- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #32.361
http://multiyasam.com/idrarda-protein-cikmasi-nedenleri-ve-tedavisi/Günaydın güzel anneler ve herkese hayırlı cumalar. Sizlere bir sorum var. Kızlar idrar testi yaptırdım sağlık ocağında protein kısmında eser yazıyordu bu ne demek bilen var mı. Netten baktım ama çok kafam karıştı.
çok çokk geçmiş olsunn canım stres yapma dinlenmeye ver kendiniSağolun kızlar ya
Hepimiz vakti zamanında alalım kuzularimizi kucaklarimiza. Daha çok küçükler gerçekten.
O kadar su tüketiyorum lavaboya taşındım resmen ama sıvı azalmış gecen hafta tahliller temizdi bu hafta iltihap cikti bide çok yormusun bebeği. Amma Nazlı bu kuzular yahu.
Oluruz tabiki de o grubun linki neydi canım ben de katılayim :)Kızlar nasilsiniz.
Bileniniz vardır belki bizim face de de var haziran anneleri grubu. Hilal arkadasimiz haziran annesi oglu Kuzey birazck aceleci davranmıştı. Cuma bu gun onun bebisine hepimiz birer Ayetel kursui okurmusunuz. Bebisi toparlansin da annesinin kucagnda olsun artik
Hazir yemek hosuma gidiyo :) ondan sikayetim yok babam soruyo hergun ne piairiyim diye sagolsun ama yatmak cok zor herkes disarda hür bnm gbi zor gecirenler evde yatakta gene buna suku
PembeLokum canım muayeneden sonra yaz. Doğumu sor bakalım ne diyecek. Ben gittiğimde de 32 dolmuş olacak. Ben sorcam belki bu kez konuşur :) 34te doğum yapan arkadaşlarım var. Bencebiraz bilgilendirmeli yani.
Kızlar nasilsiniz.
Bileniniz vardır belki bizim face de de var haziran anneleri grubu. Hilal arkadasimiz haziran annesi oglu Kuzey birazck aceleci davranmıştı. Cuma bu gun onun bebisine hepimiz birer Ayetel kursui okurmusunuz. Bebisi toparlansin da annesinin kucagnda olsun artik
Canım acımaz o kadar acıdan sonra hiç bi şey çıkartıyolar zaten kendine gelince :)Kızlar sezeryan da sonda takiliyormus. İkinci kez anne olacaklar ilki sezeryansa size takıldı mi ? Daha normal mi sezeryan mi olacagimi bilmiyorum ama sezeryansa eğer sonda dan korktum açıkçası rahatsız oldum şimdiden hissediyor musunuz aciyor mu ? Beni doğum korkusu sardı kızlar ya. Bide benim kiz 2 gun az hareket ediyor sonra coşuyor. Ama günde 10 tekmeyi geçiyor sadece yavaşlıyor uyuyor mu acaba öyle olunca. 2 gun azdı hareketleri bugün ise maşallahı var çok hareketli siz de de oluyor mu ?
Geçmiş olsun canım atlattın inşallah düzelir hemen ..Sabah 5 te nts çekildi sancılar azalmış çok şükür. Tekrar rahim ağzına felan bakılacak. Oda iyi çıkarsa bugün göndeririz dedi doktor
3 4 gündür bebek ben dinlensemde kasiliyor du dün akşam yürüyemez derecedeydim eşim önemedi normal dedi ben arkadaşına sorması için ısrar ettim bide doktor olacak kocam yahu arkadaş gelsin hemen dedi. Arkadaşı demin geldi eğer gelmeseymissin gece doğum a gelirdin o sancı ile dedi.
İyi ki erkenden arketmişin rabbim neylerse güzel eyler güxel şeyler olacak sz kaldı bundan sanro sabıe et canım bnm de dün çok batmalar oldu ama geçti bişey yoktur iniallah hepimizinSağolun kızlar ya
Hepimiz vakti zamanında alalım kuzularimizi kucaklarimiza. Daha çok küçükler gerçekten.
