- 16 Mayıs 2009
- 3.990
- 4.319
- 333
- 40
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #33.341
Şurupta sıkıntı olmayabilir canım haplarda önerilmiyor. Sen yine de en azından 15 dk uzanmaBen sabah da aksamda hemen icip yatiyrm ya surup benimki ( dokrorda bsy demedi
Bu gidisle beklemicek zaten :) once cok korktum ama smdi doktorda rahatlatti artk kafamda rahat.Maşallah küçük kuzuya 40 haftayı doldursa demek tombalak olacaktı :) Rabbim herseyin en iyisini nasıl biliyor canım bak erken doğum olayın olacak ama bebisin nasıl gelişti
3 kilo mu maşallah önceki kontrolünde kaç kiloydu kaç gün önce? Ve boyu kaç olmuş canım?
Aslnda cok saglikli ve duzenli dgl beslenmem ama son zamanda farkettimki sut cok degistirdi bizim kilomuzu sabah aksam sut ictm aralarda yogurt tukettim ceviz badem findik cok yiyorum bizim kilomuzu etkileyen bazi sylr bnlardi bide dktr yattigin icin bebegi etkilemis dediCanim sen sütü ne kadar iciyosun günlük ve neler yiyosun ben de yapayım
Haklisin cnm dikkatetmek lazim aslndaŞurupta sıkıntı olmayabilir canım haplarda önerilmiyor. Sen yine de en azından 15 dk uzanma
Neeeeeyyyyy !!!! Şoklardayım , maşallah canım , ben 6 aydır yatıyorum bebiş ortalama çıkıyor :))) demek 40. Haftasında doğsa 6 aylık bebek çıkacak :))) maşallah berekellah Allah nazarlardan saklasın:))Sagol cnm ins hep gzl haberler alalim :)
3 kilo olmus kizimiz
Ben de sütü 2 bardağa çıkardım bi kaç gündür 1 litre içenler var cnm senin kaç bardakti ceviz fındık falan yiyorum ben de birer avuç bir kase de yoğurtyiyorumAslnda cok saglikli ve duzenli dgl beslenmem ama son zamanda farkettimki sut cok degistirdi bizim kilomuzu sabah aksam sut ictm aralarda yogurt tukettim ceviz badem findik cok yiyorum bizim kilomuzu etkileyen bazi sylr bnlardi bide dktr yattigin icin bebegi etkilemis dedi
Bende su niyetine süt içeyim bari :)))) o kadar çok peynir yoğurt yiyorum ki yinede kalsiyum eksikliği çıkıyorBen de sütü 2 bardağa çıkardım bi kaç gündür 1 litre içenler var cnm senin kaç bardakti ceviz fındık falan yiyorum ben de birer avuç bir kase de yoğurtyiyorum
Hele biz esimin gozleri firladi doktor oyle diyince :) doktorda oyle dedi sonunu gorse kac kilo olur acaba dedi :)Neeeeeyyyyy !!!! Şoklardayım , maşallah canım , ben 6 aydır yatıyorum bebiş ortalama çıkıyor :))) demek 40. Haftasında doğsa 6 aylık bebek çıkacak :))) maşallah berekellah Allah nazarlardan saklasın:))
Bnm gordugum bizi etkileyen bunlardi son zamanlarda hatta haslama yumurtadan bktm iki yumurta kirip kasarli yunurta yemeye basladim. Gunun saatlerine bolmek onemlide olabilir 11 de kahvalti yapiyrm saat iki de corba iciyorum 4 gibi meyveyle iste kuru yemis tuketiyorm 7 dede aksam yemegi allah ne verdyse he aksam sutumu bazen muzu blendardan gecirip tuketiyorm gun asiri her gun yapamiyrn kabizliktn oturu. Kontrol gunune kdr snde ttakip et bak neler fayda etmis eder az cok anlarsn. Her gun et yiyebilen insanlardan degilim ama onun yerine yesil mercimekle bulgur pilavi da yiyorum ben.Ben de sütü 2 bardağa çıkardım bi kaç gündür 1 litre içenler var cnm senin kaç bardakti ceviz fındık falan yiyorum ben de birer avuç bir kase de yoğurtyiyorum
Sndede kabizlik skntisi var bnm gbi olmasa aslnda gun asiri balli muzlu sut hem enerji veriyo hem doyuruyo mideyi. Su bi aydir inanki bim i eve tasittim sut icin. Bide yarimsar litrelik su aldirdm yanimda duruyo hepsi :)Bende su niyetine süt içeyim bari :)))) o kadar çok peynir yoğurt yiyorum ki yinede kalsiyum eksikliği çıkıyor( şu an ceviz kacanozuna gömülmüş durumdayım :))
senin ve bebeğin için hakkında hayırlısı hangisiyse o olur inşallahTeşekkür ederim:) yok aslında doktorumnbana herşey normal senden normal doğum bekliyorum dedi ama ben korkuyorum..aslında korktuğum doğum değil normal doğum diye gidip son anda sezeryana alınmak yani hem sancı çekip hem sezeryan olmak..kararsızım işte..
