- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #34.101
Canim sen az önce bebeğim günde bir iki kez hapsuruyor yazmışsın ondsn ben de merak ettimCanım bebek anne karnında hapşuramaz öksüremez ayrıca nefes almadığı için annenin oksijeninden faydalanır
Ama hıçkırabilir
Hıçkırıkta bebeğin kafası neredeyse orada dediğin gibi pıt pıt atma oluyor düzenli 1 2 dk ya da daha az
Ouw şimdi farkettim özür dilerim canım yanlış yazmışım hıçkırıyor demek istedim sorryCanim sen az önce bebeğim günde bir iki kez hapsuruyor yazmışsın ondsn ben de merak ettim
Rica ederim cnm ama bu hickirma meselesini anlatman iyi oldu ogrEnmis oldum ben deOuw şimdi farkettim özür dilerim canım yanlış yazmışım hıçkırıyor demek istedim sorry
Her vücut kabul etmiyor canım. Bazı kişilerde ağrılı ve cok yogun adet görmeye neden oluyor. Çıkartmak zorunda kalıyorlar. Hem yerinde oynaması halinde istem dışı hamileliklere neden oluyormuş. Bende istiyordum ama vazgeçtim
Evet benim de aklıma geliyorlar merak ediyorum son durumlarınıKızlar @Mckenzie de Mayıs sonunda dogum yapacak. Sezaryen olacak. Haberi olan var mı? Ben ne zamandır rastlamadım
@yelser in oğlu nasıl acaba merak ediyorum. Erken dogum yapan annelerden biride @newmoon142 o ve bebeğinin haber alan var mı? Gün içinde aklıma geliyorlar.
Rennie şurup Can'ım Bi de sakız çiğnemek iyi geliyor banaKizlar yaa benim mide yanmalarim basladi bsy de yemeye korkuyorm su bile zor iciyorm sizin kullandiginiz bi ilac fln var mi uyku bile uyumuyorum iki gundur
Bana aile hekimim yazmıştı rennie duo şurup kötüysen aldır Can'ım sorarsınız eczacıya da o Da bilirTesekkur ederim canim.. cok saol suan nobetci eczaneye gonderip aldirsam doktora danismadan kullanabilir miyim ki??
Cnm bnm ilk zaman bi hfta middm cok yaniyodu gaviscon iciyodm iyi gelmistiKizlar yaa benim mide yanmalarim basladi bsy de yemeye korkuyorm su bile zor iciyorm sizin kullandiginiz bi ilac fln var mi uyku bile uyumuyorum iki gundur
Kızlar @Mckenzie de Mayıs sonunda dogum yapacak. Sezaryen olacak. Haberi olan var mı? Ben ne zamandır rastlamadım
@yelser in oğlu nasıl acaba merak ediyorum. Erken dogum yapan annelerden biride @newmoon142 o ve bebeğinin haber alan var mı? Gün içinde aklıma geliyorlar.
Evet benim de aklıma geliyorlar merak ediyorum son durumlarını
Yok canım kuaföre boyatıyorum, organics marka boya kullanıyor... En son hamile kalmadan 1 ay önce boyatmıştım , kendi saç rengine yakın çok sırıtmayan karamel :))) doğumdan sonra eski bakır hallerime dönmek istiyorum inşaallah :))Ama kmse marka vermyo organik derken :) aktar boyasi filanmi bide evdemi boyadin
Pelin Karahan Hamileyken saçını boyanmak için Almanya ya gidiyordu :))) 2. Trimestirda doktorlarda çok birşey demiyor diye biliyorum , hamilelikte doğala yakın renkler kullanmak daha AvantajlıBen bir iki ay önce boyadım saçımi valla çok kötü olmuştu doğumdan önce de boyadım herhalde
Geçmiş olsun canım , ne güzel 37. Haftaya girmişsin ... Gaviscon şurup kullanıyorum ben midem yandığındaKizlar yaa benim mide yanmalarim basladi bsy de yemeye korkuyorm su bile zor iciyorm sizin kullandiginiz bi ilac fln var mi uyku bile uyumuyorum iki gundur
Geçmiş olsun canım , eşim set alacak inşaallah, bana internetten bak beğen bir model - marka dedi... Annemgil bebeğe takacaklar bana takarlar mı bilmiyorum geçen mevzusu geçti , Kv lerin takma olasılığına göre takacaklar ama ben dedim takmazlar büyük ihtimal düğünümde bile sadece küçük altın taktılarGünaydın kızlar, ben hala öksürükle boğuşuyorum, ama önceki güne göre daha iyiyim, dün akşam mesela kendimi dışarı attım, markete gittik, bunaldım evde
Kızlar bir de şey sorcam, doğum yapınca size eşinizden ya da kayınvalidenizden hediye gelecek mi? Var mı öyle düşünceleri?
