- 12 Eylül 2015
- 681
- 762
- 23
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #34.201
Maşallah canım ya benimki biraz soğuk mizacli. Şaşkın. Biraz endişeliyim babalıği konusunda. Ben biraz kendi haline bırakSam unutuyor bebeği felan. Umarım bebek dogunca da ben uğraşmamKatılıyorum Can'ım hiç hediye isteğim yok kocamdan. Çocuğuyla ilgilensin kafi ki bana bırakmaz ilgilenir her şeyiyle eminim buna
Canım ben 6. Haftadan itibaren sadece haftalık proluton iğne kullanıyordum 18-22. Hafta aralığında 1 cm civarı incelince kendiliğimden progestana başladım vajinal, günde 2 tane koyuyordum baktım beyaz akıntı arttı 1 e düşürdüm daha devam ediyorum , bana kullan diyen olmadı açıkçası :))) ama söyledim doktorlara ses çıkarmadılar tamam devam et dediler :)) ben zaten sezeryan Olacağım için 36 ya kadar kullanayım diyorum ... Zaten iğneyide 32 de kesecektik 34. Haftaya çekti doktorum , haftaya son inşaallah artık çok yakıyor , hiç yapmak istemiyorumYok cnm daha kesmedi :) doktor ztn dedi smn normal dogum olma olasiligi yuksek diyodu incelmede var bebekte dondu artk yuce rabbim ne emrettiyse o :) sn biraktinmi.
Gercekten normal galiba :)
Bence hiç düşünme canımMaşallah canım ya benimki biraz soğuk mizacli. Şaşkın. Biraz endişeliyim babalıği konusunda. Ben biraz kendi haline bırakSam unutuyor bebeği felan. Umarım bebek dogunca da ben uğraşmam
Inşallah atılır canım benim pek umudum yok ama. Ben hamile kaldığım da bi kaç ay evlilik dışı istemeden hamile kalmış kadınlar gibi hissettirdi bana kaç kere ağladım allah bilir. Nerdeyse aldiracaktim bebeği. Doğuncada ole fransız kalırsa kaldıramam artık. Melek gibidir aslında ama işteBence hiç düşünme canım
Bebişin doğsun öyle bi aşık olur ki pabuçun dama atılır bence :))
Olur canım öyle herkesn olaylara ani değişmelere verdiği tepki farklıdır bende hamile olduğumu ilk öğrendiğimde çok ağladım istemediğimi söyledim belli ettim bunalıma girdim eşimde bana çok kırılmıştı olur yani hele bi kendi canınından bi varlık nasıl oluyormuş görsün bak sen o zaman diyeceksin yeter artık benimle ilgilen :)Inşallah atılır canım benim pek umudum yok ama. Ben hamile kaldığım da bi kaç ay evlilik dışı istemeden hamile kalmış kadınlar gibi hissettirdi bana kaç kere ağladım allah bilir. Nerdeyse aldiracaktim bebeği. Doğuncada ole fransız kalırsa kaldıramam artık. Melek gibidir aslında ama işte
Canim sendeki kayinvalide bende yok o yüzden ona ne yapılırsa kendi anneme de yapıcam :)H history1985 bnce ayni meblag olmasina gerek yok biz bu sefer hic birine bsy almicaz esim anneme alalim dedo sen al bn claismaya baslaynca anneme ayakkabi alcam dedm :)
Bnm annemin bi ayakkabi takintisi var ayagnda model onmli dgl ortopedik olcak o kdr e onlarda oyle ucuz degil
Snn annende eger taki seviyorsa telkari takilar cok hos gelyo bana oyle bsy alabilirsn
Inşallah canım ama ilgili çocuklari için çırpınan babaları görünce içim gidiyorOlur canım öyle herkesn olaylara ani değişmelere verdiği tepki farklıdır bende hamile olduğumu ilk öğrendiğimde çok ağladım istemediğimi söyledim belli ettim bunalıma girdim eşimde bana çok kırılmıştı olur yani hele bi kendi canınından bi varlık nasıl oluyormuş görsün bak sen o zaman diyeceksin yeter artık benimle ilgilen :)
Canım benim allah hayırlı evlatlar versin hayırlı anne baba olmayı nasip etsin bizlere deInşallah canım ama ilgili çocuklari için çırpınan babaları görünce içim gidiyor
Canım sakin ol neden üzülüyorsun insanlar normal yapamayacak diye üzülüyorArkadaşlar çok kötüyüm bugün randevum vardı 34+6 dayım hep sezeryan doğum istiyodum doktorum bugün bi aksilik olmadıkça sezeryan yapamıycanı söyledi ağlıyorum şuan çok korkuyorum normal doğumdan
Ağlayacak bir şey yok Can'ım başka doktor mu yok bulursun sezaryenci Bi doktor. Doğal doğum tabi ki en güzeli ama bu kadar strese girersen aşırı riskli Bi hale gelir böyle Bi riski de almaArkadaşlar çok kötüyüm bugün randevum vardı 34+6 dayım hep sezeryan doğum istiyodum doktorum bugün bi aksilik olmadıkça sezeryan yapamıycanı söyledi ağlıyorum şuan çok korkuyorum normal doğumdan
Maşallah canım ya benimki biraz soğuk mizacli. Şaşkın. Biraz endişeliyim babalıği konusunda. Ben biraz kendi haline bırakSam unutuyor bebeği felan. Umarım bebek dogunca da ben uğraşmam
Ne bileyim arkadaşım çok canım yanıcakmış gibi düşünüyorum bide ben çok utangaç biriyim heryerim açık o çatalda nadıl yatıcam herkes bana bakarken hiç bilmiyorumCanım sakin ol neden üzülüyorsun insanlar normal yapamayacak diye üzülüyor
Hem nerden biliyorsun sezaryenin rahat olacağını belki normal daha rahat olacak
Hem adı üstünde normal olan doğum
Yürüyüş yap squat hareketleri yap
Bol su iç
İlaçlarını ihmal etme rahatça doğurursun
Hem bak epidural normal doğum diye bili var onu yaptıracağım bende
Allahın izniyle rahatca doğum yaparcaksın üzme korkma
Bakanlıktan yazı geldi dedi gösterdi bi kağıt o hastanede başka doktorda bana sezeryan yapmaz heralde küçük biyerdeyim bi hastane daha var ama ordada doktoru pek iyi anlatmıyolarAğlayacak bir şey yok Can'ım başka doktor mu yok bulursun sezaryenci Bi doktor. Doğal doğum tabi ki en güzeli ama bu kadar strese girersen aşırı riskli Bi hale gelir böyle Bi riski de alma
Benim de geliyo bebek hareket ederken yaa neden acabaaKızlar hiç karnınızdan tık diye bir ses geldiği oluyor mu? Parmak çıtlatma gibi.
evet haberlerde duydum geçen, doktorlara ihtar gitmiş.. isteğe bağlı sezeryana devam edenlere meslekten men cezası verilecekmiş.Bakanlıktan yazı geldi dedi gösterdi bi kağıt o hastanede başka doktorda bana sezeryan yapmaz heralde küçük biyerdeyim bi hastane daha var ama ordada doktoru pek iyi anlatmıyolar
Tesettürlü anneler doğum sonrası başörtü işini ne yaptınız?
Ben denemelik şu hazır şallardan almıştım ama hiç yakıştıramadım kendime :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?