2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Arkadaşlar beni yanlış anlamayın ama...

Benim ikinci doğumum olacak allah nasip ederse tecrübeliyim ama ilk doğumumda bile birçok şeyi okuyor araştırıyordum hatta doğal doğum istediğim için ekstra hazırlık yapıp kursa katılıyordum vs.

Hangi doğumu seçecek olsam ona göre araştırma yapardım. Burada bazen soruları görünce şok oluyorum, hepimiz okur yazarız bence bu mucizevi olay biraz emek araştırma istiyor..
Korkular çok normal ama bzen çok absürd şeyler okuyorum, sanki 10 yaşındaki çocuk yazmış gibi.. Yakında hepimiz sezaryan veya normal bir şekilde doğum yapacağız inş sağlıkla kolaylıkla yaparız. Ama artık yavaş yavaş krbdimizi bilinçaltımızı doğuma hazırlamalıyız.

Bebegimi düşünüyorum öpüp kokladigimi düşünüyorum ama yine de içimde korku var. Allah kimseyi o yolda eğlendirmesin. Biz avazda kurtulalim inşallah.

Sezeryan korkulacak bisey degil.. Benim ilk dogumum spinal sezeryandi ve ne agri ne sizi oldu.. normal doguranlardan farkim olmadi.. korkmayin hic.. 27 mayista yine spinal sezeryan olacagim.. belden uyusturarak dogum oldugunda odaya geldiginde daha 4 5 saat bacaklari hissetmedigin icin agri sizi aci bisey olmuyo.. ama genel anestezi de uyandiginda sanci icinde oluyor insan

Geçmiş olsun canım benim ya yorulma ya gelmiyor artık demekki. Bebekler anneleri dinlensin istiyor tabi

Aynen canim.. bende kiyafetleri yikayip utuleyip cantami hazirlayacagim artik..

Merhabalar

Bugün dr randevumuz vardı yavrumun yüzünü gördük o kadar mutluyum ki Allahım ne güzel bir duygu şükürler olsun

31+5 haftalığım maşallah bebeğimin kilosu 2.058 gram yavrum benimm yanaklari tombul tombul

Son muayeneden sonra (4 haftada) 1.3 kilo almışım bravo bana Bebeğim de 1.091 den 2.058 olmuş kiloyu bebek almış zaten

seker000 @GlnU

Doktor 3 hafta sonra çağırdı, doğum ile ilgili bir şey söylemedi

Pinking Tree canim bende katiliyorum sana cok hevesim vardi hastanemin kursuna gtmeye ama olmadi yatak istirahatinden oturu smdi anca pozitif dogum hikayeleriyle yetiniyorum
Her hamilelik baska oldugu gibi dogumlarda cok baska olucak keske bebekler kendi gelse ama iste kimi zaman sartlar onlar icin zorunlu hale geliyo

Maşallah canım bizimkidenyanaklı baya babası gibi

Kızlar biz annemle çantamı, daha doğrusu Bebişin hurcunu yaptık kapattık. orta boy fiber maviş bir valiz aldım oğluşuma ona yerleştireceğiz. Burada okuduklarımdan tırstım hazır olsun istedim. Gebe eğitiminde biberon ve emzik karşıtıyız getirmeyin dediler, ondan önce bir biberon almıştım ama çantaya koymadım. 10 tane bez aldım ama alt açma hasta bezi falan almıyorum onları da veriyorlardır diye. 1hastane çıkışıyla birlikte 4 tane de takım aldım. Sıcaklara denk geliyoruz diye bir penye battaniye aldım sadece. Ağız ve omuz bezleri. Kendime de 3 gecelik lizöz ve terlik taç vs. İç çamaşır, emzirme sütten, süt perdeleri vs. Orkid falan da almıyorum alsam mı acaba

Bebek bu kadar şeyi ne ara giyecek :S 2 5'li 2 10'lu hastane çıkışları ve zıbın takımları, tulum çok olmuş bana göre.Boşuna yük taşımaya üşenir insan suyu zaten 6 aya kadar içemeyecek suluğu da boşa götürmüş oluyorsun. Bebek için kalabalık olmuş biraz sanırım :)

Canım halen dönebilir endişe edip üzme kendini. Benim ilk kızım sanırım 35. Haftamda makattan baş gelişe dönmüştü

Bence biberonu ne olur ne olmaz at çantana sütün gelmezse mecbur mama vereceksin bebeğe. İç çamaşır, emzirme südyenin, göğüs pedleri, orkid de al yanına sütün geldiğinde de bunlar lazım olacak :) Hasta pedin biterse ya da kanaman az olursa orkidini takarsın boşuna olmaz.

Eser yani az miktarda var demek. Kadın doğumcuna en kısa sürede haber ver canım ve bi de tansiyonunu ölçtür

11-12 normal canım. Küçük tansiyon için 9 yüksek. Bence doktorunu bilgilendir canım haberi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…