- 2 Ekim 2015
- 425
- 680
- 23
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #34.281
Dayanırsın canım. Adet ağrısı givi ben doğuruyormuşum ama hep çok pis üşütmüşüm ya diye kıvrandım evde çorapsız çıplak gezdiim için ilk kızımda:) doğurduktan sonra da enerji ve güç geliyor üstine üstlük duşumu aldım.
Ben bu hareketi öneren anne ile mesajlaştım canım 1 ay önceden başlamış yapmayaCanım squat bu haftalarda tehlikeli degil mi daha mi ilerde yapsak
NormalGece annemlerde kalcam, gündüz evde kalcam ama işte gene de bi huzursuzluk var, vesvese işte
Canım önce karnına gaz Sancısı sanıyorsun öyle bir Ağrı giriyor , arkasına beline bir Ağrı sağlanıyor sanki Vücudunu belini incecik bir ip tutuyormuş hissi , belin kopacakmış gibi , arkasına kalçalarına bi Ağrı giriyor sanki kırbaçla kalçalarına vuruyormuş gibi , sonra tuvalete gitme isteği oluşuyor büyük abdestin var sanıyorsun , bekliyorsun birşey gelmiyor ... Bu ağrılar başta 10-15 dk da bir olup sonra 2-3 dk ya kadar Düşüyor , zaten sonrasında doğum Başlıyor , ve eğer Gücün kalırsa ıkınmak o kadar kolay geliyor , çıksın istiyorsun istemsiz bir şekilde ..
Kolayca doğuracaksın bence de rahatsın zaten en önemlisi de bu güzel düşününce güzel de oluyor inşallah.OSon kontrolumden beri bnm genital kemiklerim cok agriyo. Doktoru aramadm cnku artk kanama sanci su yksa aram ihtiyaci hissetmiyorum. Bugun saglik ocagnda kontrolum vardi ebeye sordum bebek yerlesmistir dedi ztn cok tuhaf szdede oluyomu blmiyrm bebegin bazi hareketlerinde nasl diyim vajinal dil varya orasi kasiniyo kucuk abdestim geliyo gbi oluyo makata baski oluyo ama sdece his tuvalette bsy olmyo. Gunde bi kac kezyasiyrm bunu. Bnm gbi olan vrmi. Bnlr normalms bebek cnku artk hazirmis gelmeye. Norml dogumu anlatti. Su gelebilir. Kanama olabilir. Sancin olabilir dedi. @dlrsordn Sanci adet sancisi gbi baslayip daha agirlasan bele ve makata baski varms buyuk abdestini yapacakmssn gbi bi agrlik olacak dedi. Bnm skntim oldugu icin sn en ufak sancida git merdivende klirsin dedi allahtan hastane yakin. Ilk asi dogum olan hastanede olacakmis snraki 7 gunlukken saglk ocagnda olcakms. baya bilgiler aldm bugun. Normal dogumda sut hemen gelirmis o yzdn bn kalkan sipars verdm bgn eger yetisemezse sutum tutuym ilk sut bagisiklik icn ck degerliymis. Ayagini mtlaka sick tut dedi. Milupa rezene ve hipp natal aldim, vaseline baby aldm(kendime kabizlik skintimdan oturu basur memeside var) dogum sancm olursa surucem cnku lavman yapicaklar. Snrasindada gene lavabo ihtiyacimi duzenler belki. Kyisimizi kaynattim kenarda bekliyo. Cikolatamizida siprs verrsem hersey hazir. Umarm hersey doktor ve ebenin dedigi gbi kolay olur. Ruyamdada cok kolay ve kisasurmustu insallah oyle olur.
Insallah canim bi bakarsin snnde son anda normal dogurmussun. Nasip. Dua ediyorum hep sanada inslalah hersy yoluna girer diye. Eksik olsn ztn :) evlenirkende hersey tam deglkiKolayca doğuracaksın bence de rahatsın zaten en önemlisi de bu güzel düşününce güzel de oluyor inşallah.
Tam her şey hazır dediğin an Bi eksik daha çıkıveriyor.
