- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #34.361
Benim kızım da baş yukarıda. Ben de de çok ayakta kalınca bel ağrısı oluyor. Kasık değil ama alt karın bolgemde çok ağrıyor benim.özellikle geceleri yatakta dönerken.bazen de midem dehset baskı yapıyor minik. Pozisyon çok yormuyor sanırım.Günaydın arkadaşlar uzun zamandr yazamamistim..takipteyim ama..Haziran 20 gibi benim doğum..33.hafta içindeyim ama şuan herhangi bi bel kasık bacak ağrısı yok..normal mi sizce,bebisimz en son baş aşağı degildi. Yerlesemedgnden olabilir mi ?
Amin canım. Hepimize inşallahEvet 1 hafta geriden geliyordu hep 10 gün öne geçti şimdi sanada sağlıklı doğumlar allah hepimizi kurtarsın inşallah
Kısır gaz yapar demişti bana çocuk doktoru. Benim oğlan kolikti zaten. Yemeye korktum. Bulgur pilavı ye demişti. Sarımsaklı yoğurtlu havuçta, havuçları haşlayacak mıyız canım. Bu sefer onu da deneyeyimSarimsakli yogurtlu havuç ve kisir bana acayip sut yapiyordu.. fakat sogan gaz yapiyor bebege
Aman aman kaşıma çatlarsınBenim kızım da baş yukarıda. Ben de de çok ayakta kalınca bel ağrısı oluyor. Kasık değil ama alt karın bolgemde çok ağrıyor benim.özellikle geceleri yatakta dönerken.bazen de midem dehset baskı yapıyor minik. Pozisyon çok yormuyor sanırım.
Hanımlar benim göbek üstü dehşet kasiniyor. Kasimamaya çalışıyorum ama delirtecek gibi oluyor. Atletin üstünden elimde sivazliyorum.sizlerde böyle bir durum var mı? Ne yapıyorsunuz? Umarim çok çatlamaz
Kızlar ben şu hamile külotlarını giyemedim sıcak geldi. Hamile pantolonu zaten göbeği kaplıyor. Bir de külot olunca iyice aocak geliuor. Zaten hamilelikten darallar basıyor. Ben de bim de bulunan comfort family 3lü slip külotlardan aldım. Normalde lastikleri ince dandik derim ama hamilelikte tam göbek altında kalıyor ve hiç sıkmıyor. Ucuzdu ama fiyatı aklımda değil. Beyaz, siyah ve renkli olanları var. Ben beyaz aldım. Bedenleri mevcut. Rahat olayım diye L-XL aldım. Aman aman büyük değil ya da benim toto büyük bilemedim
Dikkat edin yalnız slip dışında bato olanları var paketleri cok benziyor. Bato tam göbek ortasında kalıyor ve göbeği sıkıyor. Slip ise göbek altı ve çok rahat.
Kızlar ben şu hamile külotlarını giyemedim sıcak geldi. Hamile pantolonu zaten göbeği kaplıyor. Bir de külot olunca iyice aocak geliuor. Zaten hamilelikten darallar basıyor. Ben de bim de bulunan comfort family 3lü slip külotlardan aldım. Normalde lastikleri ince dandik derim ama hamilelikte tam göbek altında kalıyor ve hiç sıkmıyor. Ucuzdu ama fiyatı aklımda değil. Beyaz, siyah ve renkli olanları var. Ben beyaz aldım. Bedenleri mevcut. Rahat olayım diye L-XL aldım. Aman aman büyük değil ya da benim toto büyük bilemedim
Dikkat edin yalnız slip dışında bato olanları var paketleri cok benziyor. Bato tam göbek ortasında kalıyor ve göbeği sıkıyor. Slip ise göbek altı ve çok rahat.
Doğumdan sonra bato giyilebilir hakkısın canım. Bir pakette doğum sonrası için alayım bari.Yüksek bel yazanlarindan da aldım ben.arkadaşlarım doğumdan sonra çok kullanışlı olduğunu söylediler. Sliplerde çok güzel.fiyati 3 lu paket 5 buçuk civarinda sanirim.Sliplerden memnunum ben.
Pantolondan belli oluyor mu canım o boxerlar. Hani şort gibi ya ondan sordumBen de hamile kulodu giymiyorum sevmedim ben erkek boxeri giyiyorum cok rahatA101 den aldım silk&blue
Canim bizim oğlan da makat geliş daha oyuzden doktorum buara çok kendimi yormamami doğumu hemen başlatabilecek şeyleri yapmamami soyledi. Yoksa bende hem çok yurucem diyip duruyorum yuruyodumda hattaBende yürüyorum ama bizim Bebis bir ihtimal döner diye makat gelişli inatçı bir kızım var :) korkuyorum kasilinca günde çok olmaya başladı. Yürümeye korkuyorum artık.
Ben de haziranın ilk günleri diye düşünüyorum Can'ım aynı güne denk geliriz belki hayırlısı olsun Hakkı'mızdaBenim tarih tam belli değil mayısın son günleri diye tahmin ediyordum ama doktorum bi aksilik olmazsa 39+0da almayı düşünüyor o da 5 haziran pazar oluyor bu durumda da 3ü 4ü yada 6sı alır belki diye düşünüyorum. Ama kabul ederse 38+lı günler olan 1, 2 yada 3 haziran olsun diycem. Kendime 1 haziranı seçtim şafak saymak için.. Şafak 25
Canim bizim oğlan da makat geliş daha oyuzden doktorum buara çok kendimi yormamami doğumu hemen başlatabilecek şeyleri yapmamami soyledi. Yoksa bende hem çok yurucem diyip duruyorum yuruyodumda hatta
Ben hala eski çamaşırlarımı giyiyorum ama genelde renkli oldukları için birkaç tane de beyaz almıştım. Hamile pantolonunu giyerken de lastikli kısmı ikiye katlıyorum yani göbek üstüne getirmiyorum.Kızlar ben şu hamile külotlarını giyemedim sıcak geldi. Hamile pantolonu zaten göbeği kaplıyor. Bir de külot olunca iyice aocak geliuor. Zaten hamilelikten darallar basıyor. Ben de bim de bulunan comfort family 3lü slip külotlardan aldım. Normalde lastikleri ince dandik derim ama hamilelikte tam göbek altında kalıyor ve hiç sıkmıyor. Ucuzdu ama fiyatı aklımda değil. Beyaz, siyah ve renkli olanları var. Ben beyaz aldım. Bedenleri mevcut. Rahat olayım diye L-XL aldım. Aman aman büyük değil ya da benim toto büyük bilemedim
canım çok geçmiş olsun geçecek merak etmeİdrar yolu enfeksiyonu
Mantar
Erken dopum riski kasılmalar ilaçlar üstüne bide bu manyak siğille ugraştım ..
Gene de şükür allahım ...
Az kaldı sağ salim bi kavuşsaydık ..
Allah yardımcımız olsun hepmizin..
Sarimsakli yogurtlu havuç ve kisir bana acayip sut yapiyordu.. fakat sogan gaz yapiyor bebege
Of çok geçmiş olsun ben bunu seneler önce Bi geçirmiştim felaketti gerçekten de Allah sabır versinİdrar yolu enfeksiyonu
Mantar
Erken dopum riski kasılmalar ilaçlar üstüne bide bu manyak siğille ugraştım ..
Gene de şükür allahım ...
Az kaldı sağ salim bi kavuşsaydık ..
Allah yardımcımız olsun hepmizin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?