2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Natural colors diye bir marka var piyasada. Kullananı cok ama ne derece güvenilir bilmiyorum. Eczanede pyto color var. Biraz daha pahalı ama memnun olan cok.
BnDe smdo bakinirken garnier olia diye bi seri cikarmia %60 cicek yaglari olan ve amonyaksiz dye bal kopugu rengi var
Bu btkisellerde sadece amonyak yk diyemi bu fiyat bahsettgm urun 20 lira

Evet birkaç kişi var duyduğum dediğin gibi yapan doğum fotoğraflarında iyi çıkmak için tabi haklı Bi düşünce çünkü tekrarı yok o fotoğrafların :) bebek gelişimini tamamladıktan sonra boyanın bir zararı olmaz bence de ki biçok doktor ilk 4 aydan sonra organik boyalara izin veriyor
Ben boyatmıyordum zaten

BnDe smdo bakinirken garnier olia diye bi seri cikarmia %60 cicek yaglari olan ve amonyaksiz dye bal kopugu rengi var
Bu btkisellerde sadece amonyak yk diyemi bu fiyat bahsettgm urun 20 lira
Organiklerde amonyak ve risorsinol(yanlış yazmış olabilirim) olmuyor canım. Kanserojen madde yok diye lanse ediliyor ama neye kime güveneceğini sasırmış durumdayız artık. Yalnız uzmanlar organik boya kullanırken ısı verilmesinin gerekli oldugunu vurguluyor. Isı verilmiyorsa tam organik degildir diyorlar

Kızlar Mckenzie de Mayıs sonunda dogum yapacak. Sezaryen olacak. Haberi olan var mı? Ben ne zamandır rastlamadım
yelser in oğlu nasıl acaba merak ediyorum. Erken dogum yapan annelerden biride newmoon142 o ve bebeğinin haber alan var mı? Gün içinde aklıma geliyorlar.

İnsan kararsız kalıyo ilaç ta hormonları bozuyo diyolar....

dün doktorum söyledi bebeğin hıçkırması ciğerlerinin geliştiğini şimdi doğsa bile nefes alabileceğini solunum sıkıntısı olmayacağına işarettir bu yüzden hapşurması iyi dedi
Benimde günde 2 3 kere hapşuruypr canım

Kizlar yaa benim mide yanmalarim basladi bsy de yemeye korkuyorm su bile zor iciyorm sizin kullandiginiz bi ilac fln var mi uyku bile uyumuyorum iki gundur

Hamilelikte saç boyama konusuna ben sıcak bakmıyorum kızlar ya
Geçen komşumuz kına yapmış saçlarına idrarım bile kına renginde geldi dedi
Düşünün yani saç derisinden taa idrarına etki ediyor
Düşünüyorumda kına doğal bir madde vücut demekki bunu idrarla dışarı atabiliyor atana kadar da tüm vücutta dolaşıyor
Ama kimyasal boyaları atamıyot vücut kalıyor
Hiç doktora sormadım düşünmediğim için tamamen benim fikrim

Hiçkırık söyle oluyor demi karnin altı düzenli bi şekilde pit pit pit yapıyor defalarca .peki hapşırma nasil anlaşılıyor

Hiçkırık söyle oluyor demi karnin altı düzenli bi şekilde pit pit pit yapıyor defalarca .peki hapşırma nasil anlaşılıyor
Canım bebek anne karnında hapşuramaz öksüremez ayrıca nefes almadığı için annenin oksijeninden faydalanır
Ama hıçkırabilir
Hıçkırıkta bebeğin kafası neredeyse orada dediğin gibi pıt pıt atma oluyor düzenli 1 2 dk ya da daha az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…