- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #32.661
Sezeryan korkulacak bisey degil.. Benim ilk dogumum spinal sezeryandi ve ne agri ne sizi oldu.. normal doguranlardan farkim olmadi.. korkmayin hic.. 27 mayista yine spinal sezeryan olacagim.. belden uyusturarak dogum oldugunda odaya geldiginde daha 4 5 saat bacaklari hissetmedigin icin agri sizi aci bisey olmuyo.. ama genel anestezi de uyandiginda sanci icinde oluyor insan
Anladım o zaman sezeryan olursak eğer spinal sezeryan en doğrusu mu olur ? Nasil oluyor belden mi uyuşturuyorlar.
Biliyorum canım ama yiyemiyorum işte imkansız benim için anca yağda oda her gün yenmiyor hatırladığım kadari ile protein sarı kalsiyum beyaz değilmiydi:) lastik gibi yaa:)Kızlar protein yumurtanın beyazında var sarısında ağırlıklı kolesterol var. Beyazı önemli olan faydalı olan
YA özellikle akşamları oluo . Bu mide taraflarım. Korkuyorm ya ben bu acıya dayanamıyorum da doğumu nasıl yapcam dieBebeğim o kadar çok ittiriyor ki karnımı, nasıl da acıtıyorson ay daha da büyüyünce nasıl olacak acaba
Canım şimdi tüketme , süt hormonlarını uyardığı için doğumu erken başlatabilir , benim Arkadaşlarım hep 37. Haftalarda kullanmışlar zaten 3-4 gün sonra doğuma girmişler ...Kizlar bsy sorucam
Bu hani humana aptamil va sut artirici caylar varya onladn smdiden tuketilmesi sakincalimi
Sağol canım kasılmalar azaldı şükür ama dün böbrek ağrısı ile hastanelik oldum. Bi haftadır bana ne oluyor anlamadımCanım nasıl oldun? Kasılmalar geçti mi?
Masallah ne güzel bitmiş hep işler :) ben de bu haftasonu halledeceğim hepsini inşallah.Merhaba hanimlar,
Bizde oglusla 33.haftamizdayiz.
Gecen hafta yikama utu islerimi hallettim cok sukur. Bugunde babamiz ile dolabimizi yerlestirip cantalarimizi hazirladik.
Rabbim sağlıkla vakitle yavrularimiza kavusmayi nasip etsin hepimize.
Canım mrb ikimizin doğum tarihi de yaklaşık aynı şey dicem sana, ben 20 mayis da ayrilicam çünkü ücretli iznin son haftası yani 16. Hafta kurban bayramı tatiline geliyor. Yani izin boşa gidiyor onun için 36. Haftamda ayrılacağım 37 yi beklemeyecegim sende ona dikkat et. Bi hafta önce ayrilabilirsin 23 mayis da
Denk gelince hic bakip okumadim acaba sadsce smziren anneler icnmi diye merak ettim oyle:) tsk edermCanım onlar doğum öncesi sakıncalı olabilir tahminimce
Dogum snra kullanmak mantkli ztn ozellikle humanayi cok ovuyolar tabi en guzeli su o ayro yaza gelcegi jcin sansliyz hem kilo veririz hem sut artar insallahCanım şimdi tüketme , süt hormonlarını uyardığı için doğumu erken başlatabilir , benim Arkadaşlarım hep 37. Haftalarda kullanmışlar zaten 3-4 gün sonra doğuma girmişler ...
Bn bi kitapta iyi olmadigini okumustm mumkun merteve jilet ve agda tavsye ediyilarsiKizlar tüy dökücü krem kullanan var mi? Ben kullanmayi düsünüyorum ama bir zarari var mi bilmiyorum
Evet hep oyle derler sukur hic yanmam olmadi bizmki kel olck demekki :) teyzemin cok yanmasi oluyodu kuzenim simsiyah orulcek sacla dogdu halada cok kalin telli saclari var :)Ilk 3 ay mide bulantısı , kusma 20. Haftadan sonrada 26. Haftaya kadar mide yanması , 1 haftadır da mide ekşimesi ve kusma( artık uykumdan uyandırıyor , bir elimde gaviscon şurubu , diğer elimde dupalac şurubu ( ben keltoş doğmuşum ama bu bebiş Saçlı olacak galiba ... Bakalım mahalle inanışı doğru çıkacak mı :))
Klasik isim cok ama oyle degisk aryn dersen kararszlk oluyoMerhabalar, 31 haftalık hamileyim ve bir oğlumuz olucak. Ama hala isim bulamadık.. İsim önerilerinizi bekliyorum...
Masallah ne güzel bitmiş hep işler :) ben de bu haftasonu halledeceğim hepsini inşallah.
Ayakta uzun süre durmak beni çok yoruyor, ütü de çok iyi olduğum bir ev işi değil açıkçası :) Bu yüzden ben annemle kayınvalidemi çağırdım, cumartesi sabahtan gelecekler. Ben haftaiçi mobilyaları sirkeli suyla silip eşyaları yıkayıp kurutacağım. Ütüleme ve yerleştirmeyi de onlarla beraber yapacağım.Saol cnm cok şükür bitti ama yoruldum. Baksan iki parça bir utu dersin ama parcalar minnak olunca uzun sürdü.:) Dinlene dinlene yaptım.
Ben öyle hissediyorum ara sıra, nst'ye de girdim orada çıktı zaten sancılar.. Doktor normal ara sıra olması artık dedi.Sancım var diye nst ye giren arkadaşlar nasıl bir sancı hissediyordunuz? Afedersiniz alt karın ve vajinaya girip çıkan bıçak saplanmasi gibi bir sancı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?