- 2 Aralık 2015
- 392
- 489
- 33
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #31.801
Canım başınsağolsun tabi ki kader de varsa olur ama tedbiri herzaman alıp öyle kader demek lazım.Ben de organik konusunda çok takıntılı bir insanım çamaşır suyu ve kimyasal şeyler asla kullanmam herşeyim organiktir kişisel temizlik malzemelerime kadar.Yediğime içtiğimde de çok dikkat ederim organik sitelerden organik ekmekler , etler,yumurtalar ve bakliyatlar alırım.Ve kesinlikle keçi sütü içmeni ve ondan yapılan yoğurt ve peyniri yemeni tavsiye ederim.9ay Flower3516
Benim ailemde cok fazla kanser oykusu var malesef annem meme kanseri ablami kanserden kaybettim halami kaybettim annanemi kaybettim dedemi kaybettim iki taraftan da var
Olacak olana engel olamayiz ama geciktirebiliriz belki bu nedenle 23 yasimdayim bundan sonra dikkat etmek istiyorum yedigimze ictigime kullandigim urune
Doktorlar ablama 2 ay omur bicti 21 ay yasadi bunu da iyi bakim ile sagladi annem doktorlar hayret etmisti bu kadar yasamasina
Yani bir seylere engel olamayabilirim imtihan dunyasi ama mutlaka bir faydasi olacagini dusunuyorum kendime cocuguma esime eger bazi seylere dikkat edersem
Yeni yeni koy yumurtasi, ev yogurdu, salcasi, ne bileyim domatesi, biberi, zeytinyagi kullanmaya basladim iste 1-2 aydir
Herkes bas bas bagiriyor evde kendiniz salca yapin, kendiniz kek yapin hazir kek yedirmeyin, kendiniz yogurt yapin diye e yogurduna iyi alistim artik market yogurdu yiyemiyorum bile
Eskiden boyle miydi ya insanlar daha dayanikli guclu idi ben simdi bi igneye dayanamiyorum, 2den fazla cocuk dogurmuyoruz yipraniyoruz, ama eskiler de hep ev yogurdu yemis ne bileyim kendi hayvanlarinin etini yemis yumurtasini yemis kendi yagini cikarmis kendi ekmegini yaparmis
Siz de bildiginiz uyguladiginiz seyleri benimle paylasabilirsiniz memnun olurum :)
Bir de moms green diye bi marka var onunda temizlik ürünleri alınabilir ben henüz almadım ama çok iyi olduğunu duydum.Dışardan su alıyorsanız kesinlikle cam damacana ve sağlık bakanlığı onaylı suları içmenizi önerebilirim.Aklıma geldikçe yazarım9ay Flower3516
Benim ailemde cok fazla kanser oykusu var malesef annem meme kanseri ablami kanserden kaybettim halami kaybettim annanemi kaybettim dedemi kaybettim iki taraftan da var
Olacak olana engel olamayiz ama geciktirebiliriz belki bu nedenle 23 yasimdayim bundan sonra dikkat etmek istiyorum yedigimze ictigime kullandigim urune
Doktorlar ablama 2 ay omur bicti 21 ay yasadi bunu da iyi bakim ile sagladi annem doktorlar hayret etmisti bu kadar yasamasina
Yani bir seylere engel olamayabilirim imtihan dunyasi ama mutlaka bir faydasi olacagini dusunuyorum kendime cocuguma esime eger bazi seylere dikkat edersem
Yeni yeni koy yumurtasi, ev yogurdu, salcasi, ne bileyim domatesi, biberi, zeytinyagi kullanmaya basladim iste 1-2 aydir
Herkes bas bas bagiriyor evde kendiniz salca yapin, kendiniz kek yapin hazir kek yedirmeyin, kendiniz yogurt yapin diye e yogurduna iyi alistim artik market yogurdu yiyemiyorum bile
Eskiden boyle miydi ya insanlar daha dayanikli guclu idi ben simdi bi igneye dayanamiyorum, 2den fazla cocuk dogurmuyoruz yipraniyoruz, ama eskiler de hep ev yogurdu yemis ne bileyim kendi hayvanlarinin etini yemis yumurtasini yemis kendi yagini cikarmis kendi ekmegini yaparmis
Siz de bildiginiz uyguladiginiz seyleri benimle paylasabilirsiniz memnun olurum :)
Benim bebeğim erkek amaRengi bubblegum, pembemsi bir renk. Tuniko'dan almıştım. Neredeyse hiç kullanmadım, 80TL olabilir.
