2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bende ettim iki gun oldu geleli ustune oturup zipliyorum ve dairesel ciziyomus gibi yapiyorum bide saga sola sallaniyorum bu sekilde acilmaya yardimci oluyormus arastirmalarima gore
Şimdi biraz korkuyorum da 36 oliyim bi çıkarsa çıksın minnak dicem ve plates topu merdiven yürüyüş vs. Arttırcam artık

Günaydınn canlaaaaaarr idrar tahlilinde proteinin +pozitif çikmasi ne demek bilen var mı bu durumu yaşayan ya da.. nette pek bi bisey bulamadım zaten hoş şeyler de yazmio en azından yaşayan bilir help meeeee

Sevmeyen sevmiyo suyu ya :) ama insllah severlerde her yere rahat gideriz

Günaydınn canlaaaaaarr idrar tahlilinde proteinin +pozitif çikmasi ne demek bilen var mı bu durumu yaşayan ya da.. nette pek bi bisey bulamadım zaten hoş şeyler de yazmio en azından yaşayan bilir help meeeee
Canim böbrekler de sorun olabilirmis böbrekler proteini Tutamıyor anlamına geliyormuş. Önemli bi durum. Şimdiden geçmiş olsun

Canim böbrekler de sorun olabilirmis böbrekler proteini Tutamıyor anlamına geliyormuş. Önemli bi durum. Şimdiden geçmiş olsun
Sağol canimm hayırlisi ile hepimiz bi atlatsaydık şu haftaları artık yaaa dengemizz bozulduu valla minnoşlar bi gelsinn ağizlarini burunlarıni yiye yiye cikarticaz acısını

Mrblar arkadaşlar :)) güzel pazarlarınız olsun ... Havada süper , gezebilen arkadaşlar bu güzel Havaların kıymetini bilsin :))) izmir de mina bebekte lansinoh krem 40 ml 25.90 tl ye düşmüş... Internet site üzerinden satışları da varmış ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…