2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canim sen az önce bebeğim günde bir iki kez hapsuruyor yazmışsın ondsn ben de merak ettim

Hiçbir yöntem tam korumuyor zaten Allah yazdıysa oluyor. Tüplerini bağlatıp hamile kalan da var. 3.5 sene doğum kontrol hapı kullandım bıraktım ilkel yöntemleri deneyelim biraz da dedik ama tutmadı. Kızım bize kavuşmayı bekliyormuş meğer senelerdir çok şükür aratmadı
Hap kadar güvenilir değil spiral evet daha yüksek risk barındırıyor.

Evet benim de aklıma geliyorlar merak ediyorum son durumlarını

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Cumalar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir Cuma günü geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Günaydın kızlar, ben hala öksürükle boğuşuyorum, ama önceki güne göre daha iyiyim, dün akşam mesela kendimi dışarı attım, markete gittik, bunaldım evde

Kızlar bir de şey sorcam, doğum yapınca size eşinizden ya da kayınvalidenizden hediye gelecek mi? Var mı öyle düşünceleri?
Eşim de keşke bana minik de olsa bişey alsa diye geçiriyorum bazen aklımdan.

Doğumdan sonra korunma mevzusu beni de düşündürüyor.
Biz koca koca üniversite mezunu okumuş insanlar, üstelik birimiz doktor, gayet ilkel bir yöntem olan geri çekilmeyi kullandık yıllarca, hatta neden böyle yapıyoruz diye de hep düşündüm. Ama bununla ilgili yapılan bazı çalışmalar geri çekme yönteminin eğitim seviyesi yüksek kişilerde başarılı olduğu, kabul edilebilir olduğu gösterilmiş. Ee biz de yıllarca hiç hamile kalmadan kullandık. Demek ki başarılıyız.
Bir dönem doğum kontrol hapı kullandım, onu hiç sevmedim, eşim de kondomu sevmedi. Eee napcaz biz şimdi?
O yüzden ben doktoruma rahim içi araç ı da sormak istiyorum. Olmaz ise geri çekme devam

Evet benim de aklıma geliyorlar merak ediyorum son durumlarını

İki bebek de gayet iyi, artık evlerindeler.

Ama kmse marka vermyo organik derken :) aktar boyasi filanmi bide evdemi boyadin
Yok canım kuaföre boyatıyorum, organics marka boya kullanıyor... En son hamile kalmadan 1 ay önce boyatmıştım , kendi saç rengine yakın çok sırıtmayan karamel :))) doğumdan sonra eski bakır hallerime dönmek istiyorum inşaallah :))
Ben bir iki ay önce boyadım saçımi valla çok kötü olmuştu doğumdan önce de boyadım herhalde
Pelin Karahan Hamileyken saçını boyanmak için Almanya ya gidiyordu :))) 2. Trimestirda doktorlarda çok birşey demiyor diye biliyorum , hamilelikte doğala yakın renkler kullanmak daha Avantajlı

Valla ben saçımı boyatcam,
Ben kızıldım çünkü, beyazlarım da var, şimdi saçlarımı böyle görmek beni depresyona sokuyor. Saçım yarıya kadar kahve beyaz, yarıdan sonra kızıl. Kıvırcık saçlı ve kepçe kulaklı olduğum için kestiremiyorum da.
Sadece havaların ısınmasını bekliyorum, saçım boyalı beklerken açık havada bekleyebileyim, kokusu rahatsız etmesin diye.
Üstelik gene kızıl yapcaö

Geçmiş olsun canım , eşim set alacak inşaallah, bana internetten bak beğen bir model - marka dedi... Annemgil bebeğe takacaklar bana takarlar mı bilmiyorum geçen mevzusu geçti , Kv lerin takma olasılığına göre takacaklar ama ben dedim takmazlar büyük ihtimal düğünümde bile sadece küçük altın taktılar
Biz ilk zamanlar hapla korunduk benim psikolojim bozulunca hormonlarımı alt üst edince Yasmin bıraktık o yöntemi prezarvetife geçtik , korunurken hamile kalmıştım , spirali doğumdan sonra 1 yıl taktırmak istemiyorum o Çatal'a oturmaktan nefret ediyorum belki daha sonraki yıllarda spiral taktırabiliriz... Biz büyük ihtimal kondoma devam ederiz temiz iş birde 2 güne bir Çarşaf değiştirmek zorunda kalmıyoruz

Günaydın. Erken gelen bebeklerimizin iyi olmasına çok sevindim gerçekten

Bence hamileyken daha rahat orgazm olunur, yani ben binöncekinde öyleydim 3. Trimesterda yapılmıyor ama son haftalarda 40 lı haftalarda doğumu kolaylaştırmak için yapıyorlar :))
Tamam libido tavan yapıyor rahat orgazm olunabilir belki ama bişey mi olacak stresi, rahat hareket edememe yüzünden ben konsantre olamıyorum açıkçası :) :) :)

Hic sormadin mi cidden Alemsin ya
Folik asiti de iciyorum her aksam

Esim cok hassas asla unutturmaz ilaclari
Sormadım valla. Her soruya geçiştirir gibi cevap verdiği için bazen kafasını bile kaldırmıyor. Gıcık oluyorum sorasım gelmiyor :) :) bir de zaten devam der diye sormadım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…