- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #34.181
Ben evhamli olurum sanki hamileliğin başından beri felakaet senaryoları yazıyorum :)) anneme çekmişim o da öyleydi sürekli başıma bişey gelcek diye yasiyodu bekarken :))Artık nasıl bir bilinçaltıyla uyuyorsak.. Hayır bide bazen böyle az hareket ediyor falan panikliyorum doğunca nasıl olacak Allah'ım diyorum , inşaallah çok evhamlı ebeveynler olmayız :))
Çaycı al :):):) annem çok çay içtiği için biz kardeşlerin aklına hep o gelir :):):)Kızlar ya sizden akıl alayım hediye demişken kayinvalideye anneler günü için para yollicak eşim beğendiği bişey varmış ablasiyla konuştu o söyledi 150 liraymis şimdi ben de anneme bişey almadım ama 150 liranın altında olursa olmaz :)) sizce ne alayım
Ben bu yılbaşında sevgililer Günü'nde birşey istemedim , alırsanda kullanamam yatıyorum evde daha çok moralim bozulur , sen bana Fıstıklı bol drajeli pasta getirirsen yeter dedim tamam dedi , geçenlerde kendisi bakmış bi Arkadaşının Hanımı söylemiş 3-5 model gösterdi, sende bak alalım değişik değişik takarsın dedi , normalde Takı takmayı sevmem zaten ama eşim seviyor Taşlı şeyleri , hepimizin dileğidir heralde iyi bir baba cd iyi bir Eş olması kocalarımızın ... Yazık 7 aydır evin temizliği yemeği salatası bulaşığı Yarısı onun elinden geçiyor ... Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin :))Eşime takıldım geçenlerde ne alcaksin bana doğum hediyesi diye ne istersen alırım dedi ki alır şüphem yok. Ama ben istemiyorum. Onun yerine oglusuma iyi babalık yapsın bana ilgi ve sevgi göstersin yeter bana.
Cayci var cnm yaÇaycı al :):):) annem çok çay içtiği için biz kardeşlerin aklına hep o gelir :):):)
Ben başak değilim ama bu konuda aynı titizlik bende de varKondomda meni zaten o plastik aparatta at gitsin , normal yapınca iş bittikten sonra ya hemen duşa gitmem Lazım ki çarşafa gelmesin ama bende beş dk içinde uyuyorum :))) içim rahat etmiyor değiştiriyorum BAŞAK burcunun en pis özelliği titizlik hastalığı mevcut maalesef
Ben ilk evlendiğimiz yıl 250 tl ye on trikonun baharlık kazağını almıştım şık birşeydi , günlerinde giysin diye ... Kendisi Kumral pudra rengi , teşekkür edeceğine demez mi bunun rengi çok bozmuş giymem ben bunu dedi , eşimde iyi o zaman sen hangi renk istiyorsan değiştirelim dedi hanımefendi kahverengi istiyormuş meğersem, 2 hafta sonra kahverengi renkliyle değiştirdik bu seferde rengi çok koyuymuş artık bende nasıl sabır varsa ses çıkarmadım sen gel Afyon'a istediğini seç dedim burun kıvırarak kp ilki daha mı iyiydi ne dedi ? Kp de sinirlendi bu Kalsın ister giysin ister giymesin , giymezse kalorifer kazanına atıveririz dedi :)) geçen yıl gitmedik , telefonla bile aramadım , bu yılda aramayı düşünmüyorum... Kendisinin bi tenceresi nasip değildir bana , birde ele para tutuşturmakta çok komik cidden , sadece telde Kutlamaları yeterli ama o kadar düşüncelilik beklememek gerekiyor :)))Yuh ya yani git 10 liraya bişey beğen al ama bişi al yani düşündüğünü hissettir para vermek nedir
Hiç mi utanmıyorlar parayı uzatırken ben alırken utanıyorum yani
Sende benim gibi yap anneler gününde al bi tane pazardan tişört
Çünkü yapsakta yaranamıyoruz bari paramızı harcayığta kendimizi sinir hastası yapmayalım
