2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Niye yanlış hesap yaptım acaba :/ aynı zamanda doktora gittk gibi hesap yaptım sanırım. Sen benden bir hafta önde olduğun için aynıya denk geliyor diye düşünmüşüm. Bilmiyorum ki ne zaman gitsem. Sen kendin mi sordun ne zaman geliyim diye o mu dedi?

Sen genelde benden 1 hafta sonra gidiyorsun ve o zaman da ayni haftalarda muayene olmus oluyoruz aramizda da 1 hafta oldugu icin

Ben sordum birdahaki randevuya ne zaman geleyim diye canim

Hergün ev supurulur mu yaa, ev hanımı değilim gerçi ama ben haftada 1 ancak
Her gün ev süpürülse iyi benim yan komşum daha doğrusu bahçe komşum diyeyim evimiz bahçeli. Ben işe giderken görüyordum sabah 6buçukta yorganlarını halılarını püffff diye diye çırpıyor. Sonra camlarını siliyor. Sonra bahçeyi yıkıyor yani evin bahçe kısmındaki parkeleri, yaz gelince kamelyayı da buna dahil ediyor. Bunu her gün yapıyor. Yağmurlu havada bile bahçeyi yıkıyor sen düşün yani :):) kadını bir kez normal kıyafetle gördüm taşındığımızda hoşgeldine gelmişti. Onun dışında hep temizlik kıyafetiyle :) kışın evi soğuk diye oğlunda kalıyordu. Her gün sabah gelip işini yapıp akşam üstü tekrar gidiyordu :):):)

Sen genelde benden 1 hafta sonra gidiyorsun ve o zaman da ayni haftalarda muayene olmus oluyoruz aramizda da 1 hafta oldugu icin

Ben sordum birdahaki randevuya ne zaman geleyim diye canim
Olmazsa telefon açarım sorarım canım ona göre giderim. Gerçi ben buradaki doktora da gittiğim için 4 hafta sonra gidebilirim metin beye her şey yolundaysa.

Kızlar nasılsınız..dr randevumuz 13 mayıs ama ben şimdiden heyecanlandım..bu arada normal wc kullanabiliyo musunuz..ben hiç kullanamıyorum

Olmazsa telefon açarım sorarım canım ona göre giderim. Gerçi ben buradaki doktora da gittiğim için 4 hafta sonra gidebilirim metin beye her şey yolundaysa.

Evet cnm oyle de yapabilirsin keske her hafta gitsek yaa sabredemiyorum artik

Ya ignelerle aran nasil? Bu ignelerden benim kadar sikayrtci olan yok yaw cnmi oyle yakiyor oyle yakiyor ki aglamaktan biktim artik her igne saati perisanim ya neden bende boyle oluyor o kadar cok canimi yakiyor ki anlatamam(koldan vuruluyorum epeydir)

İğneden yana sıkıntım yok canım. Alıştım iyice sanırım. Tek sıkıntı iğne olsun diyerek avutuyorum kendimi. :) Ben de uzun süredir koldan yapıyorum. Son zamanlar bacağa geçerim diyordum ama geçemicem sanırım. Canın mı tatlı acaba? Diğer acılara karşı nasılsın?

Koldan sknti cekmiyosan bacaga gecme kol daha iyi bacaga gore

Canim cok mu tatli ben de anlamadim normalde dayanirim bas agrisina fln ilac icmem kolay kolay, hasta olunca hastaneye gitmem oyle, metin hocaya soyleyecem ya yok ben dayanamiyorum artik normal degil bu aci cok cok yakiyo canimi biktim usandim resmen bunalima girecegim ya, aylardir boyle insan hic mi alismaz ilk ignemde de hungur hungur agladim halen daha hungur hubgur agliyorum sacimi basimi yolasim geliyo yaw

İşte bu anlattıklarının hepsinden korkuyorum. İnşallah bizlerin de kolay geçer seninki gibi. Herkes değişik bir şey anlatıyor. Ben neler yaşayacağım çok merak ediyorum.

Aaaa geçmiş olsun canımmm zaten son haftaşarda uyku yapıyor sanırım bende çok uyuyorum

İşte bu anlattıklarının hepsinden korkuyorum. İnşallah bizlerin de kolay geçer seninki gibi. Herkes değişik bir şey anlatıyor. Ben neler yaşayacağım çok merak ediyorum.
Gerçekten de herkes farklı şeyler anlatıyor..önüme gelene soruyorum artık normal mi yaptın sezaryen mi die.. anket yapıyorum resmen..

biri sezaryen yap çok rahat diyo ..biri kesin normal yap diyo sezaryenden hemen sonra ayağa kalktım diyen de var bir yıla kadar dikişlerim acıdı diyen de..

anladım ki gerçekten de doğum kişiye özel birşey

Kızlar yaşınız gençse ve başka çocuk düşünüyorsanız vajinal doğum yapın. Körpecik vücutlarınızı kestirmeyin, üstelik sonrasında hep bir kısıtlama olacak yeni bebek için. Aman bekleyelim aman dikişler patlar mı. Defalarca niye kesilesiniz mis gibi doğum varken.. Üstelik artık epidural diye bişey var, hele de kendi sancınızı beklerseniz tadından yenmez. Daha bugün okudum ki suni sancı olmayan normal doğumda salgılanan endorfin ve oksitosin morfinin tam 10 katı ağrı kesici özelliğe sahipmiş.

