- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #34.161
Aynen Can'ım üvey de değil ama ikinci planda işte benim eşim diğer oğluna daha düşkün yüzüme söyledi öbür gelinim istediğim gibi kapalı dedi geçen sene de bize evlilik yıldönümüzde 20 tl verdiler :) senin 50 iyi yaniAynı benim kv gibi geçen onlara gittim yemek yerken sancım oldu içeri gittim uzandım ya bi insan kalkıpta kızım sancın mı var demez mi yok demedi kp geldi sprdu o sormadı erken kalktık rahatsızım diye araöadı bile kv üvey eşimede öyle zaten tek düşkün olduğu kendi öz kızı anneler gününde de geçen sene eşimle ben ayrı ayrı markalı hediyeler almıştık bu sene tek bir tane tşört alcam 20 liraya haketmiyor çünkü benim doğum günümde eşim süpriz yapmıştı onlarıda çağırmış hediye olarak elime 50 lira tutuşturdu sanki çocuğum ben düşünün yani
Katılıyorum Can'ım hiç hediye isteğim yok kocamdan. Çocuğuyla ilgilensin kafi ki bana bırakmaz ilgilenir her şeyiyle eminim bunaEşime takıldım geçenlerde ne alcaksin bana doğum hediyesi diye ne istersen alırım dedi ki alır şüphem yok. Ama ben istemiyorum. Onun yerine oglusuma iyi babalık yapsın bana ilgi ve sevgi göstersin yeter bana.
Yuh ya yani git 10 liraya bişey beğen al ama bişi al yani düşündüğünü hissettir para vermek nedirAynen Can'ım üvey de değil ama ikinci planda işte benim eşim diğer oğluna daha düşkün yüzüme söyledi öbür gelinim istediğim gibi kapalı dedi geçen sene de bize evlilik yıldönümüzde 20 tl verdiler :) senin 50 iyi yani
Ahahahha bazen çok ayakta kalıp dinlenme fırsatı bulamayınca benimkiler de acayip şişiyor. Bakıp bakıp bu ayaklar benim mi yaaa diyorum :):)Fred Çakmaktaşın ayakları benim yanımda narin kalır öyle söyliyim :)))
Günaydın kızlar, ben hala öksürükle boğuşuyorum, ama önceki güne göre daha iyiyim, dün akşam mesela kendimi dışarı attım, markete gittik, bunaldım evde
Kızlar bir de şey sorcam, doğum yapınca size eşinizden ya da kayınvalidenizden hediye gelecek mi? Var mı öyle düşünceleri?
Eşim de keşke bana minik de olsa bişey alsa diye geçiriyorum bazen aklımdan.
Doğumdan sonra korunma mevzusu beni de düşündürüyor.
Biz koca koca üniversite mezunu okumuş insanlar, üstelik birimiz doktor, gayet ilkel bir yöntem olan geri çekilmeyi kullandık yıllarca, hatta neden böyle yapıyoruz diye de hep düşündüm. Ama bununla ilgili yapılan bazı çalışmalar geri çekme yönteminin eğitim seviyesi yüksek kişilerde başarılı olduğu, kabul edilebilir olduğu gösterilmiş. Ee biz de yıllarca hiç hamile kalmadan kullandık. Demek ki başarılıyız.
Bir dönem doğum kontrol hapı kullandım, onu hiç sevmedim, eşim de kondomu sevmedi. Eee napcaz biz şimdi?
O yüzden ben doktoruma rahim içi araç ı da sormak istiyorum. Olmaz ise geri çekme devam
İki bebek de gayet iyi, artık evlerindeler.
Sormadım valla. Her soruya geçiştirir gibi cevap verdiği için bazen kafasını bile kaldırmıyor. Gıcık oluyorum sorasım gelmiyor :) :) bir de zaten devam der diye sormadım yani.
