- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #31.961
Aynen ben de merak ediyodum yalnız değilmişiz. Benim de kontrolüm cuma bakalım bu defa doğum için bişi dicek misağolun kızlar. yalnız değilmişim en azından :) onun dışında bir problem olmadı zaten ağrı filan. Normaldir o zaman. cuma günü kontrolüm var zaten. farklı bir durum olursa erken giderim.
Emboli ne ay bnde doktora sormadan iciyodum
Demekki kotu bsyki icirmedi bnde o zaman salatada vs yiyim sade icmiyimCanım hiç ne diye sormadım kendim de araştırmadım. Bi danış druna belki onu o döenm için söyleniştir daha ikinci trimesterdeydik ben bunu yaptığımda küçüktü daha gebelikler
Benim kendi doktorumla görüşmem 2hafta sonra:) bu yaşadığım yerde bir doktor bazı tedirginliklermde gidiyorum. Ben geçen gittiğimde doktoruma doğumu sordum dur bakalım daha çok erken dedi.Aynen ben de merak ediyodum yalnız değilmişiz. Benim de kontrolüm cuma bakalım bu defa doğum için bişi dicek mi
cnm böyle bir şeyden bahsediyorum. ilk aylar bu korseler kullanılıyormuş. Annemin kendi doğumda kullandığı korse duruyo bana verecek. Duruma göre ya çıt çıtlı iliklemeli yerlerini daraltıcaz ya da genişleticez. Pazarlarda da var iç çamaşır satan tezgahlarda. Daha uygun fiyatları internette çok pahalı.Nasil bisey bu korse bi fotosunu falan atabilir misiniz rica etsem
Gerçekten zormuş hamilelik :/ kendi doktorum il merkezinde. Yarın burada gittiğim doktora gideyim o halde. Onun rengi mi koyuymuş kıvamı mı?R r0s3n cnm sni tedirgn etmek istemem ama dun instagramda hamileanneler sayfasinda soylemisti koyu akintisi olmus doktorunu arademistim aramis yrn gel demis bugun olmadan gece suyu gelmis sezeryana almislar doktoruna gitme firsatin varsa artk hrswyden tedirginim rabbim herkese bi dert veriyo saglikli gebelik gecirenler sukredin
Kivami koyuymus hatta pembeye donerse hemen git demistm doktoruda oyle demis. Bnde kirmizi akintiyla gttigimde dogum baslicakti sancim cikmisti hemen mudahele edildi o kizin 12 saat sonra suyu geldigi icin durdurulamamis allah kolaylik versn hpsine kndini takip et beyaz camasir giy hepGerçekten zormuş hamilelik :/ kendi doktorum il merkezinde. Yarın burada gittiğim doktora gideyim o halde. Onun rengi mi koyuymuş kıvamı mı?
Benimki normal akıntı rengindeydi canım. Yarın gideyim inşallah kötü bir şey yoktur. Henüz çok minikler. Sağol canım tekrar.Kivami koyuymus hatta pembeye donerse hemen git demistm doktoruda oyle demis. Bnde kirmizi akintiyla gttigimde dogum baslicakti sancim cikmisti hemen mudahele edildi o kizin 12 saat sonra suyu geldigi icin durdurulamamis allah kolaylik versn hpsine kndini takip et beyaz camasir giy hep
Evy baby de deneyebilirsin canım. Türk patentli evyap firmasının hem de yapı olarakta güzel. Türk mali olduğundan fiyatı da uygun. Aklında bulunsun canım.Tabiki haklisin canim ama bunca insana bisey olmamis ki bebekler bile kendi seciyo mamasini bezini o yuzden once bi deneyip alabilcek durumu olan begenirse bebegi devam edebilir. Ama en iyisi sanki canbebe gbi geliyo bn ilk molfix aldm bakalm begenmezse canbebe denicem
canım zeytinyağı içemiyorum kusasım geliyor yemeklere bol kepçe döktürüyorum, ekmeğe banıyorum yada yemeğin suyunu içerek alıyorum , ama sürekli yattığımdan yinede kabızlık oluyor artık bende kuru kayısı kuru erik suda ıslatmalarmış falan etki etmiyor, doktorum günde 3 ölçek içebilirsin dedi dupalac ı, ben 1 yada en fazla 2 ( 3 gün çıkamadığım zamanlar sabah akşam birer ölçekten) ölçek içiyorum... doktorumdada bu rahim ağzı yetmezliği olayı varmış Allaha şükür 2 evladı olmuş, ben sürekli içtim , rahatlıkla içebilirsin dedi...Cnm kabızlık için zaytimyagi mi iciyosun ve o ilacı doktor mu verdi hamilelikte güvenli miymis
Tamam canım çok sağol benim de yarın kontrolum var bi danişayim ben de.canım zeytinyağı içemiyorum kusasım geliyor yemeklere bol kepçe döktürüyorum, ekmeğe banıyorum yada yemeğin suyunu içerek alıyorum , ama sürekli yattığımdan yinede kabızlık oluyor artık bende kuru kayısı kuru erik suda ıslatmalarmış falan etki etmiyor, doktorum günde 3 ölçek içebilirsin dedi dupalac ı, ben 1 yada en fazla 2 ( 3 gün çıkamadığım zamanlar sabah akşam birer ölçekten) ölçek içiyorum... doktorumdada bu rahim ağzı yetmezliği olayı varmış Allaha şükür 2 evladı olmuş, ben sürekli içtim , rahatlıkla içebilirsin dedi...
