- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #34.241
Tek renk yazma güzel olur bence..şal ağır ve sıcak olabilir..Şal olarak mı takcan canım? Normalde şal kullanıyorum ama Şalı takmak biraz uğraştırıcı oluyor da.
Sezeryan bir doğum yöntemi değil ki canım. O bir ameliyat. Tıbbı bir gerekçe olmadıkça yapılmaması normal. Korkunu yenmeye çalış. Hepimiz korkuyoruz. Ama eğer yenemezsen de seni bence kimse normal doğuma zorlamamalı. Allah hakkında hayırlısını versin. En sağlıklısı en kolayı nasıl ise öyle olsun.Arkadaşlar çok kötüyüm bugün randevum vardı 34+6 dayım hep sezeryan doğum istiyodum doktorum bugün bi aksilik olmadıkça sezeryan yapamıycanı söyledi ağlıyorum şuan çok korkuyorum normal doğumdan
Benim de geliyo bebek hareket ederken yaa neden acabaa
Bnm oluyo cnm :)
Canım ablamda aşırı korkuyordu , panik atak var bende dedi sezeryan oldu , doktoruna söylersin illaki normal doğum yapacam derse , sezeryan yapan doktor araştır canım :))Arkadaşlar çok kötüyüm bugün randevum vardı 34+6 dayım hep sezeryan doğum istiyodum doktorum bugün bi aksilik olmadıkça sezeryan yapamıycanı söyledi ağlıyorum şuan çok korkuyorum normal doğumdan
Canım o utangaçlığı çok kolay atarsın, ben eşimin yanında bile 1 yıl boyunca hiç dokunmadım o kadar utangaçtım yani , ilk bebeğimi normal doğumla yatakta doğurdum , doğurma aşamasına kadar ki sancılar daha çok acıtıyor yoruyor insanı , doğum esnası hani kabız olursunda tüm gücünle ıkınırsın ya 4-5 defa öyle ıkındığında iş bitiyor canım... En Güzeli normal doğum, Arkadaşların dediği gibi merdiven in çık , pazara git avm ye git bol bol Yürü zaten kasların buna hazırlanıyor ...Ne bileyim arkadaşım çok canım yanıcakmış gibi düşünüyorum bide ben çok utangaç biriyim heryerim açık o çatalda nadıl yatıcam herkes bana bakarken hiç bilmiyorum
20 cm e ulaşmış 3 adet nur topu gibi miyomum var canım , normal doğum için risk yok aslında ama Prof olan doktorum bile sana acı çektirmek istemiyorum doğum esnasında alalım dedi , zaten normal doğursamda 3 ay sonra tekrar ameliyat Olacağım 2. Ye mecburen sezeryan olacak , benimkisi mecburiyetten canım ...Niye sezeryan snnki? Kacirmis olabilirim kusurabakma. Bnm doktor once 3 tane veriyodu bakti hic bi gelisme yok 1 indirdi :)
Çok güzel görünüyorlarEki Görüntüle 1827811oltu1 bu pijamanın üstüne bu renk oldu sanırım
Beyazın üstüne de takarım. Bir pijama da grili Laci var. Geceliğim grili beyazlı belki onlar için gri alırım bir tane.
aynen canım bence de bir bu bide gri yeterli olur çok tatlıymış gecelik:) ben normal zamanda da desenli başörtüsü pek kullanamıyorum hep tek renkten yanayım:) çıkıp bakmam lazım benim de tabi bu göbekle nasıl dolaşırım bilmiyorumEki Görüntüle 1827811oltu1 bu pijamanın üstüne bu renk oldu sanırım
Beyazın üstüne de takarım. Bir pijama da grili Laci var. Geceliğim grili beyazlı belki onlar için gri alırım bir tane.
Çok ilginç be zamandan beri duyuyorsunuz bu sesleri ... Bizim kız pek narin , sert vuruşu pek yoktur , çıt sesi hiç duymadımBir arkadaşıma daha sordum ondan da geliyormuş. Çok ilginç bir şey :)
Çıtlıyor ve benden gelmediğini düşünüyorum. Çünkü ben hareket etmezken ve bebek hareket ederken geliyor. Bence ondan geliyor bu ses :)
Başka forumlarda da baktım. Sebebini bilen yok. Ama bu sesi duyan bütün anneler sağlıklı doğumlar yapmış o sebeple korkacak bir şey de yok.
