2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Tesettürlü anneler doğum sonrası başörtü işini ne yaptınız?
Ben denemelik şu hazır şallardan almıştım ama hiç yakıştıramadım kendime :)
benim de bu konu henüz netleşmedi:) pijamanın üzerine şal bağlamak bana çok garip geliyor kendime yakıştıramadım bide şalla iğneyle falan uğraşabileceğimi sanmıyorum.. en iyisi diyorum tek renk bir yazma alayım yeni çıkanlar var ya uçları püsküllü olan yazmalardan olmaz mı sizce??

Ben pilates topu almakta kararsızım canım doktorum pilates topu üzerinde dairesel hareketler yapmamı söyledi ama
Artık yerleri eğilip silcem evimde
Birde squat hareketi var sandalyeye tutup eğilip kalkıyorsun 10 15 kere falan netten bak istersen
Ben doğum yapmış bi anneye sprdum 1 saatte doğrmuş squat hareketi yapıyormuş yürüyüş yapıyprmuş birde bende squat hareketi başlayacağım bugünden itibaren

canım ben şöyle yapacam kısmetse..

kumaşçıdan şallık şifon benzeri bi kumaş aldım..
terziye overlok yaptırdım.
arkadaşım ucuna iğne oyası yapıyor..
çok tatlı bişey oldu :)
Şal olarak mı takcan canım? Normalde şal kullanıyorum ama Şalı takmak biraz uğraştırıcı oluyor da.

Aynen pijamayla şal pek olacak gibi durmuyor. Ben de yazma almayı düşünüyorum. Ama beyazın bebe mavisinin üstüne ne renk olabilir? :)

Ben de 35te filan başlayım squata o zaman. Henüz erken bir şey olur filan :) bir saatte doğurdu derken sancı başlar başlamaz mı? Ay benim 4 saate filan ihtiyacım var :):) ilçeden merkeze gitcem falan filan :):)

Şal olarak mı takcan canım? Normalde şal kullanıyorum ama Şalı takmak biraz uğraştırıcı oluyor da.

bone mi takacağım üzerine atıvercem ön kısmı içine bükecem ya da duuruma göre bükmeyeceğim..iiki kısa yan ve arka kısım oyalı olacak..

ben normalde kare eşarp takamıyorum ..

en kötü biri varken ine takarım çene kısmına :)

sana foto atayım modelini

Aynen pijamayla şal pek olacak gibi durmuyor. Ben de yazma almayı düşünüyorum. Ama beyazın bebe mavisinin üstüne ne renk olabilir? :)
benim pijama beyaz ağırlıklı; gecelik de mavi. tek renk lacivert bi yazma almayı düşünüyorum.. esmer olmama rağmen lacivert benim vazgeçilmezim

Ben de 35te filan başlayım squata o zaman. Henüz erken bir şey olur filan :) bir saatte doğurdu derken sancı başlar başlamaz mı? Ay benim 4 saate filan ihtiyacım var :):) ilçeden merkeze gitcem falan filan :):)
Dediğim anne bu canım
Pardon ama 4 saat sancı çekmiş yarım saatte doğurmuş

benim pijama beyaz ağırlıklı; gecelik de mavi. tek renk lacivert bi yazma almayı düşünüyorum.. esmer olmama rağmen lacivert benim vazgeçilmezim
Aynen benim de siyah laci vazgeçilmezim. Çoğunlukla onları takıyorum. O yüzden onların üstüne de o renk taksam tuhaf mı olur demiştim :) evde tek renk yazmam var kenarı düz. Kenarında oya olursa o da sevimlilik katar gibi geliyor ayy çok kararsızım :):)

Birde bizim ilk doğum olacağı için uzun sürüyormuş 3 4 saat sancı çekmek bence gayet hızlı doğum olduğu anlamına geliyor

Niye sezeryan snnki? Kacirmis olabilirim kusurabakma. Bnm doktor once 3 tane veriyodu bakti hic bi gelisme yok 1 indirdi :)

Arkadaşlar çok kötüyüm bugün randevum vardı 34+6 dayım hep sezeryan doğum istiyodum doktorum bugün bi aksilik olmadıkça sezeryan yapamıycanı söyledi ağlıyorum şuan çok korkuyorum normal doğumdan[/QUOTE]
Ah canım millet böyle doktor bulmak için arayıp duruyor, sonra çok dua edeceksin kendisine, bu sözümü unutma. Ayrıca epidural iste doktorundan, rahat rahat doğurursun evelallah

Eki Görüntüle 1827737
Dediğim anne bu canım
Pardon ama 4 saat sancı çekmiş yarım saatte doğurmuş
Tamam gayet iyi :):):) not edeyim bunları. Ev dubleks olduğundan her gün çokca merdiven çıkıp iniyorum. Hurma için bir doğum koçu 34ten itibaren 7tane mi ne öyle yazmıştı. Bulamadım şu an yazıyı.

bence yazma sade bişeyse kenarlarında oya olabilir canım :)) zaten sadece ziyaret saatinde ben öyle durcam. onun dışında saç baş darmadağın olur eminim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…