2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Küçücükler di mi :) ben de bakıp duruyorum. Yarın dolabını tekrar düzenlicem. Ben hastanedeyken yengesi yerleştirmişti şimdi annesinin yerleştirme zamanı ne nerede hiç bilmiyorum o yüzden bir daha yerleştiricem :)

Ben ilaç kullanmıyorum. Bir tek kızımın suyunu arttırmaya çalışıyoruz. Arttı çok şükür hep böyle gider inşallah.

Senin de rahatlamana çok ssevindim.hayırlısıyla, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :)

İşte tam benim 2 hafta önceki pazartrsi günkü halimi anlatıyorsun. Milleti kovmamak için gittim tuvalette oturdum yat bak çok pişmanım ben
Ayyy korkutma beniiii :) bazen doğumun yaklaştığını unutuyorum :) yarın doktor randevum var Allahtan. Bir sıkıntı olmamıştır umarım :)

Ara ara oluyor bende de. İnşallah doğumdan sonea üzmez bu sütler bizi hemencecik güzelce gelirler :)
Evet evet bu mayis ayına girmiş olmak beni de heyecanlandiriyor. Çünkü mayis annelerinin neredeyse yarısı nisan da doğurdu. Ay biz de mayisà kayabiliriz

Benim haziranı görme umudumyok ne yalan söyleyeyim. Cadım bi hafta 10gün daha dursun diye dua ediyorum hazirana daha çok var

Günde 30 kez dedi. Ama ben aklıma geldikçe yapıyorum. Hem büyük hem küçük tuvaletini aynı anda tutuyor gibi yapıyorsun 2 3 saniye tutup bırakıyorsun.

Hepatit aşısını neden istemiyorsunux?
Zaten bebeklere aşı konusu çok tartışmalı bir konu. Yeni doğmuş bir bebeğe virüs antijeni vermek her şeyden önce iç güdüsel olarak beni çok rahatsız ediyor. Zaten mantığım da almıyor. Kan ile bulaşan bir hastalığı nereden alacak? Benim ve eşimin testleri negatif, e bizden başka bir annem olacak evde onun da bağışıklığı var. Bu bebeğe nereden geçebilir hepatit?

Devam ediyor canım öyle şarıl şarıl değil ama bi top çevresi kadar ıslaklık yapıyor atletimde . Su gelmeden önce yanma oluyor sonra geliyor ama sıkma sakın erken doğuma neden oluyor rahimi uyarıyormuş sıkınca

Canım ben de perşembe günü Acıbadem'e gittiğimde soracağım bunu. Sen ne eğitimine katıldın?

Kızlar bende de aşırı bir yorgunluk var. Yemek yerken kolum ağrıyor öyle diyeyim :) Bir de beni normal doğum korkusu sardı. Ya son anda dayanamazsam, ya gücüm kalmazsa, ya bebek sıkışırsa falan. Geçen hafta da sezaryandan korkuyordum. Ben hem yorgun hem de korkak oldum :)

Evet yanma oldu önce ay noluyo diye bakayım derken farkettim. Yok sıkmam Allah korusun

Bende korkuyorum ya sürekli aklımda epidural bile olsa tırsıyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…