Canim o bende de var sanki diyorum eşim artık beni beğenmiyor çirkinleştim eşim de her seferinde saçmalama diyo ama ben tatmin olmuyorum :) geçen okuldan geldi ben de hazırlandim beğenir diye baya süslendim apt.önünde buluştuk hastaneye gitmek için tabiki ilk cümle bi iltifat falan bekliyorum huh huuu desin falan eşimin ilk cümlesi şu oldu aşkım hava serin üzerine bişey aldın demiaslında beni düşünerek iyi bişey dedi ama ben cingari kopardım bi güzel tartıştm onla yüzüne bakmadım
Bizim ilişkimiz sadıc ilişkisine döndü resmen ... Hep evde olduğumdan akşam işten geldikten sonra yanaklarımı sıktırıp tombiklik sana yakıştı diyen bir kocam varAynen biz de geçen gün düğüne gittik elbise giydim. İlk kez yoğun makyaj yaptım düğün sonuçta.(bu arada hamile bayana makyaj yakışmıyo onu anladım :) ) beni gördü bir yorum yapmadı. illa ben sorcam nasıl olmuşum diye çok güzel olmuşsun aşkm dedi. Ama illaki benm nasıl olmuşum demem gerekiyor. Düğünde zayıf kızları görğnce insanın morali bozuluyor:)
Çok sağol canım destek olduğun için ama doktorum ikna olucak gibi durmuyo ins ben kendimi alıştırabilirimCanım o utangaçlığı çok kolay atarsın, ben eşimin yanında bile 1 yıl boyunca hiç dokunmadım o kadar utangaçtım yani , ilk bebeğimi normal doğumla yatakta doğurdum , doğurma aşamasına kadar ki sancılar daha çok acıtıyor yoruyor insanı , doğum esnası hani kabız olursunda tüm gücünle ıkınırsın ya 4-5 defa öyle ıkındığında iş bitiyor canım... En Güzeli normal doğum, Arkadaşların dediği gibi merdiven in çık , pazara git avm ye git bol bol Yürü zaten kasların buna hazırlanıyor ...
Sağol canım alıştırmaya çalışıcam kendimi inş olur@gm22 canım korkma normal doğumdan Allahın izniyle hiçbir şey olmaz. Normal yapma imkanın varken neden kestiresin kendini :) eskiden ultrason yok doğru düzgün muayeneye gitmek yok annelerimiz evde tombik tombik bebekleri normal doğurmuşlar yani. Ki şimdi daha risksiz olur. Annem hep sen sakin ol Allah onun yolunu açtı mı oluuuur biter diyor.
Benim şallar filan da hep tek renk. Ben de desenli kullanamıyorum. Dışarda şal kullanıyorum da evde ağır geliyor bunaltıyor diye almıştım ben de bunları. İnternette tek renk yazma diye aratınca bir şeyler çıkıyor canım. Onlardan alabilirsin belki.aynen canım bence de bir bu bide gri yeterli olur çok tatlıymış gecelik:) ben normal zamanda da desenli başörtüsü pek kullanamıyorum hep tek renkten yanayım:) çıkıp bakmam lazım benim de tabi bu göbekle nasıl dolaşırım bilmiyorum
cnm sezeryana girerken kıyafetle mi gircen. onda da çırıl çıplak oluyorsun. her yerine doktor sezeryanda da bakacak. hiç utanma. Sezeryanda kesim nerden oluyo biliyo musun. tam şeyinin karnınla birleştiği yer. oranda çok da az tüğ olsa bile jilet vuracak. karnın da dahil. Tüm ameliyatlarda bu şekilde. karın bölgesine bile jilet yapıyorlar.Ne bileyim arkadaşım çok canım yanıcakmış gibi düşünüyorum bide ben çok utangaç biriyim heryerim açık o çatalda nadıl yatıcam herkes bana bakarken hiç bilmiyorum
Haklısın canımda onda baygın olunuyo ya en azından bilmemek daha iyi diye düşünmüştümcnm sezeryana girerken kıyafetle mi gircen. onda da çırıl çıplak oluyorsun. her yerine doktor sezeryanda da bakacak. hiç utanma. Sezeryanda kesim nerden oluyo biliyo musun. tam şeyinin karnınla birleştiği yer. oranda çok da az tüğ olsa bile jilet vuracak. karnın da dahil. Tüm ameliyatlarda bu şekilde. karın bölgesine bile jilet yapıyorlar.
Ayyy ne zor ya hepsi çok zor hamileliğin her aşaması ayrı Bi zorcnm sezeryana girerken kıyafetle mi gircen. onda da çırıl çıplak oluyorsun. her yerine doktor sezeryanda da bakacak. hiç utanma. Sezeryanda kesim nerden oluyo biliyo musun. tam şeyinin karnınla birleştiği yer. oranda çok da az tüğ olsa bile jilet vuracak. karnın da dahil. Tüm ameliyatlarda bu şekilde. karın bölgesine bile jilet yapıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?