- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #33.301
Canım büyüdüler artık yerleri daraldı ondan olabilirKızlar geçen de yazdım ama pek cevap vermedin3 gündür falan bebeğim çok az hareket ediyor hiç etmiyor değil ama yumuşak zor hissedilir tarzda ve gunde toplasan 5 kez falan anca oluyor bi kaç gün önce resmen dans ediyordu.daha öncede böyle oldu doktora gittim bi sorun yok demişlerdi sonra duzelmisti şimdi yine aynı şey panik olmiyim diyorum ama elimde değil yemek yedim tatlı yedim uzandım ama yine aynı neden olabilir sizce ?
Bende sadece pamuk alacam suyla islatip silecegim ıslak pamuk almayacagimGünaydın arkadaşlarbu sabah kakao yağını sürerken bi baktım ki artık benimde göğsümden sarı Sıvı gelmiş , bi tuhaf oldum yavaş yavaş kızıma kavuşmaya yaklaştığımı hissettim .... Bu arada hastane çantasına ben termosta ılık su götüreceğim , unibaby nin satılan organik sulu pamukları soğuk olduğundan bebek çok tepki veriyormuş , onun yerine küçük bir tas, termosta suyla baby me nin pamuklarıyla sileyim diyorum ... Bu hafta doğum yapan arkadaşım hiç kullanamadım , bebek çok tepki verdi dedi ...
Kalp atışını evde dinledim dün cnm pıt pitliyodu yavrum ama anlamadım ara ara niye böyle yapiyoCanım için rahat etmiyorsa doktora bir görün yada acilde ultrasondan bebeğine baksınlar , bu arada Alanları daraldığı için hareketleri kısıtlanıyor, pazartesi Gününü bekleyebiliyorsan Asm de kalp atışlarını dinlettir ebeye... Kalp ritmimi 120-160 arası sabit bir değerde atıyorsa sıkıntı yoktur canım
İnşallah cnmCanım büyüdüler artık yerleri daraldı ondan olabilir
Sağol cnm bugün sayiyim hareketleriSol tarafa yat yemek yedikten sonra canim gunde 5 kez hareket hissetmen gerekir diyorlar . Ama buyumusse fazla hareket edemez .. genede dikkat et takip et canim onemli haftalardayiz .
Tamam canım. Bi bakiyim. Haklsın aslında zamanıni da bilmiyorm ama yavaş yavaş başlıyim dedim. Yürüyüş öneriyorlar bu haftada ama ben yürümeye cikamiyorm pek. Dün öyle kafadan üstündé biraz zipladim 8 çizdim totomlavorones ben gittim bir merkeze tehlike olunca burakmak zorunda kaldım.
Youtubeda güzel videolar var ama ingilizce. Prenatal pilates third trimester diye aratırsan çıkıyor güzel videolar ama çok dikkatli ol yapacağın hareketleri seçerken ve yaparken. Sakın karın kaslarını kullanma.
Bir de açılma kolaylaştıran hareketler için henüz erken değil mi? Bilemedim ben erken doğum riskiyle yattığım için korkuyorum açılmadan falan.
Bir de pilates hocam kegel egzersizlerini yaptırıyordu sürekli. Vaj.daki kasları güçlendirirsenin daha rahat açılır ve yırtılma ihtimali düşer diyordu. Ben yattığım yerde bir tek o kegeli yapıyorum.
Haha bnde oyle yapıyorum. Napiim yesem de kilo alsam tamam diyecegim.
Hani abartmıyorumda yemeyi.
Saglik olsn minnoşlar icin alıcaz napalım.
Az kaldı doguma veririz mutlaka sonra
Rennie şurup içtim ama hiç fayda etmedi skıntımı atınca rahatladım çok sağolunCanım, Yeğenim tırnaklı Doğdu , o kadar hareketli bir bebekti ki , kundaktan kolunu çıkarıp , elindeki eldivenleri uykusunun Arasında çıkarmayı başarabilen, ve yüzünü çizmek konusunda uzman bir bebek olarak Doğduzaten hemşireler kesmesede evde kesilir diye düşünüyorum:))) Bu arada canım geçmiş olsun ... Çok kötü hissettiğinde gaviscon şurup imdadına yetişir ...
