2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aynen Can'ım üvey de değil ama ikinci planda işte benim eşim diğer oğluna daha düşkün yüzüme söyledi öbür gelinim istediğim gibi kapalı dedi geçen sene de bize evlilik yıldönümüzde 20 tl verdiler :) senin 50 iyi yani

Eşime takıldım geçenlerde ne alcaksin bana doğum hediyesi diye ne istersen alırım dedi ki alır şüphem yok. Ama ben istemiyorum. Onun yerine oglusuma iyi babalık yapsın bana ilgi ve sevgi göstersin yeter bana.
Katılıyorum Can'ım hiç hediye isteğim yok kocamdan. Çocuğuyla ilgilensin kafi ki bana bırakmaz ilgilenir her şeyiyle eminim buna

Yuh ya yani git 10 liraya bişey beğen al ama bişi al yani düşündüğünü hissettir para vermek nedir
Hiç mi utanmıyorlar parayı uzatırken ben alırken utanıyorum yani
Sende benim gibi yap anneler gününde al bi tane pazardan tişört
Çünkü yapsakta yaranamıyoruz bari paramızı harcayığta kendimizi sinir hastası yapmayalım

Gecmis olsun cnm ben kv den de esimden de annemden de babamdan da herkesten hediye bekliyorum valla
Bu arada bizim de yontemimiz ayni dogumdan sonra da ayni sekil devam edecegiz biz de basariliyiz sanirim o konuda

Sormadım valla. Her soruya geçiştirir gibi cevap verdiği için bazen kafasını bile kaldırmıyor. Gıcık oluyorum sorasım gelmiyor :) :) bir de zaten devam der diye sormadım yani.

Ben gittigimde drun eline sorularim yazili olan kagit veriyorum annemin de ayri bir suru sorusu oluyo esiminin de ayri sorulari oluyo fln
Sen biraz cekingen misin acaba cnm ya sor aklina ne gelirse sor

Para vermek gerçekten çok büyük kepazelik ama bize göre işte onlara Nasıl mantıklı geldiyse artık :) anneler günüyle zaten hiç alakam yok. Bana alsınlar hediye anneler gününde:) çok olsa gider elini öperiz yeter yüzümü görmesinden iyi hediye mi olur

Artık çok soracak bir şeyim olmadığı için not almıyorum :/ :)

Valla kızlar sizin kv leri okuyunca benimkini başımda gezdiresim geliyor. Sağolsun bahar temizliğimi filan yaptı. Evime geldi mi köşede süzülüp hizmet beklemez. Kalkar kendi yapar. Bazen çayımı doldurur :) hamilelikten önce de böyleydi durum. Aman şurası da şöyleymiş diye laf etmez. Öğretmenler gününde dğm gününde hediye alır. Kendi evine bir şey alıyorsa bana da alır. Allah razı olsun yani.

Para vermek de ne? Vermek yerine sadece kutlaması daha hoş yani. Cebine sıkıştırsaymış bir de :):):):)

Haha ben D3 dün gece benzer bişey gördüm doktordan Sezeryan için gün alıyoruz 37.haftada alalım diyor ya diyorum biraz daha kalsın kilo alır içerde :)) zar zor ikna ediyorum 38.de olsun o zaman diyor 13 hazirana gün verdi içimden de diyorum ki 13 de uğursuz rakam tüh falan :)

Bahane hazır ben beğenmezsem diye almıyormuş Bi şey :)
Maşallah Can'ım kayınvalidene imrendim valla ama her şeye rağmen severim ben de kafası öyle çalışıyor onun Da napayım olduğu gibi kabul ettim herkes yerinde sağ olsun iyi olsun

E tabi hep anneye yapilmaz babayada hediye lazm aslnda bnmde ona almam lazim :)

Ay bende mi bişi almasam dediğin gibi yüzümü gördüğünde şükretsin ahahahah

Aynen canım. Hepimizin kusurları var. Ve eşinin annesi sonuçta sevip saymak lazım:)

Benimki sıkıştırıyor valla dansözüm sanki ohh ohh :))
Maşallah senin kv benimki bırak iş yapmayı hediye almayı annemler ne almış onun peşine düşer paragöz :))

Artık nasıl bir bilinçaltıyla uyuyorsak.. Hayır bide bazen böyle az hareket ediyor falan panikliyorum doğunca nasıl olacak Allah'ım diyorum , inşaallah çok evhamlı ebeveynler olmayız :))

Tesettürlü anneler doğum sonrası başörtü işini ne yaptınız?
Ben denemelik şu hazır şallardan almıştım ama hiç yakıştıramadım kendime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…