- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #33.861
Geçmiş olsun canım ... Inşaallah en kısa zamanda atlatırsın , acil şifalar ...Kızlarrrkasılmalarım çoğalınca ACile geldk sancı çIktı 2. Serumu alıyorum..
Dualarnızı eksik etmeyin emi ...
Geçmiş olsun. Korkma hastanedesin her şey yolunda gidecekKızlarrrkasılmalarım çoğalınca ACile geldk sancı çIktı 2. Serumu alıyorum..
Allah yardımcınız olsun duacıyızKızlarrrkasılmalarım çoğalınca ACile geldk sancı çIktı 2. Serumu alıyorum..
Benim de bu aralar göbeğim ağırlaştı sanki, sırtım da eskisine oranla daha çok ağrıyor...ağırlaşıyoruz galiba ondan kaynaklanıyor... Bende bazı iç çamaşırlarıma sığamıyorum ... Gebeliğin BAŞINDA bilerek 1 beden büyük almıştım :)))Kızlar ben iç çamaşırlarına sığamıyorum artık sizde de durum aynı değil mi yoksa bende mi Bi tuhaflık var. Sırt ve bel ağrıları da arttı birkaç gündür. Skıştırmaya başladılar artık iyice. Korkuyorum bazen sağlıksız gibi hissediyorum kendimi
Geçmiş olsun canım benimKızlarrrkasılmalarım çoğalınca ACile geldk sancı çIktı 2. Serumu alıyorum..
Eski halimize döneceğiz inşallah benim umudum varBenim de bu aralar göbeğim ağırlaştı sanki, sırtım da eskisine oranla daha çok ağrıyor...ağırlaşıyoruz galiba ondan kaynaklanıyor... Bende bazı iç çamaşırlarıma sığamıyorum ... Gebeliğin BAŞINDA bilerek 1 beden büyük almıştım :)))
Maşallah kilosuna Can'ım benim kontrolüm de yarın sat günlerimiz de aynıymış seninle biz o kadar kilo almış mıyızdır hiç zannetmiyorum hayırlısı tabi demek seni haftaya çağırdı benimki iki hafta sonraya çağırır gibi geliyor ya bilmem yanılıyor muyum kendimce fikir üretiyorum işteKızlar bugün kontrolüm vardı. Bebeğimin başı aşağıda kilo 2.565 kg boy 43 cm suyumda iyi allaha şükür . Doktorum yürüyüş yapmamı hurma yememi birde plates topu ile hareket yapmamı önerdi haftaya nst ye bakılacak
Plates topu ile egzersiz yapan var mı kızlar
Sağol canım .. Haftaya cuma gel bakalım sancın var mı dedi .. Bence seninkide çağırır artık önemli bi dönem yani kontrol altına almak gerekiyor.. Sen en son gittiğinde kaç kiloydu bebişin.. Benimki 2 haftada 400 küsür gr almış 2 hafta önce 2.095 kg diMaşallah kilosuna Can'ım benim kontrolüm de yarın sat günlerimiz de aynıymış seninle biz o kadar kilo almış mıyızdır hiç zannetmiyorum hayırlısı tabi demek seni haftaya çağırdı benimki iki hafta sonraya çağırır gibi geliyor ya bilmem yanılıyor muyum kendimce fikir üretiyorum işte
Ya bide ben açıkcası bugün kilosunu 2800 falan bekliyordum son zamanlarda ceviz fındık süt muza aşırı ağırlık vermiştim ama az geldi bana ..ben 3Maşallah kilosuna Can'ım benim kontrolüm de yarın sat günlerimiz de aynıymış seninle biz o kadar kilo almış mıyızdır hiç zannetmiyorum hayırlısı tabi demek seni haftaya çağırdı benimki iki hafta sonraya çağırır gibi geliyor ya bilmem yanılıyor muyum kendimce fikir üretiyorum işte
