- 16 Nisan 2013
- 464
- 246
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #34.221
benim de bu konu henüz netleşmedi:) pijamanın üzerine şal bağlamak bana çok garip geliyor kendime yakıştıramadım bide şalla iğneyle falan uğraşabileceğimi sanmıyorum.. en iyisi diyorum tek renk bir yazma alayım yeni çıkanlar var ya uçları püsküllü olan yazmalardan olmaz mı sizce??Tesettürlü anneler doğum sonrası başörtü işini ne yaptınız?
Ben denemelik şu hazır şallardan almıştım ama hiç yakıştıramadım kendime :)
Ben pilates topu almakta kararsızım canım doktorum pilates topu üzerinde dairesel hareketler yapmamı söyledi amaPlates topuyla nasıl hareket yapıyorsunz kızlar? Ben korkuyorum plates topundan. spor salonuna giderken bir bayanın altında patlamıştı :/
Merdivenleri yan yan çıkmak
Çişimizi tutar gibi sıkmak
Başka neler var kolaylaştıran? Ve ne zaman başlamalıyız hareketlere?
Şal olarak mı takcan canım? Normalde şal kullanıyorum ama Şalı takmak biraz uğraştırıcı oluyor da.canım ben şöyle yapacam kısmetse..
kumaşçıdan şallık şifon benzeri bi kumaş aldım..
terziye overlok yaptırdım.
arkadaşım ucuna iğne oyası yapıyor..
çok tatlı bişey oldu :)
Aynen pijamayla şal pek olacak gibi durmuyor. Ben de yazma almayı düşünüyorum. Ama beyazın bebe mavisinin üstüne ne renk olabilir? :)benim de bu konu henüz netleşmedi:) pijamanın üzerine şal bağlamak bana çok garip geliyor kendime yakıştıramadım bide şalla iğneyle falan uğraşabileceğimi sanmıyorum.. en iyisi diyorum tek renk bir yazma alayım yeni çıkanlar var ya uçları püsküllü olan yazmalardan olmaz mı sizce??
Ben de 35te filan başlayım squata o zaman. Henüz erken bir şey olur filan :) bir saatte doğurdu derken sancı başlar başlamaz mı? Ay benim 4 saate filan ihtiyacım var :):) ilçeden merkeze gitcem falan filan :):)Ben pilates topu almakta kararsızım canım doktorum pilates topu üzerinde dairesel hareketler yapmamı söyledi ama
Artık yerleri eğilip silcem evimde
Birde squat hareketi var sandalyeye tutup eğilip kalkıyorsun 10 15 kere falan netten bak istersen
Ben doğum yapmış bi anneye sprdum 1 saatte doğrmuş squat hareketi yapıyormuş yürüyüş yapıyprmuş birde bende squat hareketi başlayacağım bugünden itibaren
Şal olarak mı takcan canım? Normalde şal kullanıyorum ama Şalı takmak biraz uğraştırıcı oluyor da.
benim pijama beyaz ağırlıklı; gecelik de mavi. tek renk lacivert bi yazma almayı düşünüyorum.. esmer olmama rağmen lacivert benim vazgeçilmezimAynen pijamayla şal pek olacak gibi durmuyor. Ben de yazma almayı düşünüyorum. Ama beyazın bebe mavisinin üstüne ne renk olabilir? :)
evet haberlerde duydum geçen, doktorlara ihtar gitmiş.. isteğe bağlı sezeryana devam edenlere meslekten men cezası verilecekmiş.
Dediğim anne bu canımBen de 35te filan başlayım squata o zaman. Henüz erken bir şey olur filan :) bir saatte doğurdu derken sancı başlar başlamaz mı? Ay benim 4 saate filan ihtiyacım var :):) ilçeden merkeze gitcem falan filan :):)
Aynen benim de siyah laci vazgeçilmezim. Çoğunlukla onları takıyorum. O yüzden onların üstüne de o renk taksam tuhaf mı olur demiştim :) evde tek renk yazmam var kenarı düz. Kenarında oya olursa o da sevimlilik katar gibi geliyor ayy çok kararsızım :):)benim pijama beyaz ağırlıklı; gecelik de mavi. tek renk lacivert bi yazma almayı düşünüyorum.. esmer olmama rağmen lacivert benim vazgeçilmezim
Niye sezeryan snnki? Kacirmis olabilirim kusurabakma. Bnm doktor once 3 tane veriyodu bakti hic bi gelisme yok 1 indirdi :)Canım ben 6. Haftadan itibaren sadece haftalık proluton iğne kullanıyordum 18-22. Hafta aralığında 1 cm civarı incelince kendiliğimden progestana başladım vajinal, günde 2 tane koyuyordum baktım beyaz akıntı arttı 1 e düşürdüm daha devam ediyorum , bana kullan diyen olmadı açıkçası :))) ama söyledim doktorlara ses çıkarmadılar tamam devam et dediler :)) ben zaten sezeryan Olacağım için 36 ya kadar kullanayım diyorum ... Zaten iğneyide 32 de kesecektik 34. Haftaya çekti doktorum , haftaya son inşaallah artık çok yakıyor , hiç yapmak istemiyorum
Bnm oluyo cnm :)Kızlar hiç karnınızdan tık diye bir ses geldiği oluyor mu? Parmak çıtlatma gibi.
He o zaman ayri canim :) ama alinacak sey cok yaCanim sendeki kayinvalide bende yok o yüzden ona ne yapılırsa kendi anneme de yapıcam :)
Tamam gayet iyi :):):) not edeyim bunları. Ev dubleks olduğundan her gün çokca merdiven çıkıp iniyorum. Hurma için bir doğum koçu 34ten itibaren 7tane mi ne öyle yazmıştı. Bulamadım şu an yazıyı.
bence yazma sade bişeyse kenarlarında oya olabilir canım :)) zaten sadece ziyaret saatinde ben öyle durcam. onun dışında saç baş darmadağın olur eminim :))Aynen benim de siyah laci vazgeçilmezim. Çoğunlukla onları takıyorum. O yüzden onların üstüne de o renk taksam tuhaf mı olur demiştim :) evde tek renk yazmam var kenarı düz. Kenarında oya olursa o da sevimlilik katar gibi geliyor ayy çok kararsızım :):)
Aynen canım doktorum da zaten endişelenme sancı başlayıp da doğum olana kadar 8 10 saatin var dedi.Birde bizim ilk doğum olacağı için uzun sürüyormuş 3 4 saat sancı çekmek bence gayet hızlı doğum olduğu anlamına geliyor
ben de öyle canım. Kendi kendimizeyken ne uğraşcam onla :) zaten sıcak.bence yazma sade bişeyse kenarlarında oya olabilir canım :)) zaten sadece ziyaret saatinde ben öyle durcam. onun dışında saç baş darmadağın olur eminim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?