2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar iyi günler. Dün akşam jel gibi bir akıntım oldu. Yani tuvalet kağıdına geldi. Jöle gibiydi (midenizi bulandırmadım inşallah) bu konuda fikriniz var mı? Normalde kıvamsız bir akıntım olurdu.
canım aynısı bazen bende de oluyor. aynı saç jölesi kıvamında değil mi? doktora söyledim önemli bir şey değil dedi. vajinanın duvarında birikince öyle katı şekilde dışarıya atılıyor dedi. kanlı olmadığı sürece korkmayın demişti

Kızlar iyi günler. Dün akşam jel gibi bir akıntım oldu. Yani tuvalet kağıdına geldi. Jöle gibiydi (midenizi bulandırmadım inşallah) bu konuda fikriniz var mı? Normalde kıvamsız bir akıntım olurdu.
Zaman Zaman aynısı bende de oluyor. Doktorum idrar kültürü istemişti temiz çıkınca sorun yok dedi

Bence kesin doktora danışın bunu,son haftalarda gelen değişik akıntılar önemli

Nasıl bu hale geldi gebeliğimin 3. Ayından beri var doğru düzgün ilaç veremediler nasır da büyüdükçe büyüdü işte
geçmiş olsun canım... Alah şifa versin...
Ama incelme var dedi normalde kalinlasmasi gerekmezmi? Adalat kullandigim icn once birak dedi snra neyse 1 taneyle gece devam edelm dedi bide dktora kbiz oldm ded. Ilac veremem sana dedi makatta sislik oldugu icn genel cerraha yonlendrdi benj
canım bebekler büyüdğğü için artık bu saatten sonra kalınlaşmaz, bende de hemoroid olmuştu , 1 ay önce hataydan zeytinyağı getittirdim normal market zeytinyağlarınada güvenmiyorum artık, yemeklere fazlasıyla kattırıyorum anneme baya etki etti, ama bazen yinede kabızlık oluyor 3-4 lt su içmeme rağmen, her sabah ve akşam birer ölçek içiyorum ıkınmaktansa dupalac daha iyi...
septemberlove , PembeLokum ve di_mermaid önerileriniz için teşekkürler :))

Canim benim çok geçmiş olsun.aynısı bendede olmuştu. Hamile degildim o zaman ben kendi yaptığımı soyliyim cimbiz ve manikür setinin içinde kesici ucu sivri olan et makasini sterilize ettim. Zaten bu noktanın içi lifli gibi.cimbizla çekip çekip kopardim işin açıkçası.ve içinde bişey kalmayıp boşluk olusana kadar devam ettim.birazcık kanadı ama sonrasında hemen toparladı kendini geçti.

Ay anlatinca ameliyat gibi ürkütücü olmuş ama ben ki ağda yapamayan insanım onun acısına dayana bildim.

Başka ilaç falan olmuyo kardesimdede aynısı cikti o doktora gitti ilaç verdi ama bi türlü gecirmedi yakti sertlestirdi ve hala ayni yerde izi ve sertliği kaldi

Kizlar size bisey sormak istiyorum doktorum suyun fazla oldugunu normal dogumun riskli olabilecegini soyledi endiseliyim bu konuda sizlerde boyle bi sorun yasayan var mi?

Allah yardımcın olur inş geçer ağrı sızı yapmaz

Öğleden sonra kontrole gidicem... geçen hafta gittiğim dr ölçümler 1 hafta geriden demişti tekrar çağırmıştı bakalım bugün nasıl çıkacak. İçimden bir ses iyi çıkacağını söylüyor inş öyle olur kızlar

Evet hemde iki kez yapildi seker yuklemesi birincide biraz yuksek cikmisti sekerden suphelendiler ikinci100 mg yapildi bisey cikmadi cok sukur. Sebebini bnde bilmiyorm nie suyu fazla

9ay canım senin de sanırım bebek ters duruyordu. doktorun dönme ihtimali var dedi mi? benim neredeyse 2 aydır bebeğin pozisyonu hiç değişmiyor hep kafası yukarıda ayakları kasığımda. sezaryen olmak istemiyorum çok kafaya taktım bu konuyu

Geçen gün bende de oldu canım..

Zaman Zaman aynısı bende de oluyor. Doktorum idrar kültürü istemişti temiz çıkınca sorun yok dedi
sağolun kızlar. yalnız değilmişim en azından :) onun dışında bir problem olmadı zaten ağrı filan. Normaldir o zaman. cuma günü kontrolüm var zaten. farklı bir durum olursa erken giderim.

Cnm kabızlık için zaytimyagi mi iciyosun ve o ilacı doktor mu verdi hamilelikte güvenli miymis

Bizimde kilisten geliyo zeytinyagi yemeye basladim yani icmeye aksamlari bide pamukla gece yatiyorum.
Ama henuz bsy gormedim.
Bakalim nolcak.
Rahim icin artk yapilacak bsy yok hakkimizda hyrlisi

Benim de en son gecen hafta ters pozisyondaydı.. Ama doktorum bebeklerin % 5'i ters kalır ama geri kalanı dogumdan birgün önce bile dönebilir dedi bana. Pozisyonu hic kafana takma, stres de yapma.. Zaten herşey bizi yeterince tedirgin ediyo, pozisyonunu alması icin daha uzun zaman var.. Bir de gittiğim eğitimde ebenin biri bebekler 35. haftaya kadar pozisyonunu almazsa secdede durmak gibi bazı pozisyonların bebegi olması gereken pozisyona getirmekte etkili oldugunu söylemişti. Ben de müzik çalıp kulaklıkları kasıkta tutmanın faydalı olabileceğini okudum bebiş müziği duyabilmek için kafasını getiriyomuş aşşağııı Ben yerimmm bunları yaaa Bunları sadece sen de bil ve için rahatlasın diye yazıyorum.. Doğruluğundan emin olamam tabii ama en azından alternatif oldugunu bilmek güzel :) Yine de araştırmadan birşey yapmamak en güzeli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…