O kadar su tüketiyorum lavaboya taşındım resmen ama sıvı azalmış gecen hafta tahliller temizdi bu hafta iltihap cikti bide çok yormusun bebeği. Amma Nazlı bu kuzular yahu.
anım tansiyon iyi olduğunsütece preeklamps pekmdüşünülmüyor benimde öyle yuzlunuemekten az su içmekten ve ayaklarınınyukarınkaldır hemen iner yani bence o yüzden canımTansiyonum dün sabah 11 -8 akşam 11-9 çıkmıştı
bu sabah da 12 - 8 çıktı. Hep doktorda çıkan değerlerim, doktor bu değerlere normal diyodu hep, yüksek mi sence cnm
Hiç 12 ile 9 un üstüne çıkmadı veya altına düşmedi. tansiyon problemim de yok.
Ben de gün aşırı yürüyodum iyi geliyodu geçen gün sanki bebeğin aşağıya indiğini hissettim yani daha aşağıda hissetmeye başladım ara verdim zaten sırtım da aşırı ağrıyo..Yürüyuş yaptıkca agrılarım azalıyor sanki, çok zorlanıyordum onceden ama artık daha rahat tamamlıyorum yarım saati
Sizler faydasıni görüyor musunuz?
Canım acımaz o kadar acıdan sonra hiç bi şey çıkartıyolar zaten kendine gelince :)
Benim de şişiyor 30. dan beri sürekli.. Doktorum dün gördü bacaklarını kesen birşey giymeyeceksin, tuz yemeyeceksin, bol su içeceksin dedi.. Halbuki ben de hiç tuzcu değilimdir. İdrar tahlili istedi, bugn yaptırdım enfeksiyon çıktı yineKızlar merhaba. bu sabah yataktan kalktım. odada yürümek için adım attığımda ayaklarımın üstünde birşey varmış gibi bir sallantı hissettim. Bir baktım ki ayaklarımın üstü lıngır lıngır et parçası. ayaklarımın kenarlarında bulunan bilek kemiklerim yok olmuş. ayaklarımın üstü nasıl şişmiş görmeniz lazım. Halbuki asla ve asla bir çimdik de olsa tuz tüketmem, bol su içerim. Dokundum resmen uyuşuk bana ait olmayan bir parça gibi hissettim. :) Gece annemle uyumuştum. Kalktığımda ovdu biraz bacaklarımı vs. parmaklarıyla bacağıma 3 ayrı şekilde nokta gibi sertçe bastırdı ve hemen dokun dedi. Bildiğiniz o noktalar dalga dalga çukur oldu :) annem çok şişmiş bacakların dedi. bu şekilde bacakalrının şişip şişmediğini anlarsın dedi. İlk kez böyle bir şey oldu. 31. hafta da ayak ve bacak şişliği normal mi kızlar. Bu cumartesi doktora söylemeye korkuyorum. biliyosunuz hemen onu kes bunu kes yeme vs. demeye başlıyorlar :) tuz tüketmiyorum o yarı konu zaten. hemen tuzu kes diyecek eee zaten yemiyorum. 8.30 iş başı yapıyorum. Masa başı çalışıyorum. Oturarak çalışsan ayrı bir dert, ayakta çalışsan ayrı bir dert. İşim de çok rahat, tv kanallarını açıp izleme imkanım bile var yani :)
hani biraz daha dayanmak istiyorum paranın hatırına.
Sizce doktora söliyim mi bu ayak meselesini???
Evet canim sezeryan da sonda takmak zorundalar.. Ama hic buyutulecek birsey degil yani.. Bayildiktan sonra takin dersin yada dogum tercihin nasilsa spinal ise belden asagisi uyustuktan sonra takin dersin olur biter.. kendini strese sokma.. bebegini kucagina alip sevip koklayacagini kavusacagini dusun. Buna odaklanirsan korkun kalmaz
Canım bana Dikiş atılırken takıldı sonda , daha doğrusu takmışlar , ben hissetmedim bile , Uyandığında biraz sızlatıyor ama zaten 10-12 saat sonra çıkarıyorlar sondayı , vücudun narkozun etkisinde oldu için hissetmiyorsun bile :) benimde sezeryan hakkında duyduğum uyanınca Bıçak gibi bi Ağrı saplanıyormuş doğum sancısından daha beter diyorlar ...
Uyusturulduktan sonra taktılar,cikartirlarken de hiç hissetmedim diyebilirim.bence hiç stres yapılacak bir şey değil, rahat ol
Allah hayirlisini nasip etsin inş. Olacağı varmış bence,vicdan yapma.
Hakkinizda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?