2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Sağolasın Can'ım iyiyiz evde yatmaya devam. Bu haftaiçi kontrol var merakla bekliyorum inşallah biraz büyümüştür. Bizim de plasenta previa sebebiyle erken doğum riski hala var
Aklmdasn cnm hep arkadasmda snn gbydi gecen hafta spinal sezeryan oldu. Ins gununde gelir alalhin izniyle buyumuatur minnosun

Ben de sütü 2 bardağa çıkardım bi kaç gündür 1 litre içenler var cnm senin kaç bardakti ceviz fındık falan yiyorum ben de birer avuç bir kase de yoğurtyiyorum
Gecen doktoruma bu konuyu konuştuk da paylaşmak istedim sizinle.günde 2 bardak süt 2 kase yoğurt peynir yumurta yeterli dedi.fazla kalsiyum böbrekler e zarar verir dedi.fazla süt içme,gerek yok demisti.
Ben gün içinde yoğurdu içine muz veya çilek doğrayıp hem meyve hem de yoğurt tüketiyorum lezzetli besleyici ve doyurucu oluyor tavsiye ederim.

Ben bi bardak süt ve bir kase yoğurt tüketiyorum bi yumurta ve meyve yiyorum. Onun dışında dikkat etmiyorum. Ama bebisim iyi kilo alio çok şükür. Dr senin yediklerin le alakali değil dedi.

Canım d vitaminini ölçtürdün mü? Benim d vit düşüktü damla kullandım düzeldi ayrıca kalsiyum da kullanıyorum bu konuyu doktorunla bi görüş bence
Canım doktora söyledik decavit kullanıyorsan gerek yok dedi , hamilelikte hep düşük çıkar zaten dedi , bende bi kalsiyum verir diye bekliyordum ama vermedi maalesef

Yaz cocugu olcak yikansin ki buyusun bebek :).inslalah suyu severler
Ayyy suyu sevmeyen bebek görmedim , Yeğenim de uyku sorunu vardı koliklik derecesinde banyo yaptığı zaman o kadar şirin uysal sakin oluyordu ki hemencik uyuveriyordu , Allah izin verirse ben 3. Aydan sonra kaplıcaya götürürüm beraber bıcı bıcı yaparız

Üç yıl ama miyadında değil 22 haftada alınmıştı.. Şimdi aşağıda taşıyorum, Çarşamba randevuda oraya iyice bir baktırayım ben de.

Yani göbek düşene kadar bir hafta 10 gün bebek yıkanmayacak dediler. Doğru mu anladım?
Tam tersi canım gönül rahatlığıyla yıkayın eve çıkar çıkmaz dediler. Sonrasnda güzel bir göbek bakımı. Kuru tutulduğu sürece göbekten sıkıntı olmazmış. Senin bebek hemşirelerin de uygun bir şekilde anlatacaklardır taburcu edilirken

Sağol cnm ben de meyveli yoğurt olayını yapayim

Ben bi bardak süt ve bir kase yoğurt tüketiyorum bi yumurta ve meyve yiyorum. Onun dışında dikkat etmiyorum. Ama bebisim iyi kilo alio çok şükür. Dr senin yediklerin le alakali değil dedi.
Evet ben de kaç tane doktora ne yapabilirim diye sordum hiçbir şey dediler genetik bu kilo işi stres yapmamakta fayda var olumsuz etkiliyor

Evet evet üzerinde ziplatmaya da yariomus bebisi bizim kucağımızda yani. Hatta emzirmek de oluomus lazım olur illaki. Sen şimdi nasılsın. İyisindir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…