2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

yaa en çok da bunu duymak istiyorum. gerçekten enerjin yerine geliyor mu? son bir kaç haftadır o kadar yorgunum ki, sanki bir daha eski enerjim gelmeyecekmiş gibi hissediyorum.

Canım squat bu haftalarda tehlikeli degil mi daha mi ilerde yapsak
Ben bu hareketi öneren anne ile mesajlaştım canım 1 ay önceden başlamış yapmaya
Nette de araştırdım herhangi bi sakınca yaratacağı yazmıyor
Birde bi iki kere yapınca hemen açılmaz yavaş yavaş açılır bence o yüzden riskli gebelik yoksa artık başlamalıyız kaç haftamız kaldı ki zaten :))

Gece annemlerde kalcam, gündüz evde kalcam ama işte gene de bi huzursuzluk var, vesvese işte
Normal

Ne güzel anlatmışsın Can'ım teşekkür ederiz

Kolayca doğuracaksın bence de rahatsın zaten en önemlisi de bu güzel düşününce güzel de oluyor inşallah.
Tam her şey hazır dediğin an Bi eksik daha çıkıveriyor.

Merhaba hanımlar,nasılsınız.herkese allah kolay doğum nasip etsin.sağlıkla bebeişlerinizi kucağınıza alın.ben haziran 2015 annesiyim.bir oğlum var. yaklaşık 6 aylıktan beri yıkanabilir bebek bezi kullanıyoruz.ben de evde neden kendim yapmıyorum dedim ve önce oğluma sonrada çevremde yeni doğum yapmış arkadaşlarıma diktim.şimdi işi biraz daha büyüttüm.istenilen renk ve desenlerde sipariş alıyorum.bezler tek beden 3- 17 kg arası kullanılabiliyor.bel ve bacaklarında ayarlanabilir lastikler var.bildiğiniz profesyonel yıkanabilir bebek bezlerinden bir farkı yok.iç ve dış kumaşları %100 pamuklu.nasıl diktiğimi blogumda gelecek hafta yayınlayaacağım.bayterekblog diye aratırsanız bulursunuz.üstü pamuklu mikrofiber pedleri mevcut.kullanımı çok kolay.60 c de makinada yıkayabiliyorsunuz.ilgilenenler benimle irtibata geçerlerse sevinirim.bütün sorularınıza seve seve cevap veririm.

Kolayca doğuracaksın bence de rahatsın zaten en önemlisi de bu güzel düşününce güzel de oluyor inşallah.
Tam her şey hazır dediğin an Bi eksik daha çıkıveriyor.
Insallah canim bi bakarsin snnde son anda normal dogurmussun. Nasip. Dua ediyorum hep sanada inslalah hersy yoluna girer diye. Eksik olsn ztn :) evlenirkende hersey tam deglki

yaa en çok da bunu duymak istiyorum. gerçekten enerjin yerine geliyor mu? son bir kaç haftadır o kadar yorgunum ki, sanki bir daha eski enerjim gelmeyecekmiş gibi hissediyorum.

Normal doğumun mutluluğı ile geliypr pozitif hikayeleri oku bak hep öyle..

Canım doktorun kullan dediyse bir gün bile aksatmadan kullan. Önemli ilaçlar çünkü
Artik oyle midem bulaniyo ki elmdd olsa hic birini icmicem
Ayy sağol canım ama gecelik değil pijama. Kayınvalidem almış. Ben de çok sevdim. Diğeri de normal yazma. Şal zor olacağı için yazma takmaya karar verdim. :)
Sal sandm bn kumasi cok sık.onu gecelik gbi geldi bana ne gzl alms :) masallab

zeyzey3428 canım hipp natalı ne Zaman içeceksin
Eve gelince hemen icmeyi dusuunuyorm canim cnku suan ne zaman dogum olur blmiyrm bide ici bitkisel oldugu icin erken dogumu tamamen tetkler dye dusnuyrm. Hastaneye kayisi hosafi goturcem ztn normal olrsa sut hemen gelirmis. Onmli olan snrasini korumak gbi geliyi ban

Kayısı hoşafını doğumdan sonra mı içeceksin? Tuvalete gidebilmek için mi

Artik oyle midem bulaniyo ki elmdd olsa hic birini icmicem

Sal sandm bn kumasi cok sık.onu gecelik gbi geldi bana ne gzl alms :) masallab
Malt içeceği süt arttırır deniyor ya. Marketlerde satılan ülker maltana malt içeceği seftali ve armutlusu var. Aynı işi görür mü ki. Bugün carrefour da gördüm 2,5 tl.

Malt içeceği süt arttırır deniyor ya. Marketlerde satılan ülker maltana malt içeceği seftali ve armutlusu var. Aynı işi görür mü ki. Bugün carrefour da gördüm 2,5 tl.
Malt lar icin herkes bsy soyliyo geneli artiriuo diyilar ama bn bitkiselden ve sudan yanayim. Hem bitki icecekelri odemi atar tuvalete sik cikarir

Altın da aldı başını gitti. Sonuçta kocaların parası bizim paramız insan çok da müsriflik etsin istemiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…