2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Sağol canım bakmıstim bu na da yine de baktım. Ama herhangi bir sisligide yok ödem falan çok şükür tansiyon 11 di en son normalde düşüktür ama herhalde yükseliyor arada bir de idrar yıllarımda enfeksiyon çıkmıştı 2 lt içtiği suyu 3 e çıkardım artık napıyım ya o kadar su içiyorum ana yine enfeksiyon olmuş ilk defa oldu önceden hiç yasamamistim

Kızlar nasilsiniz.
Bileniniz vardır belki bizim face de de var haziran anneleri grubu. Hilal arkadasimiz haziran annesi oglu Kuzey birazck aceleci davranmıştı. Cuma bu gun onun bebisine hepimiz birer Ayetel kursui okurmusunuz. Bebisi toparlansin da annesinin kucagnda olsun artik

çok çokk geçmiş olsunn canım stres yapma dinlenmeye ver kendini

Oluruz tabiki de o grubun linki neydi canım ben de katılayim :)

Hazir yemek hosuma gidiyo :) ondan sikayetim yok babam soruyo hergun ne piairiyim diye sagolsun ama yatmak cok zor herkes disarda hür bnm gbi zor gecirenler evde yatakta gene buna suku

Insallah seneye bu zamanlar bebeginle bol bol gezersin canim haklisin havalar bu jdr guzelken evde yatmak cok zor dayan sabret sonu guzel olacak

PembeLokum canım muayeneden sonra yaz. Doğumu sor bakalım ne diyecek. Ben gittiğimde de 32 dolmuş olacak. Ben sorcam belki bu kez konuşur :) 34te doğum yapan arkadaşlarım var. Bencebiraz bilgilendirmeli yani.

Annem de geliyo bussuru soru sorar annem artik Bakalim ne diyecek doktor :) ben sezaryen gunu almak istiyorum yaw :)

Okudum rabbim hepimize sağlıkla kolaylıkla zamanında kucğaımıza almayı nasip etsin korkutmasanzz

Canım acımaz o kadar acıdan sonra hiç bi şey çıkartıyolar zaten kendine gelince :)

Geçmiş olsun canım atlattın inşallah düzelir hemen ..

İyi ki erkenden arketmişin rabbim neylerse güzel eyler güxel şeyler olacak sz kaldı bundan sanro sabıe et canım bnm de dün çok batmalar oldu ama geçti bişey yoktur iniallah hepimizin

C
anım tansiyon iyi olduğunsütece preeklamps pekmdüşünülmüyor benimde öyle yuzlunuemekten az su içmekten ve ayaklarınınyukarınkaldır hemen iner yani bence o yüzden canım

Yürüyuş yaptıkca agrılarım azalıyor sanki, çok zorlanıyordum onceden ama artık daha rahat tamamlıyorum yarım saati
Sizler faydasıni görüyor musunuz?
Ben de gün aşırı yürüyodum iyi geliyodu geçen gün sanki bebeğin aşağıya indiğini hissettim yani daha aşağıda hissetmeye başladım ara verdim zaten sırtım da aşırı ağrıyo..

ben en az 1 saat yürüyorum çok iyi geliyo yürüyüş yapınca kendimi daha enerjik hissediyorum kızlar. bugün bütün iş arkadaşlarım sanki anlaşmışlar gibi karnın aşağıya inmiş dediler

Benim de şişiyor 30. dan beri sürekli.. Doktorum dün gördü bacaklarını kesen birşey giymeyeceksin, tuz yemeyeceksin, bol su içeceksin dedi.. Halbuki ben de hiç tuzcu değilimdir. İdrar tahlili istedi, bugn yaptırdım enfeksiyon çıktı yine Herhalde ondan böyle oldum bende

Bebegimi düşünüyorum öpüp kokladigimi düşünüyorum ama yine de içimde korku var. Allah kimseyi o yolda eğlendirmesin. Biz avazda kurtulalim inşallah.

Bende duydum ama sonda daha çok etkiledi beni sezeryan da bile orasını rahat bırakmıyorlar. İnsanin ici giciklanir. Allah sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah. Çok korkuyorum allahım eglendirmesin o yolda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…