2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Günaydın arkadaşlar uzun zamandr yazamamistim..takipteyim ama..Haziran 20 gibi benim doğum..33.hafta içindeyim ama şuan herhangi bi bel kasık bacak ağrısı yok..normal mi sizce,bebisimz en son baş aşağı degildi. Yerlesemedgnden olabilir mi ?

Endise etme canim 35haftadan sonra da başı dönebiliyor.. agrının olmasi da gayet normal ne gusel iste nazar etme kendine cnm masaAllah bebisinle sana

Kızlar bir şey soracağım benim kızım ben yürürken çok kasiliyor aniden yürüyemiyorum duruyorum geçiyor ve yine aynisi oluyor. Perşembe günü randevum sizce kotu bir şey yoktur değil mi ? Kaskatı kalıyor hafif derece de biraz ağrı oluyor ama zararı yok. Sizce yurumelimiyim ? Bir de dun gece yatakta dönerken catimin ağırdıgini farkettim. Çatı kemiklerim sizliyor bazen korkmaya başladım.

Canim bazen bende de oluyor aynisi catı agrisi ozellikle geceleri oluyo genelde.. ama yurumeyi aksatmamaya calisiyorm malum son haftalara girdik dogum kolay olsun diye

Canim bazen bende de oluyor aynisi catı agrisi ozellikle geceleri oluyo genelde.. ama yurumeyi aksatmamaya calisiyorm malum son haftalara girdik dogum kolay olsun diye

Bende yürüyorum ama bizim Bebis bir ihtimal döner diye makat gelişli inatçı bir kızım var :) korkuyorum kasilinca günde çok olmaya başladı. Yürümeye korkuyorum artık.

Endise etme canim 35haftadan sonra da başı dönebiliyor.. agrının olmasi da gayet normal ne gusel iste nazar etme kendine cnm masaAllah bebisinle sana
Sagolsn canım içime su serptn..bakiyorum herkesde aynı belirtiler bende olmayınca evham yaptım galiba..inşaallah saglikli sıhhatli bebislerimizle oluruz

Benim tarih tam belli değil mayısın son günleri diye tahmin ediyordum ama doktorum bi aksilik olmazsa 39+0da almayı düşünüyor o da 5 haziran pazar oluyor bu durumda da 3ü 4ü yada 6sı alır belki diye düşünüyorum. Ama kabul ederse 38+lı günler olan 1, 2 yada 3 haziran olsun diycem. Kendime 1 haziranı seçtim şafak saymak için.. Şafak 25

InsaAllah saglikla canim

yaseminberat maşallah kızına. Hamileliğinin başında geriden geliyordu. Hem arayı kapatmış hem de öne geçmiş. Sağlıklı doğumlar dilerim
Evet 1 hafta geriden geliyordu hep 10 gün öne geçti şimdi sanada sağlıklı doğumlar allah hepimizi kurtarsın inşallah

Sarimsakli yogurtlu havuç ve kisir bana acayip sut yapiyordu.. fakat sogan gaz yapiyor bebege

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…