2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Hiç kötü düşünme canım daha erken doğum için birkaç haftamız var inşallah

İyi akşamlar güzel anneler uzun zamandır uğramadim bu gün doktor kontrolüm vardı sezeryandan sonra normal doğum yapmak istiyorum doktorum ama doktor bu gidişle biraz zor dedi bebiş irileşmiş 35+1 deyiz acaba doğuma kadar kaç kg daha alır

En ck kilo aldigi donem suan. Kac kilo olmus

Çok az geldi malesef. Stres yaptıkça faha cok kesildi. Şimdide göğüslerim bomboş galiba. Hala hamilelik öncesi sütyenlerimi giyiyorum. Kontrol ediyorum içleri bomboş.
Bnm goguslermde ck kucuk ama damarlandilar uclari koyulasti kotu dusunme insallah vardir sut artirici herseyi dene tum mrka maltlari al aptamil i denedinmi blmiyrm onuda ovuyolardi
Sırt cantası Çok kullanışlı oluyor. Ağır gelirse babaya taşıtırsın
Zaten bi yere gtmicem ki :) gttigim zamandada ya bebekle cantayi boluscez artk

Çok az geldi malesef. Stres yaptıkça faha cok kesildi. Şimdide göğüslerim bomboş galiba. Hala hamilelik öncesi sütyenlerimi giyiyorum. Kontrol ediyorum içleri bomboş.
Canım bir yerde okumuştum göğüslerin büyümesi çok süt olacağı anlamına gelmiyormuş. Akıntı filan oluyor ya o da göğüs yapısıyla alakalıymış. Bende olmayınca sütüm de çok olmayacak herhalde diyordum. Annem ablama kuymak yapmıştı her gün. Onda çok işe yaradı sana da yapcam diyor.

Ben de çok pahalı bir şey almayı düşünmüyorum zaten. Çanta çantadır yani ne özelliği var da300 lira bazıları. Büyük çantalarım var onları bile kullanabilirim bazen :)
Yerine yurduna gore kullanirsin :)
Bn ise gidicek bi bayanim bebekle haftada bi blki disri ckcam ondada ztn yeter gider :)

Ben hala çanta almadım öneriniz var mı?
Canım ben Lasing marka almıştım pembe renkli , sanki Nike ın kol çantaları gibi çıktı , küçük geldi Gözüme , eşimde izmirden babyes marka almış hem Sırt çantası hemde kola takılıyor , hastaneye onu götüreceğim , ben hiç sevmezdim büyük çantaları , aradığımı bulmakta zorlanırım gibime geliyordu, normal çantalarım hep küçük hele yazlık olanlar sadece cüzdan tel gözlük kabı giren boyutlarda:))

Malt lar icin herkes bsy soyliyo geneli artiriuo diyilar ama bn bitkiselden ve sudan yanayim. Hem bitki icecekelri odemi atar tuvalete sik cikarir

Emzirirken ödem attırıdı çaylar yasak ödem meme ucundan da atılıyor bebeğe geçiyor, yeşil çay mesela.
Adaçayı sütü kestiği için yasak. Sütü çok olan adaçayı içebilir enzirmeyi bırakırken.
Bir de rezene süt artırıyor..

Tatlım faliba ilk dogumum da aptamilin süt arttırıcı cayı yoktu. Humana almıştım. Tatları hoş degil ama bir ümit işte. Doğal şeylerde yaptım dereotu, helva yedim. Au ve süt içtim. Sağma makinesi arttırır dediler sürekli kullandım. Ama malesef artmadı. Artmayınca bebekte emmekten sıkıldı ve bıraktı.

Hiç akıntım olmadı canum. Hassasiyet falan yok. Sanki hamilelik öncesi işe aynı her sey. Belki dogumda gelir naaip aetık. Bu sefer kafama takmayacagım. Taltıkça daha da kötü oluyor

Bnm aldigm cayn icnde anason kimyon var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…