2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aynı durum bende de var, eşim erkek gibi horladığımı iddia ediyor :) hatta başka yerde uyumayı teklif ettim, o derece değil daha dedi. Sanırım yatarken nefes alamıyoruz rahat.

Bebişler büyüdükçe oramıza bramıza baskı yapıyor, horlamalar bazı hamilelerse oluyor. Bende de inleme oluyordu ilk hamileliğimde..:

Canım ya çok geçmiş olsun ben de geçen yıl yasamastim benzerini bilirim o acıyı dua ettim senin için allahım yardım etsin inşallah

Allah acil şifalar versin, zordur tabii

kızlar chicco trio love bebek arabasına bakan oldu mu? yorumlarınız nedir?
Biz gidip bakmıştık hantal gelmişti ama kalitesi çok güzel, sonra kısmet kayınpederim chicco'nun sprint model travel sistemini almış bakalım memnun kalacakmıyız.. Ben inglesina beğeniyordum ondan alacaktım, artık belki 2. çocuğa :)

Kızlar dermoeczanem diye bir internet sitesi var, krem, şampuan vs. çok uygun ben 2 kere sipariş yaptım hemen geldi.. Bitirdim artık beslenme ve bakım malzemelerini sonunda :)

Ben ilk kıyafetleri friendly'nin deneme boyu var onla yıkadım, uyku seti unibaby aldım onunla yıkadım 2si de iyiydi, yenidoğan bebekler için kokusuz

Ama incelme var dedi normalde kalinlasmasi gerekmezmi? Adalat kullandigim icn once birak dedi snra neyse 1 taneyle gece devam edelm dedi bide dktora kbiz oldm ded. Ilac veremem sana dedi makatta sislik oldugu icn genel cerraha yonlendrdi benj

O konuda elime kimse su dokemez :) yatak istirahatim oldugu icn ya kaynanam geloyo bana yafa bn anneme gwliyorm hersey ayagima geliyo he yatmaktan heryerim curudu ama hizmet kalitesi muthis :)

Ben 125'lik aldım 2'li set natural.. Yeter bence şimdilik

Bu arada bende o butikten bir sürü eksiğimi tamamladım.. Emzirme için de 2 sutyen 2 atlet aldım.. sutyenleri 1 beden büyük aldım normalde 80 giyiyorum ama 85 oldum şimdiden

Çok kötü nasıl bu hale geldi. Tuba falan hiç işe yaramadı mı. Buna her akşam düzenli bakım lazım. Bol bol ponza, gliserin krem. Ama öncesinde o ölü deriyi tamamen kaldırmak lazım. Annemin bir nasırlı vardı, akşamları sıcak suya koyar, maket bıçağı minik makas steril edip, bir saat minik minik o deriyi alırdım. Sonra uzun uzun ponza, en son gliserinli krem ve çorap

Nasıl bu hale geldi gebeliğimin 3. Ayından beri var doğru düzgün ilaç veremediler nasır da büyüdükçe büyüdü işte

Yapamıyorım da yiyemiyorum da

Nasıl bu hale geldi gebeliğimin 3. Ayından beri var doğru düzgün ilaç veremediler nasır da büyüdükçe büyüdü işte

canım anladıgım kadarıyla nasırın var

sana tavsiyem ,yerli domatesin şuan tam zamanı çıktı çıkacak

domatesi ikiye böl nasırlı olan yere sar üzerine poşet giy üzreine çorap

ve bir gece böyle yat sabah allahın izniyle hiç birşeyin kalmayacak içi boşalacak nasırın ve birdaha orada nasır olmayacak,
temiz makasla üst kabugu keser atarsın ,

benim ablam çok çekti ayak parmak aralarında çıkıyordu ve ayakkabı giyemiyordu bu yapalı belki 15 yıl olmuştur

birdaha hiç tekrarlamadı. çok geçmiş olsun

Kızlar iyi günler. Dün akşam jel gibi bir akıntım oldu. Yani tuvalet kağıdına geldi. Jöle gibiydi (midenizi bulandırmadım inşallah) bu konuda fikriniz var mı? Normalde kıvamsız bir akıntım olurdu.

Kızlar iyi günler. Dün akşam jel gibi bir akıntım oldu. Yani tuvalet kağıdına geldi. Jöle gibiydi (midenizi bulandırmadım inşallah) bu konuda fikriniz var mı? Normalde kıvamsız bir akıntım olurdu.
Geçen gün bende de oldu canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…