- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #34.141
Ayyy çok güldüm canım :):):) kız diye mi utanıyor. İçerden görecek mi zannediyor acaba :):)
Korunma konusunda ben de bilmiyorum ne yapcaz. Spiral hiç düşünemiyorum içimde bişey olması bir tuhaf geliyor. Hap içemem hormonları etkiliyor. Hiç sevmesem de prez. olacak galiba. Mecburen. Ria ne ki?
Kondomda meni zaten o plastik aparatta at gitsin , normal yapınca iş bittikten sonra ya hemen duşa gitmem Lazım ki çarşafa gelmesin ama bende beş dk içinde uyuyorum :))) içim rahat etmiyor değiştiriyorum BAŞAK burcunun en pis özelliği titizlik hastalığı mevcut maalesefAhah. Çarşaf niye?
Benim de libido tavan ama eşim hiç oralı olmuyor. Bebek kız olunca uyanıyormuş beyim.
Kondomu ben de sevemiyorum. Ria için konuşacağım bakalım
Eşimin aklına böyle bir şey gelir mi bilmiyorum. O benden saat istiyordu ben de tamam baba olma hediyesi olarak alırım diyorum hep. Belki aklına gelir böyle diye umuyorum ama :):):) Kayınvalidemler yapmasa da gücenmem sürekli bir şeyler alır o bana.@Yazkadini gecms olsn cnm.
Kayinvalidem ya isimli kolye yapicak bana yada zincir ucu ata lar oluyor ya ondan
Esimde UpWatch lardan yaptrdi ismimize ozel
Aynen biz de o günleri dört gözle bekliyoruz :) :) :)Ben de onu diyorum, kız olunca utanıyorsun da erkek olsaydı yaldır yaldır yapacak mıydın diye?
Neyse yaz gelsin de temmuz falan, kocamı odaya kapatıp içerden kapıyı kilitleyecem, saatlerce çıkarmayacam
Ria dediğim de rahim içi araç, spiral yani
Canim doguma yakin şişme olabiliyo oyle tuzu azalt suyu bol ic bide ayaklarinin altina yastik koy uzanirken falan yuksekte dursnKızlar 2 gündür ayaklarım davul gibi.Şaşırıyorum.Sizde de var mı böyle bir durum???
Benim de ikinci bebek olunca sormak aklıma geliyor ilk oğlumda bende hiç sormamıstım. Herkes dogdugunda kısa boylu olacak dedi. Ben de eşimde uzun degiliz zaten şaşırmadım ama dedeye çekti galiba boyu güzel uzuyor çok şükür.Bugüne kadar hiç sormadım boyunu çocuğun ben ya hiç aklıma gelmiyor
Ayyy bazen görmezain de çarşafa damlar ya bir iki dakika içinde katılaşır. Aman allahım şu meni kokusu öldürecek beni. Kokusu yüzüne adamdam soğuyacam bu gidişleKondomda meni zaten o plastik aparatta at gitsin , normal yapınca iş bittikten sonra ya hemen duşa gitmem Lazım ki çarşafa gelmesin ama bende beş dk içinde uyuyorum :))) içim rahat etmiyor değiştiriyorum BAŞAK burcunun en pis özelliği titizlik hastalığı mevcut maalesef
Canım işe devam ediyorum maalesef ayaklarımı yukarı ancak akşamları kaldırabiliyorum.34.haftadan sonrası zor derlerdi de inanmazdım hakikaten öyleymiş.Senin de bayağı az kalmışCanim doguma yakin şişme olabiliyo oyle tuzu azalt suyu bol ic bide ayaklarinin altina yastik koy uzanirken falan yuksekte dursn
Bu haftalardan sonra ödem normaldir. Tuzu azalt, ayaklarını uzat ve altına yastık koy faydasını göreceksin merak etme. Ben ilk hamileliğimde shrek in karısı fiona gibiydim. Eller, ayaklar kocamanKızlar 2 gündür ayaklarım davul gibi.Şaşırıyorum.Sizde de var mı böyle bir durum???
