- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #33.841
Niye yanlış hesap yaptım acaba :/ aynı zamanda doktora gittk gibi hesap yaptım sanırım. Sen benden bir hafta önde olduğun için aynıya denk geliyor diye düşünmüşüm. Bilmiyorum ki ne zaman gitsem. Sen kendin mi sordun ne zaman geliyim diye o mu dedi?Her gün her gün ya bu nasıl temizlik aşkıdırkeşke 1 yıl çekmeseydim önceden söyleseydim bakalim notumu dikkate alacak mi yarin sabah gorurum
Canim gozlerim yuksek miyop hamilelikten once 13.50 ve 13.75 dereceydi simdi hamilelik bedeniyle 16 ve 18 olmuş, bu kadar yuksek oldugu icin retina ve goz duvarım ince, normal dogumda yırtılma riski olur diyor goz doktoru
Ben gittigimde 34+5 olacagim cnm bana 3 hafta sonra gel demisti ya acaba sen de mi 3 hafta sora gitsen? Umarim dogumla ilgili konusuruz artik
Ishal bir kere oldu cnm sagolasin
Komsunun gurultusunu bosuna 1 yil cektim sanirim ben de calismiyorum henuz evdeyim erken uyanmiyorum napayim bebis gelince bu gurultu bebegi de uyandirir diye endise ediyorum ya her gun her gun boyle gurultulu temizlik mi yapilir
Niye yanlış hesap yaptım acaba :/ aynı zamanda doktora gittk gibi hesap yaptım sanırım. Sen benden bir hafta önde olduğun için aynıya denk geliyor diye düşünmüşüm. Bilmiyorum ki ne zaman gitsem. Sen kendin mi sordun ne zaman geliyim diye o mu dedi?
Her gün ev süpürülse iyi benim yan komşum daha doğrusu bahçe komşum diyeyim evimiz bahçeli. Ben işe giderken görüyordum sabah 6buçukta yorganlarını halılarını püffff diye diye çırpıyor. Sonra camlarını siliyor. Sonra bahçeyi yıkıyor yani evin bahçe kısmındaki parkeleri, yaz gelince kamelyayı da buna dahil ediyor. Bunu her gün yapıyor. Yağmurlu havada bile bahçeyi yıkıyor sen düşün yani :):) kadını bir kez normal kıyafetle gördüm taşındığımızda hoşgeldine gelmişti. Onun dışında hep temizlik kıyafetiyle :) kışın evi soğuk diye oğlunda kalıyordu. Her gün sabah gelip işini yapıp akşam üstü tekrar gidiyordu :):):)Hergün ev supurulur mu yaa, ev hanımı değilim gerçi ama ben haftada 1 ancak
Olmazsa telefon açarım sorarım canım ona göre giderim. Gerçi ben buradaki doktora da gittiğim için 4 hafta sonra gidebilirim metin beye her şey yolundaysa.Sen genelde benden 1 hafta sonra gidiyorsun ve o zaman da ayni haftalarda muayene olmus oluyoruz aramizda da 1 hafta oldugu icin
Ben sordum birdahaki randevuya ne zaman geleyim diye canim
Olmazsa telefon açarım sorarım canım ona göre giderim. Gerçi ben buradaki doktora da gittiğim için 4 hafta sonra gidebilirim metin beye her şey yolundaysa.
İğneden yana sıkıntım yok canım. Alıştım iyice sanırım. Tek sıkıntı iğne olsun diyerek avutuyorum kendimi. :) Ben de uzun süredir koldan yapıyorum. Son zamanlar bacağa geçerim diyordum ama geçemicem sanırım. Canın mı tatlı acaba? Diğer acılara karşı nasılsın?Evet cnm oyle de yapabilirsin keske her hafta gitsek yaa sabredemiyorum artik
Ya ignelerle aran nasil? Bu ignelerden benim kadar sikayrtci olan yok yaw cnmi oyle yakiyor oyle yakiyor ki aglamaktan biktim artik her igne saati perisanim ya neden bende boyle oluyoro kadar cok canimi yakiyor ki anlatamam(koldan vuruluyorum epeydir)
İğneden yana sıkıntım yok canım. Alıştım iyice sanırım. Tek sıkıntı iğne olsun diyerek avutuyorum kendimi. :) Ben de uzun süredir koldan yapıyorum. Son zamanlar bacağa geçerim diyordum ama geçemicem sanırım. Canın mı tatlı acaba? Diğer acılara karşı nasılsın?
İşte bu anlattıklarının hepsinden korkuyorum. İnşallah bizlerin de kolay geçer seninki gibi. Herkes değişik bir şey anlatıyor. Ben neler yaşayacağım çok merak ediyorum.Valla ilk sezeryanim oyle iyi gecti ki..odaya geldigimde belden asagisini hissetmedigim icin agri sizi da olmadi.. 4 saat sonra falan acilmisti bacaklarim yine agrim olmadi.. sadece ilk yurumeye kaldirdiklarinda dikisler biber surulmus gibi yanmisti.. o kadar da olacak.. sutum de hemen gelmisti cunku 40. Haftamda sezeryan olmustum mecburen. Simdi de gogus ucumu hafif sıkınca sut geliyor cok sukur.. aslinda korkacak bisey yasamadim ama ben de ufaktan korkuyorum acikcasi.. dogumdan sonra tavsiyem kayisi kaynatip getirsinler ama sekersiz kaynatilsin.. hem tuvalete cikmayi cabuklastiriyo hem sut yapiyo..
