2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Haklısın canımda onda baygın olunuyo ya en azından bilmemek daha iyi diye düşünmüştüm
hepimiz aynı durumdayız. illaki doğum yaklaştıkça korkuyo insan. bnm de aklıma kötü şeyler geliyo ama kaçacak yerimiz yok. girdikleri gibi çıkacaklar bir şekilde. Tüm dişiler bu yoldan geçecek elbet. düşünsene hayvanlar da bu acıyo çekiyor ve bizim gibi 2. bir şansları yok. o acı çekilecek. Ben de korkuyorum ama elimizden birşey gelmiyor. normal de doğursan acı çekeceksin. sezeryan da olsan sonradan o büyük kesiğin acısı çıkacak her şekilde :S

kenarı boncuklu olanlar çok tatlı değil mi yaaa :))

Eklentiler

• tek-renk-boncuk-oyasi-modelleri.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 92
normal doğum yapan arkadaşlar şu sancı neye benziyo ya bi tarif etsin birisi valla merak ediyom dayanabilirmiyim. ama sezeryan diyince daha çok korkuyom valla.

Kızlar ya çok paniğim bugün.
Eşim bu akşam şehir dışına gidecek, pazartesi sabah gelecek. Ama bende ya o yokken aksi bir şey olursa korkusu var. Hep bi huzursuzluk, hep bir panik halindeyim. Gitmesini istemiyorum aslında ama gitmesi de lazım. Yan apartmanda da annemler oturuyor ama atamadım bu kötü düşüneleri aklımdan

Annenlerde kalsan daha rahat olursun son haftalarda yalnız kalmak olmaz zaten endişelenmen normal

süper o zaman içim rahatladı :)

normal doğum yapan arkadaşlar şu sancı neye benziyo ya bi tarif etsin birisi valla merak ediyom dayanabilirmiyim. ama sezeryan diyince daha çok korkuyom valla.
Canım önce karnına gaz Sancısı sanıyorsun öyle bir Ağrı giriyor , arkasına beline bir Ağrı sağlanıyor sanki Vücudunu belini incecik bir ip tutuyormuş hissi , belin kopacakmış gibi , arkasına kalçalarına bi Ağrı giriyor sanki kırbaçla kalçalarına vuruyormuş gibi , sonra tuvalete gitme isteği oluşuyor büyük abdestin var sanıyorsun , bekliyorsun birşey gelmiyor ... Bu ağrılar başta 10-15 dk da bir olup sonra 2-3 dk ya kadar Düşüyor , zaten sonrasında doğum Başlıyor , ve eğer Gücün kalırsa ıkınmak o kadar kolay geliyor , çıksın istiyorsun istemsiz bir şekilde ..

Bnden baska garip sslerde geliyo :) yani icerde cikmak isteyen bi cnli var her an herseyi yapabilir :)

Reactions: 9ay
Uzuldm cnm blmiyrdm ck gcmis olsn inslaalh hyrli bi krar olur snn icin

Eşime takıldım geçenlerde ne alcaksin bana doğum hediyesi diye ne istersen alırım dedi ki alır şüphem yok. Ama ben istemiyorum. Onun yerine oglusuma iyi babalık yapsın bana ilgi ve sevgi göstersin yeter bana.
Aslina bakarsaniz bende bisey istemiyorum altin vs. ama annem ve etrafimdakiler kesin ne alacak vs diye baski yapar. Zaten takmiyorum ki oyle seyleri. Benim esimde cok dusuncesiz aklina bile gelmez bisey almasi gerektiği. Ne alacaksin felan diye de sormak istemiyorum ya

OSon kontrolumden beri bnm genital kemiklerim cok agriyo. Doktoru aramadm cnku artk kanama sanci su yksa aram ihtiyaci hissetmiyorum. Bugun saglik ocagnda kontrolum vardi ebeye sordum bebek yerlesmistir dedi ztn cok tuhaf szdede oluyomu blmiyrm bebegin bazi hareketlerinde nasl diyim vajinal dil varya orasi kasiniyo kucuk abdestim geliyo gbi oluyo makata baski oluyo ama sdece his tuvalette bsy olmyo. Gunde bi kac kezyasiyrm bunu. Bnm gbi olan vrmi. Bnlr normalms bebek cnku artk hazirmis gelmeye. Norml dogumu anlatti. Su gelebilir. Kanama olabilir. Sancin olabilir dedi. dlrsordn Sanci adet sancisi gbi baslayip daha agirlasan bele ve makata baski varms buyuk abdestini yapacakmssn gbi bi agrlik olacak dedi. Bnm skntim oldugu icin sn en ufak sancida git merdivende klirsin dedi allahtan hastane yakin. Ilk asi dogum olan hastanede olacakmis snraki 7 gunlukken saglk ocagnda olcakms. baya bilgiler aldm bugun. Normal dogumda sut hemen gelirmis o yzdn bn kalkan sipars verdm bgn eger yetisemezse sutum tutuym ilk sut bagisiklik icn ck degerliymis. Ayagini mtlaka sick tut dedi. Milupa rezene ve hipp natal aldim, vaseline baby aldm(kendime kabizlik skintimdan oturu basur memeside var) dogum sancm olursa surucem cnku lavman yapicaklar. Snrasindada gene lavabo ihtiyacimi duzenler belki. Kyisimizi kaynattim kenarda bekliyo. Cikolatamizida siprs verrsem hersey hazir. Umarm hersey doktor ve ebenin dedigi gbi kolay olur. Ruyamdada cok kolay ve kisasurmustu insallah oyle olur.

9ay canım benim önceki sezeryanımın üstünden yaklaşık 7 yıl geçti. Dr rahimdeki sezeryan hattın incelmiş dedi üstten ultrasonla bakarken. Bebeğin başı da oraya baskı yapabilir baş aşağı duruyor bebeğin dedi. Sezeryan hattında ağrı yanma hissedersen gel dedi

Ben de normal doğumdan korkuyorum ama o anki sancıdan filan korkmuyorum..doğum sonrası vajinal dikiş nedeniyle o bölgede hissizlik filan oluyomuş öyle problemler olmasından korkuyorum

Dayanırsın canım. Adet ağrısı givi ben doğuruyormuşum ama hep çok pis üşütmüşüm ya diye kıvrandım evde çorapsız çıplak gezdiim için ilk kızımda:) doğurduktan sonra da enerji ve güç geliyor üstine üstlük duşumu aldım.

Canım squat bu haftalarda tehlikeli degil mi daha mi ilerde yapsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…