2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benim kızım da baş yukarıda. Ben de de çok ayakta kalınca bel ağrısı oluyor. Kasık değil ama alt karın bolgemde çok ağrıyor benim.özellikle geceleri yatakta dönerken.bazen de midem dehset baskı yapıyor minik. Pozisyon çok yormuyor sanırım.
Hanımlar benim göbek üstü dehşet kasiniyor. Kasimamaya çalışıyorum ama delirtecek gibi oluyor. Atletin üstünden elimde sivazliyorum.sizlerde böyle bir durum var mı? Ne yapıyorsunuz? Umarim çok çatlamaz

Sarimsakli yogurtlu havuç ve kisir bana acayip sut yapiyordu.. fakat sogan gaz yapiyor bebege
Kısır gaz yapar demişti bana çocuk doktoru. Benim oğlan kolikti zaten. Yemeye korktum. Bulgur pilavı ye demişti. Sarımsaklı yoğurtlu havuçta, havuçları haşlayacak mıyız canım. Bu sefer onu da deneyeyim

Aman aman kaşıma çatlarsın
Ben kaşınmaya başlayınca şöyle bi ıslatıyorum
Yada badem yağı sürüyorum geçiyor

Kızlar ben şu hamile külotlarını giyemedim sıcak geldi. Hamile pantolonu zaten göbeği kaplıyor. Bir de külot olunca iyice aocak geliuor. Zaten hamilelikten darallar basıyor. Ben de bim de bulunan comfort family 3lü slip külotlardan aldım. Normalde lastikleri ince dandik derim ama hamilelikte tam göbek altında kalıyor ve hiç sıkmıyor. Ucuzdu ama fiyatı aklımda değil. Beyaz, siyah ve renkli olanları var. Ben beyaz aldım. Bedenleri mevcut. Rahat olayım diye L-XL aldım. Aman aman büyük değil ya da benim toto büyük bilemedim
Dikkat edin yalnız slip dışında bato olanları var paketleri cok benziyor. Bato tam göbek ortasında kalıyor ve göbeği sıkıyor. Slip ise göbek altı ve çok rahat.

Ben de hamile kulodu giymiyorum sevmedim ben erkek boxeri giyiyorum cok rahat A101 den aldım silk&blue

Yüksek bel yazanlarindan da aldım ben.arkadaşlarım doğumdan sonra çok kullanışlı olduğunu söylediler. Sliplerde çok güzel.fiyati 3 lu paket 5 buçuk civarinda sanirim.Sliplerden memnunum ben.

Yüksek bel yazanlarindan da aldım ben.arkadaşlarım doğumdan sonra çok kullanışlı olduğunu söylediler. Sliplerde çok güzel.fiyati 3 lu paket 5 buçuk civarinda sanirim.Sliplerden memnunum ben.
Doğumdan sonra bato giyilebilir hakkısın canım. Bir pakette doğum sonrası için alayım bari.

Bende yürüyorum ama bizim Bebis bir ihtimal döner diye makat gelişli inatçı bir kızım var :) korkuyorum kasilinca günde çok olmaya başladı. Yürümeye korkuyorum artık.
Canim bizim oğlan da makat geliş daha oyuzden doktorum buara çok kendimi yormamami doğumu hemen başlatabilecek şeyleri yapmamami soyledi. Yoksa bende hem çok yurucem diyip duruyorum yuruyodumda hatta

Ben de haziranın ilk günleri diye düşünüyorum Can'ım aynı güne denk geliriz belki hayırlısı olsun Hakkı'mızda

Canim bizim oğlan da makat geliş daha oyuzden doktorum buara çok kendimi yormamami doğumu hemen başlatabilecek şeyleri yapmamami soyledi. Yoksa bende hem çok yurucem diyip duruyorum yuruyodumda hatta

Daha kasılma yasarsam doğum olur mu. Yurumeyeyim o zaman yürüdükçe kaskatı kesiliyor benim ki.

Ben hala eski çamaşırlarımı giyiyorum ama genelde renkli oldukları için birkaç tane de beyaz almıştım. Hamile pantolonunu giyerken de lastikli kısmı ikiye katlıyorum yani göbek üstüne getirmiyorum.

İdrar yolu enfeksiyonu
Mantar
Erken dopum riski kasılmalar ilaçlar üstüne bide bu manyak siğille ugraştım ..
Gene de şükür allahım ...
Az kaldı sağ salim bi kavuşsaydık ..
Allah yardımcımız olsun hepmizin..

Eklentiler

• image.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 95
canım çok geçmiş olsun geçecek merak etme

Emzirme sütyeni almayı hiç düşünmüyordum ben takmam zaten evde diye düşünmüştüm. emzirme atleti almıştım evde tek onu giyerim diye ama bugün pentiye hastane çantasına koyma amaçlı çorap almak için girdim yeni çıkarmışlar emzirye sütyenini ikna oldum aldım bulunsun dedim gelen giden olacağında takarım tek atletle rahat edemeZsem. Hamile kilodu hiç almadım ben large beden normal düşük bel kilot aldırdım anneme geçen hafta rahat rahat giyiyorum şu an. Hastane çantasına kullan at lohusa kilodu diye bir şey koydum 5'li e-Bebek'ten aldım Nasıl bir şey bilmiyorum rahat ederim umarım

Hamile pantolonu Da hiç almamıştım ben :) birkaç tane hamile taytım vardı ama havalar ısınınca onları giyemedim tiril tiril ince pijama gibi Bi şey aldım pek rahatmış

Eklentiler

• image.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 81
Of çok geçmiş olsun ben bunu seneler önce Bi geçirmiştim felaketti gerçekten de Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…