- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #32.681
Merhaba canım hoşgeldinkızlar merhaba
bayadır giremiyorum bakamadımda inşallah herkes iyidir. eşimli ilgili çok sıkıntılı bi hafta geçirdim. çok şükür geçti sayılır.
bikaç gündür kalça ağrısından gece uyanıyorum. bazende kasıklarım ağrıyo. sizdede böyle bi durumm varmı neden olabilir
Merhaba canım hoşgeldin
Kalça ağrısı bende de oluyordu hatta yürüyemez olmuştum sol kalça kemiğim öldürüyordu beni resmen doktorum vitamin ilaçlarımı günde 2 kere alırken 4 e çıkarttı 4 gün sonra falan geçti şimdi ağrım yok doktoruna söyle istersen vitamin eksikliğindendir. Geçmiş olsun
Cnm hayirdir kotu bsy saglik problemi gldir umarim. Bnde enrelerde bu kiz diyodum.kızlar merhaba
bayadır giremiyorum bakamadımda inşallah herkes iyidir. eşimli ilgili çok sıkıntılı bi hafta geçirdim. çok şükür geçti sayılır.
bikaç gündür kalça ağrısından gece uyanıyorum. bazende kasıklarım ağrıyo. sizdede böyle bi durumm varmı neden olabilir
Doktorunu arayabiliyorsan ara canım o sana ilaç söyler zaten sigorta karşılamadığı için reçetesizde alabiliyorsun çoğunu çok fazla bişide değil iç vitaminlerini . Sağlığına dikkat et her gün yumurtanı ye iki tane sütünü iç et ye ceviz ye kendini düşün bebeğini düşünçok sağol canım. aynı şekilde sol kalçamda oluyor ağırlıklı olarak. ben vitamin hiç kullanmıyorum. bitek demir ve devit alıyorum. sanırım geçen hafta hiç bişey yiyemedim ondan oldum böylezayıfladım galiba. toparlanmam lazım hemen.
birde ağlama krizi geçirdim bayılcak gibi oldum bebeğime bişey olmuşmudur hareketlerinde sorun yok çok şükür ama aklımın bi köşesinde hep kalıcı bi hasar olmuşmudur diye endişeliyim
Canım protein beyazında eminim ondanBiliyorum canım ama yiyemiyorum işte imkansız benim için anca yağda oda her gün yenmiyor hatırladığım kadari ile protein sarı kalsiyum beyaz değilmiydi:) lastik gibi yaa:)
Geçmiş olsun canım. Enfeksiyon mu varmış?Sağol canım kasılmalar azaldı şükür ama dün böbrek ağrısı ile hastanelik oldum. Bi haftadır bana ne oluyor anlamadım
Ben oğlum olsaydı rüzgar koyacaktım ismini. Deniz ismi de hoşMerhabalar, 31 haftalık hamileyim ve bir oğlumuz olucak. Ama hala isim bulamadık.. İsim önerilerinizi bekliyorum...
Ayakta uzun süre durmak beni çok yoruyor, ütü de çok iyi olduğum bir ev işi değil açıkçası :) Bu yüzden ben annemle kayınvalidemi çağırdım, cumartesi sabahtan gelecekler. Ben haftaiçi mobilyaları sirkeli suyla silip eşyaları yıkayıp kurutacağım. Ütüleme ve yerleştirmeyi de onlarla beraber yapacağım.
Varr nasıl doğurcammm ya ben diyorum hep !!!! :))Rabbim insaallah hepimize hayirli saglikli dogum nasip etsin.. benimde bu hafta kontrolum var geceleri artik uyuyamiyorum kasilmalarim fazlalasti. Bolca dinleniyorum ve su iciyorum. En son bebisimin kilosu 2560di bakalm bu hafta kac gram almisiz ? Merakla bekliyorm artik dogumu sizde de endiseler var mi normal dogum icin
Bende devlet hastanesine gidiyorum riskli gebelik bolumune ve ikinci bebisim olmasina ragmen farkli endiseler icindeyimVarr nasıl doğurcammm ya ben diyorum hep !!!! :))
İki gün önce iki üç dk lık sancım oldu off dedim yani bu böyleyse doğum anımda nasıl sancı çekeceğim .. Senin ikinci hamilelik ya ikincisi daha kolay oluyormuş öyle diyorlar hep bence sen az endişeli olmalısn :)Bende devlet hastanesine gidiyorum riskli gebelik bolumune ve ikinci bebisim olmasina ragmen farkli endiseler icindeyim
Ben de bugün çalışabilir raporumu aldım. 5 hafta daha çalışacağım kısmetse. ama raporda yazıyor zaten bir problem vs olursa iptali için hekime başvurmak gerekiyor diye. belki son 5. haftamda bozarım raporu. Bu 5 hafta doğumdan sonraya aktarılıyor. O şekilde değerlendircem.Merhaba kızlar, günaydın hepinize.
Ben de bugün 32+1 çalışabilir raporumu aldım.
Cnm hayirdir kotu bsy saglik problemi gldir umarim. Bnde enrelerde bu kiz diyodum.
Bnde soluma yatinca kalcm agriyo snra uyusuyo. Baski yapiyo galiba artik cnm bnm bebek asagida blki bnm ondandr blmiyrm ama ic bacak ve agda yptgimz ust bolge cok aciyo bnmde yururken sanki bebegi orda tasiyo gbi oliyirm
Doktorunu arayabiliyorsan ara canım o sana ilaç söyler zaten sigorta karşılamadığı için reçetesizde alabiliyorsun çoğunu çok fazla bişide değil iç vitaminlerini . Sağlığına dikkat et her gün yumurtanı ye iki tane sütünü iç et ye ceviz ye kendini düşün bebeğini düşün
Eşinde niye üzüyor ki seni tam hassas döneminde yani. Hareketlerinde değişiklik yoksa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum, ama psikolojik olarak etkileniyorlar annelerinden minikler( birşey olmamıştır içini ferah tut doktora randevuna çok var mı ? Eşinle aran şimdi iyi mi düzeldiyse biraz şımartın bebişinizi tatlı çikolata vs ye bolca mutluluk hormonu salgılansın eşinde konuşsun bebişinizle onunda gönlünü alsın oda küsmüştür babasına üzdü diye seni
Ali ve yagiz isimlerini bende cok seviyorum da esim begenmiyor...Klasik isim cok ama oyle degisk aryn dersen kararszlk oluyo
Bu ara en cok hosuma gidenleri yaziyim bdn sana
Ali
Musab
Esref
Omer
Selim
Yagiz
Kerem
Eren
Ayak şişmesi ilk kez bu haftasonu benim de başıma geldi. Cumartesi günü bebek eksikleri için alışverişe gittim Eminönü'ne öğlen 12'den akşam 10'a kadar dışardaydım. Pazar günü de aynı şekilde olunca akşam bacaklarım diz altından çatlayacak zannettim. Soğuk su, yüksek yastıkla sabaha baktım normale dönmüşüm :)Cok iyi düşünmüşsun cnm.yardim edicek birileri varsa cevrende cok iyi. Benim ayaklarim gecen hafta cok sisti ayakta durunca uzun sure. Gece yatarken ayaklarimin altına yuksek yastik koyuyorum sabah eski haline dönüyorlar. Aksama kadar yine ayni tabi :) olsun bunada şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?