Sagol cnm. Snnde gozun aydin gun bekliceksn rahatsin :) bnm gbiler her an hersey olabilir dye bekliyo. Rabbim insallah saglikla dogum ypmayi nasip etsn. Agrin sizin olmadan evine donebil insallah.Zeyzey maşallah bebeğine:) benimde bugün kontrol vardı.32 haftalığım 1.780 gr dedi.benim ikinci sezaryen olacağı için gününü belirledi 13 haziranda olacak nasipse.ikincinin de böyle bir rahatlığı oluyor ya:)ne zaman doğacak,normal mi yoksa sezaryen mi olacak diye ne endişe ediyordum ilkinde sizin gibi...
Bnde oyle ya gobusune dikkat ettikten snra cocuk napck oyle pis pisBen yikamayi düşünüyorum göbek dusen e kadar oooo o kadar vakit napsin bebis kirli kirli
:) doğru ifade edememişim aslında ilk sezeryan ile bu gebelik arasında ne kadar süre vardı demek istedim. Benim doktorum da bu sezeryan kesisi nedeniyle 38 de almak istiyor ama azıcık sancı istiyorum, bebeğim karar versin gelmeye diye düşünüyorum açıkçası. Fakat sezeryan hattının çık iyi takip edilmesi lazım tabiSaol canım inş. 38+1de almıştı doktor
Ya benim canım abur cubur Şeyler istiyor hep , sütü ben 1 haftadır baya azaltmıştım daha doğrusu eşim Yanlışlıkla 1 YAŞ devam sütü almış onunda TADI çok iğrenç çocuklar nasıl içiyor o şeyi öyle :))) şimdide şehir dışında 10 gün laboratuara kapattı kendini r, Aaa evet ben niye düşünemedim kapıcıya aldırayım hemen :))) Çilek bu arada cidden kabızlığı alıyormuş , dün yatım kiloya yakın Çilek yedim , bu sabah dupalacsız ve kayısısız wc ye çıktımSndede kabizlik skntisi var bnm gbi olmasa aslnda gun asiri balli muzlu sut hem enerji veriyo hem doyuruyo mideyi. Su bi aydir inanki bim i eve tasittim sut icin. Bide yarimsar litrelik su aldirdm yanimda duruyo hepsi :)
Aa bide cilekli sut yapmisti annem aralarda oda kabzlik icn iyi geldi gbi oldu
Valla ben de anlamadım bizimki yiyorum hala minnak neyse sağlıklı olsun da yavrucaklar yeterBende su niyetine süt içeyim bari :)))) o kadar çok peynir yoğurt yiyorum ki yinede kalsiyum eksikliği çıkıyor( şu an ceviz kacanozuna gömülmüş durumdayım :))
Arkadaşlar özel hastanelerde artık yıkanmıyor bebekler,verniksin iyice emilmesi için. En azından İstanbul öyle ama Anadolu da da öyledir muhtemelen. Eve çıktıktan itibaren kendimiz yıkayacağız, göbek düşmese de yıkamamızı önerdiler. %70 alkollü solusyonla göbek bakımını falan öğretmişlerdi eğitimde. Ama zaten taburcu olmadan da tekrar göstereceklermiş. Önemli olan banyo sonrasında göbeği kuru ve havadar tutmakBen hastanede bebeğin yıkanıp yıkanmamasına karar vermedim. Üzerinde bulunan maddeler ne kadar çok durursa o kadar iyi diye okudum. Ama evde de göbeği düşene kadar yıkamayın diyorlar bu koşullarda ilk hafta yıkanmamış olacak galiba ona da karar veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?