Fred Çakmaktaşın ayakları benim yanımda narin kalır öyle söyliyim :)))Bu haftalardan sonra ödem normaldir. Tuzu azalt, ayaklarını uzat ve altına yastık koy faydasını göreceksin merak etme. Ben ilk hamileliğimde shrek in karısı fiona gibiydim. Eller, ayaklar kocaman
Soguk süt iç cnm bire bir geliyorKizlar yaa benim mide yanmalarim basladi bsy de yemeye korkuyorm su bile zor iciyorm sizin kullandiginiz bi ilac fln var mi uyku bile uyumuyorum iki gundur
Aynı kaderi paylaşıyoruzFred Çakmaktaşın ayakları benim yanımda narin kalır öyle söyliyim :)))
Valla ben de ilk 3 ayı geçmişti boyadim doktor bilimsel bi kesinlik yok boya konusunda falan dedi organik bi boya almıştım artık allaha emanetYok canım kuaföre boyatıyorum, organics marka boya kullanıyor... En son hamile kalmadan 1 ay önce boyatmıştım , kendi saç rengine yakın çok sırıtmayan karamel :))) doğumdan sonra eski bakır hallerime dönmek istiyorum inşaallah :))
Pelin Karahan Hamileyken saçını boyanmak için Almanya ya gidiyordu :))) 2. Trimestirda doktorlarda çok birşey demiyor diye biliyorum , hamilelikte doğala yakın renkler kullanmak daha Avantajlı
Benim eşim benle kızıma künye alacak sanırım canımGünaydın kızlar, ben hala öksürükle boğuşuyorum, ama önceki güne göre daha iyiyim, dün akşam mesela kendimi dışarı attım, markete gittik, bunaldım evde
Kızlar bir de şey sorcam, doğum yapınca size eşinizden ya da kayınvalidenizden hediye gelecek mi? Var mı öyle düşünceleri?
Eşim de keşke bana minik de olsa bişey alsa diye geçiriyorum bazen aklımdan.
.
Kizlar cok saolun gece esimi eczaneye gonderdim rennie surup aldi rahatlikla kullanabilir demis sabaha karsi uyuya kalmisim cok iyi geldi tesekkur ederm ilginizebu arada bnm esimde dogum hediyesi olarak bilezik yaptirmis kv ile ztn gorusmuyorm bi halt yapmaz annem de kolye aldi
Aynı benim kv gibi geçen onlara gittim yemek yerken sancım oldu içeri gittim uzandım ya bi insan kalkıpta kızım sancın mı var demez mi yok demedi kp geldi sprdu o sormadı erken kalktık rahatsızım diye araöadı bile kv üvey eşimede öyle zaten tek düşkün olduğu kendi öz kızı anneler gününde de geçen sene eşimle ben ayrı ayrı markalı hediyeler almıştık bu sene tek bir tane tşört alcam 20 liraya haketmiyor çünkü benim doğum günümde eşim süpriz yapmıştı onlarıda çağırmış hediye olarak elime 50 lira tutuşturdu sanki çocuğum ben düşünün yaniGeçmiş olsun Can'ım sevindim iyileşmene. Mide çok can skıyor gerçekten
Bizim bebekle ilgili çoğu masrafımızı annem ve babam karşılıyor onlardan hediye beklemiyorum haliyle. Annemin özellikle emeği çok Allah onlardan razı olsun. Heralde abim güzel bir hediye düşünür Zaman'ı gelince nasip olursa. Eşimin ailesi henüz "Bi şeye ihtiyacınız var mı" demediler. Bebek'le Bi alakaları yok ne yaşadığımızdan haberleri yok. Daha lüzumlu mevzuları çok maşallah
Ria rahim içi araç spiral yaniAyyy çok güldüm canım :):):) kız diye mi utanıyor. İçerden görecek mi zannediyor acaba :):)
Korunma konusunda ben de bilmiyorum ne yapcaz. Spiral hiç düşünemiyorum içimde bişey olması bir tuhaf geliyor. Hap içemem hormonları etkiliyor. Hiç sevmesem de prez. olacak galiba. Mecburen. Ria ne ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?