Ben de çok kararsızım bana sorsa da bilmiyorum derim sanırım..en kötüsü de normal düşünüp o kadar acı çekip son anda açılma olmadığı için sezeryana alınmak heralde..böyle düşününce baştan sezeryan mı yapsa diye düşünüyo insan..normal doğum dikişlerinden de korkuyorum ben ..Allah hayırlısını versin hakkımızdakızlar nasıl doğum düşünüyorsunuz? bana doktorum sordu buhafta valla hala bilmiyorum dedim hepsinden ayrı korkuyorum, normali beklemeye cesaretim yok sanki 40. haftaya kadar
çok sağol canım teşekkürler. en güzeli kafaya takmamak tabiki. ama söylediğin şeyler denenmeyecek şeyler değil bence denemekte fayda varBenim de en son gecen hafta ters pozisyondaydı.. Ama doktorum bebeklerin % 5'i ters kalır ama geri kalanı dogumdan birgün önce bile dönebilir dedi bana. Pozisyonu hic kafana takma, stres de yapma.. Zaten herşey bizi yeterince tedirgin ediyo, pozisyonunu alması icin daha uzun zaman var.. Bir de gittiğim eğitimde ebenin biri bebekler 35. haftaya kadar pozisyonunu almazsa secdede durmak gibi bazı pozisyonların bebegi olması gereken pozisyona getirmekte etkili oldugunu söylemişti. Ben de müzik çalıp kulaklıkları kasıkta tutmanın faydalı olabileceğini okudum bebiş müziği duyabilmek için kafasını getiriyomuş aşşağıııBen yerimmm bunları yaaa Bunları sadece sen de bil ve için rahatlasın diye yazıyorum.. Doğruluğundan emin olamam tabii ama en azından alternatif oldugunu bilmek güzel :) Yine de araştırmadan birşey yapmamak en güzeli..
aynen canım bi normale cesaretleneyim diyorum sonra aklıma saatlerce sancı çekmek ve kesme ihtimalleri gelince direkt sezeryan en temizi tek stres yaşıycan bari. günün belli gitçen aldırıcan. normalde de 40. haftada bebek vücuduna plesentadaki yağı alıyormuş o çok sağlıklıymış bağışıklığı için, sezeryanda 38 veya 39. haftada alıcaklarBen de çok kararsızım bana sorsa da bilmiyorum derim sanırım..en kötüsü de normal düşünüp o kadar acı çekip son anda açılma olmadığı için sezeryana alınmak heralde..böyle düşününce baştan sezeryan mı yapsa diye düşünüyo insan..normal doğum dikişlerinden de korkuyorum ben ..Allah hayırlısını versin hakkımızda
:) biraz da irade meselesi işte. Ben bekarlığımdan beri her gün kullanıyordum. (55 kilo halimle bile) bnde takıntıydı illaki korse giycem. doğumdan sonra da giyerim zorlanmam diye düşünüyorum ama işte o sıcaklarda daraltıyo insanı bilirim. Dediğim gibi tamamen dayanma meselesi. Forma kavuşmak için sıkıcaz dişleri. Tabiki sadece korse yeterli değil vücudun toparlanması için bol bol su içmeliyiz. Ne desek boş yani. bebeklerimiz bi sağlıkla gelsinde korsede giyeriz veya giymeyiz, ama muhakkak iyi beslenmeliyiz çok ta kafaya takmamak gerek.Bu şeyi yazın nasıl giyeceğiz acaba , kışın dahi atlet giyeneyen bi insanım
kızlar nasıl doğum düşünüyorsunuz? bana doktorum sordu buhafta valla hala bilmiyorum dedim hepsinden ayrı korkuyorum, normali beklemeye cesaretim yok sanki 40. haftaya kadar
cnm onlar kasılma değilki. avucunun içini doldurması top gibi olup hemen kaybolması vs. bebeğin bir yerlerini dayadığını gösterir. Ben en son kontrolümde şayit oldum. tam kontrol esnasında yumurta gibi bişey göbek deliğimin hemen yanında kocaman çıktı ve doktor dediki bak bu şişliği gösteriyorum şimdi dedi. bebeğin dirseği :) yani kasılmalar tm karın bölgende olur nefesini keser ama acı hissetmezsin. bunlar yalancı kasılmalar. her şişlik kasılmamı değilmi bilemezsinki cnm. bebekler büyüdü ve bir yerlerini artık dayamak zorunda kalıyorlar. Kendini korkutma.Kızlar merhaba iki gundur karnımda bir sertleşme oluyor dokunduğunda avcumun içini dolduruyor.bazen göbek deligimin çok yakının da hatta göbek deligim dışarı firliyor gibi. Agrim olmuyor bebek hareketleri de gayet iyi.kasılma denilen şey bu mu,yoksa bebek biyerlerini mi dayiyor.bilgisi olanlardan.cevap bekliyorum.opuldunuz iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?