Aaaa geçmiş olsun canımmm zaten son haftaşarda uyku yapıyor sanırım bende çok uyuyorumKendime nazarim değdi resmen iyiyim diye diye. Gece zaten uyuyamadim. Sanirim banyoda düşerek catlattiğim kalça kemiklerim artık vücudunun ağırlığına tepki veriyor kimildamak bile çok acıtıyor. Resmen ağrı dan uyumuşum kaç saattir.
Gerçekten de herkes farklı şeyler anlatıyor..önüme gelene soruyorum artık normal mi yaptın sezaryen mi die.. anket yapıyorum resmen..İşte bu anlattıklarının hepsinden korkuyorum. İnşallah bizlerin de kolay geçer seninki gibi. Herkes değişik bir şey anlatıyor. Ben neler yaşayacağım çok merak ediyorum.
Bizimde 16 snda i sallah. Bn 3 aydir yer tuvaleti kullanamiyr.Kızlar nasılsınız..dr randevumuz 13 mayıs ama ben şimdiden heyecanlandım.. bu arada normal wc kullanabiliyo musunuz..ben hiç kullanamıyorum
Kızlar yaşınız gençse ve başka çocuk düşünüyorsanız vajinal doğum yapın. Körpecik vücutlarınızı kestirmeyin, üstelik sonrasında hep bir kısıtlama olacak yeni bebek için. Aman bekleyelim aman dikişler patlar mı. Defalarca niye kesilesiniz mis gibi doğum varken.. Üstelik artık epidural diye bişey var, hele de kendi sancınızı beklerseniz tadından yenmez. Daha bugün okudum ki suni sancı olmayan normal doğumda salgılanan endorfin ve oksitosin morfinin tam 10 katı ağrı kesici özelliğe sahipmiş.Gerçekten de herkes farklı şeyler anlatıyor..önüme gelene soruyorum artık normal mi yaptın sezaryen mi die.. anket yapıyorum resmen..
biri sezaryen yap çok rahat diyo ..biri kesin normal yap diyo sezaryenden hemen sonra ayağa kalktım diyen de var bir yıla kadar dikişlerim acıdı diyen de..
anladım ki gerçekten de doğum kişiye özel birşey
Benim son 9 iğnem.doktorum 35.haftada biraktiriyor.sizin doktorlar biraktirmıyor mu?Koldan sknti cekmiyosan bacaga gecme kol daha iyi bacaga gore
Canim cok mu tatli ben de anlamadim normalde dayanirim bas agrisina fln ilac icmem kolay kolay, hasta olunca hastaneye gitmem oyle, metin hocaya soyleyecem ya yok ben dayanamiyorum artik normal degil bu aci cok cok yakiyo canimi biktim usandim resmen bunalima girecegim ya, aylardir boyle insan hic mi alismaz ilk ignemde de hungur hungur agladim halen daha hungur hubgur agliyorum sacimi basimi yolasim geliyo yaw
Allah Allaahh. Benim vururken hiç acımıyor ilacı sıkınca yakıyor 5 10 saniye kadar onun dışında bir şey olmuyor. O da dayanamayacağım bir şey değil yani. Seninki niye böyle oluyor acaba. Kan tahlilinde plt değerin kaç? Konuyla alakası yok ama pıhtılaşmayla alakalı bir değer de o yüZden merak ettim.Koldan sknti cekmiyosan bacaga gecme kol daha iyi bacaga gore
Canim cok mu tatli ben de anlamadim normalde dayanirim bas agrisina fln ilac icmem kolay kolay, hasta olunca hastaneye gitmem oyle, metin hocaya soyleyecem ya yok ben dayanamiyorum artik normal degil bu aci cok cok yakiyo canimi biktim usandim resmen bunalima girecegim ya, aylardir boyle insan hic mi alismaz ilk ignemde de hungur hungur agladim halen daha hungur hubgur agliyorum sacimi basimi yolasim geliyo yaw
Benim kız beklerse kısmetse ben de 26 sında sezeryan olacağım cnmKizlaarrr ayın 27 sinde spinal sezeryan olacagimmm.. 24 gun kaldi sukurler olsun.. Ilk ben mi doguracagim yoksa topikte yatagimiz, cicilerimiz, cantamiz herseyimiz hazir bekliyoruz..
