2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Eger ille de müziki ve otomatik olsun isteğin yoksa Baby&Plus · Ev Tipi Ana Kucağı öneririm; ben de kullananların yorumu üzerine aldım, cok şık, kullanışlı, bir bak istersen

Bencede son ay tehlikelidir.. Yasagimiz olmadigi halde bizim iliski olayi ne zamandir yok.. zaten dedigin gibi koca gobekle zor yani.. yarim yamalak sacma sapan bisey olacagina olmasin

Hepsi gececek insallah.. azzicik kaldi...

Kızlar meme ucu için ayva cekirdegini kullanıyorlarmış. Komşum söyledi çok iyi geliyor hiç yara olmuyor dedi. 3yada 4 çekirdeği çay bardağına koyup yaklaşıp 3 yada 4 corba kaşığı sıcak su koyup bir saat beklemiş. Jöle gibi oluyormuş. Meme ucuna sürüp meme ucu için olan pedlerden koymuş. Bebek emeceği zaman silmiş. Hiç acı çekmedim dedi. İyi de ayva cekirdegini nerden bulucaz aktarda var mı ki

Bence hamileyken daha rahat orgazm olunur, yani ben binöncekinde öyleydim 3. Trimesterda yapılmıyor ama son haftalarda 40 lı haftalarda doğumu kolaylaştırmak için yapıyorlar :))

Selam kızlar nasilsiniz ?
Bir kaç gundur giremedim. Sancılananlar olmus ins durumları iyidir
Sizin bebeklet günde kac kez hıçkırıyor?
Benim 2-3 hatta arada okdr uzun sürüyor ki hıckırması sinirleniyor mu ne sıpa tepinmeye başlıyor ordan oraya.

Ay bnde merk edyrm dogumdan snra bnde sacimi boyatmak istiyorn bitkisel vs hikaye bnce ama emziren anneye sakincasi varmi acaba @emy0364 kocam sacini boya dedi bana
Bana kalsa doğumdan hemen sonra boyatacağım ama eşim 1. Aydan sonra dedi , ben hep organik boya kullandım , yine organik boya kullanırım çevremdeki herkes boyattı saçını , bence sıkıntı yoktur :)

Aaaaa çok ilginç , ben bunu bir araştırayım ...

O da netten okumuş çok memnun kalmış. Doğal oluşu hoşuma gitti
Lansinoh krem aldım ama daha sürmedim , bi arkadaş e vitamini kapsülü demişti 2-3 kez onu sürdüm onun dışında kakao yağından sürüyorum ... Soğan olayını babaannem anneme çok demiş ama annem yapmamış, babamda soğan ve sarımsak hassasiyeti vardır :))) doğal olan şeyleri tercih etmek lazım ...

Walla kizlar ben bugün gittim birguzel sac boyami aldim. Doguma yakin kuafore gidip boyattiricam. Diplerim cok cikti zaten beyazim var. Watsons ta sac boyalari %40indirime girmis. Ilk uc aydan sonrada doktorum organic boya ile boyayabilirsin demisti ama tabi her ay yapma dedi. Bende watsonstan biomagic die bir boya almistim amonyak yok cokta memnun kaldim. Bugunde gittim iki kutu aldım doğuma bakimli girek :)

Ben ilk hamileliğimde lansinoh kullandım. Hamileliğimin 7.ayından itibaren sürmeye başladım. Fakat yine de bebeğimi emzirirken yara oldu. Doktor garmastan vermişti. lansinohtan pek fayda görmedim malesef.

Biomagic boya kaç tl düşmüş canım.

Bana kalsa doğumdan hemen sonra boyatacağım ama eşim 1. Aydan sonra dedi , ben hep organik boya kullandım , yine organik boya kullanırım çevremdeki herkes boyattı saçını , bence sıkıntı yoktur :)
Ama kmse marka vermyo organik derken :) aktar boyasi filanmi bide evdemi boyadin

Aaaa bana haftada bir filan demedi. Ben sormadım da çünkü hep devam diyor diye. Ben aklıma ne zaman gelirse o zaman içiyorum. Folik asiti içiyor musun peki?

Hic sormadin mi cidden Alemsin ya
Folik asiti de iciyorum her aksam

Esim cok hassas asla unutturmaz ilaclari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…