2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Evde bahar temizliği var. Hamile olmanın güzel yanı hiçbir şey yapmıyorum :) ama yine de yoruluyorum :/ :)

CK dikkat et. Ben temizliğe hiç yardim etmediğim halde o oraya bu buraya derken yoruldum akşamına kanama oldu. Bırak ne nasıl oluyorsa olsun hiç kalkma sen yerinden.

Merhaba kızlar. Biz de bugün tam 33 + 0 ız. Dün kontrolümüz vardı, minnak kızım 2250 gram olmuş. Bacak boyu 6,6 cm. Ya 7 ile çarpında 46küsür cm boyu oluyor galiba. Baş aşağı duruyor. Şimdilik öngörülebilir bir erken doğum riskim ve normal doğum olmaması için bir engel yok.

Evet zorunlu oldu canım.41 + haftadaydım hala gelme pozisyonuna dönmemişti.dr.da daha fazla riske atmak istemedi o yüzden.ama sezaryen sonrası çok zor geçti benim.spinal anestezi dokundu.boynum tutuldu ve aşırı baş ağrısı çektim.şimdi korkuyorum tekrar olmaktan

CK dikkat et. Ben temizliğe hiç yardim etmediğim halde o oraya bu buraya derken yoruldum akşamına kanama oldu. Bırak ne nasıl oluyorsa olsun hiç kalkma sen yerinden.
Valla tüm evi temizlemiş gibi yoruldum. Yemek hazırla topla bir de ev dubleks olunca aşağı yukarı aşağı yukarı bittim resmen. Ve çok sıkıldım :/ herkes evine gitsin diye bağırasım geliyor :):):)

Günaydınn canlaaaaaarr idrar tahlilinde proteinin +pozitif çikmasi ne demek bilen var mı bu durumu yaşayan ya da.. nette pek bi bisey bulamadım zaten hoş şeyler de yazmio en azından yaşayan bilir help meeeee
Canım tansiyonunu ölçtür ve ilk fırsatta doktorunu ara söyle. O seni yönlendirir. Normalde idrarda protein çıkması beklenmez çünkü

Valla tüm evi temizlemiş gibi yoruldum. Yemek hazırla topla bir de ev dubleks olunca aşağı yukarı aşağı yukarı bittim resmen. Ve çok sıkıldım :/ herkes evine gitsin diye bağırasım geliyor :):):)

İşte tam benim 2 hafta önceki pazartrsi günkü halimi anlatıyorsun. Milleti kovmamak için gittim tuvalette oturdum yat bak çok pişmanım ben

Evet evet üzerinde ziplatmaya da yariomus bebisi bizim kucağımızda yani. Hatta emzirmek de oluomus lazım olur illaki. Sen şimdi nasılsın. İyisindir inşallah

İyiyim çok şükür. Kızım uslu uslu duruyor çok şükür. Tüm gün yatıyorum. Günde 1 serum takıyoruz. Günleri geçirsin doğmasın fiye dua ediyoruz.

Maşallah

Kızlar az önce sağ mememden sarı şeffaf bir sıvı geldi. Sol da yanmaya başladı ondan da gelecek galiba. Bi tuhaf oldum, bizim cücelerin mamaları üretilmeye başladı galiba... daha önce bunu yaşayan arkadaşlar, devam ediyor mu yoksa o anlık mı oluyor bu süt gelmesi

Amin Can'ım bende de mayıs ayını görmüş olmanın heyecan ve mutluluğu var. Artık içim daha rahat bebekler baya büyüdüler çok şükür

Benim iki kez gece olmuştu lekeden farkettim geldiğini, ama uzun zamandır gelen bişey olmadı tekrar.

İyiyim çok şükür. Kızım uslu uslu duruyor çok şükür. Tüm gün yatıyorum. Günde 1 serum takıyoruz. Günleri geçirsin doğmasın fiye dua ediyoruz.
Cnm rabbim sifa etsin tedavielri sana da bizm gbi olanalrada ck skr bn iyi habelr aldm artk dgsa bile doktorm hrseyi gelisti tedrgb olma dedi bz ilaci 35+3 te birakip beklicez dogumu ck heycanliyim. Her gun gidip dolabi acip kiyafetlerine bakiyrm bugun bezlerini yerleatirdm bez torbasi almistim :) allhm ne minikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…