- 16 Nisan 2013
- 464
- 246
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #31.941
canım aynısı bazen bende de oluyor. aynı saç jölesi kıvamında değil mi? doktora söyledim önemli bir şey değil dedi. vajinanın duvarında birikince öyle katı şekilde dışarıya atılıyor dedi. kanlı olmadığı sürece korkmayın demiştiKızlar iyi günler. Dün akşam jel gibi bir akıntım oldu. Yani tuvalet kağıdına geldi. Jöle gibiydi (midenizi bulandırmadım inşallah) bu konuda fikriniz var mı? Normalde kıvamsız bir akıntım olurdu.
Zaman Zaman aynısı bende de oluyor. Doktorum idrar kültürü istemişti temiz çıkınca sorun yok dediKızlar iyi günler. Dün akşam jel gibi bir akıntım oldu. Yani tuvalet kağıdına geldi. Jöle gibiydi (midenizi bulandırmadım inşallah) bu konuda fikriniz var mı? Normalde kıvamsız bir akıntım olurdu.
Bence kesin doktora danışın bunu,son haftalarda gelen değişik akıntılar önemliKızlar iyi günler. Dün akşam jel gibi bir akıntım oldu. Yani tuvalet kağıdına geldi. Jöle gibiydi (midenizi bulandırmadım inşallah) bu konuda fikriniz var mı? Normalde kıvamsız bir akıntım olurdu.
geçmiş olsun canım... Alah şifa versin...Nasıl bu hale geldi gebeliğimin 3. Ayından beri var doğru düzgün ilaç veremediler nasır da büyüdükçe büyüdü işte
canım bebekler büyüdğğü için artık bu saatten sonra kalınlaşmaz, bende de hemoroid olmuştu , 1 ay önce hataydan zeytinyağı getittirdim normal market zeytinyağlarınada güvenmiyorum artık, yemeklere fazlasıyla kattırıyorum anneme baya etki etti, ama bazen yinede kabızlık oluyor 3-4 lt su içmeme rağmen, her sabah ve akşam birer ölçek içiyorum ıkınmaktansa dupalac daha iyi...Ama incelme var dedi normalde kalinlasmasi gerekmezmi? Adalat kullandigim icn once birak dedi snra neyse 1 taneyle gece devam edelm dedi bide dktora kbiz oldm ded. Ilac veremem sana dedi makatta sislik oldugu icn genel cerraha yonlendrdi benj
Şu çektiğim acının tarifi yok
Allahım bebeğime sağ salim kavuşsam bu da gözümde yok
Bebk için çok müdahale edilemiyo doktor
Ameliyat dio deşicek yani orayı
Sarımsak sirke ezip koyuyorum
Acıdan ağlıyorum ...
Hamilelerin duası kabul olurmuş kızlar dua edin başımdan def etsin allahım bu sıkıntıyı
Canım senin dün 32+1 olmuyor mu?@Gizlifidan Sen de gale gale kullan canım :)
Sağol canım. 32+5 bugün. Ama dönüyor aslında haklısın. Bazen hıçkırıklarını aşağıda hissediyorum. Muhtemelen hala yeri var.
Allah yardımcın olur inş geçer ağrı sızı yapmazŞu çektiğim acının tarifi yok
Allahım bebeğime sağ salim kavuşsam bu da gözümde yok
Bebk için çok müdahale edilemiyo doktor
Ameliyat dio deşicek yani orayı
Sarımsak sirke ezip koyuyorum
Acıdan ağlıyorum ...
Hamilelerin duası kabul olurmuş kızlar dua edin başımdan def etsin allahım bu sıkıntıyı
Canım nedeni neymiş su fazlalığının? Şeker yükleme testini yaptırmış mıydın?Kizlar size bisey sormak istiyorum doktorum suyun fazla oldugunu normal dogumun riskli olabilecegini soyledi endiseliyim bu konuda sizlerde boyle bi sorun yasayan var mi?
PembeLokum canım şöyle bi site buldum, organikim.com.tr seventh generation bezler , organik ıslak mendiller var
Geçen gün bende de oldu canım..
canım aynısı bazen bende de oluyor. aynı saç jölesi kıvamında değil mi? doktora söyledim önemli bir şey değil dedi. vajinanın duvarında birikince öyle katı şekilde dışarıya atılıyor dedi. kanlı olmadığı sürece korkmayın demişti
sağolun kızlar. yalnız değilmişim en azından :) onun dışında bir problem olmadı zaten ağrı filan. Normaldir o zaman. cuma günü kontrolüm var zaten. farklı bir durum olursa erken giderim.Zaman Zaman aynısı bende de oluyor. Doktorum idrar kültürü istemişti temiz çıkınca sorun yok dedi
İnşallah..Ben de önceden yan tarafımda hissederken şimdi kasıklarımda hissetmeye başladım, ondan merak ettim aslında.. Bi değişiklik var ama ne şekilde çözemiyorum tam :) Umarım pozisyonu almıştır ve değistirmez de sezaryene gerek kalmaz..
Cnm kabızlık için zaytimyagi mi iciyosun ve o ilacı doktor mu verdi hamilelikte güvenli miymisgeçmiş olsun canım... Alah şifa versin...
canım bebekler büyüdğğü için artık bu saatten sonra kalınlaşmaz, bende de hemoroid olmuştu , 1 ay önce hataydan zeytinyağı getittirdim normal market zeytinyağlarınada güvenmiyorum artık, yemeklere fazlasıyla kattırıyorum anneme baya etki etti, ama bazen yinede kabızlık oluyor 3-4 lt su içmeme rağmen, her sabah ve akşam birer ölçek içiyorum ıkınmaktansa dupalac daha iyi...
septemberlove , PembeLokum ve di_mermaid önerileriniz için teşekkürler :))
Cnm kabızlık için zaytimyagi mi iciyosun ve o ilacı doktor mu verdi hamilelikte güvenli miymis
Bizimde kilisten geliyo zeytinyagi yemeye basladim yani icmeye aksamlari bide pamukla gece yatiyorum.geçmiş olsun canım... Alah şifa versin...
canım bebekler büyüdğğü için artık bu saatten sonra kalınlaşmaz, bende de hemoroid olmuştu , 1 ay önce hataydan zeytinyağı getittirdim normal market zeytinyağlarınada güvenmiyorum artık, yemeklere fazlasıyla kattırıyorum anneme baya etki etti, ama bazen yinede kabızlık oluyor 3-4 lt su içmeme rağmen, her sabah ve akşam birer ölçek içiyorum ıkınmaktansa dupalac daha iyi...
septemberlove , PembeLokum ve di_mermaid önerileriniz için teşekkürler :))
Emboli ne ay bnde doktora sormadan iciyodumBen kimseye sormadan sabahları bi kaşık içiyordum dr öğrenince emboli olur içme dedi bıraktım. İçmeyin bence dra sormadan.
9ay canım senin de sanırım bebek ters duruyordu. doktorun dönme ihtimali var dedi mi? benim neredeyse 2 aydır bebeğin pozisyonu hiç değişmiyor hep kafası yukarıda ayakları kasığımda. sezaryen olmak istemiyorum çok kafaya taktım bu konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?