Fazla gelmiş hediye bence canım havaya girmiş .. İyi yapmışsın otursun dötünün üstüne :)Ben ilk evlendiğimiz yıl 250 tl ye on trikonun baharlık kazağını almıştım şık birşeydi , günlerinde giysin diye ... Kendisi Kumral pudra rengi , teşekkür edeceğine demez mi bunun rengi çok bozmuş giymem ben bunu dedi , eşimde iyi o zaman sen hangi renk istiyorsan değiştirelim dedi hanımefendi kahverengi istiyormuş meğersem, 2 hafta sonra kahverengi renkliyle değiştirdik bu seferde rengi çok koyuymuş artık bende nasıl sabır varsa ses çıkarmadım sen gel Afyon'a istediğini seç dedim burun kıvırarak kp ilki daha mı iyiydi ne dedi ? Kp de sinirlendi bu Kalsın ister giysin ister giymesin , giymezse kalorifer kazanına atıveririz dedi :)) geçen yıl gitmedik , telefonla bile aramadım , bu yılda aramayı düşünmüyorum... Kendisinin bi tenceresi nasip değildir bana , birde ele para tutuşturmakta çok komik cidden , sadece telde Kutlamaları yeterli ama o kadar düşüncelilik beklememek gerekiyor :)))
Benim de aşırı derecede şişiyor. .Kızlar 2 gündür ayaklarım davul gibi.Şaşırıyorum.Sizde de var mı böyle bir durum???
Öneri yok mu kızlar :))Kızlar ya sizden akıl alayım hediye demişken kayinvalideye anneler günü için para yollicak eşim beğendiği bişey varmış ablasiyla konuştu o söyledi 150 liraymis şimdi ben de anneme bişey almadım ama 150 liranın altında olursa olmaz :)) sizce ne alayım
Canım, anneler nevresim takımlarına bayılıyorlar , şık bir nevresim Takım'ı alabilirsin .... Ablam klasiktir her sene nevresim Takım'ı alır, kargoyla yollar kendisi farklı Şehirde , bende hep avm ye götürürüm bi kafede birşeyler yer içer gezeriz canın ne istiyorsa al derim ... Düşüncelidir geçen yıl sadece ayakkabıyla terlik Aldı :))) bu sene götüremiyeceğim ama kardeşim gelecek şehir dışından ona Kartımı verip anneme istediğini alacak ( kardeşim daha öğrenci )Kızlar ya sizden akıl alayım hediye demişken kayinvalideye anneler günü için para yollicak eşim beğendiği bişey varmış ablasiyla konuştu o söyledi 150 liraymis şimdi ben de anneme bişey almadım ama 150 liranın altında olursa olmaz :)) sizce ne alayım
Kocana aşık olunca görmezden geliyorsun ufak tefek şeyleri, insan olarak saygı duyup idare ediyorsun sonuçta kötü niyet yok sadece kafa farklı çalışıyorAynen canım. Hepimizin kusurları var. Ve eşinin annesi sonuçta sevip saymak lazım:)
Annenin ihtiyacı olan bi eşya var mı canım varsa mutfak eşyası alabilirsin zaten indirimdeler hepsiÖneri yok mu kızlar :))
Haklı olarak bir daha içinden gelmez bir şey yapmakBen ilk evlendiğimiz yıl 250 tl ye on trikonun baharlık kazağını almıştım şık birşeydi , günlerinde giysin diye ... Kendisi Kumral pudra rengi , teşekkür edeceğine demez mi bunun rengi çok bozmuş giymem ben bunu dedi , eşimde iyi o zaman sen hangi renk istiyorsan değiştirelim dedi hanımefendi kahverengi istiyormuş meğersem, 2 hafta sonra kahverengi renkliyle değiştirdik bu seferde rengi çok koyuymuş artık bende nasıl sabır varsa ses çıkarmadım sen gel Afyon'a istediğini seç dedim burun kıvırarak kp ilki daha mı iyiydi ne dedi ? Kp de sinirlendi bu Kalsın ister giysin ister giymesin , giymezse kalorifer kazanına atıveririz dedi :)) geçen yıl gitmedik , telefonla bile aramadım , bu yılda aramayı düşünmüyorum... Kendisinin bi tenceresi nasip değildir bana , birde ele para tutuşturmakta çok komik cidden , sadece telde Kutlamaları yeterli ama o kadar düşüncelilik beklememek gerekiyor :)))