Sabah cok erken saat kur ilac icin uyan ic snra yat gene ben bnm ilac alarmlarm var o yuzdn sabah uyaninca iciyrm hemen :)Bende hesapliyorum 4 saat aç kalmam gerekiyor. Tek içerken gece içiyordum, bu günde tane işi karıştırdı biraz.
Evet biraz geç kaldık eşim geç gelmiştiGeç saate mi yedin acaba
Kaynanam yapıyor malzemeleri alıp. Terziliği varNerde yaptırıyorsunuz bu pamuk yatakları
Cok sukur canim inslalah hepinizden guzel haberler alirim. Rabbim herkese bi zorlk bi kolaylik veriyor. Allah herkese saglikli hayirli dogum nasip etsinzeyzey3428
Çok sevindim Can'ım rahat bir nefes alabilirsin artık. Çektiklerinin mükafatı geliyor birkaç hafta sonra hem de normal doğum olacak ne güzel
Bnm bldigim zararli hatta celiklemi ne karin bolgesini sariyolar sanirim cnku radyasyon yani ama ynls biliyo olabilirim radyaayn olan yerlern kapisinda hatta hamileler giremez yaziyo ama bilemed.Kızçeler aranızda hiç mr cektiren var mı ? Bugün muayenem vardi ve ve 2 haftadir bacagimin üstüne basamiodum fizik tedavi bölümüne de muayene olmam söylendi saat 3 te kalça mr ı çektircem bebıse zarari yok dediler ama bi tedirginlik kaplamadi desem yalan olur
Mayısın ortası mı çok heyecanlandımH history1985 cnm iki gndr bnde snn gbiyimhareketelri azalmisti bugun kontrolden geldim meger bebek donmus ve artik yerine sigmiyomus. Iki hafta snra adalat ilacimi birakicam 35+3 te. dogumu beklicez. Ve doktorm normal olmamasi icin hic bi sknti yok dedi.
Ben bugun cok guzel haberler aldim cok mutlu oldum insallah bnm gibi yatanlarda guzel haberler almak isteyenelrde benden cok daha mutlu olurlar. Doktorum rahim agzini kafaya takma dedi hem altttan hem ustten muayene oldum. Serra melis herkesi cok sasirtti. Kilosunu syleyemicem bn bile soktayim. Sunu soyliyim beklenen dogum mayis ortasi suan yani her an hersey olabilir. Rabbime sonsuz sukurler olsun.
Gözün aydın. Hep güzel haberler alırsın inşallah :)H history1985 cnm iki gndr bnde snn gbiyimhareketelri azalmisti bugun kontrolden geldim meger bebek donmus ve artik yerine sigmiyomus. Iki hafta snra adalat ilacimi birakicam 35+3 te. dogumu beklicez. Ve doktorm normal olmamasi icin hic bi sknti yok dedi.
Ben bugun cok guzel haberler aldim cok mutlu oldum insallah bnm gibi yatanlarda guzel haberler almak isteyenelrde benden cok daha mutlu olurlar. Doktorum rahim agzini kafaya takma dedi hem altttan hem ustten muayene oldum. Serra melis herkesi cok sasirtti. Kilosunu syleyemicem bn bile soktayim. Sunu soyliyim beklenen dogum mayis ortasi suan yani her an hersey olabilir. Rabbime sonsuz sukurler olsun.
Maşallah canım.seninki birazcık iri bebiş sanırım belki ondan siğmiyo olabilir :) bizimki minikti aslında bilemedim allaha emanet yavrularimiz canımH history1985 cnm iki gndr bnde snn gbiyimhareketelri azalmisti bugun kontrolden geldim meger bebek donmus ve artik yerine sigmiyomus. Iki hafta snra adalat ilacimi birakicam 35+3 te. dogumu beklicez. Ve doktorm normal olmamasi icin hic bi sknti yok dedi.
Biraz da bizle alakalı aslında. Kemik yapımız kaslarımız. Benim de arkadaşım normal doğum yaptı ama onun çok zor oldu. Kaslarıyla ilgili bir durummuş pardon dokuyla. Bir daha doğursan yine çok zor olur demiş doktoru.Benim arkadaş geçenlerde 4 kilo dogurdu masallah hemde normal doğumla canım sancı ya dayanamayıp son dakka epidural yaptırdı. 2 gün sonra da gayet güzel kalktı ayağa. Nerdeyse hepimizin bebeği iri ve önden gidiyor inşallah gönlünüzce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?