2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bu sefer bide aptamil dene bakalm sifa olur belki malt ta ic denemekten zRar gelmez

Süt olayının tamamen kalıtsal OLDUĞUNU düşünüyorum , ben 2750 gr doğmuşum doktor sadece anne sütü vereceksin Demiş 6. Ayda doktor anneme ne yaptın bu çocuğa 9 aylık Bebeğin kilosuna ulaşmış diye azarlamış :))) kardeşimde gördüm foşur foşur süt geliyordu , Kardeşimi uykusundan uyandırırdı göğüslerin şişmesinden , ekstra hiçbirşey de yapmazdı... Biz ne yersek annemde onu yerdi , ablamınsa yapmadığı şey kalmadı, rezene çayları , süt artırıcı çaylar kuruyemiş hurma aklınıza ne gelirse , kolik olduğuyla stres olduğuyla kaldı ... Biz elimizden geleni yapalımda aşırı Kayı kurallar koymanın anlamı yok ...

Benim goguslerimden hala ilk süt akıntı falan gelmedi sütüm mü olmicak nedir anlamadım
Hiç öyle Düşünme canım , 23 haftalıkken doğum yaptıktan 2 gün sonra memelerinden süt geldi , oturdum ağladığımla kaldım ... Doğum esnasında kanallar açılır ve süt iner canım bazısınınki hemen iner bazısının ki 3 gün içinde iner ...

Kızlar huzurlu sakin olursak, uykumuzu güzel alırsak ve bol sıvı ile hepimizin sütü olacak inşallah. Bebişinizi alın ve sakin yalnız kalacağınız yere çekilin. Ne zaman kızacak öfkelenecek olursak hemen derin nefes alıp sallayalım gitsin. Zira bizim işimiz özellikle ilk 40 gün sadece bebek beslemek ve ona alışmak. Onun dışında herşey teferruat.

Sağol cnm inşallah

Ben de en çok stres olmaktan korkuyorum zor bi dönem olacak mutlaka umarım herkes anlayışlı olur bize karşı

Ne ilginç değil mi annemşnde sütü cok bolmuş. Hep göğüsleri şişermiş sütten. Ama ablam da ben de sütü bol anneler olamadık. Kısmet değil demekki. Allah saglık versin de olmazsa yine mama takviyesi yaparız elden başka bir şey gelmiyor

Ne ilginç değil mi annemşnde sütü cok bolmuş. Hep göğüsleri şişermiş sütten. Ama ablam da ben de sütü bol anneler olamadık. Kısmet değil demekki. Allah saglık versin de olmazsa yine mama takviyesi yaparız elden başka bir şey gelmiyor

Bu sefer bide aptamil dene bakalm sifa olur belki malt ta ic denemekten zRar gelmez
Hepsini denemek istiyorum. Yeni cok ürün çıkmış. Gecen gün nette gördüm. Umarım sizlerin ihtiyacı olmaz kızlar. Sütleriniz bol olur.
Bebek görmeye gelenler giderken sütünle kal derler bilmem duydunuz mu. Başta saçma gelmişti ama anne sütünün olmaması durumunda ne önemli bir söz olduğunu anladım

Çok mantıksız abartmış bence

Ay bende oluyor bi kac gündür ya cok enteresann degil mi ne oldugunu da bilmiorum ama bariz duyuluyor
Aa demek ki yanlış duymamisim:)) ben de bir kaç gün önce iki defa duydum.anlam vermemişti m yanlış anladigim i düşünüyordum.sizlerde de olduğuna göre yanilmamisim demek ki oluyor böyle bir şey. Neden acaba? :)

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftasonları hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir haftasonu ve gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Bende pek bir işe yaramadı o süt arttıran Çaylar. O yüzden bu alternatif bulayım dedim.
Facebook emziren anneler grubunu Takip etmenizi ve tomris in emzirme notlarını okumanızı tavsiye ederim.sütü artırmak için bol bol emzirme,bol bol su,dinlenme ve stresten uzak bir ortam öneriliyor.

Günaydın anneler
Uyumak zor dimi size de. Kalcam ve kasiklarim çok ağrıyor özellikle dönerken işkence gibi oluyor. Kalktığımda çok yorgun oluyorum. Beni bu hale getiriyor ama beyim izin keyfi yerinde içerde galiba

Hic sorma smdiden onlarn istedigi gbi yatip kalkiyrz saga donsem itiyo sola donsem vuruyo sirt ustu yatnca neges alamiyrm

Facebook emziren anneler grubunu Takip etmenizi ve tomris in emzirme notlarını okumanızı tavsiye ederim.sütü artırmak için bol bol emzirme,bol bol su,dinlenme ve stresten uzak bir ortam öneriliyor.
Tomris'in emzirme notlarını ben de okumuştum gerçekten çok faydalı bilgiler veriyor. Bi bakın kızlar

Ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum :) olsun karnımızdakiler iyi olsun Da 4 hafta daha sabır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…