- 7 Kasım 2014
- 1.871
- 2.132
- 133
- 38
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #33.361
Ben pamuğu ıslatıp silmeyi düşünüyorum bebişi , her gün silerimBnde oyle ya gobusune dikkat ettikten snra cocuk napck oyle pis pis
Canım bu kegeller kaç kere yapılıyor bana bi detaylarını yazar mısın? Ben de çok faydalı diye okumuştum.
10 gun kadar bekleyebiliyolar. Ben de yıkatmak istemiyorum ama hastane prosedürümüz böyle diye tutturabilir. Ben haftaya hastaneye gideceğim ve doğum katına çıkıp konuşacağım. Ayrıca hepatit aşısı da yapılmasını istemiyorum.
Yatışlı olmasaydım o eğitimlere giderdim mutlaka , çok bilgilendirici gerçekten , en sevindiğim noktada devletin artık normal Doğumu teşvik etmesi ...Arkadaşlar özel hastanelerde artık yıkanmıyor bebekler,verniksin iyice emilmesi için. En azından İstanbul öyle ama Anadolu da da öyledir muhtemelen. Eve çıktıktan itibaren kendimiz yıkayacağız, göbek düşmese de yıkamamızı önerdiler. %70 alkollü solusyonla göbek bakımını falan öğretmişlerdi eğitimde. Ama zaten taburcu olmadan da tekrar göstereceklermiş. Önemli olan banyo sonrasında göbeği kuru ve havadar tutmak
Cpcuklarn yedigi mamalar sutler cok kotu grckten :)Ya benim canım abur cubur Şeyler istiyor hep , sütü ben 1 haftadır baya azaltmıştım daha doğrusu eşim Yanlışlıkla 1 YAŞ devam sütü almış onunda TADI çok iğrenç çocuklar nasıl içiyor o şeyi öyle :))) şimdide şehir dışında 10 gün laboratuara kapattı kendini r, Aaa evet ben niye düşünemedim kapıcıya aldırayım hemen :))) Çilek bu arada cidden kabızlığı alıyormuş , dün yatım kiloya yakın Çilek yedim , bu sabah dupalacsız ve kayısısız wc ye çıktım
Ben yikamayi düşünüyorum göbek dusen e kadar oooo o kadar vakit napsin bebis kirli kirli
Ben pamuğu ıslatıp silmeyi düşünüyorum bebişi , her gün silerim
Tamam canım. Bi bakiyim. Haklsın aslında zamanıni da bilmiyorm ama yavaş yavaş başlıyim dedim. Yürüyüş öneriyorlar bu haftada ama ben yürümeye cikamiyorm pek. Dün öyle kafadan üstündé biraz zipladim 8 çizdim totomla36 dan sonra düzenli yapayım diorum. Ne de olsa minnak gelirse yaşayabilir diolar ya. Bi sabirsizlik var ben de galiba
Arkadaşlar özel hastanelerde artık yıkanmıyor bebekler,verniksin iyice emilmesi için. En azından İstanbul öyle ama Anadolu da da öyledir muhtemelen. Eve çıktıktan itibaren kendimiz yıkayacağız, göbek düşmese de yıkamamızı önerdiler. %70 alkollü solusyonla göbek bakımını falan öğretmişlerdi eğitimde. Ama zaten taburcu olmadan da tekrar göstereceklermiş. Önemli olan banyo sonrasında göbeği kuru ve havadar tutmak
Anladım canim allah kucağına almayı nasip etsin
Kusura bakmayın suan alacak durumum yokchicco park (gri bordo) yatak ve koyu pembe concor puset ve bebek arabası satıyorum.
peki teşekkürlerKusura bakmayın suan alacak durumum yok
Can'ım nazar değmesin bebeğine evet normal şartlarda çok ilerden gitmesi tehlikeli ama senin erken doğum riskin var iyi olmuş tombiş olması inşallah hayırlısıyla alacaksın kucağına tombiş kızınıSndede kabizlik skntisi var bnm gbi olmasa aslnda gun asiri balli muzlu sut hem enerji veriyo hem doyuruyo mideyi. Su bi aydir inanki bim i eve tasittim sut icin. Bide yarimsar litrelik su aldirdm yanimda duruyo hepsi :)
Aa bide cilekli sut yapmisti annem aralarda oda kabzlik icn iyi geldi gbi oldu
Valla annem öyle diyorYani göbek düşene kadar bir hafta 10 gün bebek yıkanmayacak dediler. Doğru mu anladım?
Evet clexane kullanıyorum bende.35. Hafta bitecek şekilde verdi.yani 13 tane kaldı :)Demir hapı ile süt ve süt ürünlerinin ve çayın arası 1,5 -2 saat olmalı ilacın barsaktan emilimi azalmasın diye) her öğünde de genelde bunlar olduğu için yemekten 1.5-2 saat önce yada sonra alınması önerilir ayrıca demir ilacı ile birlike c vitamini içeren bir besin yada meyve meyve suyu alırsan daha iyi olur (c vitamini demirin emilimini artırıyor) ben de clexane kullanıyorum henüz sormadım ne zaman bırakacağımı ama tahminimce doğuma birkaç gün kala keser heralde. Doktorun mu dedi 35de kes diye?
Sagol canim amin. Hepimiz insallah sag salim aliriz. Sen nasilsin hic degisiklik yok dimoCan'ım nazar değmesin bebeğine evet normal şartlarda çok ilerden gitmesi tehlikeli ama senin erken doğum riskin var iyi olmuş tombiş olması inşallah hayırlısıyla alacaksın kucağına tombiş kızını
Sağolasın Can'ım iyiyiz evde yatmaya devam. Bu haftaiçi kontrol var merakla bekliyorum inşallah biraz büyümüştür. Bizim de plasenta previa sebebiyle erken doğum riski hala varSagol canim amin. Hepimiz insallah sag salim aliriz. Sen nasilsin hic degisiklik yok dimo
Aminn..Çok teşekkür ederim..senin zorunlu sezeryan mı oldusenin ve bebeğin için hakkında hayırlısı hangisiyse o olur inşallah
Canım d vitaminini ölçtürdün mü? Benim d vit düşüktü damla kullandım düzeldi ayrıca kalsiyum da kullanıyorum bu konuyu doktorunla bi görüş benceBende su niyetine süt içeyim bari :)))) o kadar çok peynir yoğurt yiyorum ki yinede kalsiyum eksikliği çıkıyor( şu an ceviz kacanozuna gömülmüş durumdayım :))
Şimdi anladım canım sorunu:) doğru ifade edememişim aslında ilk sezeryan ile bu gebelik arasında ne kadar süre vardı demek istedim. Benim doktorum da bu sezeryan kesisi nedeniyle 38 de almak istiyor ama azıcık sancı istiyorum, bebeğim karar versin gelmeye diye düşünüyorum açıkçası. Fakat sezeryan hattının çık iyi takip edilmesi lazım tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?