Eşim de keşke bana minik de olsa bişey alsa diye geçiriyorum bazen aklımdan.
Doğumdan sonra korunma mevzusu beni de düşündürüyor.
Biz koca koca üniversite mezunu okumuş insanlar, üstelik birimiz doktor, gayet ilkel bir yöntem olan geri çekilmeyi kullandık yıllarca, hatta neden böyle yapıyoruz diye de hep düşündüm. Ama bununla ilgili yapılan bazı çalışmalar geri çekme yönteminin eğitim seviyesi yüksek kişilerde başarılı olduğu, kabul edilebilir olduğu gösterilmiş. Ee biz de yıllarca hiç hamile kalmadan kullandık. Demek ki başarılıyız.
Bir dönem doğum kontrol hapı kullandım, onu hiç sevmedim, eşim de kondomu sevmedi. Eee napcaz biz şimdi?
O yüzden ben doktoruma rahim içi araç ı da sormak istiyorum. Olmaz ise geri çekme devam
İki bebek de gayet iyi, artık evlerindeler.
Günaydın kızlar, ben hala öksürükle boğuşuyorum, ama önceki güne göre daha iyiyim, dün akşam mesela kendimi dışarı attım, markete gittik, bunaldım evde
Kızlar bir de şey sorcam, doğum yapınca size eşinizden ya da kayınvalidenizden hediye gelecek mi? Var mı öyle düşünceleri?
Eşim de keşke bana minik de olsa bişey alsa diye geçiriyorum bazen aklımdan.
Doğumdan sonra korunma mevzusu beni de düşündürüyor.
Biz koca koca üniversite mezunu okumuş insanlar, üstelik birimiz doktor, gayet ilkel bir yöntem olan geri çekilmeyi kullandık yıllarca, hatta neden böyle yapıyoruz diye de hep düşündüm. Ama bununla ilgili yapılan bazı çalışmalar geri çekme yönteminin eğitim seviyesi yüksek kişilerde başarılı olduğu, kabul edilebilir olduğu gösterilmiş. Ee biz de yıllarca hiç hamile kalmadan kullandık. Demek ki başarılıyız.
Bir dönem doğum kontrol hapı kullandım, onu hiç sevmedim, eşim de kondomu sevmedi. Eee napcaz biz şimdi?
O yüzden ben doktoruma rahim içi araç ı da sormak istiyorum. Olmaz ise geri çekme devam
İki bebek de gayet iyi, artık evlerindeler.
Tamam libido tavan yapıyor rahat orgazm olunabilir belki ama bişey mi olacak stresi, rahat hareket edememe yüzünden ben konsantre olamıyorum açıkçası :) :) :)Bence hamileyken daha rahat orgazm olunur, yani ben binöncekinde öyleydim3. Trimesterda yapılmıyor ama son haftalarda 40 lı haftalarda doğumu kolaylaştırmak için yapıyorlar :))
Sormadım valla. Her soruya geçiştirir gibi cevap verdiği için bazen kafasını bile kaldırmıyor. Gıcık oluyorum sorasım gelmiyor :) :) bir de zaten devam der diye sormadım yani.Hic sormadin mi ciddenAlemsin ya
Folik asiti de iciyorum her aksam
Esim cok hassas asla unutturmaz ilaclari
bu ptesi baska dok gittim 2.300 gr normal dedi boyuda kilosuda çok rahatladımCanım bence iyi bi doktora görün bi de o ölçsün geriden gidiyorsa nedeni araştırılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?