Canım doktorun kullan dediyse bir gün bile aksatmadan kullan. Önemli ilaçlar çünküBide kizlar bn magnezyumla vitaminimi icmiyrm 1 hftadr bunye olarak iyiym doktprum birak demedi icmek istemiyrm ilac icmekten skldm
Evet çok tatlı. Bende var ama kumaşı iyi değil kayıyor şifon gibi :/ bu normal yazma sanırım düzgün durur o yüzden.kenarı boncuklu olanlar çok tatlı değil mi yaaa :))
Ayy sağol canım ama gecelik değil pijama. Kayınvalidem almış. Ben de çok sevdim. Diğeri de normal yazma. Şal zor olacağı için yazma takmaya karar verdim. :)Geceligine bayldm sal sanirim digeri ona hasta oldum ck guzwllerrr
Ay bende oluyor bi kac gündür ya cok enteresann degil mi ne oldugunu da bilmiorum ama bariz duyuluyorKızlar hiç karnınızdan tık diye bir ses geldiği oluyor mu? Parmak çıtlatma gibi.
yaa en çok da bunu duymak istiyorum. gerçekten enerjin yerine geliyor mu? son bir kaç haftadır o kadar yorgunum ki, sanki bir daha eski enerjim gelmeyecekmiş gibi hissediyorum.
Her şey nasip işi Allah razı olsun Can'ım Burdaki herkes benim de dualarımda.Insallah canim bi bakarsin snnde son anda normal dogurmussun. Nasip. Dua ediyorum hep sanada inslalah hersy yoluna girer diye. Eksik olsn ztn :) evlenirkende hersey tam deglki
Artik oyle midem bulaniyo ki elmdd olsa hic birini icmicemCanım doktorun kullan dediyse bir gün bile aksatmadan kullan. Önemli ilaçlar çünkü
Sal sandm bn kumasi cok sık.onu gecelik gbi geldi bana ne gzl alms :) masallabAyy sağol canım ama gecelik değil pijama. Kayınvalidem almış. Ben de çok sevdim. Diğeri de normal yazma. Şal zor olacağı için yazma takmaya karar verdim. :)
Eve gelince hemen icmeyi dusuunuyorm canim cnku suan ne zaman dogum olur blmiyrm bide ici bitkisel oldugu icin erken dogumu tamamen tetkler dye dusnuyrm. Hastaneye kayisi hosafi goturcem ztn normal olrsa sut hemen gelirmis. Onmli olan snrasini korumak gbi geliyi banzeyzey3428 canım hipp natalı ne Zaman içeceksin
Kayısı hoşafını doğumdan sonra mı içeceksin? Tuvalete gidebilmek için miEve gelince hemen icmeyi dusuunuyorm canim cnku suan ne zaman dogum olur blmiyrm bide ici bitkisel oldugu icin erken dogumu tamamen tetkler dye dusnuyrm. Hastaneye kayisi hosafi goturcem ztn normal olrsa sut hemen gelirmis. Onmli olan snrasini korumak gbi geliyi ban
Malt içeceği süt arttırır deniyor ya. Marketlerde satılan ülker maltana malt içeceği seftali ve armutlusu var. Aynı işi görür mü ki. Bugün carrefour da gördüm 2,5 tl.Artik oyle midem bulaniyo ki elmdd olsa hic birini icmicem
Sal sandm bn kumasi cok sık.onu gecelik gbi geldi bana ne gzl alms :) masallab
Evet cnm dgmdan snra ztn hosaf veriyolar ya bz evden goturelim dedk hem midem yumusar hem tuvaletimi zorlamamKayısı hoşafını doğumdan sonra mı içeceksin? Tuvalete gidebilmek için mi
Malt lar icin herkes bsy soyliyo geneli artiriuo diyilar ama bn bitkiselden ve sudan yanayim. Hem bitki icecekelri odemi atar tuvalete sik cikarirMalt içeceği süt arttırır deniyor ya. Marketlerde satılan ülker maltana malt içeceği seftali ve armutlusu var. Aynı işi görür mü ki. Bugün carrefour da gördüm 2,5 tl.
Aslina bakarsaniz bende bisey istemiyorum altin vs. ama annem ve etrafimdakiler kesin ne alacak vs diye baski yapar. Zaten takmiyorum ki oyle seyleri. Benim esimde cok dusuncesiz aklina bile gelmez bisey almasi gerektiği. Ne alacaksin felan diye de sormak istemiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?