2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Doğum pozisyonunu aldımı bilmiyorum ama hickiriklarini kasığımda hissediyorum aşağıya baskı yapıyo hareket ettiğinde donmus olabilir mi?

Doğum pozisyonunu aldımı bilmiyorum ama hickiriklarini kasığımda hissediyorum aşağıya baskı yapıyo hareket ettiğinde donmus olabilir mi?

Ben de önceden yan tarafımda hissederken şimdi kasıklarımda hissetmeye başladım, ondan merak ettim aslında.. Bi değişiklik var ama ne şekilde çözemiyorum tam :) Umarım pozisyonu almıştır ve değistirmez de sezaryene gerek kalmaz..

Progestan 3 tu bire dusurdu
Adalati 3 saatte bi yarim iciyorum
Doktor 36 ya kdr durur ins dedi yani yatarsan durucak dedi
Kabizlik vardi gecti ama makatta sislik oldu o sira basur daha oncede olmustu agrim yk suan ama cok sisti
Geçmiş olsun canım , bende hep yattığımdan Kabızlık sorunu yaşıyorum, doktorum dupalac kullanmama izin veriyor ... Doktorunun progestanı 3 ten 1 e düşürmesi güzel birşey demekki işe yaramış... Bende Salı günü gideceğim doktora , bakalım ne diyecek bana?

Bende 33+3 deyim canım...perşembe günü gitmistik Dr a...doğum pozisyonunu almis daha dönmez bundan sonra dedi..Allahım sağ salim dogurmayi nnasip etsin hepimize..bi de ben hc hickriklarini anlamıyorum.. Sanırım benim kız hiç hickirmiyo

Arkadaşlar biberonda hangi ölçüde aldınız, Philips avent alacağım ama birsürü boyutu var , yenidoğan için sizler hangisini aldınız? Trendyolda güzel bir indirim var, birde 100 liraya 25 liralık indirim var , şimdiye kadar Philips avent ürünleri içinde en uygunu bu site geldi :)) birde emzirme sütyenler baktım , normalde 80 numara takıyorum ama 2 hafta önceki kontrolümde 90 Numaralı sütyenim sıkıştırdı, emzirme sütyeni alırken normal sütyen gibi mi düşüneceğiz , malum yattığımdan gidip bakamıyorum da ... Birde ben emzirme yastığı alacağım galiba , emzirme videoları izlediğimde genelde kullanmışlar , sizler aldınız mı ? m_rv_ elimde telefon site site geziniyorum :))) liste yapmaya çalışıyorum, çok eksiğim var, hep 28. Haftadan sonra başlayacağım demiştim inşaallah ufaktan ufaktan halledebilirim , bebeğimde 6-7 hafta daha durur inşaallah :)

Birde korselerde bel korseleri, çok sıkıyor ve baya kalın oluyor, düğünümde kullandığım bel korsen vardı hayatta sığmaz, zaten hamile kalmadan öncede sığmazdı :))) ama bacaktan karına doğru olan toparlayıcılar var , bundan 5-6 sene önce almıştım 40 beden o zaman büyük gelmişti, şimdi tam gelir , korse yerine o toparlayıcı kullanılabilir mi acaba ?

Biberonda philips aventin iki boyu vardi ikisini aldim agiz kisimlari ayni ztn sadece boylari farkli elimde iki biberon olsun dedim ek gidaya gectigimde bi biberonda sadece surekli su olur digerinden de meyve suyu vs veririm diye

Emzirme sudyeni almadim sadece emzirme atleti aldim hamilelikte de kullanilabiliyor kac beden alinmali benim de fikrim yok

Emzirme yastigi aldim ama yaz mevsiminde kullanmak zor olur diyorlar bakalim ise yarayacak mi yaramayacak mi

Amin, ne güzel aramızda 2 gün var zamanı beklerlerse tabii.. Hıckırınca tık tık ritmik olarak atıyo aynı yerde :)

