- 3 Eylül 2015
- 549
- 601
- 23
- 35
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #34.261
hepimiz aynı durumdayız. illaki doğum yaklaştıkça korkuyo insan. bnm de aklıma kötü şeyler geliyo ama kaçacak yerimiz yok. girdikleri gibi çıkacaklar bir şekilde. Tüm dişiler bu yoldan geçecek elbet. düşünsene hayvanlar da bu acıyo çekiyor ve bizim gibi 2. bir şansları yok. o acı çekilecek. Ben de korkuyorum ama elimizden birşey gelmiyor. normal de doğursan acı çekeceksin. sezeryan da olsan sonradan o büyük kesiğin acısı çıkacak her şekilde :SHaklısın canımda onda baygın olunuyo ya en azından bilmemek daha iyi diye düşünmüştüm
kenarı boncuklu olanlar çok tatlı değil mi yaaa :))Benim şallar filan da hep tek renk. Ben de desenli kullanamıyorum. Dışarda şal kullanıyorum da evde ağır geliyor bunaltıyor diye almıştım ben de bunları. İnternette tek renk yazma diye aratınca bir şeyler çıkıyor canım. Onlardan alabilirsin belki.
Annenlerde kalsan daha rahat olursun son haftalarda yalnız kalmak olmaz zaten endişelenmen normalKızlar ya çok paniğim bugün.
Eşim bu akşam şehir dışına gidecek, pazartesi sabah gelecek. Ama bende ya o yokken aksi bir şey olursa korkusu var. Hep bi huzursuzluk, hep bir panik halindeyim. Gitmesini istemiyorum aslında ama gitmesi de lazım. Yan apartmanda da annemler oturuyor ama atamadım bu kötü düşüneleri aklımdan
Annenlerde kalsan daha rahat olursun son haftalarda yalnız kalmak olmaz zaten endişelenmen normal
süper o zaman içim rahatladı :)Bir arkadaşıma daha sordum ondan da geliyormuş. Çok ilginç bir şey :)
Çıtlıyor ve benden gelmediğini düşünüyorum. Çünkü ben hareket etmezken ve bebek hareket ederken geliyor. Bence ondan geliyor bu ses :)
Başka forumlarda da baktım. Sebebini bilen yok. Ama bu sesi duyan bütün anneler sağlıklı doğumlar yapmış o sebeple korkacak bir şey de yok.
Canım önce karnına gaz Sancısı sanıyorsun öyle bir Ağrı giriyor , arkasına beline bir Ağrı sağlanıyor sanki Vücudunu belini incecik bir ip tutuyormuş hissi , belin kopacakmış gibi , arkasına kalçalarına bi Ağrı giriyor sanki kırbaçla kalçalarına vuruyormuş gibi , sonra tuvalete gitme isteği oluşuyor büyük abdestin var sanıyorsun , bekliyorsun birşey gelmiyor ... Bu ağrılar başta 10-15 dk da bir olup sonra 2-3 dk ya kadar Düşüyor , zaten sonrasında doğum Başlıyor , ve eğer Gücün kalırsa ıkınmak o kadar kolay geliyor , çıksın istiyorsun istemsiz bir şekilde ..normal doğum yapan arkadaşlar şu sancı neye benziyo ya bi tarif etsin birisi valla merak ediyom dayanabilirmiyim. ama sezeryan diyince daha çok korkuyom valla.
Canim bugun kontrole gittim. Senle ayni gunlerimiz. 2300 cikti boyuda fl 6.7 idi. Ama benim bebegim 10 gundur ayni kiloda. Haftasiyla uyumlu ama uzuldum kilo almamis diye. Bende kilo verdim hatta bu haftaboyu kaç çıkmıştı canım
Bnden baska garip sslerde geliyo :) yani icerde cikmak isteyen bi cnli var her an herseyi yapabilir :)Bir arkadaşıma daha sordum ondan da geliyormuş. Çok ilginç bir şey :)
Çıtlıyor ve benden gelmediğini düşünüyorum. Çünkü ben hareket etmezken ve bebek hareket ederken geliyor. Bence ondan geliyor bu ses :)
Başka forumlarda da baktım. Sebebini bilen yok. Ama bu sesi duyan bütün anneler sağlıklı doğumlar yapmış o sebeple korkacak bir şey de yok.
Uzuldm cnm blmiyrdm ck gcmis olsn inslaalh hyrli bi krar olur snn icin20 cm e ulaşmış 3 adet nur topu gibi miyomum var canım , normal doğum için risk yok aslında ama Prof olan doktorum bile sana acı çektirmek istemiyorum doğum esnasında alalım dedi , zaten normal doğursamda 3 ay sonra tekrar ameliyat Olacağım 2. Ye mecburen sezeryan olacak , benimkisi mecburiyetten canım ...
Geceligine bayldm sal sanirim digeri ona hasta oldum ck guzwllerrrEki Görüntüle 1827811oltu1 bu pijamanın üstüne bu renk oldu sanırım
Beyazın üstüne de takarım. Bir pijama da grili Laci var. Geceliğim grili beyazlı belki onlar için gri alırım bir tane.
Hayır canım hic bir sıkıntım yok şükürBi raharsızlığın olduğu için mi kesin dedi canım
Aslina bakarsaniz bende bisey istemiyorum altin vs. ama annem ve etrafimdakiler kesin ne alacak vs diye baski yapar. Zaten takmiyorum ki oyle seyleri. Benim esimde cok dusuncesiz aklina bile gelmez bisey almasi gerektiği. Ne alacaksin felan diye de sormak istemiyorum yaEşime takıldım geçenlerde ne alcaksin bana doğum hediyesi diye ne istersen alırım dedi ki alır şüphem yok. Ama ben istemiyorum. Onun yerine oglusuma iyi babalık yapsın bana ilgi ve sevgi göstersin yeter bana.
AnladımHayır canım hic bir sıkıntım yok şükür
Ben de normal doğumdan korkuyorum ama o anki sancıdan filan korkmuyorum..doğum sonrası vajinal dikiş nedeniyle o bölgede hissizlik filan oluyomuş öyle problemler olmasından korkuyorum@gm22 canım korkma normal doğumdan Allahın izniyle hiçbir şey olmaz. Normal yapma imkanın varken neden kestiresin kendini :) eskiden ultrason yok doğru düzgün muayeneye gitmek yok annelerimiz evde tombik tombik bebekleri normal doğurmuşlar yani. Ki şimdi daha risksiz olur. Annem hep sen sakin ol Allah onun yolunu açtı mı oluuuur biter diyor.
normal doğum yapan arkadaşlar şu sancı neye benziyo ya bi tarif etsin birisi valla merak ediyom dayanabilirmiyim. ama sezeryan diyince daha çok korkuyom valla.
Canım squat bu haftalarda tehlikeli degil mi daha mi ilerde yapsakBen pilates topu almakta kararsızım canım doktorum pilates topu üzerinde dairesel hareketler yapmamı söyledi ama
Artık yerleri eğilip silcem evimde
Birde squat hareketi var sandalyeye tutup eğilip kalkıyorsun 10 15 kere falan netten bak istersen
Ben doğum yapmış bi anneye sprdum 1 saatte doğrmuş squat hareketi yapıyormuş yürüyüş yapıyprmuş birde bende squat hareketi başlayacağım bugünden itibaren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?