2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Anladım o zaman sezeryan olursak eğer spinal sezeryan en doğrusu mu olur ? Nasil oluyor belden mi uyuşturuyorlar.

Anladım o zaman sezeryan olursak eğer spinal sezeryan en doğrusu mu olur ? Nasil oluyor belden mi uyuşturuyorlar.

Her dogumun kendine gore zorlugu oluyor.. ben tavsiye edemem boyle birseyi.. spinal sezeryanda % 40 kadinda siddetli bas boyun agrisi ve boyun tutulmasi oluyormus 10 gun kadar gecmeden bas agrisi.. bende olmadi ilkinde.. cok rahat bir dogum olmustu.. ve ben bebegin dogdugu ani kacirmak istemiyordum.. ilk sesini duymak yanak yanaga gelmek cok guzel.. insallah b7 sefer de ilki gibi olur.. baska bir hastane ve doktora gidiyorum..

Kızlar protein yumurtanın beyazında var sarısında ağırlıklı kolesterol var. Beyazı önemli olan faydalı olan
Biliyorum canım ama yiyemiyorum işte imkansız benim için anca yağda oda her gün yenmiyor hatırladığım kadari ile protein sarı kalsiyum beyaz değilmiydi:) lastik gibi yaa:)

Kizlar bsy sorucam
Bu hani humana aptamil va sut artirici caylar varya onladn smdiden tuketilmesi sakincalimi
Canım şimdi tüketme , süt hormonlarını uyardığı için doğumu erken başlatabilir , benim Arkadaşlarım hep 37. Haftalarda kullanmışlar zaten 3-4 gün sonra doğuma girmişler ...

Ilk 3 ay mide bulantısı , kusma 20. Haftadan sonrada 26. Haftaya kadar mide yanması , 1 haftadır da mide ekşimesi ve kusma ( artık uykumdan uyandırıyor , bir elimde gaviscon şurubu , diğer elimde dupalac şurubu ( ben keltoş doğmuşum ama bu bebiş Saçlı olacak galiba ... Bakalım mahalle inanışı doğru çıkacak mı :))

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Haftalar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir Hafta ve gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Merhaba hanimlar,
Bizde oglusla 33.haftamizdayiz.
Gecen hafta yikama utu islerimi hallettim cok sukur. Bugunde babamiz ile dolabimizi yerlestirip cantalarimizi hazirladik.
Rabbim sağlıkla vakitle yavrularimiza kavusmayi nasip etsin hepimize.
Masallah ne güzel bitmiş hep işler :) ben de bu haftasonu halledeceğim hepsini inşallah.

Canım benim de tarihim yakın sizinkine.. çok önemli bir konuyu farketmişsin... çok hoşuma gitti bu durum.. ben de birkaç gün öncesinden izne çıkmak için plan yaptım hemen

Allah razı olsun senden... çok iyi bir bilgi oldu bu..

Canım onlar doğum öncesi sakıncalı olabilir tahminimce
Denk gelince hic bakip okumadim acaba sadsce smziren anneler icnmi diye merak ettim oyle:) tsk ederm
Canım şimdi tüketme , süt hormonlarını uyardığı için doğumu erken başlatabilir , benim Arkadaşlarım hep 37. Haftalarda kullanmışlar zaten 3-4 gün sonra doğuma girmişler ...
Dogum snra kullanmak mantkli ztn ozellikle humanayi cok ovuyolar tabi en guzeli su o ayro yaza gelcegi jcin sansliyz hem kilo veririz hem sut artar insallah
PembeLokum valla bnde neresi neremde blmiyrm da doktor demisti ayaklari orda diye smdi buyuyo belki dizidir baya svri oluyo cnku gecen gun iki yandan uzaniyodu esnedi galiba

Evet hep oyle derler sukur hic yanmam olmadi bizmki kel olck demekki :) teyzemin cok yanmasi oluyodu kuzenim simsiyah orulcek sacla dogdu halada cok kalin telli saclari var :)

Merhabalar, 31 haftalık hamileyim ve bir oğlumuz olucak. Ama hala isim bulamadık.. İsim önerilerinizi bekliyorum...
Klasik isim cok ama oyle degisk aryn dersen kararszlk oluyo
Bu ara en cok hosuma gidenleri yaziyim bdn sana
Ali
Musab
Esref
Omer
Selim
Yagiz
Kerem
Eren

Saol cnm cok şükür bitti ama yoruldum. Baksan iki parça bir utu dersin ama parcalar minnak olunca uzun sürdü.:) Dinlene dinlene yaptım.
Ayakta uzun süre durmak beni çok yoruyor, ütü de çok iyi olduğum bir ev işi değil açıkçası :) Bu yüzden ben annemle kayınvalidemi çağırdım, cumartesi sabahtan gelecekler. Ben haftaiçi mobilyaları sirkeli suyla silip eşyaları yıkayıp kurutacağım. Ütüleme ve yerleştirmeyi de onlarla beraber yapacağım.

kızlar merhaba
bayadır giremiyorum bakamadımda inşallah herkes iyidir. eşimli ilgili çok sıkıntılı bi hafta geçirdim. çok şükür geçti sayılır.
bikaç gündür kalça ağrısından gece uyanıyorum. bazende kasıklarım ağrıyo. sizdede böyle bi durumm varmı neden olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…