2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Merhaba canım hoşgeldin
Kalça ağrısı bende de oluyordu hatta yürüyemez olmuştum sol kalça kemiğim öldürüyordu beni resmen doktorum vitamin ilaçlarımı günde 2 kere alırken 4 e çıkarttı 4 gün sonra falan geçti şimdi ağrım yok doktoruna söyle istersen vitamin eksikliğindendir. Geçmiş olsun

çok sağol canım. aynı şekilde sol kalçamda oluyor ağırlıklı olarak. ben vitamin hiç kullanmıyorum. bitek demir ve devit alıyorum. sanırım geçen hafta hiç bişey yiyemedim ondan oldum böyle zayıfladım galiba. toparlanmam lazım hemen.

birde ağlama krizi geçirdim bayılcak gibi oldum bebeğime bişey olmuşmudur hareketlerinde sorun yok çok şükür ama aklımın bi köşesinde hep kalıcı bi hasar olmuşmudur diye endişeliyim

Cnm hayirdir kotu bsy saglik problemi gldir umarim. Bnde enrelerde bu kiz diyodum.
Bnde soluma yatinca kalcm agriyo snra uyusuyo. Baski yapiyo galiba artik cnm bnm bebek asagida blki bnm ondandr blmiyrm ama ic bacak ve agda yptgimz ust bolge cok aciyo bnmde yururken sanki bebegi orda tasiyo gbi oliyirm

Doktorunu arayabiliyorsan ara canım o sana ilaç söyler zaten sigorta karşılamadığı için reçetesizde alabiliyorsun çoğunu çok fazla bişide değil iç vitaminlerini . Sağlığına dikkat et her gün yumurtanı ye iki tane sütünü iç et ye ceviz ye kendini düşün bebeğini düşün
Eşinde niye üzüyor ki seni tam hassas döneminde yani. Hareketlerinde değişiklik yoksa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum, ama psikolojik olarak etkileniyorlar annelerinden minikler ( birşey olmamıştır içini ferah tut doktora randevuna çok var mı ? Eşinle aran şimdi iyi mi düzeldiyse biraz şımartın bebişinizi tatlı çikolata vs ye bolca mutluluk hormonu salgılansın eşinde konuşsun bebişinizle onunda gönlünü alsın oda küsmüştür babasına üzdü diye seni

Kızlar aklımdaki bir konuyu da paylaşmak istiyorum, belki faydalanan olur.
Benimki mecburi sezeryan olacak ve Allah kısmet ederse spinal sezeryan ile oğluşum Ali'ye sapasağlam kavuşmak bütün rüyam. Ancak annelik herşeyi düşünüp planlamakmış, hayatım boyunca çok relax, günlük yaşayan bir insan oldum ama şimdi resmen kişiliğimin değiştiğini hissediyorum, belki de hormonlar bilemiyorum. Neyse bu haftaki olayım süt üretimimle ilgili. Öncelikle yaşım(38), sonra da diyabetim nedeniyle doktorum 38.hafta dolunca alalım diyecektir ama direneceğim 39 için. Operasyondan iki gün önce de saraçoğlunun incir kürünü büyük 1 lt.lik şişelere iki tane hazırlayacağım. Operasyondan bir gün önce başlarım içmeye diye düşünüyorum. Bir de promalt için bebek hemşireleriyle konuştum, kesinlikle çok artırıyor dediler. Zaten klinik çalışmalarda da artırdığı tespit edilmiş. Süt endişesi olanlar, ben 3-4 kutu hastaneye götürmeyi planlıyorum. İnciri de bir litreden biraz fazla klorsuz kaynayan suya, 10-15 yıkanmış ikiye bölünmüş kuru inciri kısık ateşte 8-9 dakika kaynamış olarak hazırlayacağım bilginize. Bu arada lansinoh için de mayısın ile haftası başlıyım memelere diyorum. Her ihtimale karşı bir kutu da Evikap bulundurmak istiyorum, çatlarsa kullanmak için...

Rabbim insaallah hepimize hayirli saglikli dogum nasip etsin.. benimde bu hafta kontrolum var geceleri artik uyuyamiyorum kasilmalarim fazlalasti. Bolca dinleniyorum ve su iciyorum. En son bebisimin kilosu 2560di bakalm bu hafta kac gram almisiz ? Merakla bekliyorm artik dogumu sizde de endiseler var mi normal dogum icin

Cok iyi düşünmüşsun cnm.yardim edicek birileri varsa cevrende cok iyi. Benim ayaklarim gecen hafta cok sisti ayakta durunca uzun sure. Gece yatarken ayaklarimin altına yuksek yastik koyuyorum sabah eski haline dönüyorlar. Aksama kadar yine ayni tabi :) olsun bunada şükür

Varr nasıl doğurcammm ya ben diyorum hep !!!! :))

Bende devlet hastanesine gidiyorum riskli gebelik bolumune ve ikinci bebisim olmasina ragmen farkli endiseler icindeyim
İki gün önce iki üç dk lık sancım oldu off dedim yani bu böyleyse doğum anımda nasıl sancı çekeceğim .. Senin ikinci hamilelik ya ikincisi daha kolay oluyormuş öyle diyorlar hep bence sen az endişeli olmalısn :)

Merhaba kızlar, günaydın hepinize.
Ben de bugün 32+1 çalışabilir raporumu aldım.
Ben de bugün çalışabilir raporumu aldım. 5 hafta daha çalışacağım kısmetse. ama raporda yazıyor zaten bir problem vs olursa iptali için hekime başvurmak gerekiyor diye. belki son 5. haftamda bozarım raporu. Bu 5 hafta doğumdan sonraya aktarılıyor. O şekilde değerlendircem.

canımm sağlık problemi değil çok şükür aynen senin gibi oluyorum. benim oğlum bi altta kafası bi üstte. günde kaç kez değişiyo takip edemiyorum artık. karnım hani şu video koyuyolar ya internette atynı onlar gibi bi yukarı bi aşağı .korkuyorum eli kolu çıkcak karnımdan.

canım eşim üzmedi beni çok şükür bizim aramızdaki bişeyden değil. Rabbim onu benden bi dk bile ayırmasın. farklı durumlarımız oldu. dış etkenler diyelim. doktorumu bi arıyim gidip aliyim olmadı.ama muayenede olsam iyi olcak sanırım..

Ayak şişmesi ilk kez bu haftasonu benim de başıma geldi. Cumartesi günü bebek eksikleri için alışverişe gittim Eminönü'ne öğlen 12'den akşam 10'a kadar dışardaydım. Pazar günü de aynı şekilde olunca akşam bacaklarım diz altından çatlayacak zannettim. Soğuk su, yüksek yastıkla sabaha baktım normale dönmüşüm :)

M mozart06 esinin istegi varmi peki :) isim cok zor allah kolaylik versin ve cok oenmli bi gorev

dlrsordn canim ya insalalh kotu bsy degildr allah yardimcin olsn.
Artk agirlasmalar basladi ise devam ediyosun dimi cok kotuyse. Devam etme

devam ediyorum canım raporu aldım gittiği yere kadar gidicem. doğumdan sonra nasip olursa çocuğumla daha çok vakit geçirmek istiyorum. bi hafta fazla bile olsa kardır benim için. işim sıkıntılı değil çok şükür evimede yürüme mesafesi 10 dk.bile sürmüyo. o yüzden gidip geliyim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…