Benim son 9 iğnem.doktorum 35.haftada biraktiriyor.sizin doktorlar biraktirmıyor mu?

Allah Allaahh. Benim vururken hiç acımıyor ilacı sıkınca yakıyor 5 10 saniye kadar onun dışında bir şey olmuyor. O da dayanamayacağım bir şey değil yani. Seninki niye böyle oluyor acaba. Kan tahlilinde plt değerin kaç? Konuyla alakası yok ama pıhtılaşmayla alakalı bir değer de o yüZden merak ettim.

Kizlaarrr ayın 27 sinde spinal sezeryan olacagimmm.. 24 gun kaldi sukurler olsun.. Ilk ben mi doguracagim yoksa topikte yatagimiz, cicilerimiz, cantamiz herseyimiz hazir bekliyoruz..
Benim kız beklerse kısmetse ben de 26 sında sezeryan olacağım cnm

Valla ben de anneme gelme dedim.kv. Gelsin dedim. Kv ye ben annemle rahat edemem sen gel dedim. Ha niye mi çünkü annem benden daha naz yapar daha evham daha hasta daha alingan. Hiç cekemem.. İnş. Kv. Fikrimde de pisman olmam. .
İnş benim gibi yanilmazsin cnm.ben de ilk kizimda kaynanam annemden daha iyi bakar diyordum.annenin elinden gelmez pek fazla yegenlerim vardı aynı evin içinde ordan biliyorum.velhasıl annem bakamadi,şekeri yükseldi falan...kaynanam da bakamayacagini ima edince ben sezeryan günü allak bullak.annemi de kaynanami da kovdum hastaneden o psikolojiye
Annem vefat etti,şimdi kaynanamin yanındayım.ilindeki gibi olmaz diye dusunuyorum. Şu an fazla bir şey beklemiyoruz,kizima baksinlar yeter.Allahın izniyle eşim ve ben bakarız bebise

Allah yardımcın olsun çok zor

Neden azaldı ki canım?
Bugün memleketteki doktorum ciger geliştirici iğneden olabileceğini söyledi.bazen yürürken düşecek gibi oluyorum dedim.bacaklarim tutmuyor.iğneden olur,çok kuvvetli bi iğne dedi

Benim son 9 iğnem.doktorum 35.haftada biraktiriyor.sizin doktorlar biraktirmıyor mu?

Biz igneyi doguma kadar birakmiyoruz diye biluyorum R r0s3n senin bilgin var mi?

Hatta dogumdan sonra 6 hafta daha devam edecek (vuracagimi hic zannetmiyorum dogumdan sonra yeter artik ya canima yetti)

Niye boyle oluyor ben de anlamiyorum boyle nasil 3-4 cocuk yapacagim bilmiyorum of of

Igne de kolumdan girmiyor resmen bi yerden yaptim diyelim o yere yakin yerlerde igne girmiyor artik ne kadar igneyi batirsan da girmiyor kolumda yer kalmadi boyle her aksam acaba igne nereden girer diye koluma batirip batirip cikariyoruz

Bacaktan yapmayi bu nedeble biraktim cunku yer kalmadi girmiyor artik hicbir yerden igne

En son tahlilde PLT 172 cikmis cnm senin nasil plt ?

Benim önceki ay 128di bu ay 112 çıktı. Düşüyor yani. Tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyorum ama buradaki doktor plt düşük bir daha tahlil yaptır bakalım demişti de.
Benim de yapılan yerlere yakın yaparken zor giriyor ama eşim acımasızca yapıyor :) :) :) yani eşin batırıp batırıp çekmesin. Yavaş da yapmadın batırıversin.

Kesinlikle doğalı gibisi var mı mümkün olsaydı keşke benim cesaretim vardı aslında kısmet değilmiş napalım. İkinci çocuğu Da zaten pek zannetmiyorum ki düşüneyim. Zaman daha doğrusu kader şekillendiriyor her şeyi

Yaşayıp göreceğiz biz de herkes kendi hikayesini anlatacak burada bir ay sonra inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…