2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Hangi doktorun normal dogum zor dedi
Memleketteki doktor canım. Metin beyin ağzından laf almak zor biliyorsun :):):) şu an yani Çarşamba günü 2100 gr 44 cmdi bebeğim. Bakalım pztesi metin beyle randevum var. Kaç olmuş. Metin beyin sayısal değerlerine daha çok güveniyorum tabi :)

Cok sevindim canim bundan sonrasi hep guzel olur insallah kac kilo olmus bebisin

Teşekkür ederim:) yok aslında doktorumnbana herşey normal senden normal doğum bekliyorum dedi ama ben korkuyorum..aslında korktuğum doğum değil normal doğum diye gidip son anda sezeryana alınmak yani hem sancı çekip hem sezeryan olmak..kararsızım işte..

Çekme canım yaa çektirme doğum sonrasına ertele az daha dayaannnn

İnş herşey yolunda gider canım bol su iç ve çoğunlukla sol yanına yat

Demir hapı ile süt ve süt ürünlerinin ve çayın arası 1,5 -2 saat olmalı ilacın barsaktan emilimi azalmasın diye) her öğünde de genelde bunlar olduğu için yemekten 1.5-2 saat önce yada sonra alınması önerilir ayrıca demir ilacı ile birlike c vitamini içeren bir besin yada meyve meyve suyu alırsan daha iyi olur (c vitamini demirin emilimini artırıyor) ben de clexane kullanıyorum henüz sormadım ne zaman bırakacağımı ama tahminimce doğuma birkaç gün kala keser heralde. Doktorun mu dedi 35de kes diye?

huriye048 cnm seker iki kez yapildi ikisinde de bsy cikmadi ama bu doktru anlamiyorum ben korkuyorum sezaryen diye tutturursa bebek iri kilolu olabilir ama illa normal zor deyip duruyoo
Canım eğer bebek iriyse çok kiloluysa sezeryan daha mantıklı daha iyi olabilir normal doğumda bebek sıkıntı yaşayabilir sinir sıkışması omuz kırığı çıkığı vs Allah vermesin inş. Doktorun en doğru kararı verir ama içine sinmediyse başka 1-2 doktora daha danış canım

Mayısın ortası mı çok heyecanlandım
Bide bana sor :) iki hfta snra ilaci birakinca bakalim neler olcak
Gözün aydın. Hep güzel haberler alırsın inşallah :)
amin cnm ins hepimiz birlkte gzl haberler allaim
Maşallah canım.seninki birazcık iri bebiş sanırım belki ondan siğmiyo olabilir :) bizimki minikti aslında bilemedim allaha emanet yavrularimiz canım
Senin adına da çok çok sevindim maşallah bebisine sana.
Doktoru bile sasirrti :) snnkide buyumus olabilir suana kdr normaldi ama bu sfer dogcak kdr buyumus harekwtni hisswtmedignde ugras biraz rahatsz et :)

Sabah cok erken saat kur ilac icin uyan ic snra yat gene ben bnm ilac alarmlarm var o yuzdn sabah uyaninca iciyrm hemen :)
Canım ilaç içtikten sonra en az yarım saat uzanılması yatılması önerilmez ilaç yemek borusuna kaçıp tahriş etmesin diye aklında olsun

Hadi gözünaydın canım çok sevindim

Canım röntgen, tomografi ve bazı filmler yasak gebelikte ama mr gerektiğinde çekilebiliyor gebelere. Zararı yok diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…