2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cnm kotu dusunme herkeste aynisi olcak dye bsy yok ama bu tarz swyleri doktorla paylasmak lazimmis bizde birbirime destek oluyrz brda
dlrsordn cnm hadi gozun aydin bebis gayet iyi masallah subanallah kordondan kurtulur korkma erkekler boyle iate anne karninda bile huysuzlar :) dun arkadasim dktra gtmisti resmini atti kaslarini catmis bi mutsuz bebek sinirli bakiyo allahm gorsen oyle komikki donme icinde bak onun37 de dobmustu 38 te tekrar gitti smdi gene ters donmus hala belli dgl yani

H hozbey cnm snnle ayni syleri yasiyorz suan. Bnmde soluma yatinca kalcam agriyo sag gogus altim batiyo sag kaburgam agriyo ayni sekilde asagisi agriyo nefes zorlugu cekiyorum yururken minik adim harici atamiyorim bebekte dun 31+3 tu 1850 ye 44 cm di :) ve dedigin gbi hersey olacak bu agrilar normal dedi bnm sag kaburga agrim yatmaktanmis suan mecburo yatista oldugum icin bide suan bebek kalsiyum ve demir depoluyo o yuzdn yogurt sut yetmiyo yani

Bebeğe özel deterjan aldın mı canım?
Dalan roxy sabun tozuyla yıkadım elbiselerin renginde vs bozulma olmadı sadece makinayı az doldurmak gerekiyor maximum kapasitenin yarısı- üçte ikisi kadar falan. Fazla koyunca üzerinde sabun parçacıkları kalabiliyor. Bu durumu herkes yaşamamış birkaç arkadaş daha yaşamış ama. Ben sıvı deterjana geçmeyi düşünüyorum bu konuda önerisi olan arkadaşlar olursa sevinirim

Anladım canım teşekkürler

Kızlar sizce bu beşik kullanışlı olur mu? Derinliği kafama takılıyo ilk zamanlar zorlarmı ki bebegi alıp koymak..yakından sa görme fırsatım olmadı:/

Ben baby me sıvı deterjan aldım canım tavsiye ederim mis gibi yikandi bebegimin çamaşırlari. Hatta bundan sonra bizim kıyafetler içinde bunu kullansan diyorum

Korkma cnm dogm yaklasnca bebisko dogum pozisyonunu alıyor zaten. Arkadasmn sancıları basladigi zaman dönmüştü
Sağol canım cevabın için ama benim doktorum o kadar beklemeyi düşünmüyor. Ters olduğu için 39 bitmeden almayı öneriyor. Bakalım artık hayırlsı

Kızlar sizce bu beşik kullanışlı olur mu? Derinliği kafama takılıyo ilk zamanlar zorlarmı ki bebegi alıp koymak..yakından sa görme fırsatım olmadı:/
Eki Görüntüle 1815841

Belki yatağın ayarı vardı. Genelde iki seviyeye takılabiliyor. Küçükken daha yukarı büyüyünce bu şekilde en aşağıya takılıyor. Bu kadar derin yatağa bebeği koyup alamazsın çünkü.

Reactions: 9ay
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…