2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım büyüdüler artık yerleri daraldı ondan olabilir

Bende sadece pamuk alacam suyla islatip silecegim ıslak pamuk almayacagim

Kalp atışını evde dinledim dün cnm pıt pitliyodu yavrum ama anlamadım ara ara niye böyle yapiyo

Tamam canım. Bi bakiyim. Haklsın aslında zamanıni da bilmiyorm ama yavaş yavaş başlıyim dedim. Yürüyüş öneriyorlar bu haftada ama ben yürümeye cikamiyorm pek. Dün öyle kafadan üstündé biraz zipladim 8 çizdim totomla 36 dan sonra düzenli yapayım diorum. Ne de olsa minnak gelirse yaşayabilir diolar ya. Bi sabirsizlik var ben de galiba

Haha bnde oyle yapıyorum. Napiim yesem de kilo alsam tamam diyecegim.
Hani abartmıyorumda yemeyi.
Saglik olsn minnoşlar icin alıcaz napalım.
Az kaldı doguma veririz mutlaka sonra

Şu anda mecbur alıyoruz çocuğa faydası olacak şeyler tüketiyorum hep ama yine bana da kalıyor. Bu sene böyle olacak napalım Bebek büyütmek kolay mı

Rennie şurup içtim ama hiç fayda etmedi skıntımı atınca rahatladım çok sağolun
Kendini hiç düşünmüyor insan bebeğe Bi zarar gelir mi diye düşünüyor hemen ne zormuş anne olmak. İnsan taşımanın sorumluluğu ağır

H history1985 cnm iki gndr bnde snn gbiyimhareketelri azalmisti bugun kontrolden geldim meger bebek donmus ve artik yerine sigmiyomus. Iki hafta snra adalat ilacimi birakicam 35+3 te. dogumu beklicez. Ve doktorm normal olmamasi icin hic bi sknti yok dedi.
Ben bugun cok guzel haberler aldim cok mutlu oldum insallah bnm gibi yatanlarda guzel haberler almak isteyenelrde benden cok daha mutlu olurlar. Doktorum rahim agzini kafaya takma dedi hem altttan hem ustten muayene oldum. Serra melis herkesi cok sasirtti. Kilosunu syleyemicem bn bile soktayim. Sunu soyliyim beklenen dogum mayis ortasi suan yani her an hersey olabilir. Rabbime sonsuz sukurler olsun.

zeyzey3428
Çok sevindim Can'ım rahat bir nefes alabilirsin artık. Çektiklerinin mükafatı geliyor birkaç hafta sonra hem de normal doğum olacak ne güzel
Cok sukur canim inslalah hepinizden guzel haberler alirim. Rabbim herkese bi zorlk bi kolaylik veriyor. Allah herkese saglikli hayirli dogum nasip etsin

Kızçeler aranızda hiç mr cektiren var mı ? Bugün muayenem vardi ve ve 2 haftadir bacagimin üstüne basamiodum fizik tedavi bölümüne de muayene olmam söylendi saat 3 te kalça mr ı çektircem bebıse zarari yok dediler ama bi tedirginlik kaplamadi desem yalan olur

Bnm bldigim zararli hatta celiklemi ne karin bolgesini sariyolar sanirim cnku radyasyon yani ama ynls biliyo olabilirim radyaayn olan yerlern kapisinda hatta hamileler giremez yaziyo ama bilemed.

Mayısın ortası mı çok heyecanlandım

Gözün aydın. Hep güzel haberler alırsın inşallah :)

Maşallah canım.seninki birazcık iri bebiş sanırım belki ondan siğmiyo olabilir :) bizimki minikti aslında bilemedim allaha emanet yavrularimiz canım
Senin adına da çok çok sevindim maşallah bebisine sana.

Biraz da bizle alakalı aslında. Kemik yapımız kaslarımız. Benim de arkadaşım normal doğum yaptı ama onun çok zor oldu. Kaslarıyla ilgili bir durummuş pardon dokuyla. Bir daha doğursan yine çok zor olur demiş doktoru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…