamıyosun o bol şeyler boru paçaya yakışmıyo kendine zaten zor yakıştırıyosun

aynen birde yakışmama durumu var ne giyinsende hah işte bu oldu diyemiyorsun birde bunun bunalımı .. Birde benim sağ göğüs altımda değişik bir acı var yanma gibi çok rahatsız ediyor sende de var mı canım ya

Yok ben de ama bebek dönmüş olmasın kaburga ağrısı falan olabilir belki ya da kas ağrısıdır üstüne yatma istersen biraz canım

Yok ben de ama bebek dönmüş olmadın kaburga ağrısı falan olabilir belki ya da kas ağrısıdır üstüne yatma istersen biraz canım
Benim kızım şuan makat geliş ters yani kaburga değil ama kas ağrısı olabilir . Valla isyan etmek istemiyorum ama eski halimi özledim ya tek hamlede yerden kalkardım hızlı hızlı yürürdüm ağrı nedir bilmezdim adet günlerim dışında şimdi hem psikolojik hem fiziki zorluk çekiyorum bi yavrum olacağı için çok mutluyum ama bu zorluklarda kötü oluyor yaa

Ben yine bazen unutup öyle yapıyorum başta çok dikkat ederdim bi ağrı saplanınca anlıyorum ama işten geçiyor az kaldı artık Allah dayanma gücü versin ve sabır versin hepimize bol bol

Ben yine bazen unutup öyle yapıyorum başta çok dikkat ederdim bi ağrı saplanınca anlıyorum ama işten geçiyor az kaldı artık Allah dayanma gücü versin ve sabır versin hepimize bol bol
Amin canım benim amin..

Günaydın arkadaşlar
Bende şöyle bir ağrı oluyor.Benzerini yaşayan var mı?
Tam yerini ve ağrısını şöyle tarif edebilirim.Nette yazılana göre pubik kemiği,bana göre özel bölgede tüylenmenin olduğu yer yani etli üst kısım(kusura bakmayın başka türlü yazamadım)
İşte orası zaman zaman çok şiddetli acıyor.Sanki bir yere vurmuşum şişmiş gibi.Haftaya kontrolüm var.Özellikle oturup kalkarken ve yatakta dönerken hissediyorum.

Aynı aprı bende de var orası sızlıyor morarmış çürümüş gibi hissediyorum.. Doktor bunların normal olduğunu söyledi. Tüm ağrılarımı tarif ettim hepsi doğuma hazırlık dedi :)

Bende de zaman zaman tarif ettiğiniz bölgede ağrılar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…