2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım başınsağolsun tabi ki kader de varsa olur ama tedbiri herzaman alıp öyle kader demek lazım.Ben de organik konusunda çok takıntılı bir insanım çamaşır suyu ve kimyasal şeyler asla kullanmam herşeyim organiktir kişisel temizlik malzemelerime kadar.Yediğime içtiğimde de çok dikkat ederim organik sitelerden organik ekmekler , etler,yumurtalar ve bakliyatlar alırım.Ve kesinlikle keçi sütü içmeni ve ondan yapılan yoğurt ve peyniri yemeni tavsiye ederim.

Bir de moms green diye bi marka var onunda temizlik ürünleri alınabilir ben henüz almadım ama çok iyi olduğunu duydum.Dışardan su alıyorsanız kesinlikle cam damacana ve sağlık bakanlığı onaylı suları içmenizi önerebilirim.Aklıma geldikçe yazarım

Can'ım başın Sağolsun. Annene de acil şifa diliyorum

9ay benim de kedim var. Tertemiz ki o zaten :) benim de hiç korkum yok aynen

Mrb benimki lasig casual messenger sirt cantasi degil yandan takmali esim boyle tercih etti ne de olsa bana tasittiracaksin diye :)
Lasing casuallara baktım bugun en uygun babymall de var , 119 liraya pembe ve gri modelli buldum :)) sipariş verdim bakalım pazartesi yada Salı gelir :)) bende hastaneye valiz götüreyim bari , zaten benim ameliyat durumundan dolayı 2-3 gün durabiliriz hastanede , umarım miadında 37. Haftalarda gelir kızımız... Bu arada canım başın Sağolsun , söylediklerinde sonuna kadar Haklısın ... Ben pek dikkat etmezdim ama eşim yediğimiz sebzeleri yeşillikleri hep bahçede ekip biçiyor hep 100 yıllık tohum bulmaya Çalışıyor, kesinlikle yeni tohum kullanmıyor, herşey kansorejen herşey gdo lu ...

Son düzenleme:

Sagolasin canim

Hadi hayirli olsun 119 tl iyiymis fiyati ben de hastaneye valiz goturecegim ama oyle kocaman degil de orta boy bisey
Ne ameliyati?

Ben de bugün iki avm gezdim ayakta durdum vs akşam dokuz gibi geldik mahvoldum indanlar üstüme üstüme geliyor zaten ya acayip yanma var başta vajinada batma sandım ama idrar kısmında yanma hareket ettikçe mahvoldum araçta bile ayakta zor durmama rağmen zorladım kendimi ha deyince oturacak yer yoktu umarım bunla alakalı değildir ya iki kıyafet bulmak için ne hale geldim keşke netten söyleyip değiştirseydim olmayınca :S gezdiğimizdende zevk alamıyoruz kalabalık çarpanlar kovalamaç oynuyosun resmen bir şey olacak mı diye tedirgin olunca daha bi yoruluyo insan. Wc her şey sorun :)

Korkma cnm dogm yaklasnca bebisko dogum pozisyonunu alıyor zaten. Arkadasmn sancıları basladigi zaman dönmüştü

Ya aynen canım 3 haftadır abartmıyorum heryeri gezdik bana göre bişiler bulmak için hamile tişörtlerini beğenmiyorum büyük beden alayım diyorum yok güzel durmuypr birde hep göbek üstü modeller var ya aykırı kıyafetler onların arasından bulmak zor .. Baktım artık bulamayacağım aramaya da dermanım yok bende bu akşam bir iki tane tşört pantolon sipariş ettim netten bir daha da öyle gezmeye gitmeyeceğim resmen işgence . Bir tek akşamları yarım saat yürürüm o kadar (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…