2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar ya sizden akıl alayım hediye demişken kayinvalideye anneler günü için para yollicak eşim beğendiği bişey varmış ablasiyla konuştu o söyledi 150 liraymis şimdi ben de anneme bişey almadım ama 150 liranın altında olursa olmaz :)) sizce ne alayım

Artık nasıl bir bilinçaltıyla uyuyorsak.. Hayır bide bazen böyle az hareket ediyor falan panikliyorum doğunca nasıl olacak Allah'ım diyorum , inşaallah çok evhamlı ebeveynler olmayız :))
Ben evhamli olurum sanki hamileliğin başından beri felakaet senaryoları yazıyorum :)) anneme çekmişim o da öyleydi sürekli başıma bişey gelcek diye yasiyodu bekarken :))

Çaycı al :):):) annem çok çay içtiği için biz kardeşlerin aklına hep o gelir :):):)

Eşime takıldım geçenlerde ne alcaksin bana doğum hediyesi diye ne istersen alırım dedi ki alır şüphem yok. Ama ben istemiyorum. Onun yerine oglusuma iyi babalık yapsın bana ilgi ve sevgi göstersin yeter bana.
Ben bu yılbaşında sevgililer Günü'nde birşey istemedim , alırsanda kullanamam yatıyorum evde daha çok moralim bozulur , sen bana Fıstıklı bol drajeli pasta getirirsen yeter dedim tamam dedi , geçenlerde kendisi bakmış bi Arkadaşının Hanımı söylemiş 3-5 model gösterdi, sende bak alalım değişik değişik takarsın dedi , normalde Takı takmayı sevmem zaten ama eşim seviyor Taşlı şeyleri , hepimizin dileğidir heralde iyi bir baba cd iyi bir Eş olması kocalarımızın ... Yazık 7 aydır evin temizliği yemeği salatası bulaşığı Yarısı onun elinden geçiyor ... Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin :))

Ben başak değilim ama bu konuda aynı titizlik bende de var

Ben ilk evlendiğimiz yıl 250 tl ye on trikonun baharlık kazağını almıştım şık birşeydi , günlerinde giysin diye ... Kendisi Kumral pudra rengi , teşekkür edeceğine demez mi bunun rengi çok bozmuş giymem ben bunu dedi , eşimde iyi o zaman sen hangi renk istiyorsan değiştirelim dedi hanımefendi kahverengi istiyormuş meğersem, 2 hafta sonra kahverengi renkliyle değiştirdik bu seferde rengi çok koyuymuş artık bende nasıl sabır varsa ses çıkarmadım sen gel Afyon'a istediğini seç dedim burun kıvırarak kp ilki daha mı iyiydi ne dedi ? Kp de sinirlendi bu Kalsın ister giysin ister giymesin , giymezse kalorifer kazanına atıveririz dedi :)) geçen yıl gitmedik , telefonla bile aramadım , bu yılda aramayı düşünmüyorum... Kendisinin bi tenceresi nasip değildir bana , birde ele para tutuşturmakta çok komik cidden , sadece telde Kutlamaları yeterli ama o kadar düşüncelilik beklememek gerekiyor :)))

Fazla gelmiş hediye bence canım havaya girmiş .. İyi yapmışsın otursun dötünün üstüne :)
Herşey karşılıklı bişi görmedik o yüzden onlarda avuçlarını yalasınlar eşimle hafta sonu anneme blender seti birde yürüyüş ayakkabısı aldık pazar günü vereceğiz e keşke kv iyi olsaydı arkamdan konuşmasaydı değer verseydi onada alırdım ..şimdi değer vermiyprlar ya iyice yaşlandıkları da bizden nasıl bişi bekleyecekler nasıl gelinlik bekleyecekler anlamıyorum

Canım, anneler nevresim takımlarına bayılıyorlar , şık bir nevresim Takım'ı alabilirsin .... Ablam klasiktir her sene nevresim Takım'ı alır, kargoyla yollar kendisi farklı Şehirde , bende hep avm ye götürürüm bi kafede birşeyler yer içer gezeriz canın ne istiyorsa al derim ... Düşüncelidir geçen yıl sadece ayakkabıyla terlik Aldı :))) bu sene götüremiyeceğim ama kardeşim gelecek şehir dışından ona Kartımı verip anneme istediğini alacak ( kardeşim daha öğrenci )

H history1985 bnce ayni meblag olmasina gerek yok biz bu sefer hic birine bsy almicaz esim anneme alalim dedo sen al bn claismaya baslaynca anneme ayakkabi alcam dedm :)
Bnm annemin bi ayakkabi takintisi var ayagnda model onmli dgl ortopedik olcak o kdr e onlarda oyle ucuz degil
Snn annende eger taki seviyorsa telkari takilar cok hos gelyo bana oyle bsy alabilirsn

Haklı olarak bir daha içinden gelmez bir şey yapmak

Aynen canım , ama eşim Demişti annem anlamaz böyle şeylerden alma beklentiye girer burun kıvırır diye, eşim de mesleğe başlayınca almış bi kaç kez buna benzer tepkiler görünce bırakmış kendi haline... Benim Kv kp 60-65 yaşındalar , birde aşırı duygusal ve herşeyi kendi içlerinde yaşayıp abartıp acıklı senaryolar yazan tipler Allah ele ayağa düşürmesin birbirini sürüsünler yeter ... Bende isterdim Kv nin koluna girip Çarşıda gezmeyi ama yok olmadı , olmuyor :))

Dun gece ruyamda dogum yapiyodum
Ama oyle sakin vw sancisiz olduki uyandm saskinligim hala devam ediyodu
Sendede rahim ağzı yetmezliği var ya canım doğum kolay olur , vajinadan progestanı kestirdi mi doktorun , demekki bu dönemde doğum rüyaları normal birşey :)))

O kadar çok sorunuz oluyor mu ya? Doktor her randevuda çıkarken bir sorum olup olmadığını soruyor, hayır diyorum hep.

Ay maşallah benimki de öyle iyidir. Ayrı şehirlerdeyiz ama her bir araya gelişimizde işlerimi yapar sağolsun.

Biz kayınvalideye çanta aldık 140 liraya falan. Eşim bu akşam memleketine gidiyor haftasonu için onu vercek. Sen de çanta alabilirsin bence.

Dun gece ruyamda dogum yapiyodum
Ama oyle sakin vw sancisiz olduki uyandm saskinligim hala devam ediyodu

Artık doğum rüyaları başlar.

Ben de pazar günü annemle ve kız kardeşimle gezcem, beğendiği bir şey varsa alsın diye

Sendede rahim ağzı yetmezliği var ya canım doğum kolay olur , vajinadan progestanı kestirdi mi doktorun , demekki bu dönemde doğum rüyaları normal birşey :)))
Yok cnm daha kesmedi :) doktor ztn dedi smn normal dogum olma olasiligi yuksek diyodu incelmede var bebekte dondu artk yuce rabbim ne emrettiyse o :) sn biraktinmi.
Gercekten normal galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…