- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #34.061
Eger ille de müziki ve otomatik olsun isteğin yoksa Baby&Plus · Ev Tipi Ana Kucağı öneririm; ben de kullananların yorumu üzerine aldım, cok şık, kullanışlı, bir bak istersenEvim bahçeli canım bahçede kullanmak için sordum. O yüzden prego gaby ve tiny love arasında kararsız kaldım. Aslında tiny love un yurtdışında tentelisi var. Üstüne eşarp şal filan örtsem olur herhalde ya. Herkes tiny love deyince aklım onda kaldı biraz :)
Canım bu konuda değişik görüşler var. Ama kadının orgazm olması ve sperm rahim kasılmasına sebep oluyor. O yüzden sıkıntı. Ama bu halde bu göbekle sağından soluna dönemezken orgazm olunabilirse bravohem oturup kalkmaz bile canımızı acıtıyor çoğu zaman o yüzden ilişki sıkıntılı gibi. Bir yerde okumuştum son bir ay yapılmıyor bildiğim kadarıyla
Ooo ne sanslisinBizimki doğumdan sonra 3 gün kuaför salonunu kapattıracağım , masraflar benden diyor
Benim kilo sıkıntım farklı ya ilk başta çok zayifladim zaten yüzüm zayıf ve uzundu iyice çöktü et kalmadı resmen. Biraz sissin kilo alsın istiyorum ama yok almıyor. Ananas sagolsun ödem de yok. Emzirirken de yapılmıyor kozmetik işlemler. Bide yüzüm sivilce doldu. Şaka gibiyim yani
Bn daha hoc surmedim ama sogan surdum suyunu bu hafta gene surcem :) ya bide bisey olsa bile artk kalkanlar cok rahatmisBen de almıştım taa beşinci ay :)iki gün önce başladım kreme. Çok kurcalamadan uçlara sürüyorum minicik.
Benim doktor 32. Haftadan itibaren kesin dedi, 38. Haftadan itibaren doğumu kolaylaştırdığı için serbest olacak dediHerkes kesti mi ilişkiyi kızlar. .kesmeyenler kaçıncı haftaya kadar devam ediliyor doktora soran var mı?
Bence hamileyken daha rahat orgazm olunur, yani ben binöncekinde öyleydimCanım bu konuda değişik görüşler var. Ama kadının orgazm olması ve sperm rahim kasılmasına sebep oluyor. O yüzden sıkıntı. Ama bu halde bu göbekle sağından soluna dönemezken orgazm olunabilirse bravohem oturup kalkmaz bile canımızı acıtıyor çoğu zaman o yüzden ilişki sıkıntılı gibi. Bir yerde okumuştum son bir ay yapılmıyor bildiğim kadarıyla
Bana kalsa doğumdan hemen sonra boyatacağım ama eşim 1. Aydan sonra dedi , ben hep organik boya kullandım , yine organik boya kullanırımAy bnde merk edyrm dogumdan snra bnde sacimi boyatmak istiyorn bitkisel vs hikaye bnce ama emziren anneye sakincasi varmi acaba @emy0364 kocam sacini boya dedi bana
Aaaaa çok ilginç , ben bunu bir araştırayım ...Kızlar meme ucu için ayva cekirdegini kullanıyorlarmış. Komşum söyledi çok iyi geliyor hiç yara olmuyor dedi. 3yada 4 çekirdeği çay bardağına koyup yaklaşıp 3 yada 4 corba kaşığı sıcak su koyup bir saat beklemiş. Jöle gibi oluyormuş. Meme ucuna sürüp meme ucu için olan pedlerden koymuş. Bebek emeceği zaman silmiş. Hiç acı çekmedim dedi. İyi de ayva cekirdegini nerden bulucaz aktarda var mı ki
O da netten okumuş çok memnun kalmış. Doğal oluşu hoşuma gittiAaaaa çok ilginç , ben bunu bir araştırayım ...
Lansinoh krem aldım ama daha sürmedim , bi arkadaş e vitamini kapsülü demişti 2-3 kez onu sürdüm onun dışında kakao yağından sürüyorum ... Soğan olayını babaannem anneme çok demiş ama annem yapmamış, babamda soğan ve sarımsak hassasiyeti vardır :))) doğal olan şeyleri tercih etmek lazım ...O da netten okumuş çok memnun kalmış. Doğal oluşu hoşuma gitti
Ben ilk hamileliğimde lansinoh kullandım. Hamileliğimin 7.ayından itibaren sürmeye başladım. Fakat yine de bebeğimi emzirirken yara oldu. Doktor garmastan vermişti. lansinohtan pek fayda görmedim malesef.Lansinoh krem aldım ama daha sürmedim , bi arkadaş e vitamini kapsülü demişti 2-3 kez onu sürdüm onun dışında kakao yağından sürüyorum ... Soğan olayını babaannem anneme çok demiş ama annem yapmamış, babamda soğan ve sarımsak hassasiyeti vardır :))) doğal olan şeyleri tercih etmek lazım ...
Biomagic boya kaç tl düşmüş canım.Walla kizlar ben bugün gittim birguzel sac boyami aldim. Doguma yakin kuafore gidip boyattiricam. Diplerim cok cikti zaten beyazim var. Watsons ta sac boyalari %40indirime girmis. Ilk uc aydan sonrada doktorum organic boya ile boyayabilirsin demisti ama tabi her ay yapma dedi. Bende watsonstan biomagic die bir boya almistim amonyak yok cokta memnun kaldim. Bugunde gittim iki kutu aldım doğuma bakimli girek :)
Ama kmse marka vermyo organik derken :) aktar boyasi filanmi bide evdemi boyadinBana kalsa doğumdan hemen sonra boyatacağım ama eşim 1. Aydan sonra dedi , ben hep organik boya kullandım , yine organik boya kullanırımçevremdeki herkes boyattı saçını , bence sıkıntı yoktur :)
Natural colors diye bir marka var piyasada. Kullananı cok ama ne derece güvenilir bilmiyorum. Eczanede pyto color var. Biraz daha pahalı ama memnun olan cok.Ama kmse marka vermyo organik derken :) aktar boyasi filanmi bide evdemi boyadin
Aaaa bana haftada bir filan demedi. Ben sormadım da çünkü hep devam diyor diye. Ben aklıma ne zaman gelirse o zaman içiyorum. Folik asiti içiyor musun peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?