- 17 Temmuz 2014
- 1.364
- 923
- 358
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #31.901
Doğum pozisyonunu aldımı bilmiyorum ama hickiriklarini kasığımda hissediyorum aşağıya baskı yapıyo hareket ettiğinde donmus olabilir mi?Şu anda 33+1'deyiz bebişimle birlikte ve en son gecen Pazartesi gunu doktorla randevumuzda pozisyonu hala tersti. Şimdi emin değilim ama sanki pozisyon değistirmiş gibi hissediyorum. Sizler bebeğinizin hıckırıklarını nerede hissediyorsunuz merak ettim, özellikle pozisyona giren bebiş anneleri :) ?
Doğum pozisyonunu aldımı bilmiyorum ama hickiriklarini kasığımda hissediyorum aşağıya baskı yapıyo hareket ettiğinde donmus olabilir mi?
Geçmiş olsun canım , bende hep yattığımdan Kabızlık sorunu yaşıyorum, doktorum dupalac kullanmama izin veriyor ... Doktorunun progestanı 3 ten 1 e düşürmesi güzel birşey demekki işe yaramış... Bende Salı günü gideceğim doktora , bakalım ne diyecek bana?Progestan 3 tu bire dusurdu
Adalati 3 saatte bi yarim iciyorum
Doktor 36 ya kdr durur ins dedi yani yatarsan durucak dedi
Kabizlik vardi gecti ama makatta sislik oldu o sira basur daha oncede olmustu agrim yk suan ama cok sisti
Evet canım , bebeği aldıktan sonra ameliyat-ı yapacaklar 1-2 saat sürebilir dedi doktorum, sezeryan Olacağım mecburen ...Ameliyati dogum sirasinda mi yapacaklar? Sezaryen mi olacaksin?
Şu anda 33+1'deyiz bebişimle birlikte ve en son gecen Pazartesi gunu doktorla randevumuzda pozisyonu hala tersti. Şimdi emin değilim ama sanki pozisyon değistirmiş gibi hissediyorum. Sizler bebeğinizin hıckırıklarını nerede hissediyorsunuz merak ettim, özellikle pozisyona giren bebiş anneleri :) ?
Evet canım , bebeği aldıktan sonra ameliyat-ı yapacaklar 1-2 saat sürebilir dedi doktorum, sezeryan Olacağım mecburen ...
Arkadaşlar biberonda hangi ölçüde aldınız, Philips avent alacağım ama birsürü boyutu var , yenidoğan için sizler hangisini aldınız? Trendyolda güzel bir indirim var, birde 100 liraya 25 liralık indirim var , şimdiye kadar Philips avent ürünleri içinde en uygunu bu site geldi :)) birde emzirme sütyenler baktım , normalde 80 numara takıyorum ama 2 hafta önceki kontrolümde 90 Numaralı sütyenim sıkıştırdı, emzirme sütyeni alırken normal sütyen gibi mi düşüneceğiz , malum yattığımdan gidip bakamıyorum da ... Birde ben emzirme yastığı alacağım galiba , emzirme videoları izlediğimde genelde kullanmışlar , sizler aldınız mı ?m_rv_ elimde telefon site site geziniyorum :))) liste yapmaya çalışıyorum, çok eksiğim var, hep 28. Haftadan sonra başlayacağım demiştim inşaallah ufaktan ufaktan halledebilirim , bebeğimde 6-7 hafta daha durur inşaallah :)
Bende 33+3 deyim canım...perşembe günü gitmistik Dr a...doğum pozisyonunu almis daha dönmez bundan sonra dedi..Allahım sağ salim dogurmayi nnasip etsin hepimize..bi de ben hc hickriklarini anlamıyorum.. Sanırım benim kız hiç hickirmiyo
Arkadaşlar biberonda hangi ölçüde aldınız, Philips avent alacağım ama birsürü boyutu var , yenidoğan için sizler hangisini aldınız? Trendyolda güzel bir indirim var, birde 100 liraya 25 liralık indirim var , şimdiye kadar Philips avent ürünleri içinde en uygunu bu site geldi :)) birde emzirme sütyenler baktım , normalde 80 numara takıyorum ama 2 hafta önceki kontrolümde 90 Numaralı sütyenim sıkıştırdı, emzirme sütyeni alırken normal sütyen gibi mi düşüneceğiz , malum yattığımdan gidip bakamıyorum da ... Birde ben emzirme yastığı alacağım galiba , emzirme videoları izlediğimde genelde kullanmışlar , sizler aldınız mı ?m_rv_ elimde telefon site site geziniyorum :))) liste yapmaya çalışıyorum, çok eksiğim var, hep 28. Haftadan sonra başlayacağım demiştim inşaallah ufaktan ufaktan halledebilirim , bebeğimde 6-7 hafta daha durur inşaallah :)
Canım kasılma oluyor , doktoruna söylersin günde 5-10 a kadar normal, 10 dan fazlası sıkıntı oluyor...Kızlar merhaba iki gundur karnımda bir sertleşme oluyor dokunduğunda avcumun içini dolduruyor.bazen göbek deligimin çok yakının da hatta göbek deligim dışarı firliyor gibi. Agrim olmuyor bebek hareketleri de gayet iyi.kasılma denilen şey bu mu,yoksa bebek biyerlerini mi dayiyor.bilgisi olanlardan.cevap bekliyorum.opuldunuz iyi geceler
Canım kasılma oluyor , doktoruna söylersin günde 5-10 a kadar normal, 10 dan fazlası sıkıntı oluyor...