Aynen canım , ama eşim Demişti annem anlamaz böyle şeylerden alma beklentiye girer burun kıvırır diye, eşim de mesleğe başlayınca almış bi kaç kez buna benzer tepkiler görünce bırakmış kendi haline... Benim Kv kp 60-65 yaşındalar , birde aşırı duygusal ve herşeyi kendi içlerinde yaşayıp abartıp acıklı senaryolar yazan tipler Allah ele ayağa düşürmesin birbirini sürüsünler yeter ... Bende isterdim Kv nin koluna girip Çarşıda gezmeyi ama yok olmadı , olmuyor :))Fazla gelmiş hediye bence canım havaya girmiş .. İyi yapmışsın otursun dötünün üstüne :)
Herşey karşılıklı bişi görmedik o yüzden onlarda avuçlarını yalasınlar eşimle hafta sonu anneme blender seti birde yürüyüş ayakkabısı aldık pazar günü vereceğiz e keşke kv iyi olsaydı arkamdan konuşmasaydı değer verseydi onada alırdım ..şimdi değer vermiyprlar ya iyice yaşlandıkları da bizden nasıl bişi bekleyecekler nasıl gelinlik bekleyecekler anlamıyorum
Sendede rahim ağzı yetmezliği var ya canım doğum kolay olur , vajinadan progestanı kestirdi mi doktorun , demekki bu dönemde doğum rüyaları normal birşey :)))Dun gece ruyamda dogum yapiyodum
Ama oyle sakin vw sancisiz olduki uyandm saskinligim hala devam ediyodu
Gecmis olsun cnm ben kv den de esimden de annemden de babamdan da herkesten hediye bekliyorum valla
Bu arada bizim de yontemimiz ayni dogumdan sonra da ayni sekil devam edecegiz biz de basariliyiz sanirim o konuda
Ben gittigimde drun eline sorularim yazili olan kagit veriyorumannemin de ayri bir suru sorusu oluyo esiminin de ayri sorulari oluyo fln
Sen biraz cekingen misin acaba cnm ya sor aklina ne gelirse sor
Valla kızlar sizin kv leri okuyunca benimkini başımda gezdiresim geliyor. Sağolsun bahar temizliğimi filan yaptı. Evime geldi mi köşede süzülüp hizmet beklemez. Kalkar kendi yapar. Bazen çayımı doldurur :) hamilelikten önce de böyleydi durum. Aman şurası da şöyleymiş diye laf etmez. Öğretmenler gününde dğm gününde hediye alır. Kendi evine bir şey alıyorsa bana da alır. Allah razı olsun yani.
Para vermek de ne? Vermek yerine sadece kutlaması daha hoş yani. Cebine sıkıştırsaymış bir de :):):):)
Kızlar ya sizden akıl alayım hediye demişken kayinvalideye anneler günü için para yollicak eşim beğendiği bişey varmış ablasiyla konuştu o söyledi 150 liraymis şimdi ben de anneme bişey almadım ama 150 liranın altında olursa olmaz :)) sizce ne alayım
Dun gece ruyamda dogum yapiyodum
Ama oyle sakin vw sancisiz olduki uyandm saskinligim hala devam ediyodu
Canım, anneler nevresim takımlarına bayılıyorlar , şık bir nevresim Takım'ı alabilirsin .... Ablam klasiktir her sene nevresim Takım'ı alır, kargoyla yollar kendisi farklı Şehirde , bende hep avm ye götürürüm bi kafede birşeyler yer içer gezeriz canın ne istiyorsa al derim ... Düşüncelidir geçen yıl sadece ayakkabıyla terlik Aldı :))) bu sene götüremiyeceğim ama kardeşim gelecek şehir dışından ona Kartımı verip anneme istediğini alacak ( kardeşim daha öğrenci )
Yok cnm daha kesmedi :) doktor ztn dedi smn normal dogum olma olasiligi yuksek diyodu incelmede var bebekte dondu artk yuce rabbim ne emrettiyse o :) sn biraktinmi.Sendede rahim ağzı yetmezliği var ya canım doğum kolay olur , vajinadan progestanı kestirdi mi doktorun , demekki bu dönemde doğum rüyaları normal birşey :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?