Aynı domestos gibi :/Ayyy bazen görmezain de çarşafa damlar ya bir iki dakika içinde katılaşır. Aman allahım şu meni kokusu öldürecek beni. Kokusu yüzüne adamdam soğuyacam bu gidişle
Yuh ya yani git 10 liraya bişey beğen al ama bişi al yani düşündüğünü hissettir para vermek nedir
Hiç mi utanmıyorlar parayı uzatırken ben alırken utanıyorum yani
Sende benim gibi yap anneler gününde al bi tane pazardan tişört
Çünkü yapsakta yaranamıyoruz bari paramızı harcayığta kendimizi sinir hastası yapmayalım
Artık çok soracak bir şeyim olmadığı için not almıyorum :/ :)Gecmis olsun cnm ben kv den de esimden de annemden de babamdan da herkesten hediye bekliyorum valla
Bu arada bizim de yontemimiz ayni dogumdan sonra da ayni sekil devam edecegiz biz de basariliyiz sanirim o konuda
Ben gittigimde drun eline sorularim yazili olan kagit veriyorumannemin de ayri bir suru sorusu oluyo esiminin de ayri sorulari oluyo fln
Sen biraz cekingen misin acaba cnm ya sor aklina ne gelirse sor
Haha ben D3 dün gece benzer bişey gördüm doktordan Sezeryan için gün alıyoruz 37.haftada alalım diyor ya diyorum biraz daha kalsın kilo alır içerde :)) zar zor ikna ediyorum 38.de olsun o zaman diyor 13 hazirana gün verdi içimden de diyorum ki 13 de uğursuz rakam tüh falan :)Hayırlı cumalar kızlar, Allah tüm dualarımızı hayırlısıyla tez zamanda kabul etsin ... Hastalara şifa versin inşaallah.. Bu sabah erken kalkmıştım, tekrar uyumuşum , rüyamda paldır küldür hastaneye gidiyoruz , hoca diyor ki 2 gün daha dursun pazartesi günü alalım diyor , ama bebek pAzar günü kakasını yutmuş, mecburen beni paldır küldür sezeryana alıyorlar... Sezeryanı ve ameliyat-ı asistan yapıyor hoca gelmemiş pazar olduğu için ... Ben uyanınca basıyorum ağlamayı niye Hoca'yı çağırmadınız ya ameliyat esnasında tüplerin tıkandıysa diye ağlayıp duruyorum heralde bu haftalarda felaket tellallı rüyalar görmek normal birşey :)))
Valla kızlar sizin kv leri okuyunca benimkini başımda gezdiresim geliyor. Sağolsun bahar temizliğimi filan yaptı. Evime geldi mi köşede süzülüp hizmet beklemez. Kalkar kendi yapar. Bazen çayımı doldurur :) hamilelikten önce de böyleydi durum. Aman şurası da şöyleymiş diye laf etmez. Öğretmenler gününde dğm gününde hediye alır. Kendi evine bir şey alıyorsa bana da alır. Allah razı olsun yani.
Para vermek de ne? Vermek yerine sadece kutlaması daha hoş yani. Cebine sıkıştırsaymış bir de :):):):)
E tabi hep anneye yapilmaz babayada hediye lazm aslnda bnmde ona almam lazim :)Eşimin aklına böyle bir şey gelir mi bilmiyorum. O benden saat istiyordu ben de tamam baba olma hediyesi olarak alırım diyorum hep. Belki aklına gelir böyle diye umuyorum ama :):):) Kayınvalidemler yapmasa da gücenmem sürekli bir şeyler alır o bana.
Ay bende mi bişi almasam dediğin gibi yüzümü gördüğünde şükretsin ahahahahPara vermek gerçekten çok büyük kepazelik ama bize göre işte onlara Nasıl mantıklı geldiyse artık :) anneler günüyle zaten hiç alakam yok. Bana alsınlar hediye anneler gününde:) çok olsa gider elini öperiz yeter yüzümü görmesinden iyi hediye mi olur
Aynen canım. Hepimizin kusurları var. Ve eşinin annesi sonuçta sevip saymak lazım:)Bahane hazır ben beğenmezsem diye almıyormuş Bi şey :)
Maşallah Can'ım kayınvalidene imrendim valla ama her şeye rağmen severim ben de kafası öyle çalışıyor onun Da napayım olduğu gibi kabul ettim herkes yerinde sağ olsun iyi olsun
Güzel benzetme canımAynı domestos gibi :/
Benimki sıkıştırıyor valla dansözüm sanki ohh ohh :))Valla kızlar sizin kv leri okuyunca benimkini başımda gezdiresim geliyor. Sağolsun bahar temizliğimi filan yaptı. Evime geldi mi köşede süzülüp hizmet beklemez. Kalkar kendi yapar. Bazen çayımı doldurur :) hamilelikten önce de böyleydi durum. Aman şurası da şöyleymiş diye laf etmez. Öğretmenler gününde dğm gününde hediye alır. Kendi evine bir şey alıyorsa bana da alır. Allah razı olsun yani.
Para vermek de ne? Vermek yerine sadece kutlaması daha hoş yani. Cebine sıkıştırsaymış bir de :):):):)
Artık nasıl bir bilinçaltıyla uyuyorsak.. Hayır bide bazen böyle az hareket ediyor falan panikliyorum doğunca nasıl olacak Allah'ım diyorum , inşaallah çok evhamlı ebeveynler olmayız :))Haha ben D3 dün gece benzer bişey gördüm doktordan Sezeryan için gün alıyoruz 37.haftada alalım diyor ya diyorum biraz daha kalsın kilo alır içerde :)) zar zor ikna ediyorum 38.de olsun o zaman diyor 13 hazirana gün verdi içimden de diyorum ki 13 de uğursuz rakam tüh falan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?