İnş benim gibi yanilmazsin cnm.ben de ilk kizimda kaynanam annemden daha iyi bakar diyordum.annenin elinden gelmez pek fazla yegenlerim vardı aynı evin içinde ordan biliyorum.velhasıl annem bakamadi,şekeri yükseldi falan...kaynanam da bakamayacagini ima edince ben sezeryan günü allak bullak.annemi de kaynanami da kovdum hastaneden o psikolojiyeValla ben de anneme gelme dedim.kv. Gelsin dedim. Kv ye ben annemle rahat edemem sen gel dedim. Ha niye mi çünkü annem benden daha naz yapar daha evham daha hasta daha alingan. Hiç cekemem.. İnş. Kv. Fikrimde de pisman olmam. .
Allah yardımcın olsun çok zorgeçmiş olsun canım , arkadaşımda da su sıkıntısı vardı 22. haftadan beri ama hep takviye yaptılar , hala yatıyor bu hafta 36. haftasına girecek doktorlar alacaklar... sende dinlen yatmaya çalış yemekle falan uğraşma ...canım benim sıkıntı doğuştan gelen rahim ağzı açıklığı yarım cm civarı(şu an 1.5 cm), rahim ağzı kısalığı ve rahim ağzı yumuşaması 3 üde varmış bende ,ayrıyeten 3 adet nurtopu gibi miyomlarım 20 cm e ulaştılar... ilk gebeliğimde miyomlar farkedildi ,rahim ağzı yetmezliği-yumuşaması farkedilmedi 23 haftalıkken kaybettik... 1 yıl korunduk akabinde hamile kaldım , 4. haftadan beri yatıyorum,14. haftada dikiş atıldı... ilk zamanlar 3 yıldır yarım bıraktığım yada okuyamadığım kitapları okudum,izleyemediğim filmleri işzledim aynı şekilde yabancı dizileride izledim... arada bazı vefakar müşterilerim hala proje getirmeye devam ettiler proje çözüyorum, balkona çıkmayı bile özledim ilk zamanlar ona da izin vardı şimdi o da yok ben hiçbir iş yapmıyorum kumandayı bile yanıma getiriyorlar :)) yatmaktan yorulan gruptayım ben
Bugün memleketteki doktorum ciger geliştirici iğneden olabileceğini söyledi.bazen yürürken düşecek gibi oluyorum dedim.bacaklarim tutmuyor.iğneden olur,çok kuvvetli bi iğne dediNeden azaldı ki canım?
Benim son 9 iğnem.doktorum 35.haftada biraktiriyor.sizin doktorlar biraktirmıyor mu?
Allah Allaahh. Benim vururken hiç acımıyor ilacı sıkınca yakıyor 5 10 saniye kadar onun dışında bir şey olmuyor. O da dayanamayacağım bir şey değil yani. Seninki niye böyle oluyor acaba. Kan tahlilinde plt değerin kaç? Konuyla alakası yok ama pıhtılaşmayla alakalı bir değer de o yüZden merak ettim.
Benim önceki ay 128di bu ay 112 çıktı. Düşüyor yani. Tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyorum ama buradaki doktor plt düşük bir daha tahlil yaptır bakalım demişti de.Biz igneyi doguma kadar birakmiyoruz diye biluyorum R r0s3n senin bilgin var mi?
Hatta dogumdan sonra 6 hafta daha devam edecek (vuracagimi hic zannetmiyorum dogumdan sonra yeter artik ya canima yetti)
Niye boyle oluyor ben de anlamiyorum boyle nasil 3-4 cocuk yapacagim bilmiyorum of of
Igne de kolumdan girmiyor resmen bi yerden yaptim diyelim o yere yakin yerlerde igne girmiyor artik ne kadar igneyi batirsan da girmiyor kolumda yer kalmadi boyle her aksam acaba igne nereden girer diye koluma batirip batirip cikariyoruz
Bacaktan yapmayi bu nedeble biraktim cunku yer kalmadi girmiyor artik hicbir yerden igne
En son tahlilde PLT 172 cikmis cnm senin nasil plt ?
Kesinlikle doğalı gibisi var mı mümkün olsaydı keşke benim cesaretim vardı aslında kısmet değilmiş napalım. İkinci çocuğu Da zaten pek zannetmiyorum ki düşüneyim. Zaman daha doğrusu kader şekillendiriyor her şeyiKızlar yaşınız gençse ve başka çocuk düşünüyorsanız vajinal doğum yapın. Körpecik vücutlarınızı kestirmeyin, üstelik sonrasında hep bir kısıtlama olacak yeni bebek için. Aman bekleyelim aman dikişler patlar mı. Defalarca niye kesilesiniz mis gibi doğum varken.. Üstelik artık epidural diye bişey var, hele de kendi sancınızı beklerseniz tadından yenmez. Daha bugün okudum ki suni sancı olmayan normal doğumda salgılanan endorfin ve oksitosin morfinin tam 10 katı ağrı kesici özelliğe sahipmiş.
Gerçekten de herkes farklı şeyler anlatıyor..önüme gelene soruyorum artık normal mi yaptın sezaryen mi die.. anket yapıyorum resmen..
biri sezaryen yap çok rahat diyo ..biri kesin normal yap diyo sezaryenden hemen sonra ayağa kalktım diyen de var bir yıla kadar dikişlerim acıdı diyen de..
anladım ki gerçekten de doğum kişiye özel birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?