2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Günde 30 kez dedi. Ama ben aklıma geldikçe yapıyorum. Hem büyük hem küçük tuvaletini aynı anda tutuyor gibi yapıyorsun 2 3 saniye tutup bırakıyorsun.

Hepatit aşısını neden istemiyorsunux?

Reactions: 9ay
Yatışlı olmasaydım o eğitimlere giderdim mutlaka , çok bilgilendirici gerçekten , en sevindiğim noktada devletin artık normal Doğumu teşvik etmesi ...

Cpcuklarn yedigi mamalar sutler cok kotu grckten :)
Bi gun muz bi gun cilek yap serin serin ic :) insllah duzelir artk ilacta baginlilik yapicak

Evet totoyla 8 çizme açılmayı kolaylaştırıyor diyorlar. Bele de çok iyi geliyor. Ben topu aldım 3 gün sonra kanama oldu top öyle salonun köşesinde kalakaldı. Ama şimdi ile yaramazsa ileride gaz çıkartmaya yarayacak diye teselli ediyorum kendimi :)

Yani göbek düşene kadar bir hafta 10 gün bebek yıkanmayacak dediler. Doğru mu anladım?

Can'ım nazar değmesin bebeğine evet normal şartlarda çok ilerden gitmesi tehlikeli ama senin erken doğum riskin var iyi olmuş tombiş olması inşallah hayırlısıyla alacaksın kucağına tombiş kızını

Evet clexane kullanıyorum bende.35. Hafta bitecek şekilde verdi.yani 13 tane kaldı :)
Demir bilgisi için teşekkürler.

Sagol canim amin. Hepimiz insallah sag salim aliriz. Sen nasilsin hic degisiklik yok dimo

Kızlar kıyafetlerini yikadim bebegimin, amwayin deterjaniyla yikamistim. İlkkez kullandim ama hiç kokusu yoktu, iyi bişey mi kötü bişey mi anlamadım bu durumu.

Bende su niyetine süt içeyim bari :)))) o kadar çok peynir yoğurt yiyorum ki yinede kalsiyum eksikliği çıkıyor ( şu an ceviz kacanozuna gömülmüş durumdayım :))
Canım d vitaminini ölçtürdün mü? Benim d vit düşüktü damla kullandım düzeldi ayrıca kalsiyum da kullanıyorum bu konuyu doktorunla bi görüş bence

Şimdi anladım canım sorunu benim ilk sezeryanla bunun arasında yaklaşık 7 yıl var canım doktor dünkü kontrolde bebeğin başı aşağıda rahimdeki önceki sezeryan hattın incelmiş oraya baskı yapıyor dedi ultrasonla bakarak. Sezeryan bölgende ağrın olursa erken başvur dedi aklında olsun canım. Bence sancını beklemen uygun olmayabilir zaten normal şartlarda bebeği 38 yada 39 hafta dolduktan sonra alıyorlar erken almıyorlar yani. Senin 2 sezeryan arası kaç yıl olacak canım?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…