https://www.google.com.tr/search?q=...AUIBygB&biw=360&bih=559#imgrc=o_E3PV0v6igiyM:Nasil bisey bu korse bi fotosunu falan atabilir misiniz rica etsem
Can'ım başın Sağolsun. Annene de acil şifa diliyorum9ay Flower3516
Canım o bile hazır petrol ürünü bezlerden daha sağlıklı. Kumaş dediğin pamuklu kumaşı koyuyordur.
Klor, paraben bir sürü zararlı şey var bezlerde. Islak mendiller de öyle. Onun yerine kaynatılmış soğumuş suya pamuk batır daha iyi.
Biz senelerdir evde doğal deterjanlar kullanıyoruz. Bütün kozmetiklerimi doğal seçiyorum.
Bebek ki çok hassas. Evde kedim var. Ondan sakınmıyorum bak mesela. Haklısın alerjenlere ihtiyacı var. Ama toksinlere ihtiyacı yok.
Bez de sürekli üstünde olacak. Terleyecek, ıslanacak. Mümkünse yıkanan bezler daha iyi. Eskilerin yaptığı gibi. Değilse de bu doğal bezler mantıklı bence.
Lasing casuallara baktım bugun en uygun babymall de var , 119 liraya pembe ve gri modelli buldum :)) sipariş verdim bakalım pazartesi yada Salı gelir :)) bende hastaneye valiz götüreyim bari , zaten benim ameliyat durumundan dolayı 2-3 gün durabiliriz hastanede , umarım miadında 37. Haftalarda gelir kızımız... Bu arada canım başın Sağolsun , söylediklerinde sonuna kadar Haklısın ... Ben pek dikkat etmezdim ama eşim yediğimiz sebzeleri yeşillikleri hep bahçede ekip biçiyor hep 100 yıllık tohum bulmaya Çalışıyor, kesinlikle yeni tohum kullanmıyor, herşey kansorejen herşey gdo lu ...Mrb benimki lasig casual messenger sirt cantasi degil yandan takmali esim boyle tercih etti ne de olsa bana tasittiracaksin diye :)
Bu şeyi yazın nasıl giyeceğiz acaba , kışın dahi atlet giyeneyen bi insanım
Lasing casuallara baktım bugun en uygun babymall de var , 119 liraya pembe ve gri modelli buldum :)) sipariş verdim bakalım pazartesi yada Salı gelir :)) bende hastaneye valiz götüreyim bari , zaten benim ameliyat durumundan dolayı 2-3 gün durabiliriz hastanede , umarım miadında 37. Haftalarda gelir kızımız... Bu arada canım başın Sağolsun , söylediklerinde sonuna kadar Haklısın ... Ben pek dikkat etmezdim ama eşim yediğimiz sebzeleri yeşillikleri hep bahçede ekip biçiyor hep 100 yıllık tohum bulmaya Çalışıyor, kesinlikle yeni tohum kullanmıyor, herşey kansorejen herşey gdo lu ...
Ben de bugün iki avm gezdim ayakta durdum vs akşam dokuz gibi geldik mahvoldum indanlar üstüme üstüme geliyor zaten ya acayip yanma var başta vajinada batma sandım ama idrar kısmında yanma hareket ettikçe mahvoldum araçta bile ayakta zor durmama rağmen zorladım kendimi ha deyince oturacak yer yoktu umarım bunla alakalı değildir ya iki kıyafet bulmak için ne hale geldim keşke netten söyleyip değiştirseydim olmayınca :S gezdiğimizdende zevk alamıyoruz kalabalık çarpanlar kovalamaç oynuyosun resmen bir şey olacak mı diye tedirgin olunca daha bi yoruluyo insan. Wc her şey sorun :)Kızlar eşimle kahvaltıya gidelim birazda gezelim dedik .. Geçen hafta da kalça kemiğim ağrıyor diye çıkamamıştık .. Ama yok ya benim için öyle gezme dolaşma zamanı bitmiş anladım 5 dk yürüyorum karnım kasılıyor zaten sol bacağım bastıkça ağrıyor bebek aşağı iniyor sıcak basıyor vs vs eve attık kendimizi valla
Canım bende bebek bezinden dertliyim prima huggies istemiyorum, diğerleri de kalitesiz. Kimyasal. Ya yikanabilir yada bu seventy i düşünüyordum. Fiyatı diğerlerine göre nasıl sence? Araştırdın miFlower3516 bebek bezini kac beden aldin?