di_mermaid bende tek boyut alayım diyorum , ihtiyaç oldukça çıkar alırız diye düşünüyorum , bende hep emzirme taraftarıyım , Allah nasip ederse 1.5-2 yaşına kadar emzirmek isterim , inşaallah foşur foşur sütlerimiz olur
PembeLokum sağol canım inşaallah güzeL geçer ameliyatta , atlette almak gerekiyor dimi ? Ay bu iş çok yorucu olmaya başladı , ben bari kağıt kalem alayımda , Lazım olanların listesini çıkarayım ilk başta:) doğmadan strese girdim , yetişmeyecek sanki , hep aman 1 günde hallolur diyordum şimdi karar veremiyorum alacağım şeye :)))
Sağol cnm çok cektiriyo yaBn 26 da faranjitten 39 dereceyle gitmistim hasteneye antibiyotikten baska cozumum yoktu ama ilk gunden beri kanamali burun tikanmasi yasiyorum tek cozumum burnuma su cekmek oluyo baska tedavi bulamadim oda gecici zaten ama faranjit icin limon skip ic bogaza birazda olsa faydasi var bide tavuk suyu corbasi limonlu
Bende 33+3 deyim canım...perşembe günü gitmistik Dr a...doğum pozisyonunu almis daha dönmez bundan sonra dedi..Allahım sağ salim dogurmayi nnasip etsin hepimize..bi de ben hc hickriklarini anlamıyorum.. Sanırım benim kız hiç hickirmiyo
Amin, ne güzel aramızda 2 gün var zamanı beklerlerse tabii.. Hıckırınca tık tık ritmik olarak atıyo aynı yerde :)
Ben de 1 tane 125ml'lik Avent biberon almıştım ama şimdilik başka almayacağım. Insallah emzirmeyle ilgili bir problem cıkmaz da almaya da gerek kalmaz diye düşünüyorum. Sonraları gerekirse ihtiyac oldugu zaman uygun boyutta almak daha mantıklı geldi bana.. Benim de çook eksiğim var henüz, yalnız degilsin bu konuda :)
Şu çektiğim acının tarifi yok
Allahım bebeğime sağ salim kavuşsam bu da gözümde yok
Bebk için çok müdahale edilemiyo doktor
Ameliyat dio deşicek yani orayı
Sarımsak sirke ezip koyuyorum
Acıdan ağlıyorum ...
Hamilelerin duası kabul olurmuş kızlar dua edin başımdan def etsin allahım bu sıkıntıyı
Canım önceki yıl Bendende oldu bu.. Siğil sanirim ama seninki baya oyulmuş benim biri bunun gibiydi.. Yürümek zordu.. Bir akrabası var eşimin mevlitlerde kuran okuyor.. O okudu kalemle çizdi etrafını 3 e tamamlayacaz duayı dedi.. Okuduğu ilk seferde geçti.. Varsa bildiğin biri olur istersen.. Ben iki kez dondurdum içinden özü çıktı yine yaptı birde etrafına sıçramıştı.. Ayak tabanında baş parmakta ve ayağımın aya kısmında etli bölümde çıkmıştı.. Geçmiş olsumŞu çektiğim acının tarifi yok
Allahım bebeğime sağ salim kavuşsam bu da gözümde yok
Bebk için çok müdahale edilemiyo doktor
Ameliyat dio deşicek yani orayı
Sarımsak sirke ezip koyuyorum
Acıdan ağlıyorum ...
Hamilelerin duası kabul olurmuş kızlar dua edin başımdan def etsin allahım bu sıkıntıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?