2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Hahaha :) bana da surekli aaa sen nezaman evlendin ki. Gercekten hamilemisin gibi sorular soruyorlar. Cok sacmalıyor bu insanlar

Şimdi nasl durumunuz
Insallah iyisinizdir. Aslnda kilosuda iyi.
Bebis risk dönemini atlatı korkma

Insallah hamilesindir :)
Adetin geciktigi zamn kan testi yaptr.
En net oyle ogrenirsin.
Bize de haber ver

Canimmm cok gecmis olsn snidemi uzdu minigin guzel haberlerle gel nolur

Çok geçmiş olsun Can'ım.Benim de suyun sınırda bir gün yatıp çıktım hastaneden inşallah sen de tedaviden sonra çıkarsın dualarımız seninle içini ferah tut bişeycik olmaz inşallah.
Noluyo bu haziran bebislerine ya. Suyun icin napcaklar tedavi bsy onerdielrmi sana

elden alabileceğimiz bir magaza var mı acaba?
Kıyafet satan bazı yerlerde,pazarlarda bulabilirsin.anlama medicalden almıştık ama hiç begenmedim.çok yumsakti katlanıyordu (çizgi çizgi hiç hoş olmuyordu)
Zaten kullanamadı da.
Ben buna benzer 6-7 yıl önce almıştım,onu kullanicam kısmetse

Çok geçmiş olsun Can'ım.Benim de suyun sınırda bir gün yatıp çıktım hastaneden inşallah sen de tedaviden sonra çıkarsın dualarımız seninle içini ferah tut bişeycik olmaz inşallah.
Noluyo bu haziran bebislerine ya. Suyun icin napcaklar tedavi bsy onerdielrmi sana

Bu sene genelde bebişler erkenci Can'ım.Doktor 19 mayısa kadar hiç kalkmıcaksın ondan sonra istiyorsan takla at dedi.antibiyotik Progestan magnezyum ve Adalat a devam ediyorum şimdilik.sen nasılsın ?
Antibiyotik niye canim sen adalato nasil kullaniyosun. Bana tarih vermedide 36 ya kdr ilac kurtarcak sni dedi. Bide adalat bnde ilk basta bas agrisi yapti gcti smdide yuzum alev gbi ama dktr normal dedi.
Bu adalatin hikayesini doktor sana anlattimi.
Bnde ayni 3 saatte bi yarim adalat, magnezyum vitamin gece progestan devam ediyrm ama ck sukur iyiyim moral olrakta oyle

İdrar yolu enfeksiyonu var bende Can'ım.Adalat zaten tansiyon ilacıymış ama biz sancı için içiyoruz bu kadarını biliyorum.Bende de baş Ağrı'sı ve çarpıntı yaptı 24 saatte bi tane alıyorum.Moral olarak ben de bazen iyi bazen kötü oluyorum havalar çok güzel yatmaktan bunaldım alacaklarım vardı çıkamıyorum çok sıkıldım ama anne olmak kolay değil işte fedakar olmak zorundayız.

Koskoca ulkede dogum erteleyici ilac yok ve tansiyon ilacinin yan etkisi olarak dogum erteliyo :) doktor anlatnca bastim kahkahayi. Evet ya hava cok guzel biz koltuga yapistk buna sukur rabbim baska dert vermesin. Netten al cnm daha heycanli olur paket beklersin evde :)

Benim ilk kızımda yanlış hatırlamıyorsam 35 haftalıkken makat gelişten baş gelişe dönmüştü. Halen dönme ihtimali var canım
sanki bebeğin içeride hareket edecek hiç yeri yokmuş gibi hissediyorum zaten 2 aydır pozisyon hep aynı hiç dönmüyor. galiba benim hiç iç karnım yok.sipsivri dışarıya fırladı zaten. hayırlısı canım ya normal doğum istemesem hiç kafaya takmazdım

Herkeste mi aynı yan etkiyi yapıyormuşEvet çok şükür Allah başka dert vermesin.Çoğu şeyi aldım zaten Can'ım da hastane çantam hazır değil bir de lohusa geceliği pijaması falan kaldı netten almak istemiyordum ama mecburen alıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…