Yıkanabilirlerle nasıl başa çıkacaksın günde 7kez alt değişiyorCanım bende bebek bezinden dertliyim prima huggies istemiyorum, diğerleri de kalitesiz. Kimyasal. Ya yikanabilir yada bu seventy i düşünüyordum. Fiyatı diğerlerine göre nasıl sence? Araştırdın mi
Korkma cnm dogm yaklasnca bebisko dogum pozisyonunu alıyor zaten. Arkadasmn sancıları basladigi zaman dönmüştüKızlar günadın. Ya ben bebeğin ters olmasına çok takıldım. Normal doğumu çok istiyordum. Bazen dönecek gibi geliyor ama bir kaç gün sonra yine kafasını kaburgamda hissediyorum. Sağlıklı olması her şeyden önemli ama sezaryan bana ürkütücü geliyor. Bir kere ameliyat oldum ve iyileşmesi kolay olmamıştı. Bir kere de erken dönemdi ama doğum yaptım, doğurduğum andan itibaren iyiydim hiç bir şey olmamış gibi.
Bir de beşiğin içine özel ölçü yatak yaptırmıştım. 1.5 cm kısa gelmiş. Buna da taktım. Ya eli ayağı araya girerse. Araya tampon görevi görecek bir şey koymam gerekiyor. O zamanda neden bunca para verdim özel ölçüye diye içime sinmiyor. BRN yataktan yaptırdık. Organik. Yatak güzel gibi ama sizin de bilginiz olsun eğer böyle bir işe girişirseniz mutlaka sözleşmeye ölçü tam olmadığı takdirde kabul etmeyeceğinizi ekleyin.
Bugünlerde her şeye takıyorum
yıkanabilirleri diğerleri doğaya zararlı olduğu için istiyorum aslında, organik bez alırsam oda doğada çözünür aynı kapıya çıkabilir sanırsam :Yıkanabilirlerle nasıl başa çıkacaksın günde 7kez alt değişiyor
Hele lohusayken emin ol daha zor olacakBu şeyi yazın nasıl giyeceğiz acaba , kışın dahi atlet giyeneyen bi insanım
Bende de yok Can'ım erken dahaKızlar benim göğsümde hiç sızıntı akıntı fln yok hepinizde bi akma olmuş sanırım :/
Bende de daha tık yok cnm :)Kızlar benim göğsümde hiç sızıntı akıntı fln yok hepinizde bi akma olmuş sanırım :/
Ya aynen canım 3 haftadır abartmıyorum heryeri gezdik bana göre bişiler bulmak için hamile tişörtlerini beğenmiyorum büyük beden alayım diyorum yok güzel durmuypr birde hep göbek üstü modeller var ya aykırı kıyafetler onların arasından bulmak zor .. Baktım artık bulamayacağım aramaya da dermanım yok bende bu akşam bir iki tane tşört pantolon sipariş ettim netten bir daha da öyle gezmeye gitmeyeceğim resmen işgence . Bir tek akşamları yarım saat yürürüm o kadarBen de bugün iki avm gezdim ayakta durdum vs akşam dokuz gibi geldik mahvoldum indanlar üstüme üstüme geliyor zaten ya acayip yanma var başta vajinada batma sandım ama idrar kısmında yanma hareket ettikçe mahvoldum araçta bile ayakta zor durmama rağmen zorladım kendimi ha deyince oturacak yer yoktu umarım bunla alakalı değildir ya iki kıyafet bulmak için ne hale geldim keşke netten söyleyip değiştirseydim olmayınca :S gezdiğimizdende zevk alamıyoruz kalabalık çarpanlar kovalamaç oynuyosun resmen bir şey olacak mı diye tedirgin olunca daha bi yoruluyo insan. Wc her şey sorun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?