2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bu dönem duygusal gelgitler normal heyecandan bence :)

7 kusaktan bile gelebilir canim. Benim esimde var bn asiliyim ve bebek olarak dusunme ilerde illa hastaneye gidiceksn vs suan ulkemizde en yaygin hastalik

gebito

Allah vermesin ama herhangi bi nedenle ameliyat olması gerekirse cerrahi aletlerden yada bi kan ihtiyacı vs olursa yada büyüdüğünde diş çekimi sünnet vs durumunda bulaşabilir canım. Ben sağlıkçı olarak kesinlikle aşıların yaptırılması taraftarıyım. Bunu tüm arkadaşlara fikrimi belirtmek için yazıyorum canım

Pinking Tree canım nasıl oldun umarım iyisindir . Bi haber ver musait olunca. Minnosun ve sen sağlıklı olun. Bebisin annisii beklesinn

Kızlar Pinking Tree ses var mı merak ediyorum noldu ya

Yazan dua edrn tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.. Kanamam var şakır şakırdı Onun için gittim hastaneye malesef hala devam ediyor
33+yım şu an inş 38leri de görürüm diye dua ediyorum biliyorum öok söyledim ama ne yaphım duam böyle sağlıkla kolaylıkla zamanında doğsun inş:) 1 haziranda raşıancağım doğurmadan taşınsam yerleşsem sonra doğsa sağlıkla:))
Şimdilik sadece wcye kalkmaya izin var yatıyorum elimden geldiğince..

Her şeyde bir hayır vardır. Doktorlar da elinden geleni yapacaktır dua et arkadaşım

Şu son bir haftada cektigimizi biz biliriz ancak.kızımın kanında mikrop çıktı önce,iğne yedi 3kez ama ateşi bir türlü düşmedi. 2 gece 3 gün hastanede yattik.eve geldik bi gün sonra kızım karnım agriyor demeye başladı. Sonra bi ishal,yine ates,ağzına giren ne varsa bi yudum su bile hepsi çıktı.doktor 3 den fazla kusma olursa getirin derdi.bizim ki daha fazla oldu ve acayip su kaybetti kuzum.kaka tahlilinde rotavirus (zehirli ishal) çıktı.bi haftada 1 kg vermiş yavrum.ve yine 2 gün 1 gece hastanede yattik. aşısı var dediler sağlık ocağından, gittik yaptırdık.bunun aşısı ozelmis,ilk kizimda bilemedik ama kismetse bu kizima yaptıracağım.bi haftada bu halimle neler cektigimi ben bilirim ancak

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…