2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Ben de onu diyorum, kız olunca utanıyorsun da erkek olsaydı yaldır yaldır yapacak mıydın diye?
Neyse yaz gelsin de temmuz falan, kocamı odaya kapatıp içerden kapıyı kilitleyecem, saatlerce çıkarmayacam

Ria dediğim de rahim içi araç, spiral yani

Ahah. Çarşaf niye?

Benim de libido tavan ama eşim hiç oralı olmuyor. Bebek kız olunca uyanıyormuş beyim.

Kondomu ben de sevemiyorum. Ria için konuşacağım bakalım
Kondomda meni zaten o plastik aparatta at gitsin , normal yapınca iş bittikten sonra ya hemen duşa gitmem Lazım ki çarşafa gelmesin ama bende beş dk içinde uyuyorum :))) içim rahat etmiyor değiştiriyorum BAŞAK burcunun en pis özelliği titizlik hastalığı mevcut maalesef

@Yazkadini gecms olsn cnm.
Kayinvalidem ya isimli kolye yapicak bana yada zincir ucu ata lar oluyor ya ondan
Esimde UpWatch lardan yaptrdi ismimize ozel
Eşimin aklına böyle bir şey gelir mi bilmiyorum. O benden saat istiyordu ben de tamam baba olma hediyesi olarak alırım diyorum hep. Belki aklına gelir böyle diye umuyorum ama :):):) Kayınvalidemler yapmasa da gücenmem sürekli bir şeyler alır o bana.

Aynen biz de o günleri dört gözle bekliyoruz :) :) :)
Hımm ben taktıramam o spirali. Çevremde rahmine yara yapan, rahim duvarına batan tanıdıklarım olduğundan cesaret edemem. Hap ve deri altına konulan çubuğu da hormonları etkilediğinden istemiyorum. Pko luyum ben zaten hormonlarla sıkıntım var :) geriye pek de tercih kalmıyor. Eşime kalsa zaten 7 8. Aydan itibaren korunmayalım diyor. Anca oluyor çocuk zaten diyor. Tabi bir de ya tutarsa ihtmali var :/ bir yıl geçmeden olmaz diyorum ben.

Kizlar cok saolun gece esimi eczaneye gonderdim rennie surup aldi rahatlikla kullanabilir demis sabaha karsi uyuya kalmisim cok iyi geldi tesekkur ederm ilginize bu arada bnm esimde dogum hediyesi olarak bilezik yaptirmis kv ile ztn gorusmuyorm bi halt yapmaz annem de kolye aldi

Ayyy bazen görmezain de çarşafa damlar ya bir iki dakika içinde katılaşır. Aman allahım şu meni kokusu öldürecek beni. Kokusu yüzüne adamdam soğuyacam bu gidişle

Canim doguma yakin şişme olabiliyo oyle tuzu azalt suyu bol ic bide ayaklarinin altina yastik koy uzanirken falan yuksekte dursn
Canım işe devam ediyorum maalesef ayaklarımı yukarı ancak akşamları kaldırabiliyorum.34.haftadan sonrası zor derlerdi de inanmazdım hakikaten öyleymiş.Senin de bayağı az kalmış

Kızlar 2 gündür ayaklarım davul gibi.Şaşırıyorum.Sizde de var mı böyle bir durum???
Bu haftalardan sonra ödem normaldir. Tuzu azalt, ayaklarını uzat ve altına yastık koy faydasını göreceksin merak etme. Ben ilk hamileliğimde shrek in karısı fiona gibiydim. Eller, ayaklar kocaman

Valla ben de ilk 3 ayı geçmişti boyadim doktor bilimsel bi kesinlik yok boya konusunda falan dedi organik bi boya almıştım artık allaha emanet

Benim eşim benle kızıma künye alacak sanırım canım
Kv bişi almaz ama

Geçmiş olsun Can'ım sevindim iyileşmene. Mide çok can skıyor gerçekten
Bizim bebekle ilgili çoğu masrafımızı annem ve babam karşılıyor onlardan hediye beklemiyorum haliyle. Annemin özellikle emeği çok Allah onlardan razı olsun. Heralde abim güzel bir hediye düşünür Zaman'ı gelince nasip olursa. Eşimin ailesi henüz "Bi şeye ihtiyacınız var mı" demediler. Bebek'le Bi alakaları yok ne yaşadığımızdan haberleri yok. Daha lüzumlu mevzuları çok maşallah

Aynı benim kv gibi geçen onlara gittim yemek yerken sancım oldu içeri gittim uzandım ya bi insan kalkıpta kızım sancın mı var demez mi yok demedi kp geldi sprdu o sormadı erken kalktık rahatsızım diye araöadı bile kv üvey eşimede öyle zaten tek düşkün olduğu kendi öz kızı anneler gününde de geçen sene eşimle ben ayrı ayrı markalı hediyeler almıştık bu sene tek bir tane tşört alcam 20 liraya haketmiyor çünkü benim doğum günümde eşim süpriz yapmıştı onlarıda çağırmış hediye olarak elime 50 lira tutuşturdu sanki çocuğum ben düşünün yani

Ria rahim içi araç spiral yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…