Ben de 1 tane 125ml'lik Avent biberon almıştım ama şimdilik başka almayacağım. Insallah emzirmeyle ilgili bir problem cıkmaz da almaya da gerek kalmaz diye düşünüyorum. Sonraları gerekirse ihtiyac oldugu zaman uygun boyutta almak daha mantıklı geldi bana.. Benim de çook eksiğim var henüz, yalnız degilsin bu konuda :)

Kızlar merhaba iki gundur karnımda bir sertleşme oluyor dokunduğunda avcumun içini dolduruyor.bazen göbek deligimin çok yakının da hatta göbek deligim dışarı firliyor gibi. Agrim olmuyor bebek hareketleri de gayet iyi.kasılma denilen şey bu mu,yoksa bebek biyerlerini mi dayiyor.bilgisi olanlardan.cevap bekliyorum.opuldunuz iyi geceler

Canım kasılma oluyor , doktoruna söylersin günde 5-10 a kadar normal, 10 dan fazlası sıkıntı oluyor...
di_mermaid bende tek boyut alayım diyorum , ihtiyaç oldukça çıkar alırız diye düşünüyorum , bende hep emzirme taraftarıyım , Allah nasip ederse 1.5-2 yaşına kadar emzirmek isterim , inşaallah foşur foşur sütlerimiz olur
PembeLokum sağol canım inşaallah güzeL geçer ameliyatta , atlette almak gerekiyor dimi ? Ay bu iş çok yorucu olmaya başladı , ben bari kağıt kalem alayımda , Lazım olanların listesini çıkarayım ilk başta:) doğmadan strese girdim , yetişmeyecek sanki , hep aman 1 günde hallolur diyordum şimdi karar veremiyorum alacağım şeye :)))

O kadar sey aldik halen daha alacak eksikler ortaya cikmasi bazen beni bunaltiyor alisveris yapmiyorum artik 2 atlet aldim esimin ic camasirlarini giyiyorum sudyen de denemeden almak istemiyorum denemeden ne aldiysam olmadi uzerime bosa gidiyor sudyensiz geziyorum ben

Sağol cnm çok cektiriyo ya

Ayy benim kız da hickirmiyor sanırım. İlk kizimda hissederdim,bunda iki kez hisseder gibi oldum ama emin olamadim.doktora sordum,her bebeğin hickirisi farklıdır dedi.sorun olmasın da dedim

Yemek yapamayanlar var mı?
O kadar çok kaburga ağrım oluyor ki artık yemek yapamıyorum, dayanıp yapsam da yaptiğımı yiyemiyorum ağrıdan

Artık annemlere ya da teyzemlere gidiyoruz her gun yemek için

Nasıl rahat nasıl güzel hazıra konmak

Şu çektiğim acının tarifi yok
Allahım bebeğime sağ salim kavuşsam bu da gözümde yok
Bebk için çok müdahale edilemiyo doktor
Ameliyat dio deşicek yani orayı
Sarımsak sirke ezip koyuyorum

Acıdan ağlıyorum ...
Hamilelerin duası kabul olurmuş kızlar dua edin başımdan def etsin allahım bu sıkıntıyı

Eklentiler

• image.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 94

Allah yardimcin olsun cnm o ney olms oylee cok fena

Canım önceki yıl Bendende oldu bu.. Siğil sanirim ama seninki baya oyulmuş benim biri bunun gibiydi.. Yürümek zordu.. Bir akrabası var eşimin mevlitlerde kuran okuyor.. O okudu kalemle çizdi etrafını 3 e tamamlayacaz duayı dedi.. Okuduğu ilk seferde geçti.. Varsa bildiğin biri olur istersen.. Ben iki kez dondurdum içinden özü çıktı yine yaptı birde etrafına sıçramıştı.. Ayak tabanında baş parmakta ve ayağımın aya kısmında etli bölümde çıkmıştı.. Geçmiş olsum

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftalar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir hafta ve gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…