13 gün önce 1850 idi. 400 aldıysa 2200 olmuştur inşallah benim için iyi bi kilo yas Çok merak ediyorum kaç diyecek ne Zamana çağıracakSağol canım .. Haftaya cuma gel bakalım sancın var mı dedi .. Bence seninkide çağırır artık önemli bi dönem yani kontrol altına almak gerekiyor.. Sen en son gittiğinde kaç kiloydu bebişin.. Benimki 2 haftada 400 küsür gr almış 2 hafta önce 2.095 kg di
Olmuştur bence canım inşallah geçmiştir bile .. Bende çok heyecanlıydım hastaneye gitmeden önce nabzım 137 idi düşün yani :))13 gün önce 1850 idi. 400 aldıysa 2200 olmuştur inşallah benim için iyi bi kilo yas Çok merak ediyorum kaç diyecek ne Zamana çağıracak
Ay bak evet yaşım 30 à geldi ama ben tek çocuk düşünmüyorum nasipse sonra sini düşünmesem hemen sezeryan isterim. Belki ama.. ilkten kesilip sonrası icin de gene sezeryan olacak olmak gözüm kesmio. İnşallah normal doğum yaparm. Ve epiduralli bile olmadan kolaylikla gelir miñnakmKızlar yaşınız gençse ve başka çocuk düşünüyorsanız vajinal doğum yapın. Körpecik vücutlarınızı kestirmeyin, üstelik sonrasında hep bir kısıtlama olacak yeni bebek için. Aman bekleyelim aman dikişler patlar mı. Defalarca niye kesilesiniz mis gibi doğum varken.. Üstelik artık epidural diye bişey var, hele de kendi sancınızı beklerseniz tadından yenmez. Daha bugün okudum ki suni sancı olmayan normal doğumda salgılanan endorfin ve oksitosin morfinin tam 10 katı ağrı kesici özelliğe sahipmiş.
Ben plates topu aldım ama.herhangi bi hareket bulamadım örnek yani.. sadece üzerinde Zıplamak ve 8 çizmek iyiymis die biliorum ve arada yapıorum. Ben 36 . Hafta bitince arttircam biraz hareketleri. Yürüyüş ve hurma olayina da yavaştan giristimKızlar bugün kontrolüm vardı. Bebeğimin başı aşağıda kilo 2.565 kg boy 43 cm suyumda iyi allaha şükür . Doktorum yürüyüş yapmamı hurma yememi birde plates topu ile hareket yapmamı önerdi haftaya nst ye bakılacak
Plates topu ile egzersiz yapan var mı kızlar
Attırana bakmak lazım:) annelik de Bi çeşit aşkmış meğerOlmuştur bence canım inşallah geçmiştir bile .. Bende çok heyecanlıydım hastaneye gitmeden önce nabzım 137 idi düşün yani :))
Geçmiş olsun canım nasıl anladın dk mı tuttun için ferah olsun atlatacaksın inş bebeklerde büyüdüKızlarrrkasılmalarım çoğalınca ACile geldk sancı çIktı 2. Serumu alıyorum..
Geçmiş olsun canım. Hiç endiselnmé dualarımız seninle. Sağlıkla kalKızlarrrkasılmalarım çoğalınca ACile geldk sancı çIktı 2. Serumu alıyorum..
Kilosu iyi çok önde olması da iyi değil en güzeli haftasıyla uyumlu olması. Ben 3.200 doğmuşum, abim 2 kilocukmuş o sebeple çok iri Bi Bebek umudum yok 2500 doğsa oh diyecek durumdayım şimdilik sağlığı en önemlisi tabiiYa bide ben açıkcası bugün kilosunu 2800 falan bekliyordum son zamanlarda ceviz fındık süt muza aşırı ağırlık vermiştim ama az geldi bana ..ben 3
.500 kg doğmuşum bence kızımda ortalama öyle doğacak yani annenin doğduğu kiloyla alakalı bence çokta takmamak lazım sağlıklı olması önemli olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?